بله خب حرفتون درسته .... ولی من یه برادر هم دارم که میبینم نسبت به اون هم همین نظر رو دارننقل قول:
و من هم کاملا باهاشون موافقم که اگر به یه رشته ای علاقه داشته باشی تلاشت بیشتر میشه و تحمل سختی هاش راحت تر:46:
Printable View
بله خب حرفتون درسته .... ولی من یه برادر هم دارم که میبینم نسبت به اون هم همین نظر رو دارننقل قول:
و من هم کاملا باهاشون موافقم که اگر به یه رشته ای علاقه داشته باشی تلاشت بیشتر میشه و تحمل سختی هاش راحت تر:46:
به به :دی
چه چه:31:
خانوم هیوا :دی
آقای علی:31:
اجازه هست صندلی رو آتیش بزنم :"> :">
خواهش میکنم اجازه ما هم دست شماست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی شما ؟
خوبم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال تکراری نمیپرسم :دی
دیدم چقدر نپرسیدی:31:
آخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟
تکراریه... ولی خب یه فیلم دیگه از دیروز تا حالا دیدم جوابم تکراری نیست:31:
گفتگو با سایه - کارگردان :خسرو سینایی ( نصفه دیدم البته: دی)
چرا miss Artemis فلسفه وجودی این اسم در چیست ؟ :دی
من افسانه های یونان باستان رو خیلی دوست دارم ....آرتمیس هم یکی از الهه های یونان باستان بوده....الهه ی شکار
البته بعضی ها هم میگن الهه ی مهتاب بوده
یوزر که خواستم بسازم اسم Artemis قبلا ثبت شده بود برای همین گذاشتم Miss Artemis :31:
به نظرت 2012 تموم میشه همه چی یا نه مثل 2000 میمونه :دی خالی بندیه :دی
فیلمش که خیلی چرت بود ....خسته کننده بود برای من....امیدوارم دنیا هر وقت تموم میشه به این چرتی تموم نشه:31:
ادامه دارد :دی
خوبه....مرسی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ...
باز هم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوا میخوام این واژه هارو نقد کنی (نقد لزوما" به معنای انتقاد نه، هم تعریف و تمجید و هم انتقاد):
1. جوونهای امروزی
2. پدرها و مادرها
3. کنکور
4. سینمای ایران
5. سینمای هالییود
6. Life is beautiful
7. موسیقی زیرزمینی
همین فهلا :دی... 7 عدد مقدسیت... رو هفت ایست میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی می کنیم که چی بشه؟ آخرش مگه یه سری نمی رن جهنم و یه سری بهشت؟ مگه بعد یه مدت اکثر جهنمی ها هم نمی رن بهشت؟ اصلا نرن هم! که چی؟ تا کی؟ فکر کردی تا حالا؟
با اجازه بزرگترا مام چند تا سوال بپرسیم :31:
ببخشید دیر شد....سایت باز نمیشد....دفعه چهارمه دارم سعی میکنم این پست رو سند کنم:31:
1-کدوم بازیگر مردو از نظر تیپ و قیافه ترجیح میدی؟ (ایرانی / خارجی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی جانی دپ – کیانو ریوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانی تیپ و قیافه هیچکس ولی از ژست های کامران تفتی و رحیم نوروزی و رامتین خدا پناهی خوشم میاد...بازی کردنشون جالبه برام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- روزانه چند ساعت پای کامپیوتری؟فکر کنم بین 5-10 ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چند ساعتشو میای پی سی؟90 درصدش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-میدونستی آرتمیس دختر زئوس بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید و آرزو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-اگر قرار بود یه اسمه دیگه داشته باشی دوست داشتی چی باشه؟قرار بود اول اسمم رو هاله بذارن....گاهی فکر میکنم به اینکه هاله بهم میاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-تا حالا از مامان بابات پرسیدی چرا اسمتو گزاشتن هیوا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نپرسیدم ...بپرسم؟ :دی
9-حال کردی چقد رو اسم مانور دادم؟ :دیلطف کردین خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-حوله رو با چه ه/ح ـــی مینویسن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجوری که خودت نوشتی....حوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11بزرگترین هدفت چیه؟چه سوالای سختی میپرسین....من اعتراض دارم:31:
12-اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه:
Simon cowell:کی هست اصلا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودکار: مشق شب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یخچال: برفک ( میدونم اون مربوط به فریزره نه یخچال ولی خوب اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شارژر :موبایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک:دی : سیریش(kidding):دی
دوچرخه: سبیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسب آبی :دندون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-دوست داشتی پسر بودی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - چرا؟ (توضیح بده)نه چون اگه پسر بودم اینی که الان هستم نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-چرا به سوالایی از قبیل < تا حالا دوست پسر داشتی و ...> جواب نمیدی؟ :دیکلا مگه چندبار پرسیدی؟ نداشتم دوست هم ندارم داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]15-- به نظرت من خیلی فضولم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نه.....یه کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-نظرت راجبه آواتارم چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ....به پای هم پیر شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-رانندگی بلدی؟ اگه آره درچه سطحی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا در حد همین اسمایله که گذاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا سوال درسیم بپرسیم :دی
18-رتبت چند رقمی بود؟سه رقمی 243 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-چه سالی کنکور دادی؟89 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-تا حالا گفتی ای کاش دوباره کنکور میدادم؟فکر کنم هنوز زوده برای پشیمون شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21-نظرت راجبه کراوات؟بستگی داره کی ازش استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22-آخرین عکسی که گرفتی رو بزار ( اگه نمیشه قبلیشو بزار:دی)نه خوب بود ....مرسی و ببخشید که دیر شد یه کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخری نیست ولی یکی از عکسهامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس
23-به نظرت سوالام خیلی مزخرف بود؟ :دی
+ شماره گذاری سوالات یه مقدار جالب بود:31:
سلام خدمت هیوا خانوم!
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-چرا اغلب کنکوریها به جای درس خوندن میان اینجا و وقتشونو هدر میدن؟ :دیفکر کنم یه دلیلش اینه که آدم به طور موقت استرسش رو فراموش میکنه و یه کم آروم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون موقع آدم دلش میخواد به هر چیزی فکر کنه جز کنکور....نت هم بهانه ی خوبیه برای درس نخوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-به نظرت کنکور باید حذف بشه یا اگه برش ندارن بهتره؟حذف که .... نمیشه که کلا حذف شه یعنی اصلا عملی نیست به نظرم....ولی یه سری تغییر اساسی باید داشته باشه.... الان سرنوشت آدم فقط و فقط تو یه روز تعیین میشه و این خیلی بده ...
منظورم اینه که یه بنده خدایی اگه مثلا اون روز حالش به هم بخوره و آزمونش رو بد بده مجبوره یه سال دیگه رو دوباره بدبختی بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- با انجمن عکاسان بین المللی آشنایی داری؟ همونی که دفتر مرکزیش تو هلند هستش (اگه اشتباه نکنم)خیلی آشنایی ندارم.منظورتون اون جشنواره ایه که چند سال یه بار برگزار میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-قدیمی ترین عکسی که دیدی، متعلق به چه دورانی بود؟قدیمی ترین عکسی که دیدم اولین عکسی بوده که در تاریخ جهان ثبت شده...
