آقا مافيا چرا اينقدر شما خشنيد
Printable View
آقا مافيا چرا اينقدر شما خشنيد
سلام مهران جوون. بيا .واسط اش پختم :
خوب سوال اول :مغروری ؟
سوال دوم :جنبت چقدره :؟
سوال سوم :صبرو تحمل . میونت با این چیه
سوال چهارم :چقدر بر روی عقایدت پافشاری میکنی ؟
سوال :اگر کسی یا چیزی عقایدتو زیر سوال ببره و یا اهانت بکنه چیکارش میکنی؟
سوال :اگه عصبانی بشی چیکار میکنی (منظورم اینه که واقعا بزنی به سیم اخر)
سوال :خودتو خوشتیپ میدونی؟
سوال:اهل دعوا مرافعی؟
سوال:در کل اسان عصبی هستی درسته (اینطور که من فهمیدم . )چقدر طول میکشه تا عصبانیتت فرو کش کنه ؟
سوال :کسی تو زندگیت هست درست (بالا گفتی) اگه بره با یه نفر دیگه مزدوج شه چیکار میکنی؟
سوال:اگه کسی که خیلی بهش علاقه داری سر کار بزارتت چه حسی بهت دست میده ؟
سوال:اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی/
سوال :تاچقدر بخشنده ای؟
سوال:تا چه کاربرهایی در پی سی وورلد برات ارزش زیاادی دارند و خیل یدوسشون داری (بدون کم . کاستی .و اینم بگم که نگو و غیره . همه رو باید نام ببری)
سوال:از این که کسی بهت دستور بده چه احساسی بهت دست میده ؟
سوال:ایا تو هم موافقی که دخترها نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنند و نیاز به فرد دیگری دارند ؟
سوال:نظرت راجع بع فمنیست چیه؟
سوال:ملاکهای یک دختر و پسر خوب برات چیه (اگه می خوای زن بگیری به چه چیزهایی تو جه م یکنیو برات مهم هست و اگه خودت برادری داشته باشی دوست داری چطوری رفتار کنه ؟ )
سوال:چقدر خودتو می شناسی؟
سوال:رابطت با خانوادت چجوریه؟
سوال:اگه اتش سوزی بشه و تو تنها بتونی یکی از افراد رو نجات بدی و در این حال تنها مادرت هست و همسرت . کدومشون رو نجات میدی؟ انتخابت کدومه ؟ (مادر با تمتم عشقش که بدون ابراز علاقه به اون هم باز دوستت داره . و در طرف دیگر کسی که تو کشتشی . عاشقه سینه چاکشی . اما همین فرد اگه ببینه بی اعتنایی تو رو فراموشت می کنه بر خلاف مادر ....)
سوال:عوامل موفقیت رو در چی میبینی؟
سوال:اگه یه پول قلمبه بیفته دستت چیکار میکنی باهاش ؟
سوال:چقدر به نظام و حکومت فعلی معتقدی؟
سوال:نماز می خونی؟
سوال:تاحالا تو سایت های خلاف اخلاقی (پورن . محتوی سکس . و...سیاسی ) رفتی؟
سوال:چقدر تو رشته ی تحصیلیت علم داری>؟ (تسلط داری؟)
سوال:ادم ظاهر بینی هستی؟
سوال:به مادرت رفتی یا پدرت؟ (خلق و خو .. شکل قیافه و..)
سوال:فرزند چندم خانواده ای و اگه برادر بزرگتری داشته باشی تا چه حد مطیعی؟
سوال:غیرتی هستی ؟ و غیرت رو در چه میبینی؟
سوال:اگه کسی ازت معذرت بخواد چقدر طول میکشه ببخشیش؟
فعلا اینا رو بگو تا بعدا بقیه رو ازت بپرسم ....
تبصره ... تمامی سواله ا بطور کامل و 100در 100بایستی جواب داده شوند ...
