امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
Printable View
امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
------------نقل قول:
برنامه های در این رابطه هست که باید در کامپیوتر و گوشی نصب بشن و تنظیمات خاصی انجام بشه تا بتونی این کار رو انجام بدی اما برای سیستم عامل شما کار نمی کنه و برای گوشیهای قدیمیه
بهترین راه استفاده از وایرلس گوشیه
موفق باشی
با سلام نمیدونم چی شده که هرچی فایل ام پی تری بلوتوث می کنم نمیتونم تو مموری گوشی سیو کنم روش کار اینجوری بود که بعد باز کردن فایل وبستن مجدد ازم سوال میکرد که سیو کنم اما الان مدتیه به هر دلیل این اتفاق نمی افته تنظیماتش احتمالا به هم ریخته گوشیم سی فایو صفر سه هستش ممنون میشم یکی کمک کنه
دوستان عزیز این گوشی مشکل جی پی اس نداره شما باید یه پروداکت کد دیگه رو امتحان کنید که زبان فارسی هم داشته باشه.من لینک سایتIR-TCI رو براتون میزارم برین پرداکت کد رو دانلود کنین بعد تو همون سایت آموزش فلش زدن با فونیکس رو یاد بگیرید و گوشیتونو فلش بزننین صد در صد درست میشه.حتی این گوشی رو میشه کوک کرد.این گوشی بهترین گوشی s60v5 هست.اینم لینک یه سایت که ورژن 21.00.03 رو کوک کرده اگه انگیلیستون خوبه حتما اجرا کنین من که خیلی راضیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
دوست عزیز داخل همین انجمن آموزش موجودهنقل قول:
لطفا لینک انجمنهای دیگه رو اینجا نزارید
موفق باشید
سلام.من تم روی گوشیم (مموری) نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه کسی میدونه بگه؟؟؟!!!مرسی
سلام.برای فارسی کردن کیبورد گوشی نه عربی راهی هست؟؟
مرسیییییییی :11:
در مورد آهنگ گوشی ازت سوال نمیپرسه ... خودش اتوماتیک سیو میکنه ...نقل قول:
بعد از باز کردن آهنگ و بستنش فایل باید توی پوشه ی Attachment توی مموری گوشی سیو بشه ...
تم هم مثل نرم افزارها حذف میشه ... برید تو قسمت تنظیمات ، نرم افزار ها و نرم افزارهای نصب شده ... توی لیست نرم افزارهای نصب شده دنبال اسم تم که نصب کردی بگرد ... حذفش کن ...نقل قول:
ورژن گوشیتون فارسی نیست ؟ اگه نه به نظر من بهترین روش دانلود یه فریمور فارسی و فلش کردن با فونیکس هست ... میتونی طوری فلش بزنی که تنظیمات گوشی و نرم افزارها و فایلهات حذف نشه و فقط گوشی آپدیت بشه ...نقل قول:
نه فارسی نیست.زمانی که گرفتم بدون گارانتی بود! چند وقت پیش هم آپدیت کردم.نقل قول:
از کجا میتونم firmware را بدست بیارم؟ گوشیم برهم نمیریزه دارم به وؤژن قبلی آپدیت میکنم؟ چون گوشیم الان آپدیت شده هست؟؟ راه نرم افزاری دیگه ای نیست؟؟
مرسی:11:
بچه ها این گوشی من همش میگه رم پر شده لطفا برنامه های اضافی را پاک کنید.البته زمان وبگردی.چه با مرورگر خودش چه با اپرا.:13: ورژن Firmware هم جدیدترین نسخه هست.:41: چیکار کنم؟
خوب وقتی داشتی اپدیت میکردی باید گوشی رو فلش میزدی و یه ورژن فارسی روش میریختی .الان هم چند وقتیه ورژن جدید 22.0.007 برای گوشی اومده ، من خودم امروز فلش زدم گوشیمو. باید نسخه فارسی این ورژن رو دانلود کنی (حجم حدود 120 مگابایت) و بعد با نرم افزار فونیکس نوکیا گوشیت رو فلش کنی ... پیشنهاد من اینه که کلا فلش کنی و بیخیال نرم افزارهات بشی ... مخاطبین و .. رو هم که میتونی بک آپ بگیری و دوباره برگردونی. چون من خودم اپدیت با استفاده از نرم افزار فونیکس رو تست نکردم.شاید با آپدیت هم درست نشه.نقل قول:
آپدیت از نرم افزار PC Suit نوکیا و نرم افزار Nokia software updater و از طریق خود گوشی کاملا بی فایدست و مشکلت حل نمیشه.باید فلش بشه.
