الان قیمت تو بازار defy چنده ؟نقل قول:
سوالای بالا رو هم جواب بدید
Printable View
الان قیمت تو بازار defy چنده ؟نقل قول:
سوالای بالا رو هم جواب بدید
سلام...
دوستان میخوام یکی از این دو تا رو بگیرم :
HTC Legend
iPod Touch 4 / 32GB + Nokia 5000
اندروید و iOS به نظرم در یه سطحن و تا یه مدت دیگه فک کنم اندروید جلو میزنه...
و از طرفی هم بخوام یه آی پاد تاچ و یه نوکیا 5000 بگیرم دستم دیگه ضایه میشه...
خودم فک میکنم لجند بهتر باشه...
شما چه نظری دارین؟؟؟
ممنون
تاپیک رو توو بخش " مشاوره برای خرید گوشی " میزدید بهتر نبود ؟ اونجوری آدمای بیشتری و به صورت بهتری میتونن راهنماییتون کنن
شما چقدر بودجه دارید؟ به نظر من legend بگیر عالیه...
آقا اینجا که بخش مشاوره خرید نیست . بیخود تایپیک باز نکنید .
تایپیک رو پاک کنید .
عذر میخوام...
لطفا تاپیک حذف شه...
دوستان به نظر شما گوشيهاي 2011 كي وارد بازار ايران ميشن؟
مخصوصا اينايي كه تو mwc معرفي شدن؟
2011 !:31:
خوب نه تقریبا از اوایل سال جدید میتونید منتظرشون باشید!
من میخوام یه گوشی آندرویدی بخرم دیگه حداکثر 400
از x10 خیلی خوشم اومده هم قیافش هم سایز ال سی دیش هم دوربینش هم سایزش اما روی ورژن 1.06 موندم --خیلی بده ؟دردسر داره آپدیتش ؟ بعد اگه 2.2 و 2.4 و 2.5 هم اومد میشه ریخت روش ؟
آندروید هی ورژن عوض میکنه آدم نگاه میکنه میبینه در عرض 1 سال کلی ورژنش عقب افتاده--اون وقت نرم افزارا روی ورژن های قدیمی نصب نمیشند ؟
موتورولا دیفای خیلی گرونه میلستون هم به خوشگلی x10 نیست lcd ش هم کوچیکه نسبت به اون
اولا" آندروید 2.4 و 2.5 که گفتین هنوز ساخته نشده :31:نقل قول:
الان 2.2 رو گوشی ها هست و تا 5-6 ماه دیگه گوشی های با ورژن 2.3 میان به بازار
دوما" نرم افزار ها و بازی ها روی هر ورزنی از آندروید نصب میشن . ورژنهای جدیدتر آندروید امکانات بیشتری داره و سرعت رو بالاتر میبره . اما ربطی به بازی نصب کردن نداره .
سوما" دیفای قیمتش حدود 425 هست و فکر نکنم گرون حساب بشه .
کلا" شما هر آندرویدی بخرین چه x10 - defy - milestone2 یه روزی نیاز به آپدیت دارین اگر بخواین از گوشیتون حرفه ای استفاده کنین .
