دوست عزیز واقعا دمتون گرم:40:مشکلم حل شد....:thumbsup:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم از دوستان عزیز اونم اینکه چطوری میتونم تو یاهو مسنجر اسممو(اونی که واسه دیگران نشون میده) رو عوض کنم؟
:11::11::11:
Printable View
دوست عزیز واقعا دمتون گرم:40:مشکلم حل شد....:thumbsup:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم از دوستان عزیز اونم اینکه چطوری میتونم تو یاهو مسنجر اسممو(اونی که واسه دیگران نشون میده) رو عوض کنم؟
:11::11::11:
نقل قول:
اما هر دفعه که سیستم رو روشن میکنم همون فایل اضافه هست و یاهو باز هم همون مشکل رو داره باز با پاک کردن اون فایل درست میشه باز هم دفعه بعد و .............
چکار باید کرد ؟
سلامنقل قول:
اول باید از منوی Messenger گزینه My contact Details رو انتخاب کنید و اسم جدیدتون رو وارد و ذخیره کنید ، بعد
باید برای هر کدوم از افراد ادد لیستتون Ctrl+shift+c یا ( در منو اکشن > Send my contact details ) رو بزنین تا مشخصات جدیدتون رو براشون ارسال کنه ...
در ضمن اون افراد هم باید accept و save کنن مشخصات جدید رو .
در ضمن اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Yahoo! Mail / تمامی مسائل ياهو ميل در این تاپیک
برای سوالاتون راجبه یاهو مسنجر :
Yahoo! Messenger / تمامی مسائل ياهو مسنجر در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
forum.p30world.com/showthread.php?t=230339
راست میگه . آقا شرمنده . حواس نیست که از بس بیکاری زده به سرمون توی این گرما :31:نقل قول:
سوال منم پاسخ بدید ممنون میشمنقل قول:
ممنوننقل قول:
سلام
اکانت رو میخواید پاک کنین ؟
واسه اینکار به آدرس زیر برید و مراحل رو طی کنین ...
اکانت ایمیل پاک میشه و بعد از 90 روز به طور کامل از دیتا بیس یاهو حذف میشه .
بله اولی درسته .......
حالا تو این 90 روز من نباید برم تو میلم تا کلا حذف بشه ...............؟
با سلامنقل قول:
شما زمانی که اون رو پاکش کنید دیگه از روی دیتابیس حذف میشه
موفق باشید.
میلم المانی شده :41:
مشکل از اونجا شروع شد که یه چیز پ.ی ان المانی رو کانکت شدم، داشتم میرفتم تو میل یه سوال پرسید حواسم نبود همین طوری تایید کردم بعدش دیگه المانی شدش
الان با چیز پ.ی ان، بدون چ.یز پی ان ، معمولی و غیر معمولی هم که کانکت میشم میلم المانیه
دیکشنری المانی به انگلیسی نصب کردم ولی هیچ گزینه ای برای تغییر زبان میلم نیست
جان من بگید چی کار کنم
چی کار کنم تا دوباره انگلیسی بشه:46:
سلامنقل قول:
از کدوم قسم این کارا انجام دهم؟
من باهمه نوع مرورگر دچار همچین مشکلی میشوم
یکی هم به ما کمک کنه :)
در صفحه اصلی میل، بالا سمت راست، گزینه Optionen واز روی اون، گزینه Mail - Optionen رو بزن.نقل قول:
در صفحه ای که باز میشه از گزینه های سمت چپ صفحه، گزینه آخری یعنی Account- Informationen رو بزن.
احتمالا صفحه وارد شدن به ایمیل ظاهر میشه. پسوردت رو بزن و وارد شو.
در صفحه ای که باز میشه 4 سطر مونده به آخر، گزینه Sprache, Standort, Zeitzone einstellen رو پیدا کن و روش کلیک کن.
در صفحه ای که باز میشه زبان انگلیسی رو انتخاب کن. در این لحظه صفحه خودش انگلیسی میشه و گزینه I accept رو بزن تا تغییرات اعمال بشه.
