نه رو بسته بندیش نوشته فول اچ دی تو تنظیمات گرافیکم 1920 1080 داره این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونمنقل قول:
Printable View
نه رو بسته بندیش نوشته فول اچ دی تو تنظیمات گرافیکم 1920 1080 داره این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونمنقل قول:
خوب این طوری نیست چون من بازی نمیکنم لازم ندارم خیلی. فقط این موضوع رو شنیده بودم.نقل قول:
این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونم
اون سوالهای قبلی که پرسیده بودم یادت نره دوست من. ممنون.
آقا در حد 200 300 چی بخرم مانیتور؟
معیارام ایناس
کنتراست بالا(فکر کنم LED ها موفق تر باشن)
ورودی اچ دی
فول اچ دی هم باشه
سایزم حول و حوش 22
پیشنهاد مدل :نقل قول:
ms 228 حدود قیمت 280
پورت اچ دی و led
سلام به همگی.
شاید این سوال تو این تاپیک باشه.
بین همین مانیتور سامسونگ و ASUS MS238Ht کدوم پیشنهاد میشه؟
سامسونگ زاویه دید بهتری داره ولی مشکلی که داره یه نور متمایل به بنفش در تصاویر مشکی از پایین صفحه دیده میشه. مدل ایسوس زاویه دید کمتری داره نسبت به سامی ولی در عوض نوردهی بهتری داره. بهترین راه برای انتخاب مشاهده هر دو از نزدیک هست.نقل قول:
نقل قول:
ببینید مانیتورهایی که تو ایران هستند خیلی حرفهای نیستند و مشکلاتی دارن.
سامسونگ lcd سری bx رو چک کردم مشکل نور بنفش نداشت و سیاه تقریبا خالص رو میتونست نشون بده.
بعضی از سامسونگ ها و led هاش مشکل نور بنفش دارن
asus هم چند نفر گفتن از کیفیت نوردهیش خیلی زیاده اذیت میشن و قابل تنظیم نیست!! (شاید عادت ندارن!) بعضیها هم گفتن asus خیلی خوبه.
هر چی خرید میکنید پشتیبانی راحت و خدمات پس از فروشش رو در نظر بگیرید.
سامسونگ آدم رو خسته میکنه تا بیاد سفارش بگیره و بعد بفرسته و بعد پشتیبانی کنه و بعد عوض کنه و از این حرفها
asus اغلب با گارانمتی متفرقه هست و نمایندگی توی شهرستان نداره
LG هم نپرسیدید پس چیزی نمیگم.
این نظرات شخصی بود:5:
نقل قول:
به نظر من شما باید بری تو فروشگاه هر دو مانیتور رو از نزدیک ببینی،مقایسه کنی و یکیشو انتخاب کنی!
نمیشه گفت کدوم یکی از بقیه بهتره!
هر کدوم یه سری محاسن داره یه سری معایب!
سلام دوستان عزیز :
لطفا به این تاپیک یه سر بزنید و درباره این مانیتور 2285 نظرتون رو اونجا بنویسید که برای خودش یه تاپیک جدا داشته باشه و جمع و جور تر بشه .ممنون
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=495549
سوالای قبلیتو کم و بیش جواب دادم در کل مانیتور عالیه گیر اوردی بگیر مانیتور عالیه:8:نقل قول:
به به ستاره سهیلنقل قول:
من دقیقا اینها منظورم بود:
کدوماش رو نگفتی؟نقل قول:
رنگهایی که نشون میده دقیقا همونه که قبلا توی CRT نشون میداد یا رنگهای تیره رو بنفش نشون میده متوجه نمیشی؟ جدیدا مقایسه کردید؟
روی دو رزولیشن 1024*768 و 1920*1080 به درستی جواب میده؟
مشخصات فنیش رو لطفا بفرست. خیلی مهم است میخوام مدل اصلیش توی سایت سامسونگ رو پیدا کنم.
راحت کالیبره شد برای فتوشاپ و این حرفها؟
حداکثر رزولیشنش چند میتونی انتخاب کنید؟ منظورم همون 85HZ که توی CRT بود از طریق تنظیم دسکتاپ ویندوز میشه تغییرش داد.