سوالهاي مافيايي:
1.خيلي حال ميكني تو ژي سي ووردلد قدرت داري؟
2.كدوم كاربر بيشتز از همه برات دردسز درست كرده ؟
3.چي باعث اين شده كه تا ژسري حرفي ميزنه بن بشه اما دختر نه ؟
4.چرا انقدر طرفدار خانومهايي؟
5.براي چي خودتو بالاتر از همه مي دوني؟
6.چرا جواب سوالها و در خواستاها رو نمي دي؟ايا درسته كه خودتو در اين شان نم يبيبني كه جواب بدي و با جواب دادن فكر مي كني از منزلتت كم ميشه؟
7.ايا فكر م يكني من باهات پدر كشتگي دارم؟
8.كيو تو پي سي ازش بيشتر از همه بدت مياد؟
9.چرا نمي خواي اونچيزيو كه بلدي به ديگران ياد بدي؟
10.اگر سوال بالا درست نيست . ايا شده كسي ازت سوال كنه و جواب ندي؟ دليلش چي بوده؟
11.چي شده اطلاعاتي رو كه الان داري بهشون برسي؟ كجا ياد گرفتي؟
12.بچه مايه داري؟
11.چي شد بري اونور اب نيمه ي گم شدتو پيدا كني؟
13.نسبت به مستر چه احساسي داري؟
14.ايا فكر ميكني من اين سوالها رو از قصد پرسيدم ؟
15.از كدوم كاربرا بيشتر خوشت مياد ؟ و چرا و چه چيزي با عث اين امرشده؟
16.چرا با مساعل ديني مخالفي؟ . چرا بايد تمام تاپيك ي ديني از قبيل احاديث كه در اون اهانتي به نظر كسي نميشد . زو قفل كردي (ميگكي بر اساس قوانين )اما در همون حال تاژيك هايي كه در رابطه با دختر و ژسر بوده و در جادهاي گلي و خاكي داشته سير ميكرده نبستي ؟
17.من دوست دارم خيلي زياد . راست گفتم يانه؟
18.اگه يك نفري بهت علاقمند شه و اگه به تو نرسه حتما خودشو بكشه . و تنها راهش ازدواج با اون باشه . تو اين كارو ميكني؟
19.نظرت در مورد عربهاي مارمولك خور چيه؟
20.چقدر به ايرانمون وفاداري؟
21.اگه جنگ بشه ميري؟
22.تا حالا چند بار فیلم پورن دیدی؟ چن سالت بودی دیدی؟
(اينو جدي ميگم . دوست دارم ...اما كمي رو مغز و ملاج ادميزاد با چكمه راه ميري...)
اينارو جواب بده تا سوال هاي بعدي ....
مافیا ارزوت چیه؟
با رخصت از دوستان
اولش خوشحالم هر دو مون شیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا چرا همش کارهای زیرزمینی انجام میدی..
همیشه هم آنی ..موقعی که آفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
اولا كه ما پيرمرد اتجمنيم وبخاطر ريش سفيدي دخالت منو ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
دوم هم ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي ........ترسيدم كه حالا كه مهران جان روصندلي هستن وتو وسعيد عزيز(هردوتون عزيزين ها)
بخوام سوال كنم اينجوري بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برم يه چندتا سوال توووووووووووپ پيداكنم كه مافيا نشسته رو صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساويز جان شما ريش سفيدي چرا تاريخ ورودت از من جديد تره
مافيا تا حالا چند نفر را بن كردي؟
با سلام
و با اجازه جناب مافیا
Master - اولا سوال هاي قبلي من فراموش نشود .. به اضا فه ي اين ..
اگه زن داشته باشي و دختري بياد و عاشقت بشه و تو رو واقعا دوست داشته باشه . تو چيکار ميکني (اينم بگم که تو علاوه بر زن فعليت اينم خيلي مي خواي؟....)
اگ قبلا يه نفريو مي خواستي تا حد ديوانگي که يکدفعه ديديشو اون رفت .(کوچ کشي کردند و اونم دوست داشت و همو م يخواستيد ) و بعد تو با کس ديگري ازدواج کردي و يکدفعه . ميبني که همون دختر جلوت ايستاده (خيلي اتفاقي تو صف تاکسي ميبينيش . اونم به خاطر تو خواستگاراي زيادي رو رد کرده و منتظرت بوده .... چه مي کني؟
اگه شرايط مثل بالا باشه حالا تو در دوران نامزدي باشي چي؟
سوالها همه بايد جواب داده شوند . نمي دونم چيکار مي کنم نداريم ...
