با سلام و خسته نباشید خدمت همه بزرگواران من یه led 47 مدل la620v خریدم الان هر 20 دقیقه ریست میشه بعضی وقتا صدای بوق یکسره میزنه چند بار ریست زدم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
Printable View
با سلام و خسته نباشید خدمت همه بزرگواران من یه led 47 مدل la620v خریدم الان هر 20 دقیقه ریست میشه بعضی وقتا صدای بوق یکسره میزنه چند بار ریست زدم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
سلام میخواستم بدونم پلاسمای 42 الجی رو هم میشه دیجیتالشو فعال کرد یا نه.
سلام دوستان من تلویزیون lg 47ln540v از مریوان گرفتم که گیرنده دیجیتال و ریسیور داخلی داره و هر دو هم بدون مشکل کار میکنن، فقط ساپورت زبان فارسی نداره و زیرنویس های فارسی رو در هم نشون میده. میخواستم بدونم آیا با رفتن به منوی مخفی دستگاه و تغییر منطقه و غیره میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
از راهنماییتون ممنون میشم دوستان
دوست عزیزنقل قول:
این پست را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دیگه ای هم داشتم دوستان، تلویزیون من کارت شبکه داره ولی من فقط تونستم ازش جهت چک کردن فریمور دستگاه استفاده کنم، آیا قابلیت دیگه ای هم داره مثل استریم کردن فیلم یا موسیقی؟(من نتونستم استریم کنم) و آیا میشه با رفتن به منوی سرویس این قابلیت ها رو بهش افزود؟ ممنون میشم ازتون
مدل تی وی: lg 47ln540v
سلام دوست عزیز،
وقتی وارد منوی سرویس 42 la620v می شم بخش گروه کشور و کد کشور با کنترل تغییر نمی کنه مشکل چیه؟
سلام ببخشید led الجی مدل ln5100 گیرنده دیجیتال داره؟ چطری فعالش کنم؟
بنده led 47la620v دارم روی کنترل نوشته ماشن زمان 2 چطور میتونم روی یو اس پی پرکنم حافظه داخلی ندارد و همچنین تعریف سوئیج برای ----- داخلی را کسی توضیح بده متشکر میشم . ایا باید از طریق منو مخفی ماشن زمان را را اندازی کرد متشکر میشم تلوزیون اسمارت و فول اچ دی میباشد
با سلامنقل قول:
باید تلویزیون به اینترنت وصل باشه تا کد کشور را بتونی تغییر بدی.
باید به اینترنت وصل بشی تا بتونی تغییر بدی. از طریق وایرلس هم می تونی وصل بشی.
نقل قول:
باید هارد اکسترنال داشته باشی روی فلش ضبط نمی کند ضمنا" باید به usb 3 شود.
دوست عزیز این که دیگه پرسیدن نداره هر راهی رو که بلدی برا آموزش همه بزار . با تشکرنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای ضبط روی فلش به این تایپیک بروید .
دوست من هارد اکسترنا ل چند گیگ باید باشد-باید usb 3 باشد یعنی چیه.به تاپیک که شما فرمودید رفتم نتیجه نگرفتم متشکرم
منظور هارد اکسترنال یا (هارد اینترنال با منبع تغذیه جداگانه توسط مبدل تبدیل به USB ) گیگش مهم نیست ولی طبق توصیه راهنمای TV هارد با 40 گیگ و بالاتر مناسب میباشد و منظور از USB 3 شماره USB بغل TV میباشد که نوشته HDD USB3 که هارد باید به آن وصل شود. بعد از وصل شدن یک پیغام جهت فرمت کردن میاد و بعد از آن اماده ضبط کردن .
دوست عزیزنقل قول:
منظور هارد usb3 یعنی هارد با دور یا سرعت بالا مثلا 5400 دور
با عرض پوزش که نتونستم منظورم را درست بیان کنم , منظورم شماره USB بغل تلویزیون است که سه تا میباشند ( در مدل LA620 ) که هارد اکسترنال باید به USB شماره 3 وصل شود که روی آن نوشته HDD
دوست من از این که جواب بنده میدی متشکرم درسته در راهنما نوشته 40گیگ به بالا-یک سوال دیگر به انگلیسی نوشته شده در راهنما
TIME MACHINE II-HDD IS REQUIRED ON SOME TIME MACHINE II FUNCTIONS- سوال بنده این است با ورود به منوی مخفی میتوان
رگورد داخل دستگاه را فعال کرد یا زبان تلویزیون را فارسی کرد-مدل تلوریون47LA620V- یا با ورود به منوی مخفی هرکاری به اپشن تلوزیون اضا فه بشه توضیح بدید متشکر میشم-
دوست عزیزنقل قول:
مطلب زیر را بدقت بخوانید
روشهای زیر را انجام بدهید
برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی
در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید
چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود
در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند
دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..
