نقل قول:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Asian_Games
نقل قول:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Asian_Games
ویکی پدیا آمار دوره های قبلو کامل نداده میخوام حساب کنم ببینم کشورای دیگه شانس چندتا مدال دارن بگذریمنقل قول:
...
فکر کنم ایران حداقل باید بالای 15 طلا بگیره که بقیه ازش جلو نزنن این کار شدنیه ایشالا
ما کاری به نقره و برنز نداریم البته اونا هم قابل تقدیره ولی فعلاً برای رده بندی طلا اهمیت اصلی رو داره :
تو والیبال و فوتبال و بسکتبال و هندبال شانس داریم فرض کن فقط والیبال طلا گرفت این یکی
تو دو و میدانی امروز گفت شانس طلا داریم کبدی مردان و زنان هم شانس داریم حریف قدرمون همون هند و پاکستانه امروز بانوان خیلی خوب ظاهر شدن و با اختلاف 40 تا تایوانو شکست دادن خیلی رشته های متنوع هست که شاید یه طلایی از بینش بیرون بیاد
الان تو بوکس یه کم کارمون سخته تو دوره قبل همین بوکس یه طلا آوردیم سه تا برنز الان 5 تا نماینده باقی موندن باز فرض کنیم یه طلا از بوکس بگیریم (حداقل)
تو کاراته هم شانس داریم اما نمیدونم در حد دوره قبل هست شانسمون که سه تا طلا بگیریم یا نه ایشالا با اضافه شدن خانمها شانسمون بیشتر باشه فرض کن دوطلا (حداقل)
تو کشتی هم اگر امروز دوطلا رو بگیریم که احتمالشم زیاده 12 طلاهه میشیم "ان شاالله"
آزاد هم فرض کن خیلی بد کار کنن ما حداقل رو میگیم سه طلا
خلاصه امکان کسب حداقل 10 مدال هم داریم حقمونم هست انصافاً کشتی آزاد همه ادوار آسیارو کلاً درو کرده حالا هم میکنه و حتی 7 طلا هم میشه از فقط کشتی آزاد بیاریم خلاصه فکر کنم اگر مثل قبل روال خوبی طی بشه کارمون بله راحته :20:نقل قول:
کد:http://ilna.ir/newsText.aspx?id=162811
آقایون بازی کبدی ایران کره رو ببینید
خیلی جالبه اینو من از تی وی تا حالا ندیده بودم اما بچگیام زیاد بازی کردم :D
آرزو معتمدي كاياك 500 متر توي گروهش سوم شد و به دور فينال كه دو روز ديگه هست، رفت
كبدي: 55-20 كره رو برديم
تيمملي كبدي مردان مقابل كرهجنوبي به برتري رسيد
خبرگزاري فارس: تيمملي كبدي مردان ايران با برتري 55 بر 20 مقابل كرهجنوبي شانس خود را براي رسيدن به مرحله نيمهنهايي افزايش داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از گوانگجو، تيمملي كبدي مردان ايران در ديدار با كره جنوبي توانست با نتيجه 55 بر 20 اين تيم را شكست و شانس خود را براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي افزايش دهد.
تيمملي كبدي مردان در گروه اول با تيمهاي هندوستان و كرهجنوبي همگروه است. در گروه 2 نيز تيمهاي پاكستان، بنگلادش، مالزي و ژاپن حضور دارند.
امروز در گروه تيمملي كبدي ايران، هندوستان استراحت داشت.
مرحله مقدماتي مسابقات كبدي روز چهارشنبه به اتمام خواهد رسيد و پنجشنبه و جمعه نيز مرحله نيمهنهايي و فينال برگزار خواهد شد.
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
عليزاده در گروه بازندهها پيروز شد
خبرگزاري فارس: فرشاد عليزاده با شكست حريفي از تاجيكستان، يك گام به كسب مدال برنز بازيهاي آسيايي نزديك شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از گوانگجو، فرشاد عليزاده كه در اولين مبارزهاش در رقابتهاي وزن 74 كيلوي كشتي فرنگي بازيهاي آسيايي شكست خورده بود، با توجه به فيناليست شدن تسوروماكي ژاپني، به گروه بازندهها راه پيدا كرد.
