با براون سری7 خیر ارزش نداره چون اینطور که من شنیدم براون سری 7 هم برای اصلاح زیر گردن مشکلاتی داره.نقل قول:
Printable View
با براون سری7 خیر ارزش نداره چون اینطور که من شنیدم براون سری 7 هم برای اصلاح زیر گردن مشکلاتی داره.نقل قول:
به نظر شما چه ريش تراشي زير چانه و گردن رو كامل اصلاح ميكنه و ايجاد التهاب نميكنه ؟نقل قول:
البته ريشتراشهاي فويلي مد نظرم است در ضمن پوست من حساس است .
والا بنظر من پاناسونیک es-la92 یا همون es-la93 (سفارش آمریکا).نقل قول:
عکسشو هم میتونید دو سه صفحه قبل ببینید.قیمتش چیزی حدود 400 تومنه.بهترین ریش تراش دنیاس.
دوست عزيز صفحات قبل رو خوندم شما خودتون ظاهرا اين ريش رو داريد آيا كاملا راضي هستيد ؟نقل قول:
بين مدل 63 و 93 پاناسونيك به غير از پايه شستشو تفاوت ديگري هم هست ؟
براي من صاف كردن صورت (شش تيغه ) مهمه چون باعث ميشه ديرتر ريش در بياد و پوست حساس سالم تر بمونه.
والا من جدیداً این ریش تراشو از آمریکا خریدم و خیلی خیلی هم راضی هستم ازش.زیر گردونو راحت میزنه بدون هیچ درد و جوشی.نقل قول:
بین این دو مدلی که شما میگین تفاوتشون فقط همین پایه شستشو هست.
مدل ES-LA94 رو ندیده بودم
کد:http://www.amazon.com/PANASONIC-ES-LA94-K-Automatic-Cleaning-Charging/dp/B003BEEJBS/ref=sr_1_14?ie=UTF8&qid=1312207144&sr=8-14
دوست عزيز از چه نظر ميگيد سفارش آمريكا بهتر از سفارش خاورميانه است ، منظورتون از نظر قيمته يا كيفيت ريش تراش؟نقل قول:
جناب [Uschumi_268] اگه امکان داره طرز استفاده از پایه شستشوی بروان سری7 توضیح بدید
من بعد از اصلاح میزارم توی دستگاه و دکمه پاور که روی دستگاه هست رو میزنم. چندین بار اتوماتیک خاموش و روشن میشه و بعد صدای محلول شستشو میاد که داره تمیزه میکنه. بعدش هر موقع ماشین رو از دستگاه در میارم سر فویل خیس هستش.
لطفآ توضیح بدید چگونه باید استفاده کنیم؟
امروز واسه یکی از آشناها یکی دیگه خریدم (سری 7) ولی پایین فویل زده بود سری7 و لی مال خودم که چند وقت پیش گرفتم درست همونجا زده pulsonic !!
میشه راهنمایی کنید.
هردو مدل هم 790CC هستش
دوست عزيز شما بايد اجازه بدي زمان شستشو كه روي lcd ميزنه كامل بشه اونوقت ريش تراشو برداري البته مال من هم كه 360 كمپلت است بعضي وقتا با اينكه زمان شستشو كامل شده فويل كمي خيسه ، واحد شستشو يه گرم كن داره كه در آخر مرحله شستشو باعث خشك شدن ريش تراش ميشه شايد بعضي وقتا زورش نميرسه كامل خشك كنه:31: به هر حال زياد مهم نيست و اشكالي ايجاد نميكنهنقل قول:
در ضمن دوست عزيز از سري 7 مدل 790 كاملا راضي هستي ؟ با اصلاح گردن چطوره ؟ خوب صاف و صيقلي ميكنه ؟ به نظر شما براي پوست حساس مناسبه و در كل ارزش داره با مدل 360 كمپلت تعويض كنم ؟
باسلام بله کاملآ راضی هستم. پوست من بسیار حساس هستش قبلآاز تیغ مچ3 استفاده میکردم یک روز بعد از اصلاح صورتم حسابی جوش میزد که تا یک هفته نمی تونستم اصلاح کنم. ولی الان با این ماشین اصلاح که واقعآ در حد تیغ شیو میکنه هیچگونه مشکلی ندارم نه جوش ونه حساسیت. من که واقعآ راضی هستم.نقل قول:
سلام و ممنوننقل قول:
شما هر روز اصلاح ميكنيد يا روز در ميان ؟
كيفيت بدنه و شارژ ريشتراشتون چطوره ؟
قاعدتا ساخت آلمان اصل بايستي باشه اينطور نيست ؟ (يا ساخت چين و تحت ليسانسه ؟)
از همه نظر میگم. کلاً کیفیت اجناسی که برای آمریکا تولید میشه با کیفیت اجناسی که برای خاورمیانه تولید میشه از زمین تا آسمون فرق دارن. در مورد قیمتش باید عرض کنم که قیمت مدل ES-LA92 که همون سفارش خاورمیانه هست حدود 450 تومنه.نقل قول:
لینک فروش همین مدل در ایران:[HTML]http://www.orado.com/item-ریشتراش-پاناسونیک-Panasonic-مدل-11700.htm[/HTML]در صورتیکه شما میتونی مدل ES-LA93 رو که سفارش آمریکاس رو با 400 تومن بخری.