حالا که خریدی px23720 بهتره یا bx2285 ؟؟
من یک هفته پیش رفتم کلی با نماینده بحث کردم زنگ زد گفت یک ماه دیگه صبر کنی 23720 میاد و من خوب میدونم وعده سر خرمن داد! و 2285 هم گفت داریم گفتم سفارش بده بیاد ولی هنوز خبری نشده.
دارم کم کم به این نتیجه میرسم مانیتور ما هنوز میتونه تا یکسال دیگه دوام بیاره فقط موندم چش و چارمو چه طوری قانع کنم!!!؟؟
ما که 2285 گرفتیم و پولمون رو دور ریخیتم. بد تر از این نمیشه. 23720 هم اصلا تولید نمیشه!
تصویر ویبره داره و از 1080p کمتر بزاریم همه چی خراب میشه و توی 1080p هم چش و چار آدم در میاد تا با صفحات اینترنتی کار کنه از بس ریزه.
بالای تصویر هم یه خط مشکلی کشیدن روی صفحه که بالاترش تصویر هست نور میاد!
پایه غیر قابل تنظیم و صفحه مانیتور رو به بالا و باید کلی چیز روی صندلی گذاشت تا مانیتور رو صاف نگاه کرد.
رنگها به رنگ اصضلی نزدیک هستند و میشود از ان صرف نظر کرد اما رنگ مشکلی خالص نداره!
همه ادواتش هم ساخت چین هست.
بهترین تصویر برای وبگردی و کارهای مشابه 1280*768 بود که وقتی میزارم روی این رزولیشن تصویر به لرزش میافته!
کنتراستش خوب نیست
موقع لود ویندوز که صفحه مشکلی هست اگه دقت کنیم اون نور بنفش از پایین معلومه.
تصاویر ریز و شطرنجی رو با لزرش نشون میده
برای گیم هم خوب نیست و با افزایش سرعت تصاویر مات میشوند.
درایور همون 2250 هست و روی کارتن نوشته 2285
اینم مثل مانیتورهای قبلی باید باهاش بسازم! فقط خیلی بده کمتر از 1080p بزارم تصویر به لرزه میافته!
نقل قول:
سلام!
دوست من چرا اینطوریه؟؟؟شاید شما یکم سخت میگیرین!
حالت 1080 بهترین حالت و کیفیته!میتونید متن صفحات اینترنتی رو با غلتک موس تغییر بدین!
شاید درایور کارت گرافیتون نصب یا آپدیت نیست!شایدم کارت گرافیکتون ضعیفه و قدرت full HDرو نداره!!!
در کل فکر نمیکنم مشکلتون اساسی باشه!من چند ماهه دارم با px23720 کار میکنم که از نظر فنی تفاوت چندانی با واسه شما نداره خیلی راضی ام و لذت میبرم!
بزار اول یه خرده داد و بیداد کنم : :19: :19: :19: :19: :19:نقل قول:
میدونید سری bx رو واسه بازی و فیلم دیدن ساختن هر چند توی بازی کم میاره اما روی تغییر رنگ و زیبا کردن تصویر آپشنهاش خوب بود. رنگهاش هم یه کم فرق داره ولی میشه برای طراحی باهاش ساخت.:5:
مشکل اینجاست که به نسبت عرضش و رزولیشن تصویر رو ریز نشون میده. یعنی همه نوشته ها در همه ویندوز و برنامه هاش.. همه آیکن ها .. همه چیز...:18:
بخواهیم هم روی 1024 بزاریم تصویر خراب میشه. یعنی کمتر از 1080 بزاریم به ضوه میشه رفرش پیکسلها رو دید. چش و چار واسه آدم نمیمونه!:18:
راستی اون بالای تصویر که میگفتم نو بیرون میزنه در اصل به خاطر قاب مانیتور است که خاصیت آینه داره! نور رو منعکس میکنه!:2:
حالا صفحات وب رو زوم کنیم. بقیه جاها چی!؟
کاش یه مدل معمولی 19 اینچ میخریدم. اصلا واید واسه کارهای من مناسب نیست.:20:
سعی کردم مانیتور روشن رو یه جایی ببینم قبل از خرید نشد تا خریدم متوجه شدم با همه خوبیهایی که تعریف میکنن به درد من نمیخوره. من نه بازی میکنم و نه واسه فیلم دیدم میخواستم. یا من خوب حالیم نشد یا کسی بهم نگفت.:41:
ببخشید خیلی شلوغ کردم. دیگه باید بهش عادت کنم یا یکی رو پیدا کنم مانیتور رو بدم بهش یه مدل معمولی واسه خودم بردارم.:5:
الان یه CRT و یه LCD گذاشتم کنارش هر کدوم یه طیف رنگ رو نشون میدن!:2:
کلی صفحه اضافه اومده!! هی باید سرم رو اینور و اونور بچرخونم واسه نوشتن یه برنامه یا خوندن یه متن!