محتوای مخفی: اولین عکس دنیا
5-اگه همین الان هر کدوم از خبرگزاری های کشور خودمون به شما در زمینه ی عکاسی پیشنهاد همکاری بده، شما قبول میکنین یا اینکه براتون مهمه که برای چه ارگانی کار میکنین؟اسب پیشکشی رو که دندونش رو نمیشمرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم باید از یه جایی شروع کنه و معمولا از همون اول به جاهایی که دوست داره نمیرسه....باید صبر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-دوست دارین عکاس خبری بشین، یا عکاس هنری؟عکاسی هنری رو ترجیح میدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-با نرم افزارهای گرافیکی در زمینه ی عکاسی هم آشنایی دارین؟ اگه نه، فکر نمیکنین که حتما لازمتون میشه؟تا حدی آشنا هستم به برنامه های گرافیکی و قطعا سعی میکنم بیشتر مسلط بشم ...بله حتما لازم میشه ولی عکسی که دستکاری نشده باشه ارزش بیشتری داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چرا بیشتر امکانات تهرون توی غرب شهر وجود داره تا شرق تهرون؟مثلا چه امکاناتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-یه سوالی که یه نفر از خودم پرسید رو از شما هم میپرسم: شما از بین حالت خفه شدن در آب و حالت جزغاله شدن تو آتیش، کدوممرگ رو ترجیح میدین؟ :دی(فرض کنین جز این دو راه، انتخاب دیگه ای ندارین)امممم....نمیدونم....خفگی خیلی بده ولی با این حال فکر کنم بهتر از جزغاله شدن باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-بچه ی اول بودن چه حسی داره؟هیچ حس خاصی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست داشتین برادر و یا خواهر بزرگتر از خودتون هم داشته باشین؟دلم میخواست برادر بزرگتر داشتم ...نه اینکه الان ناراضی باشمااا.... دلم میخواست یه برادر بزرگتر هم داشتم علاوه بر برادر کوچیکترم:31:
ولی دوست ندارم خواهر داشته باشم....چه کوچکتر چه بزرگتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از اینکه وقت میذارین.ممنون از شما با سوال های خوبتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین
همچنین شما....ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتی خارج از کشور سفر کردی اما نگفتی کجا.کجا سفر کردی؟خب سفر به خارج از کشور یه اتفاق خارق العاده و عجیب نبوده تو زندگی م به همین دلیل توضیح بیشتر احتیاجی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جواب سوال "دوست پسر داشتی"را ندادی؟1-چون جواب دادن به سوالات صندلی داغ اختیاری ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]2-تعداد سوالای شما زیاد بود و من برای اینکه زودتر به سوال دوستان دیگه هم جواب بدم بعضی هاش رو بی پاسخ گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد پسر ها؟نظر خاصی ندارم ... نژاد پرست هم نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت چه طور انسانی هستند پسرها؟کامل نظرت را از اول بگو با جزئیاتپسر ها گونه ای از انسان ها هستند که بر خلاف همه ی گونه های دیگر دوتا چشم دارن دوتا گوش دارن و ...دوست داری با چه طور پسری ازدواج کنی؟این هم کامل نظرت را با جزئیات بگواین گونه بر خلاف بقیه ی انسان ها غذا میخورد ، راه می رود و حرف میزند.... این گونه بسیار نادر و کمیاب هست
چند تا سوال درسی بپرسین به جای این سوال ها که لااقل یه فایده ای داشته باشه برای بقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محرم عزاداری هم میری؟بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چه طور خانواده ای بزرگ شدی؟از نظر اخلاقیات و اعتقادات و...یه خانواده ی خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر هر چه در مورد صندلی داغ از نقاط قوت و ضعف صندلی داغ در هر موردی که به ذهنت میرسه در مورد صندلی داغ این انجمن بگو!.چیزی خاصی که به نظرم نمیرسه اگر هم چیزی باشه اینجا جاش نیست....تو گروه پیشنهادات صندلی داغ باید گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هیوا یعنی چی؟ (فک کنم این سوال شونصد بار شده تا حالا!:دی)
مشخصات دوربینت چیه؟؟
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور؟؟!
بدترین جایی که ضایع شی کجا بود؟
تا حالا دوست داشتی با کله بری تو دیوار؟!
به نظر خودت 10 سال دیگه چه شکلی میشی؟
چقد از این اسماعیل ها(اسمایلی) میزاری؟! خسته نشدی؟!
آدم رفیق بازی هستی یا نه؟!
ممنون!
سلام خدمت هیوا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-چرا برای جواب دادن سوال های من از ضمیر دوم:31: شخص جمع استفاده میکنی؟ مگه من چند نفرم؟:31:
4-چه رنگیرو برای لباس ترجیح میدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( واسه خودت )
5-بیشتر به بدلیجات علاقه داری یا اصلیجات؟ :31:
6-خوشه چندمید؟ :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-دوست داری از تکنولوزی توی عکاسی استفاده کنی؟ (منظورم ادیت کردن عکسا با کامپیوتره )
13:31:-چه عطری میزنی؟و از بوی چه عطری خوشت میاد (مردونه)
14- در کودکی چه بازی هایی انجام میدادی؟ :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-از هر سه تا یکیو انتخاب کن:
زیرا - چون - برای اینکه :31:
سامسونگ - سونی - موزر
16 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 10 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - +18 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- نظرت راجبه این یکی آواتارم چیه؟:21:
18- به نظرت اگه توی کشوری مثل آمریکا (دقت کن گفتم مثل آمریکا ) بزرگ میشدی زندگی راحت تری داشتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 -به نظرت جواب سوال بالا برای من چیه؟
X :31:-ورزش میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره چه ورزشی؟
با تشکر که زود زود به سوالامون جواب میدی :31:
:11:
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه
منم چندتا سوال دارم خوشحال میشم جواب بدی
1- میشه یکم در مورد اولین باری که کعبه رو دیدی توضیح بدی (میدونم خیلی سخته ولی میخوام از دید خودت چند سطر این لحظه رو توضیح بدی)
2- تو زندگی واقعی هم همیشه انقدر شادی یا فقط تو فروم
سوالات زیادی تو ذهنم بود ولی الان هیچی به نظرم نمیرسه شاید بخاطر اینکه همه سوالات بچه ها پرسیدن:20:
ممنون عزیزم:11:
به به میبنم که هیوا جان روی صندلی داغ جلوس کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه بزرگترا ما هم چند تا سوال بپرسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-تو این مدت که گذشت چیکار کردی و تا بهمن چیکارا میکنی؟! (نگو که مث من الاف بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه فکر کنم کمتر از تو الاف بودم....ولی خب به هر حال این مدت رو حسابی به خودم استراحت دادم
تلافی یه سال رو در آوردم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس ورزش میرم و گاهی هم فیلم میبینم و کتاب میخونم....و از همه مهم تر پای پی سی میشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-نوکیا یا سونی اریکسون؟
فقط نوکیا( من حسابی متعصبم رو نوکیا) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-حیوون خونگی داری؟! دوس داری داشته باشی؟!
نه ندارم .... من کلا از همه جور حیوونی بدم میاد ... برای همین هم نمیذارم کس دیگه ای هم تو خونه مون حیوون نگه داره ( جذبه رو حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4-رنگ مورد علاقه؟!
خاکستری و بادمجونی تیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-میوه ی مورد علاقه؟!
شلیل و هندوانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-چقدر اهل ریسک هستی؟!
فکر کنم نسبتا آدم محتاطی هستم ...معمولا تا از عاقبت کاری مطمئن نباشم انجامش نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چه سبک موسیقیو می پسندی؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] R&B
8-اعتماد به نفست در چه حده؟!
خوبه تقریبا....بهم گفتن قیافه ت اصلا نشون نمیده که مضطرب یا عصبی هستی همیشه با اعتماد به نفس به نظر میرسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حرفشون درست باشه تا حدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-ضخصیت خودتو توی سه کلمه توصیف کن!
پرانرژی - آینده نگر - صبور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود؟!چرا؟!