1 . من همین الان تابلو ظرفیت تکمیل رو گذاشتم دم در !! من کلا آدم کم ظرفیتی هستم
2 . من نمیدونم چرا همه گیر دادین به بدبخت بیچاره کردن من ؟ یکی میکشه - یکی میزنه - یکی میبره !! یه دفه بفرمایید اگه بدبخت بشم چیکار میکنم ؟؟؟ :sad: :sad: اما من به دومی فکر نمی کنم، وقتی که ادعا میکنم که عاشقم باید تا آخرش باشم و هرطور که شده همون کسی که عاشقش شدم رو پیدا کنم
نه اینکه اون رفت برم عاشق یکی دیگه بشم :angry: :blink: :blink:
3 . ظرفیت تکمیل میباشد ( لطفا مزاحم نشوید :cool: (
-------------------
Master - اين يک پيام بازرگانيست ::: فکرکنم اف ايکس دال کور ترسيده نيومده . اخه ديدم امروز تو پي سي بوده . نيومده رو صندلي بشينه . اخهخيلي داغ بوده ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
جناب Master من اهل ترس نیستم ، فقط به دلیل مشکلات جدید کمتر میرسم به انجمن ( و در کل سهمیه اینترنتم کم شده ) به همه سوالها تک تک جواب دادم
-------------------
k@vir - سلام
آقاي FX64 Dual Core هم حتما کار دارن وگرنه تا الان جواب داده بودن :rolleye:
منم منتظر جواباي داغ ايشون هستم. :evil:
سلام
ممنون از لطف شما
--------------------
[soooot][COLOR=Blueسلام ، سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FX64 Dual Core جونم ممنونم از اينکه منو هم به عنوان يکي از کاربرهاي مورد علاقت معرفي کردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش چند روزه حالم خيلي گرفته هست ، يه عالمه اتفاق بد پشت سر هم برام افتاده ، ميخواستم تا وقتي که حالم بياد سرجاش پست ندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حالا که منو اين همه خجالت دادي منم چند تا سوال ازت ميپرسم که ديگه از اين کارها نکني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ولي چون دلم خيلي غصه ناکه و ... سوالها رو يکي در ميون تکراري ميپرسم ( اااااا خوب ببخشيد ديگه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اگر بري توي يکي از اون کشورهايي که ازدواج با همجنس توشون قانونيه اونوقت يه آقايي بلند بشه خيلي رسمي و جدي و با کت شلوار و يه دسته گل بياد خواستگاريت چيکار ميکني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - تا حالا دلت خواسته کسي تو رو بخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - آخرين باري که خودت رو خيس کردي ( جيش کردي روي خودت ) کي بوده ؟ ( قشنگ تعرف کن هاااااااااا ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - تا حالا با دماغت گيگيلي درست کردي بمالي به ديواري ، زير صندليي ، جاييي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - تا حالا شده برادران بسيجي تو رو با دوست جونت توي خيابون بگيرن ؟ اونوقت چيکار کردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره تلفنت چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - تا حالا دلت خواسته بري توي کانال کولر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - تا حالا دلت خواسته براي يه لحظه هم که شده گدايي رو تجربه کني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - تا حالا دزدي کردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - تا حالا تف کردي روي کسي ؟ يا مثلا با دوستهات مسابقه تف کردن بگذاري ببينيد تف کي فاصله بيشتري رو طي ميکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-اگر soooot رو همين قدر که الان ميشناسي ، بشناسي اونوقت بهت بگن زندگي soooot به يه کليه بستگي داره و کليه تو هم بهش ميخوره حاظري يه کليت رو به soooot بدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-لپت رو بيار جلو بوست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/COLOR]
اين هم به خاطر اون کسايي که منو يه عالمه شرمنده کرده بودن و توي پيغامهاي خصوصي و عمومي و ... خواسته بودن باز هم سوال بپرسم ( ببخشيد اگر سوالهام خيلي بي مزه و بي حال بود من که گفته بودم حالم خوب نيست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام ، خواهش میکنم
امیدوارم که همه با هم تموم بشن ;)
1 . قصد مهاجرت به اون کشورهارو ندارم ، ولی دراون شرایط من هم یه برخورد شدیدا غیر رسمی خواهم داشت :blush: :blush:
2 .نـُچ !! چون خیلی خوشمزه نیستم
3 . :blink: اینکاره نبودم
4 . اینکاره هم نبودم ( از آدمای متخصص در این زمینه متنفرم )
5 . نه. شاید براتون عجیب باشه ولی "هیچ وقت" من دوست جون نداشتم.