وگرنه همون ورژن که روش هست هم بخوبی کار میده
نقل قول:
نه خوب من معمولا یه گوشیه 3 سال دستم میگیرم و میخوام توی 3 سال مشکل برنامه ریختنو اینا نداشته باشم
میدونم 2.2 بالاتر نداریم میگم اگه به فرض نسخه 100000 اومد آیا نرم افزار های نسخه 10000 روی نسخه های قدیمی نصب میشه ؟مثلا نرم افزار های ویندوز 6.5 روی 7 نصب نمیشه همین طور سیمبین 3^ روی ورژن های 9.2 و 9.3 نوکیا
اگه همچین چیزی واسه آندروید هم صادق باشه خیلی وضع خرابه چون آندروید همش داره ورژن میده و همیشه آدم عقبه و 6 ماه به 6 ماه باید گوشی عوض کنی
اگه میشه این رو هم جواب بدید :
از x10 خیلی خوشم اومده هم قیافش هم سایز ال سی دیش هم دوربینش هم سایزش اما روی ورژن 1.06 موندم --خیلی بده ؟دردسر داره آپدیتش ؟
و اینکه من عاشق موتورولاها هستم خودم l6-l7-v3i-v3x رو داشتم و دنیایه عجیبی داشت یادش بخیر حالا یادم نمیاد اسم فریمورش چی بود بهش فریمور نمیگفتند یه چیز دیگه میگفتند هر روز روش میریختم تمامی امکانات گوشی عوض میشد تمام فریمور های کوک شده هر روز یه شکلیش میکردم واقعا توپ بود
اما مشکلی که بود هیچ وقت نه جایی اینا رو تعمیر میکرد و نه قابو باطری درستو حسابی ازش تو بازار بود حتی بیچاره دوستم lcd گوشیش شکست دیگه میخواست گریش بگیره که هیچ جا گیر نمیومد
واسه همین میترسم پول زیاد بالای این جور چیزا بدم مخصوصا حالا که این آندرویده دیگه هیچ کس حالیش نیست و من قیمت کردم گفت 460 البته یه مغازه فقط پرسیدم به نظر من خرابی زیادم که نباشه اما هر چی باشه به هر حال باید احتمال خرابی هم داد و واقعا این پول خیلییییییییی زیادیه اگه قرار باشه یه بار مصرف باشه یا واسه یه خرابی آدم پاشه بیاد تهران
دوستان من X10 داشتم ولی یکی اینکه گوشی بزرگی بود و اینکه صدای مکالمه کمی داره واسه همین دارم x10 رو میدم به کسی که طالبش شده . موندم خودم لجند بگیرم یا نه . بودجه ام در حد همین 420-430 هست و اینکه میخوام به عنوان یک پلیر موزیک از گوشی استفاده کنم در ضمن راحت فارسی بشه و مشکلی واسه فارسی کردن و این چیزا نداشته باشه . نظرتون در مورد لجند چیه ؟ راحت فارسی میشه ؟ فارسی رو در حد خوندن و نوشتن اس ام اس میخوام . لطفا کمک کنید چون تا عصر باید تصمیم بگیرم
ببین دوست عزیز ، اندروید خاصیتش همینه که شما میگی اگه بخوای گوشیت نرم افزار های روز رو داشته باشه نمیتونی تا 3 سال باهاش سر کنی . اول این که اپدیت هاش خیلی دیر به دیر ارائه میشه و نهایت برای یه گوشی تا یکی دوسال پشتیبانی وجود داره ( دو سال در بهترین شرایط :27: ) البته گوشی های گوگل میگویند که این مشکل پشتیبانی براش پیش نمیاد ، که فعلا گوگل یه مدل گوشی ارائه داده و دومیش تو راهه ( که البته بخاطر همین پشتیبانی نسبت به سایر گوشی های هم رده گرونتر هستن )نقل قول:
اگه میخوای گوشی که تو دستت میگیری تا سه سال بهت جواب بده من بهت ایفون 4 رو پیشنهاد میکنم که قیمتش دو سه برابر چیزی هست که شما میخوای هزینه کنی
این رو در نظر بگیرید که هر نرم افزار که ارائه میشه بر روی یک نسخه خاص اندروید نصب میشه ...
به نظر من x10 نگیرید ، چون دیگه داره میمیره :31: از زمان ارائه این گوشی خیلی گذشته و بدرد 3 سال نگه داشتن نمیخوره
آقا چرا یه عالمه سوال میپرسی که آدم بعد جواب دادن به سوال اولت سوال دومت رو فراموش کنه؟ :13:
یه دونه یه دونه بپرس خوب!
درباره ی آبدیت آندوها و اینکه نرم افزارهاش ساپورت میشند یا نه باید بگم که خوب اینطوری نیست که مثلا بعد از اینکه آندو 2.1 به 2.2 آبدیت شد گوشیهایی که ساپورتش نمیکنند باید دور ریخته بشند و اینکه خوب مثلا آندو 2.2 با 2.3 خیلی فرقی ندارند که بخواند انقلابی در نرم افزارها به وجود بیارند.