دوست عزیزمون لطف کردن جواب دادن. پس از شستشو باید بذاری دستگاه خشک بشه البته ممکنه کلینر دستگاه به قول دوستمون زورش نرسه فویلو کامل خشک کنه ولی استفاده درست از پایه شستشو همینه که انجام میدین.نقل قول:
دوستان عزیز من یه ریش تراش پاناسونیک مدل ES-LA93-K از آمریکا خریدم و قصد فروشش رو دارم. قیمتش رو 400 میذارم.کسانی مه خواهان خریدش بودن لطفاً پیغام بدن تا شرایط ارسال بشه
سپاس دوست عزيزنقل قول:
با اين حساب ريش تراش براون كه تو آمريكا عرضه ميشه كيفيتش از اوني كه اينجا (خاورميانه ) عرضه ميشه بهتره اينطور نيست؟
(در واقع اين مورد كه شما گفتيد در مورد براون هم صدق ميكنه )؟
من یک ریش تراش می خواهم با این مشخصات :
1- بتوانه ریش را به اندازه دلخواه یکدست کوتاه کنه
2- بتوانه از ته بزنه ( سفید کنه )
3- بتوانه خط بیندازه
در کنار این ها کیفیت دستگاه و تیغ ها و همچنین موارد بهداشتی برای جلوگیری از آسیب رسیدن به پوست هم برام مهمه
تا 70 یا 80 هم پول می دهم نهایتا 100
فقط یکمی عجله دارم
نه تنها برای ریش تراش این مورد صدق میکنه بلکه برای کلیه کالاهایی که برای آمریکا تولید میشه همینطورهنقل قول:
با این قیمت براون کروز4 میتونین بخرین که بد نیست.از مدلهای فیلیپس هم مدلهای زیادی میتونین خرید کنین که بعضی از مدلهاش واقعاً افتضاحس و بعضیاشون بد نیستن. چند مدل پاناسونیک هم میتونین خرید کنید مثل ES-RT30، ES4033 و ES4036 تعداد مدلهاش بیشتره.اینا هم بد نیستن.نقل قول:
از رمینگتون هم میتونی خرید کنی نمیدونم چطور ماشینهای هستن.
دوستان این قیمت ها امروز رفتم بازار گرفتم.
بروان سری 7 مدل 790cc4 با پایه شستشو مشکی 295.000 تومان
فویل سری7: 35.000 تومان
مایه شتسشو برای دستگاه های سری7: 2عدد مایع شستشو درون یک پک 15.000 تومان
بروان سری 7 مدل 790cc3 با پایه شستشوی سفید 285.000 تومان
بروان سری 7 مدل 9595 با پایه شتشوی سفید(در این مدل همه پایه شستشو ها سفید هستن) 260.000
این مدل دیگه تولید نمیشه و هرچی توی بازار میبنید مال 4سال پیش هستش.
تمامی محصولات بروان با گارانتی ها متفرقه میباشد.
طبق آخرین خبرها شرکت تهران بوران دیگه محصولات آرایشی بهداشتی وارد نمیکنه. و گارانتی تهران بوران معتبر نیست
دوست گرامي nima_irنقل قول:
همه این مدل هایی که گفتید می توانند ریش را به اندازه دلخواه کوتاه کنند ( از ته نزنند ) ؟نقل قول:
با این قیمت براون کروز4 میتونین بخرین که بد نیست.از مدلهای فیلیپس هم مدلهای زیادی میتونین خرید کنین که بعضی از مدلهاش واقعاً افتضاحس و بعضیاشون بد نیستن. چند مدل پاناسونیک هم میتونین خرید کنید مثل ES-RT30، ES4033 و ES4036 تعداد مدلهاش بیشتره.اینا هم بد نیستن.
