کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
Printable View
کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
Samsung Kies اسم برنامه رابط گوشی و کامپیوتر هست که روی کامپیوتر نصب میشه و برنامه های مخصوص سانسونگ و همچنین فریمور (سیستم عامل ) گوشی از طریق اون نصب میشهنقل قول:
تمام برنامه های سامسونگ از اینترنت توسط کیز دانلود و با کابل به گوشی منتقل میشوند
فقط و فقط از طریق کایز میشه برنامه نصب کرد
نمیشه برنامه از توی بازار خرید و ریخت توی گوشی
برنامه ای که دانلود کردی رو فقط روی یه گوشی میشه ریخت (و همچنین بازی )
البته برنامه های جاوا رو میشه روی گوشی کپی و Paste کرد و سپس با گوشی نصب کرد
سارا دیک هم یه برنامه جاوا هست
دوست عزیز شما با برنامه سارا دیک اشتباه برخورد کردید
- برنامه های جاوا با سوند Jar موجود هستند مثل :
SaraDic.Jar
که شما اشتباها این فایل رو با WinRar بازشون کردید (Extract کردین) و با کلی فایل و پوشه مواجه شدین
تموم فایل رو پوشه ها رو پاک کنین و فایلی با نام SaraDic.Jar رو (که 1 فایل هست . البته بعضی مواقع 2 تا فایل هستند یکیشون پسوندشون JAD هست که زیاد مهم نیست وی اگه 2 تا هستن دوتاشون رو با هم منتقل کن ) به گوشی منتقل کن (از طریق Mass Storage ) و روی فایل از طریق خود گوشی کلیک کن و نصبش کن (مثل تموم گوشی ها )
راستی اگه از اول این تاپیک شروع به خوندن کنی تموم گوشی رو فول آب میشی
یا علی
سلام اقا یاشار گوشی ویو رو می فروشید؟
دوستان کجا میشه بازی های خوب برای این گوشی گرفت؟؟نه ازین مسخره ها..بازیهایی مثل SPLINTER CELL و NFS و اینجور بازیا...(رایگان)
ممنون.
سلام دوستان راستی wave 2 تشخیص دستخط داره ؟ هر چی می گردن نیستش ؟
ایا داره وقتی متنی وارد می کنی کلمات فاریسی مشابه رو بیاره ؟
آره دارهنقل قول:
موقع تایپ روی کلید Fa همونی که عکس کره زمین داره و بغل Space هست یکمی دستت رو نگه دار و از قسمت Qerty نوشتن تمام صفحه رو انتخاب کن
و با دست بنویس
برای انتخاب متن پیشگو هم و ورودی پی در پی هم فقط روی گزینه Qwerty میتونی اونو تیک بزنی و متن پیشگو هم کار میکنه
تازه توی این حالت توی ویو 2 میتونی جمله رو تایپ کنی بدون اینکه دستت رو از روی صفحه کیبورد جدا کنی !!!! خیلی لذت بخشه و کلی هم میتونی باهاش پز بدی !!!!! ولی کاربرد آنچنانیی نداره
سلام دوستان
از دوست عزیزمون adame_haji تشکر می کنم بابت جواب های مفیدشون
دوستان من سی دوی این گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم یکمی هم کنده ، حالا می خوام از طریق این نرم افزار بتونم برم تو سایت سامسونگ و بازی دانلود کنم ولی وقتی sumsong app رو می زنم می گه باید دانلود بشه حالا 70 مگابایت هم هست یه سوال دارم اینکه دانلود کنم یا نه ؟ و اینکه بعد دانلود چطور اون فایل اپدیت رو پیدا کنم تا اگر وندوز نصب کردم دیگه update کیز رو نکم؟
ایا چنین راهی وجود داره که از اینترنت کامپیوتر برای لب تاب استفاده کنم (بدون wifi)
راستی بعضی می گفتند باید ثبت نام کنم توی سامسونگ و باید کشوری بجز ایران انتخاب کنم ؟ درسته کدوم سایت اید برم برای ثبت نام ؟
کسی جواب مارو نمی ده؟؟
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
دارم خمس چیزایی که از بچه های دیگه یاد گرفتم و پس میدم . (وظیفمه )
کند بودن ربطی به خود برنامه داره که خیلی برنامه رو سنگین درست کردن و مثلا خیلی خواستن امنیت رو زیاد برن بالا