ولی خوب یه چیزهایی مختص اون سیستم عامله مثلا گیم پلیی که سونی برای گوشیهای همراه ایچاد کرده و کارش اجرای بازیهای پلی استیشن بر روی موبایلهاست فقط روی نسخه های آندوی بالای 2.3 ساپورت میشه.
و یه سری چیزها هم به سخت افزار مربوطه مثل مواردی که فقط با سی پی یوهای دو هسته ای ساپورت میشند!
در مورد X10 هم که دیگه آبدیت شده و خبرهای خوبی ازش به گوشی میرسه مثل ساپورت مولتی تاچ با آبدیت جدیدش!
در مورد نگرانیت درباره ی موتو هم بهت حق میدم چونکه این شرکت در داخل کشور از ساپورت خوبی برخوردار نیست و اگه در شهرستانها باشید این مورد برای برندهایی مثل سامسونگ، الجی و اچ تی سی هم صادقه!
درباره ی سه سالی که میخوای از گوشیت استفاده کنی هم بسته به انتظارته و بس!
سلام
آقا یکی از رفقا قصد خرید htc.desire رو داره. من دقیقا نمیدونم ولی ظاهرا این گوشی یه مشکلاتی داره. حالا چه مشکلاتی اینم نمیدونم !
حالا یه سوال داره : میگه با آپدیت مشکلاتش حل میشه یا نه؟
اگه یه مقدار در مورد این گوشی برام توضیح بدید که بهش بگم ممنون میشم.
درضمن میشه مدل پیشنهادی خودتونم بگید؟
بدون در نظر گرفتن قیمت 3 4 مدل برتر این رده رو معرفی کنید.
مرسی از محبتتون
به به عجب تاپیک پویایی !!!
بهتره سوالت رو در مورد مشکلات دیزایر در کلوپش بپرسید
گوشی های تو این رنج میتونی به xt720 و x10 رو انتخاب کنی که دوربین 8 مگاپیکسلی دارن
موتو دیفای هم هست که اون هم خیلی عالیه و به نظر من بهترین آندروید تو این رنج قیمت هست
GALAXY S II يا Optimus 3D؟
---------------------------------------> ? ! ؟ <-----------------------------------
نظر شخصی من؟ گلکسی !!نقل قول:
GALAXY S II يا Optimus 3D؟
به نظرم یکی از مهم ترین ویژگی ها ای اقای اپتیمس،سه بعدی بودنشه که هر چی فکر میکنم،درست مثل پردازنده های دو هسته ای برا امروز کاربر نیست و تا وقتی اندو به اپ هایی مجهز بشه که صرفا با این نوع مشخصات کار میکنن،طول میکشه(چند ماه!) که تا اون موقع،گوشی های اپدیت تر میان که اونا ارزش خرید رو دارن....این گوشی،درست مثل این می مونه که واید فایر رو اوائلی که اومد بخری!! گوشی با سخت افزاری جالب بود،ولی دیگه برای عرضه اش خیلی دیر بود و بسیار اپ ها و بازی ها رو توان اجراشون رو نداشت!
اينطور كه اين بنچمارك ها نشون ميده از گالكسي2 هم قويتره كه!نقل قول:
URL]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5864563&postcount=2[/URL]
میدونم....گفتم که ،نظر شخصی خود من بود...یعنی اگه من بودم،این دو گوشی،گلکسی رو انتخاب میکردم!نقل قول:
اينطور كه اين بنچمارك ها نشون ميده از گالكسي2 هم قويتره كه!
میگم سیناپس جون یه گالکسی تب 16 گیگ دست دو تر و تمیز رو چند بخرم؟
کجا؟ چند بهت قیمت دادن؟!! من بازار ایلام رو خبر دارم!
من نو رو 630 قیمت دارم تو شیراز اینو 520 بده میخرم خدائیشم خیلی تمیزه
تو چند فروختی؟ من واسه تبلت 7 اینچو بیشتر دوس دارم چون آیپد رو خوشم نمیاد دستم بگیرم حس می کنم یکم بزرگه
من تقریبا 580 فروختم!!