از رمینگتون هم میتونی خرید کنی نمیدونم چطور ماشینهای هستن.
با سلام به دوستان عزیز
خیلی خوشحال که همچین بحث های جالبی تو این بخش مطرح میشه که مفید هستش.
بنده یه فیلیپس 1180 دارم و تازه خریدمش
میخواستم از دوستان متخصص بپرسم که طریقه صحیح استفاده و نگهداری و تمیز نگه داشتن ریش تراش به چه صورتی هست؟
منتظره پاسخ های شما هستم
نقل قول:
دوست عزیز بنده همیشه یک روز در میان اصلاح میکنم بعضی مواقعی هم 2 روز درمیان.(خیلی کم)
بدنه ریش تراش بسیار خوش دست و از کیفیت بالایی برخوردار هستش.
شارژ هم من یکبار که شارژ میکنم برای 3بار اصلاح جواب میده (تقریبآ شیو کردن من 15 تا 20 دقیقه هستش)
روی ماشین و روی شتشو زده Made in Germany
اصل آلمان هستش اکثر مدلهایی که از بروان دیدم آلمانی بودن. و تا به الان من چینی شو ندیدم
سلام سپاس از پاسخ شمانقل قول:
شما احتمالا يا ريش پر پشت (متراكم ) داري يا چون ريش تراش رو تازه گرفتين هنوز مسلط نشدين به خاطر اينكه 15 تا 20 دقيقه زمان زيادي واسه اصلاح است من خودم بطور متوسط 5 دقيقه طول ميكشه تا اصلاح كنم اونم روز درميان
سه سال پيش كه ريش تراشم خريدم (360 كمپلت ) شامل يه پكيج ساخت 4 كشور بود 1- ريش تراش ساخت آلمان 2- واحد شستشو ساخت مجارستان 3 - مايع شستشو ساخت ايرلند 4- شارژر هم طبق معمول ساخت چين مهم خود ريشتراشه كه ساخت آلمان باشه البته مدلهاي ارزون قيمت براون مثل كروزر ساخت چين است
در حال حاضر اكثر كمپاني ها به خاطر هزينه توليد پايين در چين ( كارگر ارزون :41: و ... ) كارخونه تو چين دارن و يه سري محصولاتشون يا قطعاتشون اونجا توليد ميشه كه البته براون هم از اين قاعده مستثني نيست .
ببینید دوست عزیز بذارید یه توضیح مختصر بدم.نقل قول:
اصولاً ریش تراش به ماشینی گفته میشه که ریشو از ته بزنه و صورتو سفید کنه و شما نمیتونی ماشین ریش تراشی پیدا کنید که ریش رو از ته نزنه.
اینی که شما دنبالش هستین بهش میگن ماشین اصلاح که با ریش تراش فرق داره و شما میتونی به هر اندازه ای که دلتون بخواد ریش رو کوتاه کنید با شانه هایی که تو بازار موجوده.قیمتشون هم از 30 به بالاس.
برندهایی که شما میتونین تو ایران پیدا کنید عبارتند از:
فیلیپس،رمینگتون،پاناسونیک ،پروماکس و موزر
بگین تا چقدر میخواید هزینه کنید تا یه مدل خوب بهتون معرفی کنم
برای اسفاده که باید موقع اصلاح به چند جهت حرکت بدین یعنی هم دورانی و دایره وار و هم بالا پائین کردن که بهتر اصلاح بشه.برای تمیز کردنش هم باید با آب سرد بشورید نه با آب داغ چون آب داغ ریش تراشو داغون میکنه و باعث کندشدن تیغها میشه.نقل قول:
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون
اما هم در سایت فیلیپس و هم گارانتی شکوفا به این نکته ذکر شده که بعد از اصلاح حتما بایست با آب داغ ریش تراش رو شستشو داد ،اما شما نظر دیگری دارید.
لطفا بنده را راهنمایی کنید.
سلام
ریش تراش فیلیپس زیر صد تومان چی خوبه؟
میخوام کامل ز ته بزنه پوستم اذیت نکنه
در ضمن شارژ و ضد آب بودن هم اصلا مهم نیست
ممنون میشم راهنماییم کنین
philips 7320 بیشتر میتونه ز ته بزنه یا QT4050
با اینکه حدود بیست هزار تومان اختلاف دارن،کدوم فقط برا شیو بیشتر بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنین
تا اونجا که من اطلاع دارم آب داغ به مرور زمان تیغهای ریش تراش رو کند میکنه.نقل قول:
نقل قول:ببینید 7320 ریش تراشه یعنی ریشو از ته میزنه ولی 4050 ماشین اصلاحه و نمیتونید ریشو از ته بزنید.نقل قول:
شک نکنید تو این رنج قیمت بهترین ریش تراش فیلیپس همین 7320 هستش.هم شارژیه هم اینکه میتونید دستگاه رو با آب بشورید.بهترینش همین 7320 هستش.شک نکنید.