وي در اولين مبارزهاش در اين گروه، موفق شد در دو تايم از سد كريماف تاجيكستاني گذشت.
عليزاده در وقت اول دو بر صفر و در تايم دوم يك بر صفر پيروز شد.
اين كشتيگير در دور بعدي به مصاف حريفي از ازبكستان ميرود.
امروز طالب نعمتپور و بابك قرباني نيز شانس كسب مدال طلا در اوزان 84 و 96 كيلو را دارند.
عليزاده هم برنز گرفت به سلامتي
اون هم با پای گچ گرفته. با اینکه ارزشی نداره , اما غییرتش از برنزش با ارزش تر بود , نه اینکه مثل بانوی قصر تکواندو بگه زورم به حریف نمیرسه 14-2 از یانگوم ببازه , آبدریوچگی نمیدونم چی 500 بار سرش میزنه .تازه یانگوم بهش رحم هم میکنه
مریم طوسی توی نیمه نهایی 100 متر هفتم شد و حذف
طلای طالب نعمت پور مبارک همه باشه
ماشالله ایران 11 مین طلامونم گرفتیم سخترین کشتی امروز کشتی طالب با کره بود که
طالب نعمتپور دلاور لرستانی پیروز شد تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همونطور که کارشناسا میگن قربانی کارش دیگه راحت تره و اونم طلاشو میگیره
طلا طلا طلا طلا طلا طلا طلا طلا طلا طلا طلا
آقا محمد تبریک ویژه به شما راستی چرا هفت تا مگه طلاهامون 11 نیست :31:نقل قول:
شوخی کردم :46:
الان همه ما ایرانیها با این افتخارآفرینیها شادیم
خداروشکر کاش همیشه این ملت شادو سرحال باشن :11:
طلای دوم امروز هم در کشتی گرفتیم. بابک قربانی تو 96 کیلو. مبارک باشه
بابا دمش گرم این دلاور کرمانشاه ماشالله ماشالله :18:
باورم نمیشد کشتی رو برگردونه و قهرمانی رو به دست بیاره :20:
بابک قربانی به زیبایی هرچه تمام قهرمان شد بابا تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حماسه كشتي فرنگي با فعلآ 4 طلا. اينو ميگن كار بزرگ.ميتونستيم 6 تا هم بگيريم. به هر حال به دنبال پنجمين طلاي كشتي فرنگي
طلا طلا طلاطلا طلا طلاطلا طلا طلا طلا طلا طلا
براي من باور نكردنيه
4 طلا در رشته اي كه روزي آرزوي يك طلاشو داشتيم
با اينكه ووشو خيلي خوب كار كرد
اما تا اينجا به نظر من بعد از قايقراني موفقترين رشته كشتي فرنگيه
اميدوارم كشتي آزاد و كاراته هم ما رو به عدد رويايي 17 يا 18 طلا برسونن
حرف بعدي اينكه به عنوان يه خوزستاني به كرمانشاهياي عزيز حسوديم شد
انصافا گل كاشت بابک قربانی چه قدر خونسرد بود و حرفه اي اصلا نشون نميداد زورش بيشتر از حريفش باشه
خيلي راحت بارانداز ميزد فكر كنم اگه احتياج داشت سه چهارتا ديگه هم ميزد
در كل تبريك ميگم خصوصا به بچه هاي فروم
تبریک باورم نمیشه تو کشتی فرنگی تا اینجا از 6 وزن 4 تا طلا گرفتیم . . . .. .
:18::40:
با این اوصاف حتی میتونیم به 20 طلا فکر کنیم.
احتمالا دوره بعدی با یه کم سعی بیشتر میتونیم جای ژاپن رو بگیریم.
ولی خدایی این چین خسته نشد اینقدر طلا گرفت. :دی
لوث شد دیگه اینقدر طلا گرفتن. :دی
بادا بادا مبارک بادا...:26::26::26:
فرنگی کاران امروز گل کاشتن . منم دومین طلای امروز رو تبریک میگم :8:.