اون برنامه کیز رو جدیدا که آپدیت میکنی دیگه گوشی رو نمیشناسه و این یه مشکل توی آپدیت جدید هست حدود 1 ماه پیش شروع شد . اما 1 هفته من نصب نکردم ببینم مشکل رفع شده یانه ؟
البته 1 ماه پیش آپدیتش 50 مگ بود که الان شما میفرمایید 70 مگه
بسه اینکه ببینی گوشی رو میشناسه یا نه ؟ گوشی روی تنظیمات سامسونگ کیز وصل کن به کامپیوتر و حدود 10-20 ثانیه دیگه اسم گوشی شما بالا سمت چپ کیز میاد و گوشی وصل میشه
البته بعضی مواقع کامپیوتر قاطی میکنه و نمیشناسه (البته ویندوز میشناسه ولی کیز نمیشناسه ) توی اون لحظه باید یه ریستارت بکنی و تا سیستم اومد بالا و برنامه هات لود شد کیز رو باز کنی و گوشی رو با تنظیمات سامسونگ کیز (از توی تنظیمات و گزینه اتصال و Usb ) به پورت وصل کنی
راهی که اون 70 مگ رو آپدیت نکنی اینه که بری ورژن جدیدش رو از سایت بگیری که حدود 200 مگ هست . البته لینک دانلود همه ورژن هاش توی سایت موبایلستان هست مستونی راحت از اونجا دانلود کنی
دوست عزیز گوشی شما ویو 2 هست .نقل قول:
ویو 2 هنوز -- نشده و بازی پولی روش جواب نمیده و اسپوف نمیشه
فقط بازی های مجانی که از سامونگ اپز و از طریق کایز میگیری رو میتونی نصب کنی رو بازی کنی
البته چند تا بازی 3 بعدی مشتی هم رایگان وجود داره
که جمع همشون حدود 100-150 مگی میشه
مثل
Final Strike 3d
Mr Dork
Ground Effect
Sky jumping
Crazy Maze
heaven
Fantasy Dewdrop
Caligo
nomzero
infernal
یه چند تایی هم فوتبال و کریکت و این چیزا
(این بازی رو فقط با کایز میتونی نصب کنی )
ولی اگه گوشی ویو 1 هست همه بازی ها راحت میتونی اسپوف کنی
لینک دانلود و این حرفا هم توی سایت موبایلستان هست (لینک مستقیم )
البته یه راه برای بازی بازی های پولی اومده اونم فریمور روسی هست که همه بازی ها اجرا میشه ولی کیبورد فارسی میپره و اس ام اس ها چپه میشن و منو ها هم روسی میشن ولی میتونی بازی کنی که خیلی مزخرف میشه
موفق باشید
میشه روش اندوید رو پورت کرد؟
اگه اره سرعت چه جوریه ؟ می ارزه ؟ ،
من از این روش فریمور ترکیبی روسی و فارسی استفاده میکنم. به نظر من نه تنها مزخرف نیست بلکه برای من بسیار هم قابل قبوله. از نظر من ارزشش رو داشت که کیبورد فارسی رو از دست بدم ولی به جاش بتونم بازی کنم چون به نظرم بادا بدون بازی هاش به درد نمی خوره. و این رو هم بگم که منوها روسی نیست بلکه انگلیسیه! اس ام اس ها رو هم اگه کامل باز کنید کاملا درست نشون میده و حروف جدا و برعکس نیستن. تازگی ها تونستم گوشس رو به کیز هم بشناسونم. الان کیز گوشی رو با فریمور xxjk2 میشناسه و مشکلی نداره به علاوه قبلا تو بعضی برنامه های جاوا مثل اپرا مینی و ucweb با مشکل ریستارت خود به خودی و ناگهانی گوشی مواجه بودم که با این روش تا الان دیگه این مشکل رو ندیدم!نقل قول:
البته یه راه برای بازی بازی های پولی اومده اونم فریمور روسی هست که همه بازی ها اجرا میشه ولی کیبورد فارسی میپره و اس ام اس ها چپه میشن و منو ها هم روسی میشن ولی میتونی بازی کنی که خیلی مزخرف میشه
هنوز به طور کامل نه و اگه در آینده بشه به نظرم ارزشش رو نداره چون این گوشی برای آندروید ساخته نشده.از تمام سخت افزارش استفاده نمیشه و قطعا باگ های زیادی خواهد داشت.نقل قول:
میشه روش اندوید رو پورت کرد؟
اگه اره سرعت چه جوریه ؟ می ارزه ؟ ،
دوست عزیز حالا این فریمور شما رو چجوری میشه ریخت رو گوشی؟؟نقل قول:
دوستان من فایل تصویری ریختم تو گوشی با زیرنویس.اسم هاشون هم با هم هماهنگه ولی وقتی با نپی پلیر میزنم ببینم زیرنویس رو پخش نمی کنه.مشکل چیه؟؟
سلام،
من این گوشی رو خریدم!