سلام برام از یاهو ایمیلی اومد که ایمیلمو آپدیت کنم اون کار کردم وپشیمون شدم حال میخوام ایمیلهام بصورت میل کلاسیک باز بشه باید چکار کنم به Mail - Optionenهم رفتم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون از راهنماییتون
سلام
آیا این امکان وجود داره که یه ایمیل واسه یه شخصی فرستاد که متوجه نشه از طرف چه کسی ارسال شده؟
با سلامنقل قول:
خیر - با سرویس های ایمیل مرسوم ، همچین امکانی نیست
موفق باشید.
در پست 351 توضیح داده شدهنقل قول:
سلام من یه ای دی جدید ساختم وقتی میخام وارد چت روم بشم این پیغام رو میده (their was refused) مشکل چیه.ممنون
سلام دوستان گل
من یک آی دی جدید ساختم که میتونم وارد یاهو مسنجر بشم ولی وقتی میخام وارد چت روم بشم این پیغام رو میده
(this request was refused) مشکل چیه؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.afshin_ipe@yahoo.com جواب رو به این بفرستید
سلام
برای من ایمیل های تبلیغاتی زیاد میاد!!
چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
انتخابشون میکنی.
اون بالا گزینه ی Spam رو میزنی!
میخوام کلا برام از این جور سایتها ایمیل نیادنقل قول:
سلامنقل قول:
تو محیط میل باکس.
اون بالا Option رو میزنی.
در صفحه ای که باز میشه در نوار سمت چپ ات گزینه ای به اسم Spam ]ست.
اون رو میزنی و باز میشه.
قسمتی داره به نام Add a blocked address
آدرس ایمیل مورد نظر رو وارد میکنی و Add رو میزنی!
مانیتورم lgفلترون 17 اینچه توی قسمت منو به کدام قسمت باید برم ؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.نقل قول:
با سلامنقل قول:
توی محیط دسکتاپ کلیک راست کنید و آخرین گزینه یعنی properties رو انتخاب کنید
سپس به تب setting برید
حالا در قسمت رزولیشن همون کادر اون رو به پایینترین rate برسونید
موفق باشید.
سلام من چي كار كنم
كه به كلاسيك ميل برم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوستمون اینجا توضیح دادن:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6208617&postcount=351
سلام
من یکی از دوستام یه ایمیل یاهو داره که کلی ایمیل های مهم مربوط به کارش در اون هست.
الآن ایمیلش ه- ک شده و یه نفر از طریق اون به همه کانتکت هاش یه ایمیل فرستاده که "من کیف پولم گم شده و پول احتیاج دارم و از این جور چرت و پرت ها..."
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه که اون طرف چه طوری تونسته به ایمیل این بنده خدا دسترسی پیدا کنه؟
منظورم اینه که لطفاً تمام راه های ممکن رو بفرمایید!
آیا یه نرم افزار مخرب می تونه این کار رو بکنه؟ یا یه نفر از خود سرور یاهو این کار رو کرده یا هر چی.... نمی دونم!
دوم اینکه این بنده خدا الآن چی کار باید بکنه؟
آیا پسوردشو (همون میل یاهو) عوض کنه، درست میشه یا اینکه کلاً باید بی خیال این میلش بشه؟
من بهش گفتم که از طریق gmail از اطلاعات داخل ایمیل یاهوش فوراً بک آپ بگیره.
در ضمن بعد از بک آپ آیا این اطلاعاتش ویروسیه یا می تونه اونها رو به طور سالم بازیابی کنه؟
در نهایت اینکه، این جور ه-ک شدن تنها وقتی صورت می گیره که یه نفر به پسورد آدم دسترسی پیدا کنه یا احتمال دیگه ای هم وجود داره؟
خواهش می کنم به طور کامل راهنمایی بفرمایید
باتشکر فراوان
سلام
وقتی یک ایمیل رو میخوایم ارسال کنیم فرق To , Cc و Bcc چیه ؟ تو هر کدوم که بنویسیم ارسال میشه !