با این دوتا طلا فاصلمون رو با هنگ کنگ زیاد کردیم تا همچنان در رده چهارم باقی بمونیم.
دو که شروع شه ایران میره زیر قزاقستان
تو رادیو ورزش میگفت
به جاش ايران كاراته رو داره هنوز . كشتي آزاد هست . دو وميداني هستنقل قول:
4 تا ورزش گروهي داريم كه حداقل 2تاش طلا
هومن كرمي توي بوكس 12-0 از قزاقستان باخت
بابا هي ميگيد دووميداني !
خب الآن شروع شدن ديگه !
شما چرا اين همه اميد ما رو نمي گيد ! فرنگي يكي فردا داريم آزادامون مونده ! كاراته ، بوكس ، پرتاب ديسك ، ورزشهاي تيمي !
الآن قزاقستان 5 طلا داره ما 12 تا ! اگه ما بتونيم 7 طلا ديگم بگيريم ميشن 19 تا ! يعني اونوقت اختلاف طلاي ما با قزاقستان ميشه 14 !!! يعني قزاقستان 14 طلا از دووميداني ميگيره ؟!!
قزاقستان تو رشته های آبی مثل قایقرانی و واترپولو هم شانس مدال داره.
رفیق تا ازاد کارها بازی نکند هیچ چیز معلوم نیست :13:نقل قول:
موافقمنقل قول:
اگر این دوستمون پست قبل منو خونده بودن متوجه میشدن که تیم ما حداقل ده طلای دیگه خواهد گرفت
نگران نباشید
بوکسورمونم داره با غیرت تمام با حریف چینیش مسابقه میده به هرحال بوکسمون به نظرم مثل دوره قبل خوب نیست مگه همین سه چهارتا نمایندمون به برنز اکتفا نکنن و دوتاش طلا بشه ولی سخته
سیما، صدای خواننده کیهان را هم درآوردکیهان در ستون ارتباط با مردم خود نسبت به پخش مستقیم بعضی از بازی های ورزشی بانوان انتقاد کرد.
این روزنامه به نقل از یکی از خوانندگان خود نوشت: از صدا و سیما به خاطر پخش بازیهای مستقیم زنان نیمه برهنه در قایقرانی و توزیع مدالها توسط خانمهای بی حجاب به شدت انتقاد دارم. این چه رویه زشت و جدیدی است که برنامه هایی پخش می شود که کاملا در راستای اهداف جنگ نرم دشمن است.
tabnak.ir
بره بمیره این کیهان
دیگه اگه اینارو نشون نده خیلی مردم رو بی جنبه فرض می کنن
بوکس
سپهوندم حذف شد حالا سه تا تو نیمه نهایی داریم دوره قبل یه طلا گرفتیم سه تا برنز ...
واليبال ايران با تايلند چه روزي هست ؟
بعدش ميره فينال ديگه ؟
پيشنهاد رشوه قراق ها به فرنگي كاران ايران / عبدولي : ميخواستند در فينال بازنده باشم
سعید عبدولی پس از قهرمانی در بازیهای آسیایی گوانگجو از پیشنهاد پرداخت رشوه از سوی قزاقستان به او برای واگذار کردن دیدار پایانی خبر داد. فرنگیکار وزن 66 کیلوگرم تیم ملی ایران که یکشنبه در دیدار پایانی این وزن کشتیگیر قزاق را شکست داد و مدال طلا را بر گردن آویخت، از تلاش داوران برای شکست وی و حتی پیشنهاد رشوه تیم قزاقستان قبل از دیدار پایانی خبر داد.