یک مشکلی دارم که این وایرلس رو نمی تونم راه اندازی کنم!
یکی به من از اولش بگه که باید چکار کنم، من من اون وایرلس رو شناسی می کنم و بهش کانکات می شم!
حالا کجا باید رمز و پسورد رو بزنم؟
خوب دوست من سلامنقل قول:
من بلد نیستم چگونه فریمور گوشی رو عوض کنم خود دوستمون باید جواب این سوال رو بده ولی ببین برای دیدن زیر نویس باید کار های زیر رو بکنی
برای اینکه بتوانی فایل ها را با پسوند ببنی (( البته این رو گفتم برای دانستن بی احترامی نیست ))
برو تو Folder Option و بعد از اونجا برو تو Tab View بعد اونجا گزینه ی Hid Extensions For Known file Type رو تیکش رو بردار تا دیگه پسوند فایل ها پنهان نباشه و بتوانی ببنی بعد
فایل زیر نویس رو با Notepad باز کن و بعد گزینهی Save As رو بزن
صفحه ای باز می شه پایین ترین نقطه نوشته Encoding که الان و روی Ansi تو اون رو تغییر بده و بکنش Utf-8 و بعد فایل رو سیو کن و بعد اون فایل همچین پسوندی باید گرفته باشه Name.srt.txt تو خودت اون .Txt رو پاک کن و بعد بنداز بقل فیلم و با نرم افزار Napi player پخشش کن
خود فایل به این نام باید برسه اخر Name.Srt بعد این رو بندازی بقل فیلم نرم افزار اون رو پخش می کنه
بدون مشکل
امید وارم کامل گفته باشه
عزیزان سلام.یکی میگه قیمت با و بدون گارانتی این گوشی الان چنده؟مرسی
این کار در اصل تغییر کلی فریمور نیست. چند روز پیش یکی از دوستان که تازه گوشی رو خریده بود و می گفت از بادا چیزی نمی دونه روش ه ک کردن رو در پیام خصوصی ازم پرسید من هم سعی کردم از اول اول خیلی ساده همه چیز رو توضیح بدم.حالا اون توضیحات رو مجددا اینجا کپی می کنم:نقل قول:
دوست عزیز حالا این فریمور شما رو چجوری میشه ریخت رو گوشی؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
گوشیتون مبارک باشه!
راستش در حال حاضر واسه اجرای بازی ها یا نرم افزار های پولی روی ویو 2 تنها یه راه حل وجود داره اونم دستکاری کردن فریمور یا رامی هستش که روی گوشیتون نصبه و ترکیب کردن اون با یه رام روسی ه ک شده است!البته الان کسایی که ویو 2 دارن خیلی کم این کار رو کردن و من نمیدونم واسه چی؟شاید از بازی کردن بدشون میاد!!!تو این انجمن هم فک کنم من تنها کسی باشم که این کار رو کردم!
فریمور یا رام یه چیزی تو مایه های ویندوز تو کامپیوتره و در واقع رابط کاربری گوشی حساب میشه! شما اول باید از طریق راهی که الان میگم گوشیتون رو ه ک کنید و از اون به بعد می تونید بازی یا برنامه ها رو اجرا کنید فقط قبل این کار بهتون بگم تو این گوشی هم مثل همه ی گوشی ها ه ک کردن بی خطر نیست. مسئولیت این کار با خودتون هستش.و مورد دیگه اینکه با این کار یه سری تغییرات تو گوشیتون ایجاد میشه که ببینید میتونید باهاش کنار بیاین یا نه!این تغییرات همونطوری که تو پست شماره 287 تو انجمن ویو 2 گفتم شامل این چیزاست:
نقل قول:
اما چنتا نکته : یکیش اینکه فارسی فقط تو خوندن اس ام اس و تو اینترنت درسته و جاهای دیگه مثل منو ممکنه حروف جداجدا و برعکس نشون داده بشه. دوم اینکه تو فایلای word و pdf فارسی پشتیبانی نمیشه. سوم اینکه تو این فریمور اصلا نباید از کیبورد فارسی استفاده کنید چون گوشی ری استارت میشه پس قید اس ام اس فارسی زدن رو باید بزنید.