پشت پایه مانیتور کتاب گذاشتم صفحه یه خرده بیاد پایین بشه دیدش!!:41:
به هر حال کسی سوالی داشت در مورد این مانیتور که بی جواب مونده من در خدمتم.:10:
نقل قول:
دوست عزیز
اولا که مانیتور مبارک باشه
دوما من قبلا هم گفته بودم خدمتتون تمام مانیتور های موجود ایران برای وبگردی - و دیگه نهایتا فیلم دیدن و گیم هست
اساسا در ایران مانیتوری که برای تولید محصولی با محتوای گرافیک باشه موجود نیست (الحمدااله )
در مورد لرزش هم بگم مانیتور lcd با crt فرق میکنه و یک رزولوشن native داره که شما باید از همون استفاده کنید. اون crt بود که هر طور صلاح میدیدی رزولوشن رو تغییر میدادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشت نور سفید هم برای تمام مانیتور ها هست حتی مانیتور های حرفه ای چند هزار دلاری فقط کم و زیاد داره همین
خیلی از گرافیست های هنوز از crt های حرفه ای برای رنگبندی کار استفاده میکنند چون گرفتن اون رنگبندی در lcd بسیار گرون تموم میشه
اگه دسترسی به بازار خارج از ایران نداری فقط میتونم بگم سخت نگیر چون تمام برند ها و مدل ها سر ته یک کرباسند چون برای مصرف کننده عادی هستند نه حرفه ای
ممنوننقل قول:
اولا که من با اینکه داره چش و چارم بدتر از اون crt در میاد از بس نوشته های این مانیتور ریزه. نه تنها نوشته بلکه همه چیز تصویر. اگه این رزولوشن native باشه واسه این مانیتور به درد نمیخوره خوب بود من نمیخواستم رزولیشن تغییر بدم. بعد چنتا دوست دیگه گفتن با تغییر رزولیشن این حالتها پیش نمیاد!!
من میگم این مانیتور های واید واسه مدیا هست نه تکست و باهاش وبگردی هم عذاب داره چون یا صفحات بیخودی کش میاد یا یه صفحه وسط مانیتور ظاهر میشه و کناره ها خالی میشه!
حالا این به کنار به نسبت رزولیشن تصویر خیلی ریزه.
نشت نور هم قابل چشم پوشی است.
مشکل من در حال حاظر اینه که همه چیز رو کوچیکتر از اونی که باید نشون میده! و از بیشتر فضای صفحه هم استفاده نمیشه! کاش یه نفر اون موقع اینا رو هم به من میگفت تو که کار مدیا و گیم نداری ازین ماینتور های عریض نگیر. من اولش هم گفتم 19 میخوام چی شد نظرم عوض شد خودم هم نمیدونم! شاید به هاطر اینکه مانیتور با کیفیت پیدا نکردم یا هی گفتن اینا خوبه اینا خوبه. خوبه نه برای من.
به زور کالیبرش کردم با هزار ترفند و برنامه و یه مانیتور crt و یه lcd هم گذاشتم بقل دستم از روی اونا تقلب کردم.
من که با crt کار کردم زیاد این کنتراستش هم منو داره میکشه از بقل نوشته های سیاه نور خیره کننده میزنه شاید هم به خاطر ریز بودن تصویر است!