سعید عبدولی دربارهی مدال طلای ارزشمندی که کسب کرد، گفت:« پیش از دیدار پایانی به من پیشنهاد شد که بازی فینال را ببازم تا حریف قزاق مدال طلا بگیرد که من قبول نکردم و با تمام قدرت روی تشک رفتم و حریفم را شکست دادم. جریانی وجود دارد که ایرانیها به مدال طلا نرسند. در تایم اول بازی فینال، حریف را بلند کرده بودم و در حال اجرای سالتو بارانداز بودم که داور بدون دلیل کارم را متوقف کرد. دو داور در این رقابتها حضور دارند که با هدف قصابی کشتیگیران ایرانی روی تشک میروند اما خوشبختانه نتوانستند مانع قهرمانی من در این رقابتها شوند. »
عبدولی همچنین دربارهی دلیل شکست ناباورانه حمید سوریان گفت:« حمید چند روز مریض بود و شرایط بدنی خوبی نداشت. برای این رقابتها هم حداقل 8 کیلوگرم وزن کم کرده بود و این شرایط برای او پیش آمد. سوریان پیشرو فرنگیکاران است و ما همه پشت سر او حرکت میکنیم. »
----------------------------------------------------------------------------------------
احتمالا خود قزاق ها هم ديگه فهميدن كه سخته براشون بخوان چهارمي رو از ايران بگيرن به همين خاطر دست به اين كارا ميزنن!
والیبال پس فرداس و ببریم رفتیم فینالنقل قول:
ساعت 15:30 روز چهارشنبه ( 3/9/89 )نقل قول:
فکر کنم میره فینال
جدول مدال هاي بازيهاي آسيايي دوحه - 2006 (كامل نيست)
یه توضیحی درباره قزاقستان بدم فکر کنم بعضیا زیادی نگران شدن اینطوریم که میگن نیست که قزاقستان بیاد هرچی مدال تو کشتیو دو و شنا و ... هست درو کنه !نقل قول:
کل عظمت این کشور تو بازیهای آسیایی گذشته بود که مطمئناً دوره به دوره فرق داره بازنشسته میشن مصدوم میشن کشورای اصلی که چینو ژاپنه جاشونو میگیرن و ...
الان دوره قبل
تو دو و میدانی قزاقستان 4 تا طلا آورده
تو بوکس یه طلا
کشتی یه طلا
شنا یک طلا
کانو 2 طلا
شطرنج 1 طلا
ژیمناستیک دو طلا
دوچرخه سواری یک طلا
تیراندازی 6 طلا
کاراته 1 طلا
وزنه برداری دو طلا
دوتا دیگش ویکی آمار نداده به هرحال حالا خودتون برید ببینید از این ورزشا که ورزشای طلایی قزاقستان بوده کدوماش باقی مونده تازه اگر فرض کنیم قزاقستان مثل اون دوره قدرتمند باشه البته یه مسئله هم باید قبول کرد که اگرم قزاقستان این مدالارو نبره یه تیم دیگه میبره منتها امیدوارم بین کشورا پخش بشن و حدالامکان نصیب چیت و کره و ژاپن بشن چون اشکالی نداره اونا از ما فاصله بگیرن اونا در هر حال بالای ما میمونن ولی اینا که پایین تر از ما هستن ایشالا طوری بشه هیچکدوم تو چندین رشته طلا نیارن ولی با این حال اصلاً نمیشه پیش بینی کرد و وضعیت مدالا همیشه اما اگره و باید دعا کرد ضمناً این دوره دو ورزش اضافه شده تعداد مدالا هم بیشتر شده و ممکنه حتی دوتا کشور و سه تا هم بیست تا مدال بگیرن (البته این اوج بدشانسی و تقریباً محاله)
من صبح هم پیشنهاد کردم کسی توجهی نکرد
بیایید همه تیمهای رقیبمونو ورزشای مدال آورشونو حساب کنیم و بعد ببینیم کدوم ورزشا مسابقاتش مونده تا تخمین بزنیم ایران میتونه چهارم بشه یا نه
کشورای چین تایپه تایلند هنگ کنگ هند و ...
:10:
واقعا دست محمد بنا و كشتي گيرهاي فرنگي درد نكنه!
ادم حال ميكنه...از 6 نفر تا 4 نفر طلا گرفتن!! :8:
سوريان هم يه كم ميجنبيد شايد يه ركورد فوق العاده ميزديم!
امبدوارم كشتي ازاد هم مثل فرنگي كار كنه تا چهارمي تقريبا قطعي بشه!!