؟ . 0261110 - 0261118 دوخط بیشتر ندارم
6 . تو کانال کولر !!!؟؟؟ نه مگه دیوانه ام ؟
7 . از گدایی متنفرم (اگه از دوستی چیزی بخوام که دفه اول جواب نده دیگه حرفشم نمیزنم ، چه برسه به گدایی !!!)
8 . از دزدی هم متنفرم ( اما بدون اجازه داداشم از کشو یا کمدش چیزایی برداشتم ;) )
9 . :ohno: :blink: :blink: r u OK ?!
10 . شاید برات دنبال کلیه بگردم ، ولی مال خودم نه ( ماله من به دردت نمی خوره ) حالا چند سیخ دل و جیگر برات میگرم که بهت بد نگذره
11 . ممنون
mohammad ashena - حافظت تا چه حد قوي اگه خيلي قويه اسم همه معلمات رو از اول دبستان تا الن بنويس
خیلی قوی نیست
کلاس اول : آقای واحدی - خانم شیرزاد
کلاس دوم و سوم : خانم فتاحی
کلاس چهارم : آقای نظامی
کلاس پنجم : خانم سبزعلیان
راهنمایی و دبیرستان رو کامل یادم نیست
saeid_ronaldo -
در ضمن دوست عزيز صندلي نشينمون هم حسابي مارو شرمنده كردن. بعد از دوروز اومدن و به سوالاي ما يه نگاهم نكردن.
.
خوب جناب مافيا نيومدن بگن راضي به نشستن رو صندلي هستن يا نه. پس تا يه هفته ديگه صبر ميكنيم.
از فردا ساعت 14 دوست عزيزمون bb روي صندلي ميشينن. البته اگه خودشون قبول كنن
خواهش میکنم ، به خاطر اسباب کشی و جا به جایی چند روزه که نمی تونم به اینترنت برسم
خوب پس ، آقای مافیا همه منتظریم
آقا من نميخوام
من خيلي قبلا از اقا مافيا اجازه خواستم تاپيك صندلي داغ رو بزنم
اما نذاشت
من شاکي ام اقا
گريه هم دارم :sad:
جواب توي پيغام خصوصينقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
متشكرم
مافيا !!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلي داغ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم برم با هزاران سوال از مافيا برگردم
با سلام
bb -
FX64 Dual Core جان
اگه بهت بگن تو قرعه کشی بانگ 2،000،000،000،000،100 تومان پول برنده شدی چیکار می کنی ؟
آدم خسیسی هستی ؟ یا نه دست دل بازی ؟
دوست داشتی بچگی هات چیکاره بشی ؟
سر راه برگشت از بانک و همون روزهای اول نصفش رو میبخشم به دیگران
خسیس نیستم ولی خرج بیخودی ندارم ، بماند که بعضی وقتا جوگیر میشم و نمیزارم کسی دست تو جیبش کنه
تو مایه های مهندسی ( الکترونیک و کامپیوتر ) میچرخیدم
----------------------
mohammad ashena -
اگه بهت بگن با سوووت و پی سی ورلد و صندلی داغ یه جمله بساز او جمله ای که میگی چی
وای به روزی که سوت روی صندلی داغ پی سی ورلد بشینه !!!
----------------------
Monica -
طرز فکرتون قابله ستایشه
یه سوال هم من داشتم ازتون ( البته امیدوارم وقت کنید که جواب بدید)
به نظرتون عادل ترین فرد دنیا کیه؟ ( منظورم از بین انسانهاست )
موفق باشید
ممنون ( از دستورات اسلامی : زن و مرد برابرند > برای آقایون داشتن همسر دوم و سوم و هزارم ایرادی ندارد !!! ) شرمنده که خلاف قانون تاپیک بود
اگه اونقدر قدرت تشخیص داشته باشم که عادل ترین رو بشناسم ، اول خودم باید عادل باشم تا بفهمم که عدل یعنی چی !؟ پس نمی تونم غیر از این بگم :
منجی بشریت
-----------------------
mohammad ashena -
جواب این یکی هم بده این دم اخری که داری از رو صندلی بلند میشی
چند دفعه سرت شکسته؟
چند دفعه رفتی بیمارستان؟
مسواک میزنی؟
چنتا از دندوناتو کشیدی؟
سلام
1 . یادم نمیاد ولی حداقل 4 یا 5 بار
2 . برای خودم یه بار ( ولی ملاقاتی بیشتر )
3 . بله. مخصوصا صبح !!!