رنگ سیاه رو هم قهوه ای نشون میداد به زحمت به سیاه نزدیکش کردم.
نیاز گرافیکی ما رو تامین میکنه به حد کافی فعلا اما سایر مشخصه هایی که انتظار داشتم رو نداره!
اینا رو گفتم فقط درد و دل بود و شاید راهنمایی برای اونایی که میخوان بخرن بدونن چی مناسبشونه.
من که برنامه مینویسم و طراحی میکنم + وبگردی همون 19 اینچ شاید برام بهتر باشه و اذیت نشن! به خاطر سایزش گفتم فقط اگه اونم تصویر ریز نشون بده خوب نیست.
یه چیز دیگه پایه مانیتور رو اصلا نمیشه جابه جا کرد!!!!! فقط باید زیرش کتاب گذاشت!!!!!!!!!!!!
به قول شما همه سر و ته یه کرباسند ما هم طبق معمول داریم باش دوست میشیم. اصلا اینجا دباید سوخت و ساخت.
ممنون از وقتی که گذاشتین جواب دادین همین ارزش داره.:5:
هر کسی سوالی داشت بگه اگه بتونم جواب میدم در مورد این مانیتور.
سلام من میخواستم مدل bx2285 رو برای بازی باps3 بگیرم بنظر شما گزینه خوبیه
2285 خوب نیست چون نه کیفیت داره نه سرعت پاسخگویی که ادعا کرده. ورودی های hdmi اون هم دکور هستند و بعضی وقتها کار نمیکنن!نقل قول:
این هم دو تا تصویر جانانه از 2285 مونتاژ ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت صفحه کاملا مشکی
زاویه دید هم نداره
نورش هم نورافکن است باید از کارت گرافیک و خود مانیتور کم کنی.
رزولیشن هم فقط 1920*1080 که تصویر رو کمی ریزتر نشون میده!
اگه سامسونگ میخواهی بگیری و مونتاژ ایران باشه شاید 23720 بهتر باشه با قیمت 350 بگیر نه بیشتر
اینا نظر شخصی بود و هر کاری دوست دارید انجام بدین.
مرسی از جوابتون 300 تا 350 از برند دیگه ای پیشنهادی ندارید px23720 رو میشه پیدا کرد مدلهای asus ml238h ml229h ms228h ms238h کیفیت تصویرشون چطوره لطفا کمک کنید
نقل قول:
مانیتور های ایسوس شفافیتشون خیلی زیاده و نور سفید چشم رو اذیت میکنه!با تنظیمات هم نمیشه زیلد کاهشش داد!(به نظر من!شاید به نظر بعضی افراد خوب باشه!ولی تو اکثر سایت ها این اشکال رو از ایسوس میگیرن!)
فقط مدل asus نیست بلکه samsung هم مشکل نور داره بقیه هم اینطور احتمالا. تو مانیتور های بد و بد تر باید بد رو انتخاب کنی.
باید ببینی کارت چیه. الان من چون بازی نمیکنم با همون 2285 ساختم.
سامسونگ که کاملا گارانتیش مشخصه و این همه دست داره اینه ... asus رو از کجا میخواهی با اعتماد بگیری.
شاید asus بهتر باشه و من هم اول میخواستم بگیرم ولی هم پیدا نشد هم بدش رو گفتن ولی حداقل الان دیگه باز نمیرم سامسونگ بخرم.
مانیتور هم میخواهی بگیری LED Backlight اصلا نگیر. علکی با اسم LED مردم رو .......... همون LCD خیلی هم بهتره هم ارزونتر. اون اوایل که LCDاومده بود 19 بی کیفیت رو میدادن 800 هزار تومان الان 150 تومان. همین LED های دروغین که تو بازاره دو روز دیگه نصف قیمت هم کسی نمیخره. من رفتم پیش طراح و عکاس و گیمر کسی LED نداشت و توصیه هم نمیکرد.