من به طلاي واليبال هم فكر ميكنم...شما چطور؟:31:
به اميد روز طلايي در فردا و پس فردا و پس اون فردا
به نظر من که اگه مثل ست اول بازی با قطر بازی نکنه فقط باید به طلای والیبال مطمئن بود
راستی فوتبال کی بازی داره و بسکتبال چی شد و همین طور هندبال
راستی شطرنج هم تموم شد چی کار کردیم تو شطرنج؟؟؟؟؟؟؟
فوتبال فردا با ژاپن بازی داره.نقل قول:
هندبال هم فردا با ژاپن بازی داره.
بسکتبال امروز به راحتی و با اقتدار تیم قطر رو سوراخ کردیم و بعد از ژاپن به عنوان تیم دوم رفتیم به مرحله ی بعد. احتمالا ادامه ی بازی های بسکتبال از دو سه روز دیگه شروع میشه.
شطرنج رو هم نمیدونم. فقط اینو از اخبار شنیدم که تیم بانوان شطرنج تونست حریفش رو ببره که اصلا نفهمیدم تیم حریفش کدوم تیم بود.
تو بوکس هم فکر کنم نمایندگانمون باختند و حذف شدند.
تو قایقرانی تو رشته ی کایاک یک نفره مردان، ورزشکارمون تونست تو گروهی دوم بشه و به دور بعد صعود کنه.
کبدی مردان هم با اقتدار امروز کره جنوبی رو برد و باید فردا با هند یه بازی سخت رو برگزار کنه.
* در آخرين وزن كشتي فرنگي امير علي اكبري در وزن 120 كيلوگرم در دور اول به مصاف حريفي از قرقيزستان ميرود.
* تيم ملي فوتبال اميد ايران نيز در مرحله نيمه نهايي از ساعت 11:30 دقيقه به وقت تهران در ورزشگاه "يوئه ژيو " به مصاف ژاپن خواهد رفت.
* رقابتهاي كشتي آزاد نيز از فردا آغاز ميشود كه حسن رحيمي در 55 كيلوگرم با حريف تركمنستاني و احمدي در 60 كيلو با كشتيگير مغولستاني روبرو ميشوند.
* در مواد مختلف رشته دووميداني، سپيده توكلي در پرتاب نيزه بانوان و دوي 800 متر زنان، كيوان قنبرزاده در فينال پرش ارتفاع مردان، ليلا ابراهيمي در فينال دوي 1500 متر زنان و سجاد مرادي در فينال 1500 متر مردان و تيم ملي دوي 4 در 100 متر مردان به مصاف حريفان خود خواهند رفت.
* در فينال شيرجه هماهنگ از تخته 3 متر نيز تيم ملي ايران با رقبا مصاف ميكند.
* در رقابتهاي قايقراني و در نيمه نهايي تيم كاياك 500 متر 2 نفره بانوان، امين بوداغي در نيمه نهايي كاياك تك نفره 200 متر مردان و تيم ملي ايران نيز در نيمه نهايي كاياك 2 نفره 200 متر مردان با رقبا به رقابت خواهند پرداخت.
* تيم ملي كبدي بانوان نيز در دومين ديدار خود با تايلند ديدار ميكند و تيم كبدي مردان در دومين ديدار خود با تيم مدعي هند مصاف خواهد كرد.
* در يك شانزدهم نهايي تيراندازي با كمان بانوان زهرا دهقان با حريف هندي روبرو ميشود و كوثر شمس به مصاف تيراندازي از اندونزي ميرود.
* در يكشانزدهم نهايي شمشيربازي هم تيم ملي ايران به مصاف هند خواهد رفت.
* تيم ملي هندبال كشورمان نيز از ساعت 13:30 به وقت تهران به مصاف تيم ملي ژاپن خواهد رفت.
* در رشته اسكيت و در فينال تايم تريل سرعت 300 متر بانوان نيلوفر مرادي به مصاف حريفان خواهد رفت. در تايم تريل 300 متر سرعت مردان نيز محمد صالحي با رقباي خود رقابت ميكند.
farsnews.com