4 . الان 29 تا دندون دارم
---------------------
behroooz -
مونيكا خانم اينجا محل ستايش نظر ديگران نيست .
فقط بايد سوال بپرسي .
ما كه زبونمون مو دراورد و شما هي كار خودت را ميكني .
به هر حال حالا ديگه نوبت بي بي است كه بشينه روي صندلي .
آقا بهروز ایشون هم سوال پرسید و نظر من رو ستایش کردن
--------------------
فکر میکنم تموم شد
آقای مافیا بفرمایید این شما و این هم صندلی داغ :happy:
امیدوارم شما هم مثل من سالم و سلامت صندلی رو به نفر بعدی تحویل بدین ، موفق باشید
از دوستانی که سوال پرسین و اونایی که نپرسیدن هم ممنونم
سوال از مهران عزيز
چرا هميشه آفلاين مياي توي انجمن ؟
سميه خانم چه فرقي ميكنه كي تاپيك زده باشه؟ مهم اينه كه تاپيك . تاپيك جالبي شده و همه راضي هستن.نقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
اصلا اگه حال ميكني از مديرا درخواست كنم اسم تورو بزنن به جاي شروع كننده تاپيكه. اينا اصلا مهم نيست مهم اينه كه كنار هم خوش باشيم
FX64 Dual Core عزيز قوانين تاپيك رو رعايت كنيد لطفا. شما تا ساعت 14 وقت داشتيد پاسخگو باشيد.
يك هفته وقت داشتيد به سوالاتون پاسخ بديد. حالا گاه وقت نشده اين يه توهين به مافياست كه در حضورش به سوالا پاسخ بديد.
شما بايد به موقعش جواب ميداديد نه الان(حسني به مكتب نميرفت. وقتي ميرفت جمعه ميرفت)
مافيا جان بيا ديگه . لحظه شماري ميكنم براي اومدنت. كلي سوال دارم ازت
سلام به هم خواننده هاي تاپيك و سوال كنندها اولش2 نكته بگم:
1- من سعي كردم صادقانه و خالي از قربون صدقه و تعارف جواب بدم پس شرمنده فقط جواب سوال رو صادقانه مي خونيد
2- ممكن هست غلط املايي ببينيد چون تند تند تايپ مي كنم پس به بزرگي خودتون ببخشيد
اما":
نه فعلا اول اول راه خير بيدم و اصلا معلوم نيست آخرش به سر انجام برسه يا نهنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
نه اصلا اينطور نيستم البته از نظر كساني كه من رو از نزديك مي شناسند نه از رو آواتار و يا آيدينقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
=-==-
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
طعم آزادي واقعي كلمه رو در وطنم حس كنم
دوست ندارم ديگران بدونند تو كدوم تاپيك و يا دارم چي كار مي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
چند نفر امممم شايد 10 نفر اما چند آيدي حدود 20 تا آيدي
دوست ندارم ديگران بدونند تو كدوم تاپيك و يا دارم چي كار مي كنمنقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
بعضي سوالها خيلي با حال بود مستر ..... تركيدم از حنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرين بار چه تاپيکيو بستی و کی رو بن کردی
گمون کنم جواب جفتش خودم باشم
سلام
غیر از این فروم توی فروم ایرانی دیگه ای هم فعالیت زیا د داری؟
اولین باره اینجا میام.فقط همین سه چار صفحه اخرو خوندم.خیلی خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کم کم داره ازت خوشم میاد مهران جان هرچند که بعضی موقع ها دلم میخواد کله ات رو بکنم!!!