ترس که ... من از صداهای ناگهانی زیاد میترسم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بار همین چند شب پیش بود یه چیزی از دست داداشم افتاد ... منم که یه متر پریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-اگه قرار باشه 1 ماه دور از هیاهو باشی کجارو واسه رفتن انتخاب میکنی و چه وسایلی با خودت میبری؟!
یه روستای ساکت و سرسبز ... که ترجیحا رودخونه ی قشنگی هم داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عینک آفتابی م ... چند تا کتاب ... mp4 ... یه دفتر و قلم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-به نظرت زندگی زیباست؟!
میدانم نمی شود معنا کرد ...
زندگی زیباست اگرچه سخت است
جاده ای است هموار اگرچه پرپیچ و خم است
دفتری است کوچک اگرچه پر معناست
آسمانی است آبی اگرچه گاهی بارانی
خاطراتش زیباست اگرچه پر معماست
و
در آخر ...
دریایی است طوفانی که ساحلش آرام و قرار ندارد.
13-فرهنگ غربی رو بیشتر میپسندی یا شرقی؟!
فکر کنم فرهنگ شرقی فقط مناسب شرقه و فرهنگ غربی هم مناسب غرب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-اگه میتونستی توی تاریخ سفر کنی و یک نفرو ببینی،دوست داشتی کیو ببینی؟!
چارلی چاپلین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-بزرگترین سوالی که توی ذهنت هست؟! (اگه دوس داری بگو)
بزرگترین سوال نمیشه گفت ولی سوال بی جوابی که گاهی از خودم میپرسم اینه که مثلاچرا فلان کار رو انجام دادم یا چرا انجام ندادم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-فکر میکنی چند درصد به آرزوهات رسیدی؟!
به آرزوهایی که تا الان میخواستم برسم رسیدم....یعنی به 90 درصدش
وقت بعضی آرزوهام هنوز نرسیده ...باید صبر کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-شبی که فرداش کنکور داشتی شام چی خوردی؟!
فکر کنم استیک خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-اگه ایرانی نبودی دوس داشتی اهل کدوم کشور بودی؟!
اسپانیایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-یه جمله بگو که احساس همین الانتو بیان کنه!
اينجا، با تمام تلاشي که مي کنند، زمين هنوز گرد نيست، و هرکس که مي رود، باز نمي گردد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه چیه؟!
1-تاریخ
هویت
2-آینده
آرزو
3-طبیعت
آرامش
4-مشکی
زرشکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نفرت
قوی تر از عشق
6-زیبایی
امری ست نسبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-گذشت
بخشش
8-دریا
سکوت
9-پی سی ورد
اعتیادآور:31:
10-pedramch
ببخشید شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشه....مرسی از سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اینجا باید سوال پرسید نه اینه بیاید سوال ها و جواب ها رو تحلیل کنید!
آفرین....راست میگه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
سلام
سیلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-چرا همه سعی دارن سوال در مورد bf و اینا بپرسن؟
نمیدونم واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-یعنی این نشون میده که بقیه سوالات اونا الکی بوده و هدفشون فقط پرسیدن این سوال بوده؟
هدف که نمیشه گفت... شاید در این مقطع این مسئله تو زندگی خودشون اهمیت پیدا کرده باشه و به همین دلیل سوال مهمیه به نظرشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-آخرین کتابی که تموم کردی چی بوده؟ازش خوشت اومدش یا نه؟
آخرین کتابی که خوندم نمایشنامه ی ادیپ شاه بود....قبلا خونده بودمش ولی چون دوسش دارم دوباره خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشم میاد از این نمایشنامه.....به نظرم واقعا نویسنده ش ( سوفوکل) آدم باهوشی بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فیلمی هست که حسرتشو بخوری که چرا تا حالا اونو ندیدی؟اگه آره یه دونشو نام ببر
حسرت همه ی فیلم هایی که الان دارمشون و ندیدم رو میخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... یکی ش همشهری کین هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-با دوستای واقعی راحت تری یا مجازی؟
با هر کدوم به یه نوع راحت ترم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خب با دوستان مجازی وقت بیشتری رو میگذرونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱.اگه جای حوا بودی اون سیب که باعث بدبختی ما ها شد رو میخوردی؟۲.به نظرت معنی کلمه انسانم ارزوست چیه؟۳.چقد مذهبی هستی؟۴.چه قدر به سایر مذهب ها اعتقاد داری؟۵.ایا به بهشت و جهنم اعتقاد داری؟۶.اگه خدارو ببینی بهش چی میگی؟اوووو خیلی فضا خشک شد بی خیال! خرید کردن بیشتر دوست داری یا کتاب خواندن؟۹.دانشگاه ازاد رودهن یا شریف؟۱۰.فوتبالی هستی؟اگه هستی قرمز یا ابی؟۱۱.منطقی هستی یا اهل دل؟نظرت درباره جشنواره فیلم فجر چیه؟بارون رو دوست داری یا برف؟با تشکر
1-سلام خوبی؟:31:
2-فیلم اره (1 2 3 4 5 6 7) رو نگاه کردی؟:31:
3- اگه نگاه کردی دوست داشتی به غیر از اون پیرمرده و دارد دستش جای کدوم نقش بودی؟
4-چرا همه فکر میکنن bf داری؟:31: (دختر به این خوبی:31:)
5-چی شد که نخبه شدی؟
6-تو خودتو نخبه میدونی؟
7- فرد نخبه چه ویزگی هایی باید داشته باشه؟
8-از من بدت میاد؟:31:
9-اگه اره اشکالی نداره:31:
10- چند لحظه به پیام های بازرگانی توجه کن:20:
11- ادامه سوالات در سری بعدی
سلام
من خیلی علاقه مندم سوال بپرسم ولی سوالم نمیاد!!!:31:
محض خالی نبودن عریضه:خوبی؟!!؟
پ . ن:تا کنون چن تا بی اف داشتی؟!:27:
باز هم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوا میخوام این واژه هارو نقد کنی (نقد لزوما" به معنای انتقاد نه، هم تعریف و تمجید و هم انتقاد):
سوال از این سخت تر هم داریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. جوونهای امروزی :
جوون های امروزی ....به نظرم نمیشه همه رو با هم جمع بست
هر کی یه جوره ..... ولی خب کلی اگر بخوام بگم جوون های امروزی ارزش ها رو گم کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. پدرها و مادرها :
خیلی راحت میشه ازشون ایراد گرفت در حالی که شاید خودمون هم اشتباهات اونا رو تکرار کنیم
قطعا پدر و مادر های ما هم وقتی سن ما بودن با خودشون قرار گذاشتن که فلان کار و فلان رفتار رو با بچه هاشون نداشته باشن....ولی عملا تو موقعیت دیدن که کار درست همون بوده....گرچه به مذاق بچه شون خوش نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو به این دلیل گفتم که نسل ما خیلی با والدینش احساس تفاوت میکنه.... شاید همه ی نسل ها اینجورین البته....نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. کنکور
اگر ازش یه کوه نسازیم خیلی راحت تر میشه این مرحله رو گذروند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. سینمای ایران :
چند سالیه که به ندرت آدم میتونه یه فیلم خوب تو سینما گیر بیاره که بعد از تموم شدنش به خودش فحش نده چرا وقتش رو تلف کرده:13:
5. سینمای هالییود
نمیدونم واقعا....:31:
6. Life is beautiful
از معدود فیلم هایی که با چند بار دیدن باز هم برای آدم تازگی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. موسیقی زیرزمینی
بینشون میشه کار خوب هم پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین فهلا :دی... 7 عدد مقدسیت... رو هفت ایست میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی:40:
زندگی می کنیم که چی بشه؟ آخرش مگه یه سری نمی رن جهنم و یه سری بهشت؟ مگه بعد یه مدت اکثر جهنمی ها هم نمی رن بهشت؟ اصلا نرن هم! که چی؟ تا کی؟ فکر کردی تا حالا؟
والا فکر که کردم ... ولی من نظرم اینجوری نا امیدانه نیست ( البته ببخشید که اینجوری میگم....منظورم به شما نیست اصلا:46:)
اینو هم تو پرانتز بگم که همه ی جهنمی ها بعد یه مدت نمیرن بهشت ....