به نظرم،دم عید،با توجه به اومدن زوم و سایرین،دیگه ارزون تر میشه...اگر میتونی صبر کنی و ارزون تر بگیری،که چه بهتر...اگر هم نه،یه جوری طرف رو راضی کنی همون 500 بده!(دیگه باید بلد باشی!!) البته اگه به قول خودت تمیز باشه و زیاد کار نکرده باشه،هر قیمتی بدی،ضرر نمیکنی!!
دستگاهی که هیچ اشکالی براش پیش نیومده و طرف مثلا بلد نیست باهاش کار بکنه یا پولو احتیاج داره که میفروشه،به نظرم به هر قیمتی بگیری ضرر نکردی!!
حالا تا نظر سایر دوستان هم چی باشه...
چون با بازار ایلام بیشتر سر و کار دارو و بازار عراق،زیاد نمیدونم تو شهرهای دیگه چجوری خرید و فروش میکنین!!
من همین الان خریدمش..:20:
هرکاری کردم راضی نشد کمتر از 540 بده
راستی یه سوال داشتم!
اگه شما رو گوشیتون کلی بازی و برنامه های مختلف بریزین که واسه هر کدومش کلی وقت و هزینه کرده باشین موقع فروش تو قیمتش به خاطر این برنامه ها تغییری میدین؟
مبارکت باشه
بستگی به طرفی داره که بهش میفروشی
اگه چیزی حالیش نشه چطوری میخوای قیمت بالاتری رو که بابت اونها میگیری توجیح کنی؟
يه سوالي بود كه توي كلوپ اپتيموس 3d پرسيدم اما شايد اينجا بهتر باشه اقلا كلوپ گوشيه خاصي نيست كه كسي غيرتي بشه :31:
همونطور كه ميدونين اين براي اولين بار نيست كه فناوري سه بعدي در بازار موبايل داره عرضه ميشه قبلا شركت هايي مثل موتورلا فناوري سه بعدي بدون عينك رو تو گوشي هايي مثل MT810 و MT820 عرضه كرده بودن البته واسه بازار چين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به نظر شما اگه ورود فناوري سه بعدي به بازار موبايل اونقدرها جنجال برانگيز بود چرا ورود اينها تفاوتي رو توي بازار ايجاد نكرد؟ يا چرا شركت هاي ديگه تلاشي براي ساخت اينچنين گوشي هايي نكردن يا اگه كردن عرضه ي جهانيش نكردن؟
خب من تجربه ي زيادي در مورد فناوري سه بعدي ندارم و نهاين تجربم ديدن فيلم و عكس هاي سه بعدي با عينك هاي شيشه اي آبي و قرمز بوده و خب البته برام جالب هم بود و ميدونم جالب وجالب تر ميشه اگه با عينك هاي مخصوص و يا در بهترين شكل با صفحه هاي بدون نياز به عينك 3D رو تجربه كرد اما چيزي كه هست و بايد قبولش كرد اينه كه هنوز فناوري 3D اول راهش هست و مطمئنا به پيشرفت هاي خيلي بهتري دست پيدا مي كنه خب من خودم به گالكسي اس 2 فكر مي كنم و همه ميدونيم كه هم گالكسي اس 2 و هم اپتيموس 3D دارن يه سري فناوري هايي رو براي اولين بار عرضه مي كنن مثل پردازشگر هاي جديد و ضبط فيلم فول اچ دي و در مواردي مثل اپتيموس 3D يك فناوري خيلي خاص وشايد اپتيموس 3D قيمت متفاوتي از گالكسي اس 2 داشته باشه كه موقع خريد يه ملاك ديگه يعني قيمت رو در نظر بگيريم و از خودمون بپرسيم 3D ارزش خريدشو داره؟ اما الان كه بحث قيمت اونقدر ها داغ نيست دوس دارم بدونم اگر قرار باشه به صفحه هاي 3D نه فقط به عنوان يه قابليت لوكس و سرگرم كننده بلكه به صورت چيزي كه بايد هر روز باهاش سر و كار داشت و اون هم در مواردي كه شايد براي خيلي ها مثل خودم اولين بار باشه كه تجربش مي كنن چقدر ميتونه جذاب باشه و جذاب باقي بمونه خب من به نمايشگر هاي فوق العاده ي Super AMOLED سامسونگ عادت كردم و خب تجربشون باعث ميشه كه كار كردن با LCD ها يكم ناخوشايند بشه و ميدونم كه IPS NOVA الجي هم خوبه اما به طور حتم سوپر امولد ها به خاطر طراحي متفاوت ساختاريشون تو نمايش رنگ واقعي سياه و خوشرنگ كردن سه رنگ اصلي و براق تر نشون دادنشون بهتر عمل مي كنن. و سوال اصلي من اين هست كه آيا در مورد كسي كه به كيفيت هاي صفحه نمايش هاي 2 بعدي باكيفيت عادت داره چقدر 3D ميتونه براش جذاب باشه يا اصلا 3D روي صفحه نمايش اين گوشي چه تجربه اي از سه بعدي هست و خب خوبي اين گوشي اين هست كه دوربين هايي داره كه براي صفحش توليد عكسو فيلم 3D مي كنه كه باز هم يه سوال ديگه يعني اينكه اون دوربين ها چقدر ميتونن توي توليد 3D موفق باشن رو ايجاد مي كنه؟
و در كل : 3D... الان... آره يا نه؟
آقایان اساتید این انروید اس ام اساش اینتر نداره که بره لاین پایینی یا فقط واسه گوشی من اینطوره؟؟
ممنون اگه کسی بلده یا اطلاعاتی داره کمکم کنه:40:
مبارک باشه...گفتم که! اگه دستگاه تمیز باشه،با هر قیمتی بگیری مشکلی نداره!!!نقل قول:
اما در مورد سوالت،اگه طرف هیچی حالیش نباشه،میتونی گرون تر بفروشی!! مخصوصا اینکه طرف بره چارتا فروشگاه و حتی نتونن اسم گوشی رو بگن چه برسه به برنامه ریختن!!
ولی مثلا به من یا علیرضا یا کسی که اینترنت داره و میتونه برنامه بریزه،عمرا!
به نظر من،در سال 2011 سه بعدی اصلا به درد نمیخوره!!نقل قول:
يه سوالي بود كه توي كلوپ اپتيموس 3d پرسيدم اما شايد اينجا بهتر باشه اقلا كلوپ گوشيه خاصي نيست كه كسي غيرتي بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا توی ایران که امکان دانلود یا دریافت فیلم های سه بعدی به اون شکل نیست و نمیارزه با این هدف،یا دیدن سه بعدی منو،پول بیشتری خرج بشه!!
البته من مخالف جلو بودن نیستم،ولی فکر میکنم که خیلی خیلی جلو بودن یه وقتهایی بده!
برای چه گوشیی؟!نقل قول:
آقایان اساتید این انروید اس ام اساش اینتر نداره که بره لاین پایینی یا فقط واسه گوشی من اینطوره؟؟
سمت راست،سه دگمه به راست (اسپیس)یکی به بالا در کیبورد استاندارد در حالت لنداسکیپ میتونی پیدا کنی!!
موتورولا دیفای
نداره
[HTML]http://irupload.ir/images/bvoox74qrj5cxmdh4rvj.jpg[/HTML]
اینم عکس کی بردمه
برنامه ای هست که واسه اس ام اس باشه و داشته باشه اینتر رو!؟؟؟؟؟؟؟
باسپاس
فقط واسه اس ام اس دادن اینطوره! اونم وقتی داری متن رو تایپ میکنی والا واسه انتخاب کردن مخاطب از کانتک هم اینتر داره
جاهای دیگه اینتر داره قربونش برم
بغل m اون دگمه ی گنده که توش ضربدره،اینتره دیگه!!
با سلام
من حداکثر 700 تومن برا گوشی کنار گذاشتم.
طبق تحقیقات خودم که حدودا 2 ماه به طول انجامید
بهترین گزینه رو Galaxy S دونستم.
حالا میخوام شما هم من رو دراین راه کمک کنین.
لطفا همه جوانب برای مثال
ظاهر - دوربین- کیفیت صدا - cpu - gpu و . . .