(نظر اصلیم رو درمورد مدیریت یک بار بهت توی یاهو گفتم یادته؟)
بهروز خان حالا نگی بیربط بود
سوال من:
ایا شده که در پاک کردن پست کسی یا بستن تاپیکی فکر کنی زود قضاوت کردی؟
فکر میکنی شناختت از اعضا پی سی ورلد تونسته باشه روی عملکردت درمورد حذف پست هاشون یا بن شدنشون تاثیر بگذاره؟
مدیریت بیشتر از امتیاز یک وظیفه س .........درست یا غلط ........وچرا؟
آدم خیلی خوشبینی بنظرم نمیرسی(نظر شخصیه خودمه با عرض معذرت ........فقط به خودم مربوطه) درست........غلط.........چرا ش هم به خودت مربوطه(لازم نیست دلیلشو بگی)
افسرده ای؟
چندبار دوست داشتی آدمی مثل من(میگم مثل من یعنی جنبه عام داره) رو بن کنی؟
از اینکه روی این صندلی نشستی ازت متشکرم
نقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
نه اصلا شما نبودي
راستي شما بن شدي اما فقط 24 ساعت سريع اوكي شد
والله به خدا تو فروم ما نسبت به همه فروم هاي ايراني اصلا بن شدن زياد نيست چون قرار نيست اينجا كسي قدرت خودش رو نشون بده اگه بن شدن هم بوده 100% دليل قانع كنند داشته
عضو هستم بيشتر جاها اما فعاليت به معني واقعي اصلانقل قول:
نوشته شده توسط پرنس
نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
آره اما كم پيش اومده ولي در كل آرهنقل قول:
ایا شده که در پاک کردن پست کسی یا بستن تاپیکی فکر کنی زود قضاوت کردی؟
آخريش: تاپيك صيغه كينگ اسفنديار
وظيفه هست 100% اما در جامع ايراني 100% هميشه اينطور نيست چون ما ايراني ها يه كم معضل داريم تو اين زمينهنقل قول:
مدیریت بیشتر از امتیاز یک وظیفه س .........درست یا غلط ........وچرا؟
منظورت رو نفهميدم اصلا يه كم واضح تر بگونقل قول:
چندبار دوست داشتی آدمی مثل من(میگم مثل من یعنی جنبه عام داره) رو بن کنی؟
نقل قول:
افسرده ای؟
نه اصلا اما نرمال هم نيستم در كل
خواهش مي كنم من از شما ممنون هستمنقل قول:
از اینکه روی این صندلی نشستی ازت متشکرم
اولا ممنونم که جواب دادی
دوم منظورم خود من نبود منظورم آدمی با خصوصیات رفتاری من بود(اگر گنگ هست شرمنده ام)
دوتا سوالم رو هم جواب ندادی
قربان شماوممنون
بله درست ميفرماييدنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
البته من قصد شوخي داشتم
اميدوارم موفق باشيد
البته مهران جان سوالم یه خورده از روی بدجنسی بود(همون که گفتی واضح تر بپرسم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صاحبان تاپیک آقایان سعید وبهروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم طلب مغفرت دارم
چون دوتا پست بیربط دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران جون چند سالته ؟
مهران عزیز از اینکه تحت فشار قرار بگیری چه حسی بهت دست می ده؟
سلام حاج مهران.ميبينم كه رو صندلي داغ نشستي(بچه ها دست و پاشو ببندي تا يه حال اساسي بهش بديم!!!!!!)(منم كه بن شدم رفت).يه سوال دارم ...ميخوان ببينم چي كاره اي.
اگه بهت بگن ديگه تو اين سايت هيچ كاره اي و رامبد يا من يا ساويس(مخصوصا‘‘ رامبد) مدير ارشد هستيم ....
چه عكس العملي نشون ميدي؟(صحبت زير آبزني هم نيست).چه قدر فحش ميدي؟!!!!!
آها...يادم اومد....اينم بپرسم..بعدش اگه خواستي بن كن منو(جدي نگيريا!!!!)
اگه من يا رامبد يا ساويس...يه سايت خف بزنيم...تو سايت ما مياي(البته فقط اين يه فرضيه است...چون شخصا‘‘ الان امكان همكاري رو ندارم....نه اصرار نكنين...نميتونم...حالا با منشيم يه تماس بگيرين ببينم چي ميشه!!!)
اگه رات نديم چه ميكني؟(البته فقط به خاطر اينكه يه كم بخنديم...وگرنه بعدش جات رو چشم من يكيه.!) (برو تو كار دستمال و....!!)
ديگه هم حال نميكنم از دست من شاكي باشيا...باشه؟اگه چيزي گفتم جلو همين بچه ها ازت معذرت ميخوام.