اگه خواستی فلش بزنی رنگ گوشیت رو بهم بگو تا ورژن جدید فارسیش رو برات واسه دانلود بذارم .
این بخاطر اینه که رم این گوشی زیاد نیت و موقع باز کردن صفحات سنگین وب پر میشه . ربطی به مموری گوشی نداره . هر موقع گوشی سنگین بشه این پیغام میاد. ترجیحا از اوپرا مینی یا UC استفاده کن که سنگین نیستن.نقل قول:
من یک مشکلی تو اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها پیدا کردم.موقع نصب میگه Componant QT is missing
یعد نصب هم برنامه اجرا نمیشه یا منتقل میکنه به بخش آپدیت گوشی.گوشیم هم آپدیت شده هست.چه کار کنم؟؟ واقعا رو اعصابه.:13:
----------------------------نقل قول:
بعضی از برنامه ها و بازیها تحت QT هستن
شما قبل از نصب اینجور برنامه و بازیها باید آخرین ورژن QT رو نصب کنید
موفق باشی
میشه لینک دانلود بدین؟ مرسینقل قول:
---------------نقل قول:
این 4 فایل رو دانلود کنید و به ترتیب زیر نصب کنید
موفق باشی
من نصب کردم ولی برنامه qmlviewer باز نمیشه و درست نشده هنوز.نقل قول:
منظورت از باز نمیشه چیه؟نقل قول:
چون قرار نیست بعد از نصب هیچ کدوم رو اجرا کنی
با نصب اینها موارد مورد نیاز QT روی گوشیت نصب میشه و بعد از نصب اینها برنامه و بازیهای تحت QT اجرا میشن
در ضمن بازیها و برنامه های QT دو حالت هستند
حالت آنلاین که موقع نصب به اینترنت احتیاج دارن و در هنگام نصب از سایت تولید کننده احتیاجاتشون رو روی گوشی نصب مبکنن
حالت آفلاین که موقع نصب به اینترنت نیاز ندارن و به راحتی نصب و اجرا میشن
موفق باشی
خوب بذارین کمی توضیح بدم.تو نصب یکی از فایل ها ارور داد.بعد نصب همشون viewer باز نمیشد.که اومدم دوباره نصب کردم.بعدش اومد PIPS و ... رو اومد نصب کرد که درست شد.(اولین بار اصلا چیزی نیومد!:2:)نقل قول:
بعدش viewer باز میشه و نرم افزار های تحت QT اجرا شدن و درست شد...
با تشکر از کمکتون و توضیحاتتون در مورد حالت آنلاین و آفلاین :11:
سلام
دوستان من گوشی رو با برنامه Nokia Suite اپدیت میکنم قبل اپدیت گوشی رو -- کرده بودم با اپدیت با این برنامه -- گوشی میپره؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
سلام
دوستان من گوشی رو با برنامه Nokia Suite اپدیت میکنم قبل اپدیت گوشی رو -- کرده بودم با اپدیت با این برنامه -- گوشی میپره؟
سلامنقل قول:
بله هـک گوشی از کار خواهد افتاد
موفق باشی
این ورژن 22 تغییر خاصی هم نسبت به ورژن 20 داشته یا نه؟ می ارزه 150 مگ دانلود کنم ؟
سلام
دوستان میحوام گوشی رو ریست فکتوری کنم(تنظیمات کارخانه)کد میخواد کد گوشی یادم نی راهی هستش برا ریست کردن گوشی؟
چجوری گوشی رو ریست کنم؟
سلامنقل قول:
قبل از ریست کردن از گوشیت توسط نوکیا سوئیت بکاپ تهیه کن
گوشیت رو خاموش کن
یک بار باتری رو خارج کن و دوباره جا بزن
حالا 3 دکمه قفل یا lock + دکمه کم کننده صدا یا volume down و دکمه تماس یا call رو نگه دار و دکمه قرمز رو برای روشن شدن گوشی فشار بده و دکمه قرمز رو رها کن و 3 دکمه ای که گفته شده رو تا بالا اومدن گوشی نگه دار
میبینی که از شما تنظیم ساعت و تاریخ و کشور رو می خواد و این یعنی اینکه گوشیتون ریست شده
موفق باشی
حاجی مگه C5-03 دکمه دوربین داره خودمون که گوشی رو داریم نمیدونیم؟؟:31:نقل قول:
مال ما که اون دکمه قفل کردن گوشی هست نه CAMERA.برای ما ریست کردن چطوریه؟ :11:
ببخشید اشتباه شدنقل قول:
ویرایش شد
توی گوشی شما همون دکمه قفل هستش
همون کاری که گفتم رو انجام بده
به جای دوربین از قفل استفاده کن
موفق باشی
با سلام من گوشی c5 - 03 گرفتم و مشکلم اینه میخوام با گوشی به اینترنت وصل شم ولی وقتی وارد وب میشم فقط ازم میخواد که با وایرلس وارد وب بشم
مشکل چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
بروزر رو اجرا کن
از قسمت Options وارد settings میشی و General رو انتخاب میکنی و Access point رو روی Always Ask یا Ask when needed قرار میدی
اگر مشکل حل نشد احتمالا تنظیمات کانکشنتون در قسمت Uncategorie ذخیره شده که شما باید تنظیمات GPRS گوشی رو از این محل به Internet منتقل کنی
موفق باشی
نقل قول:
Uncategorie در کجای گوشی هستش ؟؟؟؟
برو به مسیر زیرنقل قول:
Menu=>settings=>Connectivity=>Destinations
در این مسیر Uncategories وجود داره
وارد این قسمت شو و کانکشن GPRS رو با نگه داشتن چند ثانیه ای انگشتت روی کانکشن و انتخاب Move to other dest. به قسمت Internet انتقال بده
موفق باشی
سلام
من می خوام نسخه خاورمیانه رو رو گوشیم داشته باشم اگه با این PC Suite آپدیت کنم نسخه خاور میانه رو نمیگیره باید چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
اگر گوشیتون گارانتی اصلی نیست و مطمئن هستی با آپدیت از طریق نوکیا سوئیت زبان فارسی رو از دست میده، بهترین راه دانلود فریمور مخصوص گوشیتون و استفاده از لینکهای زیر برای آموزشه
برای دانلود فریمور گوشی به پست زیر مراجعه کن
لینکهای آموزش
موفق باشی
سلام
دوستان راهی هست که بلوتوث هارو مستقیم تو رم ذخیره کرد؟
برنامه ای هست که sms هارو مثل انا با هم نشون بده؟(مقل این که فایل بندی شدن sms ها)
سلام
من با گوشي c5-03 از طريق wifi fi به اينترنت وصل ميشوم ولي با وجود اينكه يك مموري 2G روي آن است ولي درموقع باز كردن سايت ها پيغام ميدهد( كه حافظه كم است تمام برنامه ها را ببنديد و دوباره تلاش كنيد )چگونه ميتوانم اين مشكل را حل كنم؟
ممنون
به خاطر اینه که حافظه کش و تمپورری مرورگر گوشی به صورت پیش فرض روی C قرار داده شده و خیلی زود پر میشهنقل قول:
احتمالا پچ یا مد یا فریمور کوک شده ای بتونی پیدا کنی که بشه حافظه کش رو از C به E تغییر بده و شاید هم با نصب مرورگر دیگه ای مثل اوپرا بتونی این مشکل رو حل کنی
موفق باشی
سلام باید از طریقه نرم افزار pc suit نقشه رو دانلود کنی:12:
با سلام
من با استفاده از Nokia Suite نرم افزارگوشي ام را به ورژن 22.0.007 ابديت كردم چند روز اول بعضي مواقع sms فارسي نميتوانستم بنويسم ولي بعد از چند روز ديگه گوشيم نه آيتم فارسي شدن داره و نه ميتونم داخل آن فارسي بنويسم(زبان فارسي داخل ليست انتخابم نيست )لطفا راهنمايي بفرماييد
سلامنقل قول:
احتمالا گوشیت گارانتی اصلی نبوده و بعد از آپدیت زبان فارسی رو از دست داده
به لینک زیر مراجعه کن و آموزش فینیکس رو یاد بگیر
بعد فریمور مخصوص گوشیت که زبان فارسی رو داره دانلود کن و طبق آموزش گوشیت رو در حالت خاموش فلش کن
موفق باشی
من اين كاررودقيقا انجام دادم ولي باز فارسي نشد لطفا راهنمايي كنيدنقل قول:
فریموری که دانلود کردی اشتباه بودهنقل قول:
سلامنقل قول:
حق باشما بود
مشكلم حل شد
ممنون