در مورد اس ام اس میشه واسه اینکه هزینه ی اس ام اس انگلیسی واستون نیفته یه پیامک فارسی که براتون اومده رو باز کنید و یه حرف مثل حرف الف رو کپی کنید و تو اول پیامک انگلیسی که دارین می فرستین پیست کنید اینجوری هزینه ی اس ام اس فارسی براتون میاد!
اما اگه حالا با خوندن این مطلب میخواین هنوز این کار رو بکنید شروع میکنیم:
پیش از انجام هر کاری شما باید چنتا کار بکنید .
- اول از تو گوشی برین به قسمت settings بعد about phone بعد system info بعد از قسمت software version ورژن فریمور گوشیتون(5 تا کاراکتر آخر) رو بخونید مثلا XXJK2 اگه فریمور گوشیتون JPKA1 هستش میتونید از این روش استفاده کنید در غیر این صورت روش دیگه ای وجود داره که بعدا بهتون میگم.
- دوم اگه تو سایت موبایلستان عضو نیستین برین سریع و رایگان عضو بشین چون لینک دانلودهایی که در ادامه بهتون میدم از این سایت هستش و فقط اعضا می تونن دانلود کنن و خودم نمی تونم این فایلای حجیم رو جایی واستون آپ کنم(mobilestan.net)
- سوم باید برنامه کیز رو تو کامپیوتر نصب کنید. این برنامه همون برنامه ای که تو سی دی همراه گوشی هست البته ورژن اون کیز داخل سی دی گوشی فک کنم 1.5 هست که قدیمیه. من پیشنهاد میکنم از ورژن 2.0.0.11014.49_ 2که لینک دانلودش رو از موبایلستان میذارم استفاده کنید:
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?p=1920280
بعد از نصب برنامه از گوشی برید تو قسمت setting بعد connectivity بعد usb utilities بعد kies installer رو انتخاب کنید حالا با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و برنامه کیز رو که نصب کردین اجرا کنید. اگه همه چی رو درست انجام داده باشید برنامه باید گوشی رو بشناسه و مشخصات گوشی رو بنویسه.بعد از انجام این کارها تازه می تونیم بریم سر وقت ه ک کردن گوشی.
واسه ه ک کردن شما دو تا فایل رو باید دانلود کنید:
- اول برنامه ی مولتی لودر از آدرس زیر در موبایلستان:
کد:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=524606&d=1299709695
- دوم فریمور روسی. متاسفانه من نتونستم لینک خوبی از این فریمور حتی تو موبایلستان پیدا کنم. دو تا لینک هستش هر دو متاسفانه فیل شدن و من خودم با فیل شکن دانلود کردم:
کد:
http://narod.ru/disk/5853638001/S8530XXJK2(S8530CISJK3)_www.badapps.ru.rar.html
و یا این لینک:
کد:
http://depositfiles.com/files/w7j1l8ew7
بعد از دانلود فریمور اون رو از حالت فشرده خارج کنید. چنتا فایل و یه پوشه مشاهده می کنید. ما برای کار فقط به دو فایل به اسم های bplib-s8530opeurocommon.fota و فایل apps-compressed.bin احتیاج داریم.ادامه ی روند کار رو هم تو پست 314 انجمن ویو 2 نوشتم به این ترتیب:
نقل قول:
کافیه برنامه مولتی لودر رو باز کنی و مثل عکس زیر عمل کنی.اول اون بالا تیک LS16410 رو بزن.هیچ کدوم از تیک های بوت چنیج و فول دانلود و اینا رو هم نزن.بعدش گزینه ی APP رو فشار بده و آدرس فایل APP فریمور روسی رو وارد کن(apps-compressed.bin) بعدش گزینه ی FOTA رو فشار بده و آدرس فایل فوتای روسی رو وارد کن(s8530opeurocommon.fota).بعد گوشیت رو در حالی که سیم کارت و مموریش رو درآوردی و خاموش هستش ببر تو حالت دانلود مود(صفحه سیاهی که با رنگ قرمز نوشته دانلود مود و این کار رو هم با زدن همزمان دکمه های ولوم پایین،دوربین و کلید پاور باید انجام بدی) وقتی گوشیت رفت تو حالت دانلودینگ با کابل به کامپیوتر وصل کن.در این حالت گوشیت باید خودکار وصل بشه و گزینه ی دانلود تو برنامه فعال بشه وگرنه خودت دستی پورت سرچ کن تا برنامه یه COM بشناسه و به گوشی وصل بشه.در نهایت گزینه ی دانلود رو بزن و تمام.میتونید دانلود شدن فایلا رو هم از تو برنامه و هم از تو گوشی ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انجام این کار یه چند دقیقه ای طول میکشه تا فایلا تو گوشی دانلود بشه و بعد از انجام این کار گوشی خودکار ریستارت میشه و کار تمومه.اکنون گوشی شما ه ک شده فقط مواظب باشید تو حین عمل دانلودینگ اتصال کابل قطع نشه یا برق نره چون گوشیتون dead میشه!!!