من ميخام يه ماشين واسه اصلاح صورت بردارم كه در اصل واسه خط انداختن ساخته شده(مرتب كردن ريش و خط پشت گردن).
حالا نمي دونم اصلا گير مياد يا نه.
اينم مدلش Wahl Detailer Professional Trimmer
قيمتش حدود 45 دلاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایران بعید میدونم گیرتون بیاد بجز از اونور خرید کنیدنقل قول:
نقل قول:
خب ماشين اصلاح(نه ريش تراش) كه صورت رو صفر كنه شما چي پيشنهاد مي كنين؟ بودجه هم حدود 80 تومن.
منظورتون اینه که از ته بزنه؟نقل قول:
آره خب. پس از كجا؟نقل قول:
اگه پیدا کردین حتماً برای من هم یکی بخرید پولش هم مهم نیست.نقل قول:
آخه عزیز من مگه ماشین اصلاح پیدا میشه که ریشو از ته بزنه؟چرا ریش تراش نمیخری؟
نقل قول:
اين مدلي كه من ميگم ميزنه، خوبم ميزنه.
با سلام
آیا سری 3 برون خوبه بخرم ؟؟ آخه خیلی قیمت بالا نمی خوام بخرم
یه جا خوندم که این سری باید حتما شارژ بشن تا بشه استفاده کرد و همزمان نمیشه با برق کار کرد !! واقعا اینطوره ؟؟؟
یه مدل خوب تا 150 تومان از براون معرفی کنید
شما که مدلشو میدونی پس سوال کردنتون چیه؟در ضمن بگین مدلشو که بقیه هم بدونن:27:نقل قول:
یه کم بیشتر پول بذارید میتونید سری 5 براونو بخرین که خیلی خوبه.نقل قول:
اينم مدلش. فقط گيرم اينكه كجا گير مياد.نقل قول:
از خارج بخر چون اینجا گیرت نمیادنقل قول:
سلام و عرض ادب دوستان
حدودا 3 هفته پيش اينجا يه پيغام گذاشتم براي خريد ريش تراش؛ آخرشم از دبي يکي از دوستان برام اي اس ال اي پاناسونيک مدل93 خريد
حدودا ظرف مدت 3 دقيقه صورت رو کاملا اصلاح ميکنه؛ فقط براي زيرگلو ياگردن با اينکه صورتم زياد پرمو نيست يکم مشکل داره خوب نميزنه؛ يکم هم جوش ميزنه؛ ولي با کف اصلاح که ميزنم يکم بهتر ميشه؛ با کف اصلاح آماده اصلاح کنم که ايرادي نداره داره؟ ضمنا ضد آب کامل هست؟ روش که نوشته هست! موهايي رو که جا ميذاره من با تيغه خط زنش ميزنم خيلي عالي کوتاه ميکنه!
ضمنا عرض شود که پايه شست شو دهنده اش زياد جالب نيست کاريه که با دست راحت تر و سريعتر ميشه انجامش داد؛ نصيحت من اينه که مدل بي پا يه اش رو بخريد کمتر هم جا ميگيره ارزونتر هم هست
در مجموع اينکه راضي هستم با اينکه بازم جوش ميزنه؛ شايد صورتم هنوز عادت نکرده باشه
يه نصيحت از من به شما اگه ميخوايد يه ماشين خوب و عالي بخريد همين مدل 63-62 -92-93 پاناسونيک رو بخريد شايد يکم گرون باشه ولي واقعا ارزشش رو داره؛ جاهاي ديگه صورتم رو که حساس بودن قبلا جوش ميزد ديگه با اين ماشين جوش نميزنه جز زيرگردن اونم خيلي کم! ممنون ميشم از دوستان جواب سوال منو هم بدن!
ارادتمندم
موفق باشيد
آقا من میخوام بعدازظهر برم بخرم سری 5 را با پایه بگیرم یا بدون پایه ؟نقل قول:
سری 5 بهتره یا اکتیویتور 8985 ؟؟
سریع جواب بدین خواهشا