به هر حال هدف زندگی بهشت یا جهنم نیست ... زندگی برای اینه که ما به تکامل برسیم ...
تلاش برای بهتر شدن خیلی لذتبخشه .... ساکن بودن و درجا زدن خود آدم رو هم کسل و افسرده میکنه
پاداش این که ما تلاش کردیم تا بهتر باشیم بهشته :46:
سلام
هیوا یعنی چی؟ (فک کنم این سوال شونصد بار شده تا حالا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عیب نداره دیگه عادت شده برام جواب دادن به این سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوا یعنی امید و آرزو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات دوربینت چیه؟؟
چند ماه دیگه میخوام دوربین بگیرم ولی فعلا دوربینم اینه :
canon eos-1n
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور؟؟!
احتمالا به همون دلیلی که چند تا جوراب تو یه چمدون جا نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترین جایی که ضایع شی کجا بود؟
نمیدونم ....
یه دفعه رفتم از یکی تشکر کنم بعد یه جوری رفتار کرد که انگار منو نمیشناسه اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعدا فهمیدم کارش علت داشت برای همین خیلی احساس ضایع شدن نکردم ولی یه کوچولو ضایع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا دوست داشتی با کله بری تو دیوار؟!
خودم نه ...ولی ناخواسته رفتم تو دیوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر خودت 10 سال دیگه چه شکلی میشی؟
چه شکلی مگه باید بشم؟10 سال پیرتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد از این اسماعیل ها(اسمایلی) میزاری؟! خسته نشدی؟!
چرا خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی از نظر بصری این اسمایل ها باعث میشه خوندن مطلب طولانی راحت تر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم رفیق بازی هستی یا نه؟!
نه نیستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
خواهش میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامولیک!!!:31:
ببخشید دیر رسیدم...دیگه خودت میدونی وضع امتحانارو دیگه!!!:19:هنوز وقت نکردم تمام جواباتو بخونم فردا هم امتحان دارم!!!:41:هرپستی که زیرش تشکرم خورده بدون خوندم!!!:31:حالا منم میتونم سوال بپرسم؟؟!!:20:
1-اول بگو تولدت کی بود من نبودم وگرنه ازخجالتت درمیومدم...(تبریک تولدم!:46:)
2-چرا این همه استان سفر کردی استان گیلان نیومدی؟؟دیگه شهرما که عروس شهرای ایرانه!!!:20:
3-هرچی الان به ذهنت درمورد دریا میرسه بگو...(فکرنکن زود بنویس!!!:31:)
4-نظرت درباره آتیش پاره چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اگه تو خیابون ببینی دارن کیف یه پیرزنه رو به زور ازش میگیرن چیکار میکنی؟؟؟هیشکی هم دور ورت نیست!!!
6-به جز اینجا تو جاهای دیگه انجمنای دیگه هم فعالیت میکنی؟؟؟
7-P30ورد رو چندتا دوست داری؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-نظرت درباره این شکلک مورد علاقم چیه> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-حالا که هنری هستی وخیلی هنری فکر می کنی نظرت درباره قهوه تلخ چیه؟؟؟
10-بعد ازتهران دوست داری کجا زندگی کنی؟؟؟
حیف که وقت نکردم تمام جواباتو بخونم وگرنه یه 100تائی دیگه سوال داشتم!!!:31:
سوالام دوباره اومد!!!:31:
11-گواهینامه داری؟؟؟اگه داری رانندگیت که اینطوری نیست> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
12-نظرت درمورد پارتی بازی چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-ورزش رزمی تا الان انجام دادی؟؟؟کاراته ای ...تکواندوئی؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-نماز خوف چند رکعته؟؟؟:31:
15-اگه جائی بری برای استخدام ازت اصلا نپرسن تخصصت چیه؟؟؟چندسال سابقه داری ولی به جاش ازت بپرسن کفن میت چندتیکست چه حالی پیدا میکنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-به نظرت الان وضع مملکت ما چطوریه؟؟/خوب...عالی....خیلی عالی!!!....افتض!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-بازیگر مرد وزن مورد علاقت کیا هستن؟؟
18-بچه بودی کارتون نگاه میکردی یا الان انیمه واین جور چیزا؟؟؟
19-اسم شخصیت آواتار من چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-این سوال رو خواستی جواب نده یا اگه تکراری بود جواب نده...شکست عشقی خوردی؟؟؟(درضمن این مسئله درحال حاضر برای من تواین برهه از زندگیم مهم نیست یا در درجه چندم اهمیته...پس دلیل خاصی برای پرسیدنش نداشتم!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21-حیوون خونگی هم داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22-آدم گوشه گیری هستی یا اجتماعی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23-بهترین کادوی تولدی که گرفتی چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24-اینجا بدخواه هم داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25-تا به حال تو این انجمن شده که بخوای با کله بری تو دماغ یه مدیر یا همکار؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوال هست ولی میگم خسته میشی دیگه نمی پرسم!!1(بزار دوباره به ذهنم برسه سوالا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درضمن هرسوال رو که تمایل نداشتی جواب نده!!!:20:
فعلا درود ودو صد بدرود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت هیوا خانوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-چرا برای جواب دادن سوال های من از ضمیر اول شخص جمع استفاده میکنی؟ مگه من چند نفرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار اول یه فعل رو صرف کنیم با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول شخص مفرد : من گفتم
دوم شخص مفرد: تو گفتی
سوم شخص مفرد : او گفت
اول شخص جمع : ما گفتیم
دوم شخص جمع:شما گفتید
سوم شخص جمع :آنها گفتند
خوب حالا اگر فرض کنیم منظورت دوم شخص جمع بوده( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) من یادم نمیاد برات فعل جمع به کار برده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چه رنگیرو برای لباس ترجیح میدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( واسه خودت )
بستگی به فصل هم داره یه کم....تو زمستون ترکیب رنگ خاکستری با رنگ های دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-بیشتر به بدلیجات علاقه داری یا اصلیجات؟
اصل اگه طلا منظورته من طلا زرد اصلا دوست ندارم .... طلا سفید هم همچین کشته مرده ش نیستم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدل هم ...... من بیشتر از این گردنبندها و دستبندهایی استفاده میکنم که با نخ و سنگ و اینجورچیزها درست شده....فلزی معمولا استفاده نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-خوشه چندمید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دونه ای هستیم خوشه ای نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-دوست داری از تکنولوزی توی عکاسی استفاده کنی؟ (منظورم ادیت کردن عکسا با کامپیوتره )
نه دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست دارم عکسی که میگیرم نیازی به ادیت نداشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -چه عطری میزنی؟
بوی این عطرها رو دوست دارم
gucci envy me( صورتی ش)
calvin klein euphoria
و از بوی چه عطری خوشت میاد (مردونه)
خیلی تو ادکلن های مردونه وارد نیستم ....ولی از اینا خوشم میاد معمولا
dunhill
givenchy
boss
14- در کودکی چه بازی هایی انجام میدادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کودکی من هم مثل بقیه بچه ها ....قایم موشک و لی لی و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-از هر سه تا یکیو انتخاب کن:
زیرا - چون - برای اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ - سونی - موزر
سونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 10 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - +18 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی این سوال؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- نظرت راجبه این یکی آواتارم چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- به نظرت اگه توی کشوری مثل آمریکا (دقت کن گفتم مثل آمریکا ) بزرگ میشدی زندگی راحت تری داشتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه یا متاسفانه از نزدیک با شرایط زندگی تو کشوری مثل آمریکا خبر دارم و میدونم که اصلا با روحیات من سازگار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 -به نظرت جواب سوال بالا برای من چیه؟
من از کجا بدونم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -ورزش میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره چه ورزشی؟
یک مقدار تکراریه این سوال....چند سال اسکیت کار میکردم..... الان ایروبیک .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر که زود زود به سوالامون جواب میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسخره میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب عوضش برای همه سوال ها وقت میذارم و سرسری جواب نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به بچه ابانی گل!