;) :blush:
يا حق ;)
جناب آقای مافیا سلام
خوشحالم که قبول زحمت کردین و این جایین :)
یه چیز بگم بعد س.الم رو بپرسم اونم اینکه ممنون از این که انقدر صادقانه به سوال ها جواب می دین :)
آدم حال می کنه وقتی جواباتونو می خونه جدی می گم :rolleye:
(به خدا قصد پاچه خواری نداشتماااااااااااااا :blush: )
حالا سوال
نمی دونم شاید تکراری باشه یا اینکه همه بدونن و از نظرشون این سوال مسخره بیاد ولی من چون خودم نمی دونم می پرسم اونم اینه :
فکر کنم این سایت ماله آقای میثمه؟بله؟شما چه طور با این سایت آشنا شدین؟
اصلا چی شد که مدیر ارشد شدین؟
در قبال زحمتی که واسه مدیریت این سایت می کشین چیزی هم دریافت می کنین؟
امیدوارم سواهام فضولی نبوده باشه
اگه خواستین جواب ندیم
در هر حال ممنونم
خواهشا مارومن يكي رو اسم نيار قربونت كه بقدر كافي برا خودم دشمن دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تواين سايت وصد البته روي صحبتم با ادمينا نيست بلكه.......(البته دشمن هرچي كه بيشترباشه بازم به پاي دوست (حتي يكي هم داشته باشي) نميرسه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
ما خودمون نزده ميرقصيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديگه ادمين هم بشيم سه سوت يا دره سايت تخته ميشه يا خودم خودمو بن ميكنم
ولي اگه تو يا رامبد يه سايت خففففففففففف بزنيد حتما با كله ميام(باز هم با اسم خودم) فوق فوقش بشم كاربر فعال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آقايان سعيد رونالدو وبهروزخان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بابت ميدون داري ام عذر ميخوام العفو العفو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت:
هلندی عزیزم دلیلشو دیشب تلفنی بهت گفتم دیگرخود ت بخون تا اخرشو
sooootهم داره زیر زیرکی این تاپیکو میپاد گمونم یه خروار سوال توپسسسسسسسس ردیف کرده که بپرسه
مهران جان از اینکه وسط تاپیک پارازیت دادم ببخشید لازم بود
به امام زمان اعتقاد داری
نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
اطرافيانم هم بعضي مواقع همين فكر رو مي كنند كلا جنبه هاي بد يه موضوع رو هم هميشه مرور مي كنمنقل قول:
آدم خیلی خوشبینی بنظرم نمیرسی(نظر شخصیه خودمه با عرض معذرت ........فقط به خودم مربوطه)
100%نقل قول:
فکر میکنی شناختت از اعضا پی سی ورلد تونسته باشه روی عملکردت درمورد حذف پست هاشون یا بن شدنشون تاثیر بگذاره؟
يكي از موضوعاتي كه اصلا مي تونه رو مديريت رو انجمن تاثير مستقيم داشته باشه شناخت فرد هست اين شناخت تا حدي ميره كه خيلي چيز ها اصلا قابل حدس ميشه
مثلا يوزر ثبت نام مي كنه
بعد تاپيك مي زنه تو موبايل و يه چيزي معرفي مي كنه
از همون پست دوم و سوم مطمئن ميشم الان پي ام مي ده مي گه مثلا من ميشه همكار شم
و خيلي از موضوعات ديگه كه جاش اينجا نيست
=-=-=-=
5.5.59نقل قول:
نوشته شده توسط Master
خيلي سعي مي كنم خونسر باشم و تمركزم رو از دست ندم تا بتونم تو زندگي دوام بيارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=
نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
دليل رو سوال مي كنم كه چرا نيستم و دليل رو سوال مي كنم براي انتخاب افراد انتخابي و معيار انتخاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه بهت بگن ديگه تو اين سايت هيچ كاره اي و رامبد يا من يا ساويس(مخصوصا‘‘ رامبد) مدير ارشد هستيم ....
چه عكس العملي نشون ميدي؟(صحبت زير آبزني هم نيست).چه قدر فحش ميدي؟!!!!!
ميام نگاه مي كنم ببينم چه خبر هست چه مي كنيد و كلا فضولي و به نحوي براي بررسي و حمايت از سايت خودموننقل قول:
اگه من يا رامبد يا ساويس...يه سايت خف بزنيم...تو سايت ما مياي
من جوري نميام كه شما متوجه شيد و راه بديد يا نه كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه رات نديم چه ميكني؟
من كي از دستت شاكي بودم Man Hunter جان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكنه تو ايدز هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديگه هم حال نميكنم از دست من شاكي باشيا...باشه؟اگه چيزي گفتم جلو همين بچه ها ازت معذرت ميخوام.