حالا گوشی شما واسه نصب بازی یا برنامه های پولی آماده است. فقط یه نکته تو ه ک کردن. اگه احیانا همون اول کار دیدین فریمورتون jpka1 نیست کافیه از روش زیر تو موبایلستان واسه ه ک کردن استفاده کنید:
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=137430
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون گارانتی 320 و با گارانتی مایکروتل 390نقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه
اگر رو نوار ابزار بالای گوشی دقت کنی علامت = رو میبینی :13: روش بزن و از اونجا وای فای رو روشن کن ! سپس هر چی وای فای باشه پیدا میکنه و پس از انتخاب کردن از شما پسورد میخواد ( در صورت داشتن پسورد برای وایرلس ) :11:
برنامه و بازی های رایگان رو سعی کنید با وای فای دانلود کنید چون خیلی از دوستان با برنامه کیز مشکل دارند :13:
ممنون واسه جواب اما من تمامی کارهایی رو که شما گفتین رو رفتم یعنی وایرلس رو پیدا کردم و رمزش رو زدم و باهاش کانکت شدم، الان باید یک یوزر و پسوردی بزنم دیگه ؟ اونارو کجا بزنم؟نقل قول:
نقل قول:
متوجه منظورتون نشدم !
منظورتون پسورد وایرلستون هست ؟
نه! ببینید من وقتی تو خونه کانتکت می شم یدونه کانکشن broadband می سازم و توش یوزر و پس ای دی اس الم رو می دم و وصل می شم، خب ، الان اینو چجوری باید تو گوشی بزنم؟نقل قول:
:40:
گوشی به شبکه وایرلستون کانکت میشه ؟؟
آره بابا، به وصل می شه، همون تیکه میاد جلوی اسم شبکه وایرلسه!نقل قول:
یدونه سوال دیگه راهی واسه دسترسی به فیسباک وجود داره؟
آره
استفاده از اپرا مینی!
برا بعضیا کار نمیکنه ولی من همین الان دارم با اپرا مینی این پست رو میدم :31:
مگه با فارسی سازگاره ؟؟؟نقل قول:
تو سامسونگ اپز هست ؟؟؟
snaptu رو زدم خیلی خوبه!نقل قول:
فیسباک که داره هیچ، تویتار هم داره !
یه چیز دیگه ، این چرا برنامه های جاواش یکم کم کیفیته؟
+ سرعتش منو کشته!
اپرا مینی ورژن 6 سازگاری داره با فارسی
درمورد کیفیت ، دلیلش رزولیشن بالای گوشی و رزولیشن پایین جاواس!
تو قسمت بازی های جاوا برو تو تنظیمات و تیک گزینه fit to screen رو بردار
دوست عزیز چرا مثلا همین برنامه اپرا برای من باعث ریست گوشی میشه؟؟راه حلی داره؟؟نقل قول:
این به باگ فریمور مربوط میشه
مثلا من مشکلی با اپرا و خیلی برنامه ی جاوای دیگه ندارم و همیشه استفاده میکنم ولی برنامه ی uc explorer رو باش مشکل دارم!
ایشالا با آپدیت فریمور حل میشه
صدای تق تق تاچ رو چطور قطع کنم ؟؟؟:31:
برو تو قسمت sound اونجا صدای سیستم رو کم کن.
سلام...