به نظرت من شایستگی این رو دارم که بعد از تو روی این صندلی بشینم؟
تکیه بر جای بزرگان ننگ است؟؟؟
نظرت راجبه امضام چیه؟؟شنیدیش؟؟ (هرجا که نگاه میکنم خونین است/از خون پرنده ای گلی رنگین است /...)
عزیزم تمام جوابایی که دادی از اول خوندم :46:
خیلی زیبا به سوالات جواب دادی و از اون بهتر اسمایلی که انتخاب کردی :11:
با خوندن سوالات دیگه هیچ سوالی تو ذهنم نمیاد
برای این که پستم اسپم نباشه
1- تا حالا با تمام وجود تنهایی درک کردی؟ نظرت در مورد تنهایی و پشت و کنکور چیه
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی;)
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه
منم چندتا سوال دارم خوشحال میشم جواب بدی
1- میشه یکم در مورد اولین باری که کعبه رو دیدی توضیح بدی (میدونم خیلی سخته ولی میخوام از دید خودت چند سطر این لحظه رو توضیح بدی)
خب همون طور که گفتین واقعا سخته....موقع رفتن همه ش به این فکر میکردم که من و ابن همه گناه جایی تو مسجد الحرام داریم؟میگن اون لحظه هر دعایی بکنی مستجاب میشه....از قبل تصمیمم رو گرفتم که چی از خدا بخوام....رئیس کاروان گفت اونایی که بار اولشونه میان سرشون رو پایین بگیرن تا من نگفتم بالا نیارن ....همین کار رو کردماون انتظار هم چیز عجیبی بود ....یه هیجان خاصی داشت... یه بار دیگه خواسته ها و دعا هام رو مرور کردم....با صدای رئیس کاروان به خودم اومدم....سرم رو بالا گرفتم و .....نمیتونم واقعا حالم رو بگم....فقط میتونم بگم که خدا رو دیدم....خدا رو با همه ی وجودم حس کردم ....کی میگه خدا دیدنی نیست؟خیلی فرق داشت با اون چیزی که تو تلویزیون ادم میبینههمه چی یادم رفت....همه چی....همه خواسته هام یادم رفت....همه حاجت هام.....خودمو یادم رفت....
2- تو زندگی واقعی هم همیشه انقدر شادی یا فقط تو فروم
خب من اصولا ناراحتی هام طولانی نیست یعنی نمیذارم طولانی شهزانوی غم بغل نمیگیرم و هی به مشکلاتم فکر کنم ....یه بیخیال به خودم میگم و ازش رد میشم ...تو زندگی واقعی ام اینجوری هستم ولی تو نت بیشتر .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبلا اینطوری نبودم....قبلا من هم هی برای هر اتفاق غصه میخوردم و ناراحت بودم ولی دیدم بخوام اینجوری باشم هیچی از زندگی نمیفهمم ....
سوالات زیادی تو ذهنم بود ولی الان هیچی به نظرم نمیرسه شاید بخاطر اینکه همه سوالات بچه ها پرسیدن:20:
ممنون عزیزم:11:
ممنون از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سلام خوبی؟:31:
ممنون خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-فیلم اره (1 2 3 4 5 6 7) رو نگاه کردی؟:31:
نه ندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چرا همه فکر میکنن bf داری؟:31: (دختر به این خوبی:31:)
من ندیدم کسی همچین فکری بکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-چی شد که نخبه شدی؟
کی گفته من نخبه م؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نخبه؟!!!
6-تو خودتو نخبه میدونی؟
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- فرد نخبه چه ویزگی هایی باید داشته باشه؟
نخبه تو چه زمینه ای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-از من بدت میاد؟:31:
با هم برخوردی نداشتیم که بخواد خوشم بیاد یا بدم بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-اگه اره اشکالی نداره:31:
10- چند لحظه به پیام های بازرگانی توجه کن:20:
11- ادامه سوالات در سری بعدی
ممنون از سوال هاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر تو هدف هنر چیه؟ یا اصلا لازم نیست هدف داشته باشه. ؟نقل قول:
گفتیم تا اینجایی بزار باز سوال بپرسیم
درباره این پایینی ها یه چیز بگو
1.آغاز؟
2.سرنوشت ؟
3.سینما؟
4.مادر؟
5.پدر؟
6.ازدواج؟
7.رستگاری؟
8.ایران؟
9.منشور کوروش؟
10.انقلاب 57؟
11.جنگ؟
12.زرتشت؟
13.اتانازی؟
14.پیکاسو؟
15.کاریزما؟
16.مریم مقدس؟
17.ژاندارک؟
18.صادق هدایت؟
19.آزادی؟
20.پایان؟
اینا رو فعلا جواب بده بازم میایم:10:
۱.اگه جای حوا بودی اون سیب که باعث بدبختی ما ها شد رو میخوردی؟
اگه جای آدم بودین رسیدن به قدرت یا همون جاودانه شدن وسوسه تون میکرد و سیب رو میخوردین؟:46:
۲.به نظرت معنی کلمه انسانم ارزوست چیه؟
انسان کمیاب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳.چقد مذهبی هستی؟
جواب دادم قبلا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] normal
۴.چه قدر به سایر مذهب ها اعتقاد داری؟
در اینکه ادیان الهی هستن شکی نیست .... ولی خب مهم اینه که چقدر شخص به دینش پایبند باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۵.ایا به بهشت و جهنم اعتقاد داری؟
۶.اگه خدارو ببینی بهش چی میگی؟
لازم نیست با چشمام خدا رو ببینم....همین الانش هم با خدا حرف میزنم:40:
اوووو خیلی فضا خشک شد بی خیال!
خرید کردن بیشتر دوست داری یا کتاب خواندن؟
بدون شک کتاب خوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۹.دانشگاه ازاد رودهن یا شریف؟
هممممم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۰.فوتبالی هستی؟
فوتبالی بودم حسابی ولی یه مدتیه دیگه نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هستی قرمز یا ابی؟
اس اس:40:
۱۱.منطقی هستی یا اهل دل؟
یه راه رو با منطقم انتخاب میکنم و بعد با دلم تصمیم میگیرم ( میدونم خیلی قابل فهم نیست جمله م ولی نمیدونم چه جوری باید توضیح بدم)
نظرت درباره جشنواره فیلم فجر چیه؟
خوبه:31: ( چی بگم خب؟ :دی)
بارون رو دوست داری یا برف؟
snow:40:
با تشکر
ممنون از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمام دوستان عزیز
من نمیدونم واقعا اینجا مال کسیه یا نه عده ای توهم زدن اصلا نمیخوام جنجال کنم از همه عزیزان هم معذرت میخوام ولی بعضیها فکر میکنن فروم مال خودشونه توروخدا منو ببخشید ولی هیچ وقت دوست نداشتم سکوت کنم!!
