چطوری میشه یوزرنیم رو حذف کرد؟ نمی خوام سیو باشه.
Printable View
چطوری میشه یوزرنیم رو حذف کرد؟ نمی خوام سیو باشه.
سلام خدمت بچه های با مرام.
آقا یه سوال بچه گونه دارم،من اگه بخوام آدرس اسکایپمو به کسی بدم چطوریه فرمش؟
اصلا یه همچین قابلیتی داره اسکایپ؟
مثل فیس بوق که اینجوریه مثلا:facebook.com/xxxx.xxxxx
با سلام و عرض ادب
من از مخابرات اینترنت گرفتم و مشکلی هم با اسکایپ ندارم. از همه امکاناتش هم استفاده کردم.
ولی دوستان توجه داشته باشن که اسکایپ از طریق 10 هزار سیستم لینوکسی رصد میشه و همه پیغامها و مکالمات صوتی و تصویری چک میشه.
پس اگر هنوز بعضی از دوستان فکر می کنن اسکایپ کاملا امنه، تجدید نظر کنن !!!
یعنی چی دقیقا؟!نقل قول:
پس پسورد به چه کاری میاد؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
اسکایپ مثل یاهو مسنجره بیشتر تا ف بوک. شما فقط می گی به طرف آی دیت چی هست و طرف می ره تو خود نرم افزار اسکایپ آی دی شما رو سرچ می کنه و اد می کنه. البته می شه اسکایپ رو به میل و اکانتهای دیگه هم وصل کرد اینجوری آدرس میلی که باهاش اسکایپ رو باز کردی و یا ف بوک و اینا رم زرف داشته باشه قاعدتا باید بتونه پبدات کنه و یا بلعکسنقل قول:
من نمی دونم دوستمون atila چقدر درست می گه. اما منظورش پسورد شما نبود. منظورش کل ماجرا بود. یعنی ارتباط شما با یکی دیگه مانیتور می شه تو اسکایپ. بعنی نفر سوم می تونه ارتباط شما رو تحت نظر داشته باشه. زیاد ربطی به پسورد نداره. بیشتر مربوط به رمزگزاری اطلاعاتی که از طریق اینترنت می ره و میاد می شه. که البته من هم دقیق اینو بلد نیستم. اما این وسز ممکنه یکی بتونه از سیستم رمزنگاری ازلاعات رو کشف و به ارتباظ شما دسترسی پیدا کنه. که البته به امنیت سیستم و نرمافزارو اینا بر می گرده.نقل قول:
خوب اگه اینجوری باشه امنیت کلا زیر سوال میره! یعنی اینقدر قوانین کشک هست که بشه فعالیت ها را مانیتور کرد؟! بعد تازه اسکایپ با این همه محبوببت! واقعا جای نگرانی داره...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
شما حالت خوبه ؟!نقل قول:
این چه جور ادعا کردنه ؟ شما بر اساس چه سندی داری این ادعای رصد شدن رو مطرح میکنی ؟ تازه اگه 1 درصد حرف شما رو درست بگیریم، سوال اینجاست که چه کسی مجری این رصد کردن هست ؟!
دوست عزیز به جایی که بیای روی هوا یه چیزی بگی برو یکم سرچ کن بعد بیا ...
کاملا در لینک زیر به صراحت گفته شده که اسکایپ از الگوریتم بسیار قوی AES برای رمز نگاری اطلاعات تبادل شده استفاده میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل اينكه خبرها رو نميخونيد
چند وقت پيش يك ايراني متوجه اين موضوع شد ولي كسي زياد عكس العم نشون نداد ولي بعدش يكي از مقامات امنيتي امريكا كه كلي افشاگري كرد يك قسم از افشاگرياش در مورد همين جاسوسي از اسكايپ بود
كاربر ايراني هم كه متوجه قضيه شده بود به اين صورت فهميد كه فايلي رو واسه طرف مقابلش فر ستاد ولي ديد فايل از دو آي پي متفاوت ديده شده كه يكي مربوط ميشد به مايكروسافت:n05:
آدم فکر میکنه اینطور صحبت کردن اپیدمی شده !نقل قول:
دوست عزیز : منبع تک تک این جمله هاتون دقیقا کجاست ؟ بی زحمت یه خبر گذاری معتبر خارجی به من بده که دقیقا همین داستانی رو که شما تعریف کردی رو بازتاب داده باشه.
شما دقیقا انتظار داشتید اون فایل از کجا دیده به شه ؟ حتما می دونید که ماکروسافت سال پیش اسکایپ رو خرید دیگه .