سلام آقانقل قول:
مانیتور 2285 سامسونگ من با گرافیک قبلی به پر پر میافتاد و الان که گرافیک قویتر نصب کردم مثل نور افکن شده و مثلا یک منظره ابری رو کاملا سفید نشون میده. برای حل این مشکل نور ها رو هم از طریق مانیتور هم از طریق کارت گرافیک کم کردم.
به زحمت کالیبره شده ولی الان تقریبا رنگ رو گرفتم ازش و مشکلات دیگه اون هم فعلا تاثیر زیادی روی کارم نمیزاره. تصاویر صفحه سیاهش رو دیدی؟
اینم مانیتور قبلی من سامسونگ p23700 ....نقل قول:
فکر کنم با این وضعیت باید دوباره بریم سراغ همون ماینتورهای لامپی ...:31:
دوستان ! تو کل مانیتور هایی که Back light LED هستن این مشکل تابش نور تو صفحات مشکی مطلق هست که البته با گذاشتن رو حالت Dynamic تا حد زیادی برطرف میشه(مثل همه تلویزیون ها)!!!!
ولی مسئله اینه چرا این همه حساسیت نشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟در طول کار با کامپیوتر من تا حالا با صفحه مشکی مطلق بر نخوردم که این تابش اذیتم کنه!تو اکثر تصاویر چون رنگ ها تلفیقی هستن خیلی هم عالی نشون داده میشن!و در کار طولانی اصلا اذیتی برای چشم نداره!
حتی تو صفحات Auto Cad هم مشکی غلیظ هست اصلا این مسائل به چشم نمیاد!چه رسد به فیلم و بازی و متن!
منم هم گفتم با کار من تداخل چندانی نداره (یعنی حالا دیگه مهم نیست) ولی حیف پول چند برابر که دادیم واسه این جنس ...
حالت dynamic هم برای طراحی اصلا خوب نیست و همه چیز رو غیر واقعی میکنه.. اصلا حرفش رو نزنید.
من که دیگه بهش عادت کردم ولی عکسها رو گذاشتم همه ببینن و احیانا کسی بخواد بخره حتما منصرف بشه :5:
واسه فیلم دیدن خوبه اونم با سیگنال انلالوگ که دیجیتالش مشکل داره.
واسه بازی هم خوب نیست و این سرعت پاسخگویی فایده نداره. من گذاشتم روی نورمال خیلی هم بهتره.
یک کلام مثل و خیلی های دیگه اشتباه نکنید چشم بسته و صرف خوندن چنتا چیز و پرسیدن آنلاین نرید مانیتور بخرید.
اصلا LED به درد نمیخوره اینا LED backlight هستن و اصولا من تعریف سامسونگ رو خیلی کمتر از باقی برندهای مطرح شنیدم و حالا هم مطمئن شدم.
نظرات تجربه شخصی بود.
فیلم ها زیاد تصاویر مشکی دارن ...نقل قول:
به هر حال اگر رنگ مشکی و مشکل نشت نور پس زمینه مهم نبود این همه سایت های Review بهش اهمیت میدادن ؟
کلا یکی از تست های مهمشون همین هست !
این نشت نور بک لایت تصاویر مشکی حداقل برای من که خیلی اهمیت داره !
با این شواهد فکر کنم سامسونگ این مشکل رو بیشتز از بقیه مانیتور ها داره ...
اون حالت داینامیک هم خیلی از جزئیات تصاویر مشکی رو از بین میبره و به نظر من بدرد نمیخوره یا حداقل من خوشم نمیومد مدام تصویر مانیتور تاریک و روشن بشه ...
نقل قول:
منظور من همچین تصاویری بود!بک گراند مشکی خالص!!!!!
الان رو حالت Dynamic نیست!!!!!
با HDMI این عکس رو گرفتید یا با DVI ؟نقل قول:
نقل قول:
با DVI......!!!
متاسفانه کارت گرافیکم mini HDMI میخوره بهش و کابلشو ندارم!وگرنه با اونم امتحان میکردم!واسه حالت HDMI که تو منوی مانیتور HDMI Black Level داره که فکر میکنم تصویر بهتری میده نسبت به Analog و Digital........!!!!فعلا نتونستم امتحان کنم!!!!