آقای vahidgame تو پست شماره359 مربوط به صندلی داغ هیواخانم گفته
نقل قول:
بعد در سوال دوم هم به سوالات بقیه توهین کردهنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم نوع تفکر این دوستمون چطوره که از کل به جز میرسه!!!نقل قول:
1- چرا همه سعی دارن سوال در مورد bf و اینا بپرسن؟
2- یعنی این نشون میده که بقیه سوالات اونا الکی بوده و هدفشون فقط پرسیدن این سوال بوده؟
چون چند نفر پرسیدن شما بی اف دارید یعنی بقیه سوالاتشون چرت بوده این نوع نتیجه گیری واقعا عجیبه و توهین به کسی که سوال پرسیده!!
حالا با اینا کاری ندارم هیواخانم جواب داده
نقل قول:
بعد جالبه خود هیواخانم تو صندلی جناب nafas گفتن (پست 244)نقل قول:
آفرین....راست میگه......
نقل قول:
حرف من اینه چرا وقتی خودشون نقد و تحلیل میکنن هیچ حرفی نممیزنن ولی بقیه که میکنن یه چیزی هم طلبکار میشن؟؟؟!!!نقل قول:
miss artmiss
یعنی من تو رو میکشم.....جلو چشمته باز اشتباه مینویسی؟خب کپی پیست کن برادر من اگه سواد نداری....چرا با name مردم بازی میکنی؟
نقل قول:
سال دیگه این موقع تهران میبنمت
تشریف بیارین منزل خودتونه
نقل قول:
تو از کجا فهمیدی من رو صندلیم ؟
یه ردیاب گذاشتم تو جیبت نقل قول:
بازم بیا
بیکاریه و هزار دردسر.....هستیم در خدمتتون
حالا واسه اینکه نگید میخوام جنجال کنم چندتا سوال دارم
1- یاکریم یا مرغ عشق
2- یه نوزاد روی شما خرابکاری کنه چیکار میکنید:31:
فکر کنم اصلا تاحالا قرآن نخوندی فکر میکنی خدا دیدنیه اغراقت اصلا درست نبود!! نظرت چیهنقل قول:
نمیتونم واقعا حالم رو بگم....فقط میتونم بگم که خدا رو دیدم....خدا رو با همه ی وجودم حس کردم ....کی میگه خدا دیدنی نیست؟
من دیروز تو پستی جداگونه به هیواخانم گفتم که سوال آخر من اشتباه شد و عذر خواهی هم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم شما واقعا متوجه نشدی یا خودت رو زدی به متوجه نشدن
دوست عزیز شما واقعا از این جمله ی من این برداشت رو کردی که من خدا رو با چشمم دیدم؟!!!!!!!!!!!!!
براتون متاسفم .....................خیلی خیلی متاسفم...........
سوال من این بود که تاحالا قرآن خوندی فکر میکنی خدا دیدنیه از شانس بد من قسمت آخر جواب شمارو خوندم اشتباه برداشت کردم که میگید خدا دیدنیه که بابت این حرف از شما عذرخواهی کردم ولی شما بهتره واسه خودتون متاسف باشید زود یه ایرادی از حرف من گرفتید و بیانیه صادر کردید واقعا شما که چنین دیدی به خدا دارید نمیتونستید قسمت اول سوال منو در همین پست جواب بدید شاید هم چون در قسمت اول به شما خرده گرفتم ناراحت شدید ولی دوست عزیز وقتی آقای وحید به دوست دیگری میگن اینجا جای نقد و تحلیل سوالات نیست شما هم تایید میکنید یادتون رفته خودتون چند هفته پیش همین کار تو صندلی جناب nafas انجام دادید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مدیریت انجمن هم سپاسگذارم که جوابیه منو که از شما بابت سوءتفاهم عذرخواهی کردم پاک کردن فقط بخاطر حرفی که گفتم صادقانه به سوال قسمت اول جواب بدید درکتون میکنم چون حرفی نداشتید که بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی پست شما
باقی مونده واقعا بابت این کار از مدیریت عزیز تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامولیک!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و درود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دیر رسیدم...دیگه خودت میدونی وضع امتحانارو دیگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز وقت نکردم تمام جواباتو بخونم فردا هم امتحان دارم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم......موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرپستی که زیرش تشکرم خورده بدون خوندم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا منم میتونم سوال بپرسم؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اول بگو تولدت کی بود من نبودم وگرنه ازخجالتت درمیومدم...(تبریک تولدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
9 آبان بود....فکر کنم هنوز آشنا نشده بودیم با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چرا این همه استان سفر کردی استان گیلان نیومدی؟؟دیگه شهرما که عروس شهرای ایرانه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نیومده وگرنه حتما مزاحم میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-هرچی الان به ذهنت درمورد دریا میرسه بگو...(فکرنکن زود بنویس!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوست دارم کنار دریا قدم بزنم..... بدون کفش.....ماسه ها رو زیر پام حس کنم .... به صدای موج هایی که نیومده میرن گوش بدم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب معمولا این اتفاق نمیوفته .... ساحل خلوتی که امنیت داشته باشه کمیابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نظرت درباره آتیش پاره چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a good friend
5-اگه تو خیابون ببینی دارن کیف یه پیرزنه رو به زور ازش میگیرن چیکار میکنی؟؟؟هیشکی هم دور ورت نیست!!!
پیرزن که هیچی ....اگه کیف خودم هم بزنن کاری نمیکنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری از دست آدم برنمیاد .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-به جز اینجا تو جاهای دیگه انجمنای دیگه هم فعالیت میکنی؟؟؟
یعنی غیر از پی سی ؟ عضو 4 -5 تا فروم دیگه هم هستم ولی تو هیچکدوم موندگار نشدم....پسوورد و اکانتم رو اصلا یادم رفته ....
7-P30ورد رو چندتا دوست داری؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 از 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-نظرت درباره این شکلک مورد علاقم چیه> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بامزه س....کدومش توئی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-حالا که هنری هستی وخیلی هنری فکر می کنی نظرت درباره قهوه تلخ چیه؟؟؟
نظرم جدا از دیدگاه هنریه .....من فقط برای این میبینمش که از وقتم لذت ببرم....
به نظرم یه کم افت کرده .... یه کم تکیه کلام ها و حرکات تکراری شده ....