نقل قول:
دوست من اگر می شه منبع خبر رو ذکر کنید با تشکر
خبرشو تو تابناك خونده بودم ولي الان حس سرچيدن ندارم
ان لينكو ببينيد تو يك قسمتش به همين موضوع اشاره كرده
اولین بار یک ایرانی با بررسی اسکایپ نشان داد که مکالمات متنی کاربران روی نرمافزار اسکایپ٬ نه تنها رمزگذاری نمیشود٬ که توسط مایکروسافت مانیتور و کنترل میشود.
اشکان سلطانی پژوهشگر حریم خصوصی و امنیت اینترنت است. او زمانی به این نکته مهم پی برد که تلاش کرد تا چهار لینک را از طریق اسکایپ برای کاربری دیگر ارسال کند. از میان این چهار لینک٬ روی دو لینک پیش از ارسال کلیک شده بود. دسترسی به این لینکها از آدرس آیپی یکی از سرورهای کمپانی مایکروسافت انجام شده بود.
سلام دوستان
از وایبر و اسکایپ به طور همزمان استفاده میکرم و مشکلی هم نبود تا اینکه دو روز پیش یهویی دوتاش قطع شده، به این صورت که وایبر تماس رو یه طرفه انجام میده (صدای من نمیره اما صدای طرف مقابل میاد) و اسکایپ هم تماس نمیگیره (کال میکنه اما برا طرف مقابل چیزی نمیاد ک انسور بده). شما دوستان چیزی مشابه این دیدید؟
ضمنا از وایمکس مبین نت استفاده میکنم
ممنون
دوستان چند وقته براي من مشكلي پيش اومده. جديدا وقتي دارم چت تصويري ميكنم يهو تصوير فريز ميشه و بعد پنجرهاي مياد كه اطلاع ميده اسكايپ با مشكل مواجه شده و خودبخود بسته شده و وقتي «Don't send error» رو ميزنم اسكايپ بسته ميشه. به عبارت ديگه، بعد از كمي چت تصويري، اسكايپ خودبخود بسته ميشه. براي شما هم همين طوري شده؟
بعضی اوقات برای ما هم اینطوری میشه، شما از پراکسی استفاده کن 100 % حل میشه.نقل قول:
ميخواستم نام كاربريمو تو اسكايپ عوض كنم؟چه جوري اين كارو بايد بكنم؟
با سلام
در مورد سرویس تلفن اینترنتی اسکایپ اطلاعات می خواستم ؟؟؟
salam. man skyp 6.1.0.129 ro az hamin site gereftam(29.3m) vali nemitunam nasbesh konam (nam va passord mikhad uno az koja bayad biyaram/ alaki ke vared mikonam ghabul nemikone ) dar hadde mobtadi hastam. mamnun
سلام من یکسوال داشتم
اسکایپ من خانوادگی هستش (با نفرات محدود 4 نفر کلا سن اون اشخاص هم بالاست و مطمینم اون ها هم دوستی غیر خانواده ندارند) حالا با این اوصاف برای من سوال شده ک چطور اشخاص ناشناس برای من درخواست دوستی میفرستند ؟ در حالی ک من ایدی اسکایپم و نه جایی ثبت کردم و شاید ماهی یکبار بازش کنم و کسی هم غیر از خانوادم اسکایپ من و نداره مشکل مشابه برای داییم هم ب وجود اومده بود از کجا اسکایپ و شخص رو پیدا میکنند؟
برای منم این جوری میشه به خاطر ایمیل یاهو هستش که قبلا به اسکایپ معرفی کردمنقل قول:
من زیاد وارد نیستم اما user name تون روفکر نمیکنم بتونید تغییر بدید باید ایدی جدید بسازیدنقل قول:
اما اگه مشخصاتتون مثل نام با نام خانوادگی و... رو میخواهید عوض کنید
menu ی
skype _____>_profile_______>_edit your profile
ی پیج باز میشه اونجا گزینه edit رو بزنید و ویرایش کنید
موفق باشید
سلام ب جمع ما خوش اومدید:n16:نقل قول:
یکی از قوانین این انجمن اینه ک باید فارسی تایپ کنید
شما اصلا یوزر نیم پسورد درست کردید یا از قبل داشتید ایدی اسکایپ رو؟
اگه ندارید کنار دکمه sign in یک گزینه هست به اسم create acount روی اون دابل کلیک کنید بعد وارد ی پیج میشید اطلاعات ازتون میخواد و بر اساس اون اطلاعات ایدی اسکایپ شما ساخته میشه
موفق باشید
اگه هم منظورتون سریال نامبر هست باید برید انجمن مربوطه
دوستان میگم قبلا اسکایپ این امکانه رو داشت که با ای پی امریکا به رایگان به تلفن های امریکا زنگ بزنی این امکان رو برداشته دیگه نه؟
سلام دوستان
دوتا سوال دارم
1-تو اسکایپ چطور میشه Location رو مخفی کرد طوری که همه ی مخاطبین متوجه نشن که ما از جا داریم چت میکنیم!