=-=-=
خواهش مي كنم شما لطف داريد خيلي سعي كردم صادقانه باشه هميشه خوشحالم كه اين سعي ناديده گرفته نشد و ديده شد تو سوالاتنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
نقل قول:
فکر کنم این سایت ماله آقای میثمه؟بله؟شما چه طور با این سایت آشنا شدین؟
خير براي آقايان: سينا و علي و ميثم اين 3 عزيز هست و صد البته صاحبان بزرگ تر اون مديران و همه كاربران عزيز هست
سرچ گوگل حالا چي سرچ كردم اصلا يادم نيست اما شايد سريال برنامه رادمين
انتخاب ادمين هاي عزيز بود قرار شد كه 2 نفر به عنوان مدير ارشد بعد از تغيراتي كه در فروم ايجاد شد انتخاب شن كه فقط نظارت كلي داشته باشند تا بتونند به مديران كمكي بيشتر كنند كه من و ساقي عزيز انتخاب شديم و البته در كنارش به انجمن خودشون هم برسننقل قول:
اصلا چی شد که مدیر ارشد شدین؟
نقل قول:
در قبال زحمتی که واسه مدیریت این سایت می کشین چیزی هم دریافت می کنین؟
هيچ مدير و همكار و كاربر فعالي در اين انجمن و شايد در هيچ انجمني چيزي دريافت نمي كنه و تنها انگيز شخصي فرد هست كه معيارش براي اين هدف و كمك هست
نقل قول:
امیدوارم سواهام فضولی نبوده باشه
به هيچ عنوان و صد البته اين ولرم بودن صندلي رو كمي گرم تر كرد كه هدف اصلي اين تاپيك هم همين بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمي دونم بگم نه دروغ بوده و بگم آره دروغنقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
فعلا نمي دونم
شايد 80% آره اما 20% نمي دونم نه اينكه نه
به کدام از معصومين ارادت بيشتری داری و به چه دليل
علی اصغرنقل قول:
نوشته شده توسط mi8236
دلیل سنش
من يه دين كاملا تحريف شده دارم پس زياد سوالات ديني نپرسيد كه خونم حلال ميشه اما خب سوال بشه 100% صادقانه جواب ميدم ولي خونم پاي شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طنز تلخی داری(بد برداشت نشه)
طنز تلخشم زیباست
خوش مشربی؟خوش گذرون؟
خودت هم گمونم ادم متفکری باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر چه سبک کتاب هائی میخونی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلمی که روی سبک ونگاهت به زندگی بیشترین تاثیر رو گذاشت چی بود؟(چون گفتی فیلم زیاد میبینی)چه هنرپیشه ای رو میپسندی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبصره:بچه ها هی مهران جان رو مشغول جواب دادن بکنید بلکه فرصت نکنه یه چند وقتی کسی رو بن کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خدائیش گمونم الکی اسمت بد در رفته ها ;) :tongue:
پیشنهاد:
ممکنه سوالای مذهبی که ممکنه کارساز باشه نپرسیم؟بچه ها؟
هرکسی آزاده عقیده خودشو داشته باشه ولی عنوان کردنش ممکنه برای شخص جواب دهنده عوارض جانبی هم بدنبال بیاره
مهران جان هم با صداقت دارند جواب میدن
پس ........متشکر میشم
اولندش مرسي كه به سوالاتم جواب دادي.نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
دومآ‘‘ نه دادش...من ايدز نيستم...من مخلصت شهريارم.و با ايدز كل كل دارم.!!!!
سوما‘‘در مورد دين هم بايد بگم...هر كس نظر خودش رو داره...اگه قرار باشه همه مثل هم فكر كنن ديگه بهشت و جهنم معني نداره كه.
چهارم اينكه:مهران دوست داريم.
يا حق ;)
سلام
اگه عزيزترين كست بهت خيانت كنه چيكارمي كني؟(منظورم كسيه كه به اصطلاح عاشقته ياشماعاشقشي)
احله سياستم هستی يا نه