رو بسنجین و بهترین گزینه رو به من معرفی کنین.
راستی Galaxy S II اگه بیاد تو بازار قیمتش چنده ؟
سپاسگذارم.
شك نكن و گالكسي اس رو بخر
گالكسي اس 2 هم احتمالا ارديبهشت بياد قيمت هم تقريبا 900 تا يك مليون در بدو ورود
به نظرم گالكسي اس خيلي خيلي خوبه نسخه ي 8 گيگابايتيش هم كه 100 تومني ارزون تره و ميتوني براش يه مموري بخري
الان گالكسي اس رو با هيچكدوم از گوشي هاي موجود در بازار نميشه مقايسه هم كرد بهترين هست...
android ارزون و خوب چی هست؟
سلام دوستان سال نو مبارک
دنبال یه گوشی اندروید زیر 300 250 میگردم که بتونم یه مدت دیگه بفروشمش (کلا گوشی رو واسه گیم می خوام قصد داشتم یه گوشی خوب بگیریم که شنیدم پلی استیشن فون اندروید داره میاد) خواستم صبر کنم تا اون بیاتش بعد به این نتیجه رسیدم که حالا حالا ها نمی یاد بعد هم قیمتش بالاست تا بخواد افت قیمتش رو بکنه 1 سال گذشته
حالا چی پیشنهاد می کنید؟
می خوام کل بازی های تاپ اندروید رو اجرا کنه(تو تاپیک ها خوندم خیلی از گوشی ها نمی تونن اجرا کنن درسته؟)
بعد اندرویدش اپ هم میشه مثلا به نون زنجبیلی؟ یا فقط واسه خوباشونه؟
مولتی تاچ هم حتما باشه
جی چی اس و وایرلس هم که همشون دارن دیگه
لطفا راجع به ورزن های اندروید هم توضیح بدید کلا چه فرقی دارن(مثلا اگه یه بازی برای 2.1 باشه رو 2.2 هم نصب میشه یا نه؟)
بعد چرا گوگل از ورزن 2 شروع کرده ؟اندروید ورژن یک چرا نداره؟
ممنون از همتون
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
چیزی که نظرم رو به اندروید جلب کرد یادم رفت بنویسم
حتما حتما حتما بتونه سایت های فلش رو نشون بده
:20::40::20:
اگه خیلی به بازی فکر میکنی آیپاد تاج 4 بگیر تو همین حدود قیمت....همه بازی های تاپ وخفن آیفون رو اجرا میکنه....
برای آندروید اگه دنبال بازی های خوب وخفن هستی برو بالا:10:
اره اپل پدر سوخته چیز خوبیه
ولی می خوام گوشی باشه(چون اینجوری همیشه همرام هست) جیبم هم به ایفون نمی خوره
مثلا چقدر باید برم بالا؟
کلا اگه به بقیه سوالام هم جواب بدید
و برای هر کدوم یه گوشی معرفی کنید با قیمتش ممنون میشم
بعد یعنی تو اندروید ها فقط گالکسی اندروید هست و بقیه ضعیف شدن و دیگه برنامه بازی های جدید اندو روشون نصب نمیشه؟
اگه گوشی ها و قیمت هاشون رو بگید ممنون میشم
حتما حتما سایت های فلش رو اجرا کنند(شنیدم فقط برای یه سری از گوشی ها که فرویو هستند داره درسته؟ یا همشون دارن؟)
فقط من چنتا نکته رو بگم
دنبال گوشی نو نمی گردم
شما هم خودتون اگه چیز خوب سراغ دارید(البته زیادی خوب نباشه که قیمت بره بالا) حالا با هر قیمتی بگید ممنون میشم
بعد من امکانات خاصی نگفته بودما ی 1200 با مولتی تاچ !
حالا مولتی هم نبود بی خیال!
فقط فلش رو اجرا کنه
بعد او 1.6 الان منقرض شده یعنی آپ دیت نمیشه ؟
کلا الان 2.1 و 2.2 و 2.3 هست اره؟
اگه به بقیه سوالها هم جواب بدید ممنون میشم.