2-چطور میشه برای طرف مقابل یه آهنگ رو با کیفیت بالا پخش کرد؟
ممنون
سلام.
چه جوری میشه فهمید تماس های اسکایپمون توسط شخص مقابل ضبط میشه یا نه؟
نرم افزاری برای امنیت برای این موضوع هست؟
سلام دوستان
آیا با اسکایپ نسخه pc میشه با اسکایپ نسخه موبایل تماس گرفت ؟
اسکایپ هر دو نسخه فعاله اما هیچکدام اون یکی رو آنلاین نشون نمیده !!
دوستان سلام
میخاستم بدونم میشه ای دی اسکایپ (skype name)رو تغییر داد؟:n01:
سلام من تازه تو اسکایپ عضو شدم
ولی یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم
اصلا نمیتونم با اسکایپ لاگین کنم
نه از وب سایت نه از برنامه!
هرچقدر سعی می کنم پسورد عوض کنم بازم نمیشه
میگه
Sorry that password token is not recognized, please try entering it again or get another password token.
من جدیدا با اسکاپپ مشکل پیدا کردم
وقتی اجراش مکینم فقط یه صفحه سفید نشون میده
حتی پاکش کردم و دوباره به همراه آپدیتش نصب کردم. ولی فایده نداره
باید چکار کنم؟کارمو لنگ کرده
سلام من تا حالا از هیچ نرافزاری برای چت استفاده نکرده بودم برای یک سایت اموزش زبان مجبور شدم اسکایپ رو نصب کنم دقیقا با مشکلاتی که همین بالا گفتن مواجه شدم چیکار کنم؟اصبا نمی تمنم بااکانت مایکروسافت وارد بشم
سلام دوستان
تازگی ها با یه مشکل برخورد کردم که واقعا" اعصابم خورد شده .
قسمت
call quality برام زرد رنگ هستش ! صدای من به کسی که باهاش در تماس هستم خوب و عالی میره ولی صدای اون بد میاد !
برای هر دوی ما زرد رنگ هستش...
کسی میدونه مشل از چیه؟
دوستان تاحالا کسی با این مشکل که وقتی تو محیط اسکاپ هستی رسیو بسار بالایی داره بدون اینکه در حال چت کردن باشی. اما وقتی تماس برقرار میکنی سرعت رسیو کم میشه
Sent from my LG-P715 using Tapatalk
اسکایپ تازگی ها قاطی کرده هر چی پیغام میفرستم ارسال نمیشه نمیدونم چرا اینطوری شده!
سلام من تازه تو اسکایپ عضو شدم
ولی یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم
اصلا نمیتونم با اسکایپ لاگین کنم
نه از وب سایت نه از برنامه!
هرچقدر سعی می کنم پسورد عوض کنم بازم نمیشه
میگه
Sorry that password token is not recognized, please try entering it again or get another password token.
منم دقیقا مشکل شما رو باهاش برخورد کردم، میشه یکی بیاد کمک کنه؟؟؟
واقعا کار من هم لنگه...
با تشکر
سلام چرا اسکایپ باز میشه نمیشه تماس تصویری داشت؟ حالت آنلاینش سبز رنگه -- شده میمونه چرا؟:n28:
سلام ... میخواستم بدونم ک چت تصویری با اسکایت چقد حجم دانلوود میگیره؟؟؟ من زیاد چت میکنم میخوام کنترلش کنم ...اخه ی جا تو نت خوندم ک حجمش خیلی بالاست یکی oovoo یکیskype...حالا دقیق بگین دقیقه ای چن مگ حجم میگیرهههههههههههههههههههه ...
از نرم افزار های کنترل سرعت و ترافیک استفاده کنید مثل BWMeterنقل قول:
سلام چطور میتونم مکالمات اسکایپم رو بازیابی کنم؟حذفشون کردم ی ماهی میشه
چرا وبکم در اسکایپ کار نمیکنه؟ وبکم طرف روبرو نشون داده میشه اما مال خودم نه!
سلام با همون کاربری تو یه سیستم دیگه وارد اکانتتون شوید.بعد چند لحظه برمیگرده همه چیزش.منتها اگه تنظیمات پیشفرضو تغییر نداده باشید.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
هنگام برقراری ارتباط رو شکل سیگتال کلیک کنید و از کشو ویدیو یه بار چک کنید تصویر رو .اگه تصویر سیاه هست .کش اسکایپو یبار حذف کنید مشکل بر طرف میشه اما اغلب بخاطر نت هست.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2