وقتی یک ایمیل گروهی رو میخوایم ارسال کنیم چی کار کنیم کسی آدرس بقیه افرادی که برای اونا هم فرستادیم رو نبینه ؟ و همینطور کسی که ایمیل رو فرستاده ؟
cc مخفف عبارت carpon copy هست و وقتی بخواین یه ایمیل رو برای چند نفر ارسال کنید، در این بخشنقل قول:
آدرس اونها رو می نویسید که با ویرگول هم از هم جدا میشن.
bcc هم مخفف عبارت blind carbon copy هست که در اون ایمیل کسی رو می نویسید که نمی خواین دیده بشه و افرادی که در cc نوشتین از ارسال نامه به این آدرس باخبر نشن و مخفی بمونه!
to هم که مشخصه اگه به یه نفر ایمیل بخواین بفرستین، در این کادر آدرسشو می نویسین
برا اینکه به کلاسیک میل برین کافیه جاوا اسکریپ رو تو مرورگرتون غیر فعال کنین بعد خطا می ده و خودش میگه موقتا به کلاسیک بری یا برا همیشه
سلام دوستان
من چجوری میتونم از یاهو جدید به یاهو قدیمی برم؟
خیلی ضروریه
ممنون اگه توضیح بدید البته به طور کامل
با سلامنقل قول:
دوستمون در پست قبلی توضیح دادن
موفق باشید.
موقع میل زدن یک کد امنیتی میاد . چطور میشه اونرو حذف کرد ؟
نمیشــــه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
این کد برای جلوگیری از اسپم هست که گاهی به صورت اتماتیک برای کاربران نمایش داده میشه.
و همینطور که دوستمون گفتن نمیشه به هیچ ترفندی این کد رو برداشت.
موفق باشید.
با سلام خدمت اساتید. 1 سوال تخصصی داشتم.
من از چندین نفر ایمیل گرفتم و هر کدام برام فایلی مثلا pdf وword و zip فایل برام پیوست(اتچ) کرده بود حالا میخام بدون اینکه دانلودشون کنم و جدا جدا نخوام بفرستم(یعنی نخام هرکدومو فوروارد کنم) همه پیوستارو میخام برای یکی از دوستام ایمیل بزنم.
سوال: چطور میتونم همگی ای فایلای پیوستو بصورت اتچ(attach( با یک ایمیل ارسال کنم.
هر وقت گزینه اتچو میزنیم میخاد از روی کامپیوتر فایلو بش بدیم.چطور میشه از ایمیلای دیگه فایلو بگیره
مثلا
ایمیل دارم میزنم به علی
ATTACH1: فایل اتچ شده ایمیل حسن.
ATTACH2: فایل اتچ شده ایمیل حسین.
ATTACH3: فایل اتچ شده ایمیل تقی
ATTACH4: فایل اتچ شده ایمیل نقی.
ATTACH5: فایل اتچ شده ایمیل رضا.
و .....Done
و سپس ارسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من میخوام ایمیل یکی از اد لیستامو بلاک کنم که دیگه ازش ایمیلی دریافت نکنم
یه راهی هست که ازOption>>Block...که اصلا همچین گزینه ای وقتی روی آپشن کیلیک میکنی وجو دنداره
چطوری این ایمیلو بلاک کنم؟
سلام ؛ ببخشید من رمز عبور ایمیلم رو فراموش کردم. حتی اون سوالات امنیتی رو هم فراموش کردم آخه 2 سال پیش ثبت نام کرده بودم بعد یکی دو ماهی میشه که از ایمیلم استفاده نکردم. الآن هم استادم یک پروژه رو به ایمیلم ارسال کرده. تورو خدا اگه یه نرم افزار میشناسید که بتونم رمزم رو گیر بیارم ممنون میشم.
با سلامنقل قول:
آیا ایمیل پشتیبان معرفی کرده بودید یا خیر؟؟
موفق باشید.
فقط کافیه به پایین ایمیل نگاه کنی روی عبارت"لغو عضویت"یا اگر نشد به سایت اصلی گروه بری و اشتراکتو لغو کنی برای بنده که جواب داد (بدون هیچ مشکلی)