چطور؟
23720 به نظر بهتر بیاد تا 2285 چون حداقل cnet اون رو معرفی کرده و من هم اول میخواستم اینو بگیرم. من از کابل DVI2HDMI همراه مانیتور استفاده کردم ولی توی ویندوز تصویر نداد بهم و از RGB گرفت
دوستان تا شب براتون با کابل hdmi عکس میگیرم ..مانیتور جدید خریدم (asus ml239h)
با سلام
دوستان یک مانیتور منا سب برای بازی و فیلم دیدن معرفی کنید از 23 اینچ به بالا و فول اچدی باشه چون کارت گرافیکم خروجی hdmi داره
میگن تو ایسوس سری vs یک 27 اینچ اومده اون چطوره؟
نقل قول:
در حال حاضر میشه گفت این مدل ها بهترین مدل های بازار هستن!بستگی به مبلغی داره که میخواین هزینه کنید:
ASUS - 27" - VE278Q - LED
SAMSUNG - 24" - BX2485 Plus - LEDکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4919
Dell ST2420L 24” W Full HD - LEDکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5581
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=5519
سلام بین دو مایتور samsung bx2285 و ml239h asus ml229h کدوم پیشنهاد میشه فقط برای بازی با ps3 میخواهم با دلیل بگید کدوم بهتره مرسی
نقل قول:
نظر شخصی من اینه بری چندتا مغازه و این مدل هارو در حالت روشن ببینی(اگه کنار هم شد که چه بهتر) هر کدوم روکه پسند کردی اونو بگیر!چون کاملا سلیقه ایه و هر کدوم نسبت به دیگری معایب و مزیت هایی داره نمیشه گفت کدوم بهتره!
ممنون از جوابتون دوست عزیز من شهرستانم نمیتونم تستشون کنم اگر bx2285 در حد px23720 باشه میخرمش چون تصویر اینو یکی از دوستام داره دیدم برای بازی خوب بود اگر کیفیتش در حد px23720 است بهم بگید من برم بخرم
کد:http://1.bp.blogspot.com/_ET0ytrXgi1A/TPpqfGtgy0I/AAAAAAAAAOA/R8HprKa9RVs/s1600/Samsung+BX2250+21.5+LED+monitor.JPG
کد:http://fotomag.com.ua/stat/tg/A7/247463/BX2350-front.jpg
این عکس های مانیتور هست و از نظر کیفیت بله مثل هم هستند اختلاف خیلی کمه ولی 2285 جدید هست با مشخصات بالاتر این عکس رو ببینید و دوتا HDMI داره و یکی از دوستان PS3 بهش وصل کرده بود از کیفیت تصویر خیلی راضی بودکد:http://www.flickr.com/photos/zedriq/4416924125/in/photostream/
نقل قول:
دوست عزیز همون اول گفتم مشکل سیستم شما هست نه مانیتور به هر کی 2285 بیشنهاد میدم میگین تو تایبک شما ازش خیلی بد گفتی منم به همشون گفتم مشکل مانیتور نیست مشکل سیستم بایین شماست که برای شما مشکل ایجاد کرده اون هم با چند مانیتور مشکل دارید اگر لطف کنی مشخصات دقیق سیستم رو بگید چون دیدید دوستان دیگه مثل شما دارن و مشکلی ندارن چند تا از دوستان هم جدید گرفتن و هیچ شکایتی نکردن
ممنون دوست عزیز jonerex ردیفه دیگه کیفیتش من برم بگیرم بعد به نظر شما سایز 24 بگیرم بهتره یا22 تو دو اینچ کیفیت خیلی فرق میکنه قیمت هردو سایز هم لطفا بگید مرسی
خواهش میکنم دوست عزیز این دوستمون یک ماه بیش من گفتم مشکل از مانیتور نیست از سیستمه بعد گفتن گرافیک ارتقا دادم و بهتر شده از اون وقت که ایشون گفتن خوب نیست نخرید دوستان دیگه گرفتن و هیچ شکایتی نکردن برای کار شماهم کاملا مناسبه قیمت 24 زیاده از 440 تا 420 هست اگر نه سایز بیشتر لذت بیشتری در بازی داره و...