و یک مدل دیگر چنین عمل می کند
منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدلها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبهروی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR اینکار برای فارسی کردن است(در برخی مدلها به AU) که آسیا است تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانالها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و میتوانید با جستجوی کانالها بدون هیچ واسطهای شبکههای دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدلها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته میشود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.
و به این سایت رفته و دفترچه رهنما یتان را دانلود و مطالعه کنید.
از ناظر انجمن متشکرم دوستان اگر کسی از این مدل تی وی 47la620v داره وتونسته وارد منو مخفی بشه یا از یواس پی کم حجم رکورد کنه ما را از تجربیات خود محروم نساز ه متشکر میشم
سلامنقل قول:
من هم همین مشکلو دارم و دارم سعی میکنم وارد منو مخفی بشم ببینم این مشکلات حل میشه یا نه اما دو مورد دیگه اینکه با توجه به قابلیت ----S2 بودن آیا کسی تونسته کانال های HD باز کنه و دیگه با ریکونیز کنترل ماجیک مربوط به LN5700 با این مدل ( TV (LA620 V , قابلیت موس کنترل متاسفانه فعال نشد , کسی تونسته با کنترل مجیک مدل های دیگه این قابلیت ازجمله کنترل TV با VOICE را فعال کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طريقه ساختن کنترل سرویس الجی به همراه نقشه و فایل سرویس جهت فعال كردن ديجيتال
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.26 مگابایت, 123 نمایش)
قصد تبلیغ ندارم- در سایت کیان ست کذاشته بود-عضو هستم ولی اجازه دانلود ندارم
از دوستان اگر کسی این فایل دارد متشکر میشم برای دانلود قرار بده
اقا مشکل منم همین باز شدن اچ دی شده یا کانالایی که BISS CODE میخوان مثل ورزش!نقل قول:
راستی شما میتونی کانالایی که گرفتی رو کامل حذف کنی یا فقط skip داره؟؟
دوست عزیزنقل قول:
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم
با سلام
ایمیل بنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان
ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم
جناب متین پور این فایل پس چه شد
متشکر از زحمات شما
دوست عزیزنقل قول:
به ایمیلتان ارسال شد از حالت زیپ خارج کرده و استفاده کنید.
با تشکر فقط موضوع رو شما تلوزیون الجی بنویسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
به ایمیلتان ارسال شد
سلام من هنوز دانلود نکردم نمی دونم از کدوم روش برای ورد به منو استفاده کردین و آموزش فرستادینقل قول:
سوال آیا از روش ساخت مدار و استفاده از کامپیوتر یا روش دوم ساخت مدار و استفاده از فایل mp3
I
سلام
دوست عزیز امکان داره به ایمیل بنده هم ارسال کنید .
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
به ایمیلتان ارسال شد
دوست عزیزنقل قول:
هردو روش را برایتان قرار دادم
سلام و خسته نباشید
ببخشید شاید 10 نفر تا حالا سوال کردن که وارد منو مخفی شدن مثل خود من و وایرلس فعال و به اینتر نت هم وصل بودم اما نمیشه country group یا divix را تغییر داد ایا راه دیگه ای هست متشکر
سلام
ایا ممکنه امکان ظبط رو برای ورودی av یا کاپمانت فعال کرد؟
مدل tv lm67100
فرمور openlgtv دقیقا چه کاربردهایی داره
دوست عزیزنقل قول:
ضبط کردن مختص کانالهای دیجیتال تلویزیونی است خود دستگاه های دیگر قابلیت ضبط را دارند پس نیازی نیست که این آپشن در تلویزیون برای غیر کانالهای دیجیتا ل در نظر گرفته شود. و فریمور برای رفع نواقص و مشگلات سیستمی تلویزیون طراحی شده
ممنوننقل قول:
دوست عزیز
هم اکنون دستگاهی هست که بدون نیاز به کامپیوتر از av و کامپونت کپچر بکنه تو هارد اکسترنال؟
این openlgtv هم ظاهرا فرمور ه-ک هستش که بر مبنای لینوکسه و یه یری امکانات اضافی به tv میده....میخواستم بدونم کسی تو ایران نصب کرده؟
توی سری la ظاهرا lg ظبط از av/compponet رو اضافه کرده
دوست عزيز اگر امكان داره اموزش تهيه كنترل سرويس ال جي را براي من هم بفرست با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
از اینجا دانلود کنید
با سلام و دروود
من یه LCD LG مدل 460 دارم آیا امکان اسکن کانال های دیجیتال روش وجود داره ؟؟ رو کنترلش هم من گزینه ای به اسم adj پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
این هم جیمیل بنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]