من یه مشکل با دوربین wave 2 دارم اونم اینه که وقتی عکس میگیرم عکس تار میافته و اصطلاحا blur میشه و باید چند تا عکس بگیرم تا تصویر واضح بشه...گزینه ی anti shaking رو هم روشن کردم اما تاثیر چندانی نداره...میخواستم بپرسم از دوستان ایا کسی این مشکل رو داره یا نه؟ و ایا اصلا این مساله قابل حل هست و ایا اصلا راهی داره که بشه باهاش عکسهای بهتری گرفت؟
خیلی خوب میشد اگه میتونستید صفحات گذشته ی تاپیک رو بخونید.. :31:
یادش بخیر واسه خرید گوشی قبلیم 50 صفحه تاپیکش رو خوندم..
کلا گوشیهای سامسونگ سرعت شاتر پایینی دارن و مخصوصا تو نور کم اگه دستتون بلرزه تار میندازه..
لرزش گیر و فلش رو فعال کنید بهتر میشه
درضمن اگه درحد باباشاه لرزش دارید پیشنهاد میکنم موقع عکس گرفتن نفستون رو حبس کنید :31:
البته دشمنان سوء استفاده نکنن :31:. کیفیت عکس گوشی عالیه ولی سرعت شاترش تو نور کم راضی کننده نیست
ممنون از راهنماییتون..نقل قول:
من موقتا از dial up استفاده میکنم که خب خودتون میدونید چه دردسریه..واسه همین نمیتونم همه ی صفحه ها رو بخونم..توشرایطی که adsl هم زیاد راضی کننده نیست دیگه dial up که جای خود داره...
اما در مورد سرعت شاتر هم باید بگم که فکر نمیکنم همه ی گوشیهای سامسونگ این نقص رو داشته باشند چرا که من یه گوشی 8510 innov8 سامسونگ دارم که سرعت شاتر و کیفیت عکسهاش خیلی خوبه...و تو تاریک ترین مکانها هم بلور نمیشه...
به نظرتون میتونه مشکل نرم افزاری باشه و تو اپدیتها و فرمورهای جدیدتر حل بشه؟؟
سلام دوستان
راستی وقتی هدست می زنم احساس می کنم الکی اکو در هدست هستش یعنی صدارو چند بار تکرار می کنه با کامپیوتر تست کردم همچین مشکلی نداره حتی یه هدست حرفه ایی 80 هزار تومنی هم وصل کردن باز این مشکل بود یه کمی اذیت می کنه
دوستان میدونید اپدیت فریمور کی میاد؟؟
1-دوستان سلام.ویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
2-
2-دوربین 5 در حد ان82 هست؟
3-قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
3-باتریش چقدر میره؟
4-معایب و مزایا
1-بله اپدیت میشه و قراره بادا 2 با امکانات بیشتری هم برای ویو 1 و هم برای ویو 2 بیاد
2-دوربینش که واقعا عالیه مطمئن باش ازش خوشت میاد
3-والا من یه ما قبل 390 تومان گرفتم ولی الان مطلع نیستم کارکرد یا نوش چقدره.
4-باتریش هم شارژ رو خوب نگه میداره
5-مزایا که اوهههههههههههههههه خیلی زیاده و معایب هم که من چیز زیادی ندیدم فقط اینکه فعلا بازی و برنامه کم داره نه که کم داره زیاد هم هست ولی اکثرا پولی اند ولی به مرور زمان -- میشن.
بلهنقل قول:
ویو2 به آخرین ورژن بادا آپدیت میشه؟
من n82 هم داشتم به غیر از فلاشش ویو2 سرتره...:27:نقل قول:
دوربین 5 در حد ان82 هست؟
دقیق نمیدونم ولی از 350 تا 400 تومنه بستگی به گارانتی و...نقل قول:
قیمتش چنده؟کارکردش رو چند بگیرم؟
باتریشم خوبه عالی نیست.نقل قول:
باتریش چقدر میره؟
عیبش اینکه بازی های ه ک شده رو با نت اجرا میکنه البته دوست خوبم ماکان جان تو صفحات قبل به طور کامل طریق اجراشو گفته چجوریه....منم تا اخر هفته میخوام این کارو کنم تا بدون نت اجرا بشه:5:نقل قول:
معایب و مزایا
دوستدار شما یاشار
کسی از دوستان نبود جواب مارو بده ؟ یعنی من فقط این مشکلا رو دارمنقل قول:
بخوام بهتر توضیح بدم اینه که در گوشی L صداری یه طوری پخش میشه یعنی یه انعکاس توشه وقتی میگه مثلا علی یه صدای دور مانند هممیگه علی که خیلی حالگیره