هنوز هم کار قشنگیه....ولی نه مثل قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-بعد ازتهران دوست داری کجا زندگی کنی؟؟؟
نمیدونم تا حالا بهش فکر نکردم....شاید اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که وقت نکردم تمام جواباتو بخونم وگرنه یه 100تائی دیگه سوال داشتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رحم کن بابا....100 تا؟!!! :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالام دوباره اومد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-گواهینامه داری؟؟؟اگه داری رانندگیت که اینطوری نیست> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
هنوز نگرفتم....تو همین یکی دو هفته احتمالا امتحانمه....بستگی داره کی وقت بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-نظرت درمورد پارتی بازی چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیه که خوشش بیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-ورزش رزمی تا الان انجام دادی؟؟؟کاراته ای ...تکواندوئی؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا....ما رو چه به این کارها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-نماز خوف چند رکعته؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو رکعته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-اگه جائی بری برای استخدام ازت اصلا نپرسن تخصصت چیه؟؟؟چندسال سابقه داری ولی به جاش ازت بپرسن کفن میت چندتیکست چه حالی پیدا میکنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا پیش نیومده برام ....نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-به نظرت الان وضع مملکت ما چطوریه؟؟/خوب...عالی....خیلی عالی!!!....افتض!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-بازیگر مرد وزن مورد علاقت کیا هستن؟؟
ایرانی ؟
بین جوون ها از بازی ترانه علیدوستی و محمدرضا فروتن خوشم میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-بچه بودی کارتون نگاه میکردی یا الان انیمه واین جور چیزا؟؟؟
بچه بودم نگاه میکردم ولی الان تقریبا هیچ نوع انیمیشن و اینا نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19-اسم شخصیت آواتار من چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20-این سوال رو خواستی جواب نده یا اگه تکراری بود جواب نده...شکست عشقی خوردی؟؟؟(درضمن این مسئله درحال حاضر برای من تواین برهه از زندگیم مهم نیست یا در درجه چندم اهمیته...پس دلیل خاصی برای پرسیدنش نداشتم!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشق نشدم که بخوام شکست بخورم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21-حیوون خونگی هم داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.....دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22-آدم گوشه گیری هستی یا اجتماعی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره ..... معمولا تو جمعی که با روحیاتشون آشنا نیستم ساکتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شرایط مهیا باشه و افراد رو بشناسم بسیار اجتماعی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23-بهترین کادوی تولدی که گرفتی چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معمولا از گرفتن عطر بیش از هر چیزی خوشحال میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24-اینجا بدخواه هم داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه فکر نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25-تا به حال تو این انجمن شده که بخوای با کله بری تو دماغ یه مدیر یا همکار؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم .... نه .....من برخورد شخصی ای با مدیر ها یا همکار ها نداشتم به اون صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوال هست ولی میگم خسته میشی دیگه نمی پرسم!!1(بزار دوباره به ذهنم برسه سوالا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درضمن هرسوال رو که تمایل نداشتی جواب نده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا درود ودو صد بدرود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیتونم واقعا حالم رو بگم....فقط میتونم بگم که خدا رو دیدم....خدا رو با همه ی وجودم حس کردم ....کی میگه خدا دیدنی نیست؟
نمیدونم شما واقعا متوجه نشدی یا خودت رو زدی به متوجه نشدننقل قول:
دوست عزیز شما واقعا از این جمله ی من این برداشت رو کردی که من خدا رو با چشمم دیدم؟!!!!!!!!!!!!!
سلام به بچه ابانی گل!
سلام و درود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه نشنیده بودم متاسفانه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت من شایستگی این رو دارم که بعد از تو روی این صندلی بشینم؟
چرا که نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکیه بر جای بزرگان ننگ است؟؟؟
هممممم؟:31:
نظرت راجبه امضام چیه؟؟شنیدیش؟؟ (هرجا که نگاه میکنم خونین است/از خون پرنده ای گلی رنگین است /...)
عزیزم تمام جوابایی که دادی از اول خوندم :46:
خیلی زیبا به سوالات جواب دادی و از اون بهتر اسمایلی که انتخاب کردی :11:
خیلی ممنون.....لطف دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خوندن سوالات دیگه هیچ سوالی تو ذهنم نمیاد
برای این که پستم اسپم نباشه
1- تا حالا با تمام وجود تنهایی درک کردی؟ نظرت در مورد تنهایی و پشت و کنکور چیه
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی;)
کنکور رو یه بار نوشتم تو سوال های قبلی....شرمنده وقتم کمه و فرصت نیست دوباره بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تنهایی بله تا حالا تنهایی رو با همه وجودم حس کردم ..... یه کم طول کشید تا دوباره خودمو پیدا کنم.....ولی خوشبختانه تونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از همه عزیزان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز . صندلی داغ این هفته هم با حضور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پایان رسید
مهمان بعدی صندلی داغ با آرای دوستان ، جناب t.sunami خواهد بود...
لوح تقدیر برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ::
سلــام t.sunami جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
من حتی اسم شما را هم نمیدونم ؟!
تعریــــف کن واژه های زیر را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تـــولد
زندگــی
مـــرگ
+
انســـان
انتخاب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اگه توضیحی هم برای انتخاب داشتی بگو):
زمستان . تایستان
پاییز . بهار
کباب . پیتزا
چای . قهوه
سیاه . سفید
به نظرت کدوم سخت تره: صبح زود بیدار شدن یا درس خواندن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل پوستر و عکس هستی ؟ تو اتاقت عکس و یا پوستری داری؟ اگه که آره، خوشحال میشم تیپ عکسهات را هم به ما بگی (شخصیت یا طبیعیت!)
فعلا
با اجــازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بیوگرافی از خودت بگو؟
سن؟
قد - وزن ؟
در چه مقطعی هستی؟
کدام درس ها را بیشتر دوست داری؟
دوست داری در چه رشته درس بخونی؟به ترتیب نام ببرید.
دوست دختر داشتی؟حالا هم داری؟
دوست داری با چه طور دختری ازدواج کنی چه چیز هایی در ازدواج برایت مهم است؟
بهتریت دوستات در این انجمن چه کسانی هستند؟با نام کاربری
بی معرفت ترین دوستانت در اینجا چه کسانی هستند؟به ترتیب نام ببرید با نام کاربری
بدتریت تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
بهترین تصمیم زندگی شما چه بوده است؟
بهترین خاطره زندگی؟
بزرگترین اشتباه زندگی؟
در چه طور خانواده ای بزرگ شدی؟از نظر اخلاقیات و اعتقادات!(تا جایی که میتونی توضیح بده)
تا حالا خارج کشور هم رفتی؟
اگه جواب سوال بالایی بله هست کجا رفتی؟چند روز اونجا بودی؟هدفت از سفر چی بود؟
بهترین ناظر و مدیر سایت؟دلیل انتخاب!
اهل ورزش هم هستی؟چه ورزشی؟
به دین اعتقاد داری؟به چه چیز در دین اعتقاد داری؟
نماز هم میخونی؟
به محرم اعتقاد داری؟
محرم عزاداری هم میری؟
به ولایت فقیه کشومان اعتقاد دارید؟
چه چیزی بیشتر به شما آرامش میدهد؟
خونت کجای شهره؟بالا شهر؟پایین شهر؟
تا حالا بابات دعوا کردی؟آخرین بار کی دعوا کردی؟
به نظرت به هرچی که خواستی تا حالا رسیدی؟
چگونه با این انجمن آشنا شدی؟
نظر شما در مورد این انجمن؟
چی کار کردی که روی این صندلی نشستی؟چه کار مفیدی در این انجمن انجام دادی؟
بهترین و جذابترین لحظه زندگیت؟چه حسی داشتی اون لحظه؟
اهل کتاب هم هستی؟ نام ببر | روزنامه ، مجله چه طور؟
بهترین شهر ایران برای زندگی؟
با پدرت صميمي تري يا مادرت؟اصلا باهاشون صميمي هستي؟
چند تا خواهر و برادر داري؟بچه چندمي؟
آدم مذهبی هستی یا...(بچه حزب اللهی هستی؟)
یه جمله بگو که خیلی برات تاثیر گذار بوده؟
تا حالا کسی را کتک زدی؟
بهترين دوران زندگيت؟
و در آخر هر چه در مورد صندلی داغ از نقاط قوت و ضعف صندلی داغ در هر موردی که به ذهنت میرسه در مورد صندلی داغ این انجمن بگو!
با سلام به محمد رضاي گل
در مورد رابطتت با پدر مادرت بگو؟
به نظر خودت پسر خوبي هستي يا نه؟
اگه برگردي به قبل باز هم همين مسير مياي جلو؟
اگر روزي ازدواج كني نگاهت به همسرت چگون هست.؟
به نظر خودت ميتوني پدر خوبي در اينده باشي؟
ممنون:11:
سلام..........حالا بریم تو حال و هوای فیلم saw
(این سوالا از خودم نیست.......اما منم همین سوالا رو داشتم:دی)
- چشاتو وا میکنی میبینی توی قفس گیر کردی.یه چیزی هم رو سرت قفل شده که تو چند دقیقه آینده توسط پیچی که روش نصب شده میخواد مغزت رو سوراخ کنه.یه قفس دیگه هم هست با یه مرد چاق.(تو مثلا لاغری)
یه ترازو بین 2 تا قفس هست. هر کی بیشتر سنگینش کنه کفش رو به طرف خودش (با استفاده از گوشت بدنش) زنده میمونه وگرنه اون پیچ مغزشو سوراخ میکنه.یه ساتور و چاقو هم پیشته.حاظری چیکار کنی که زنده بمونی؟
اینم بگم که با زنده موندنت میتونی یه بچه بی گناه رو از مرگ نجات بدی در غیر اینصورت بچه سلاخی میشه!
---------------------------------------
2- وارد یه اتاقی میشی ... جلوت 2 تا زنجیر هست که هر کدومش رفته به یک طرف.باید اون زنجیر هارو بگیری .
وقتی میگیری پرده ها میره کنار و میبنی یه زن و یک مرد توی قفس مانندی دست و پاشون بسته و روی یه سکویی هستند.این زنجیر ها به هر کردوم به یک سکو وصل هستن.به گردن اون 2 نفر هم از بالا سقف طناب سیم خاردار وصله.اگه زیر پاشون خالی بشه در جا گلوشون پاره میشه و میمیرن.زندگیشون دست تو هست. هر کدوم از زنجیر هارو ول کنی اون طرف میمیره! و تو تحمل نگه داشتن یک زنجیر رو داری
خوب حالا شرح وضعیت اون دو نفر:
جفتشون همکارتن و تو رئیس شرکتشون بودی
:یکی شون مامور بایگانی
یه آدم سالم که هیچ آشنا و فامیلی نداره
دیگری، منشی تو که یه زن میان سال دارای خانواده ایی با پیشینه ی بیماری دیابت
طبق سیاست کاری مدیریت،منشی ات پیر و ضعیف تره، پس ارزش کمتری برای زنده موندن داره
ولی سختی های آینده خانواده اش بواسطه ی از دست دادن اونو میدونی
در حالی با از بین رفتنن مامور بایگانی که دوست خیلی نزدیکت هم هست و خیلی تو شرکت فعاله،آب از آب تکون نخواهد خورد
فقط یک نفر میتونه از این اتاق بیرون بره،و انتخاب اینکه کی از بین بره باخودته
تو باید اجازه بدی یکیشون بمیره تا جون اون یکی سالم بمونه
همانطور که میبینی انتخاب،وقتی با مردمی روبرو میشی که جونشون تو دستته،راحت نیست
انتخاب کن!
-------------------------------------------
3-وارد یه اتاق دیگه میشه . توی قفسی 6 نفر به صورت دایره وار روی چرخ فلک بسته شدن.
هر 15 ثانیه یک بار اینا چرخیده میشن و یکیشون میاد جلو تفنگ و اگه کاری نکنی تفنگ به طور خودکار شکلیک میکنه بهش!
فقط 2 تا از اینا میتونن نجات پیدا کنن.تصمیم اینکه کدوم 2 نفر نجات پیدا کنن باخودته
ولی یادت باشه: تفنگ نصب شده .وقتی چرخ فلک 6 دور بزنه ،شروع به شلیک میکنه و اگه هیچ تصمیمی از طرف تو گرفته نشه،هر 6 نفر از بین میرن
برای انتخاب دو نفر،تو باید دکمه هایی که تو جعبه ی بقلت هست را با هم یه بار فشار بدی
به هر حال با این کار دستای خودت رو فربانی میکنی و بی دست میشی!
حالا این 6 نفر به ترتیب:
1- خواهر بزرگت
2- خواهر کوچیکت
3-دوست نزدیکت که حامله هم هست
4-برادرت
5-کسی که جونت رو نجات داده به بار
6-یه بچه گوچیک بی گناه که هیچ نسبتی با تو نداره
خوب انتخاب کن !
چون زیاد وقت گزاشتم تایپ کردم باید به هر 3 سوال با دقت و دلیل و منتطق جواب بدی.
دلایل انتخابت رو بگی . و اینکه حتما باید انتخاب کنی نگی انتخاب نمیکنی!
منتظرم
سلام به به
خوبی محمد رضا؟
هی خودتو از همه نواحی ج ر دادی که بشینی رو صندلی:31:
بهت تبریک میگم
ایشالا که از ته اعماقت سوزش رو احساس کنی داداش :21:
خیلی لطف کردی بازم بیانقل قول:
سلــام t.sunami جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
من حتی اسم شما را هم نمیدونم ؟!
اسمم محمدرضاست
تعریــــف کن واژه های زیر را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تـــولد: زندگی!
زندگــی: فرصتی برای اثبات انسان بودن
مـــرگ : تلخه
+
انســـان : انم ارزوست!
انتخاب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اگه توضیحی هم برای انتخاب داشتی بگو):
زمستان . تایستان : زمستان!چون خاطرات زیادی ازش دارم
پاییز . بهار : بهار( چون طبیعت به زیباترین جنبه خودش میرسه)
کباب . پیتزا : کباب ( به قول یکی از اساتید پیتزا معده سگ میخواده که هزمش کنه):27: (پیتزا خورا به دل نگیرنا!!) ولی کلا با پیتزا رابطه خوبی ندارم! کباب همه جا رو هم نمیخورم مخصوصا دانشگاه:31::31::27:
چای . قهوه : چای
سیاه . سفید : سیاه
به نظرت کدوم سخت تره: صبح زود بیدار شدن یا درس خواندن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هیچ کدوم! سخت از همه نمره گزفتنه!! :31:(من با شرایط سخت اشنایی دارم :27:)
اهل پوستر و عکس هستی ؟ تو اتاقت عکس و یا پوستری داری؟ اگه که آره، خوشحال میشم تیپ عکسهات را هم به ما بگی (شخصیت یا طبیعیت!)
بله! مامانم گیر میده به پستر و نمیزاره بزنم توی اتاقم ولی از اونجایی که من خیلی سرتق هستم یه پستر استقلال دارم توی اتاقم!
البته پسترهای شخصیتهای سیاسی رو هم داشتم که جمشون کردم!:27:
فعلا
با اجــازه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر آقا محمد رضا خان عزیز دل.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بریم سراغ سوالا..سوالات خیلی آسونه اصلا هول نشو.
1- حالت چطوره؟ خوبی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اسم و فامیل به طور کامل عینا مشابه شناسنامه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بچه کجایی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- صندلیت که خیلی داغ نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- مقطع تحصیلی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- چی شد که اینجا عضو شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اولین پستی که تو فروم دادی رو یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- کمترین نمره ای که تو دوران تحصیلیت گرفتی چند بوده؟ بیشترین چند بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- معلم کلاس اولت یادته؟ اگه الان ببینیش میتونی بشناسیش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- بهترین خاطره دوران تحصیلیت چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- اینو یادم رفته بود باید همون اول میپرسیدم: چنتا خواهر و برادر داری؟ بچه چندم خونواده ای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- دوس داری در آینده چیکاره بشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- نظرتو در مورد اینا در قالب یک یا دو کلمه بگو:
زمستون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی دایی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبگوشت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- یه سوال مدیریتی: :31: فرض کن رفتی دستشویی یهو آب قطع میشه..چیکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- چنتا یوزر داری تو اینجا؟ تا حالا بن شدی؟ چندبار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- خودتو در یک جمله توصیف کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- میتونی خودتو در قالب یک شکلک توصیف کنی؟
18- نظرتو در مورد هر کدوم از این شکلکا بگو( بگو یاد چه چیزی یا چه کسی میفتی)
وقت شما تموم شد....
مرسی....