نه سریع کارت میده(دیده هم میشه) و تو داوری مشکلاش زیاد شدهنقل قول:
Printable View
نه سریع کارت میده(دیده هم میشه) و تو داوری مشکلاش زیاد شدهنقل قول:
مشکل دسته رو قبلا آرمین جان که خیلی هم دوسش دارم ، توضیح دادهنقل قول:
باز هم ازش تشکر می کنم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5426529&postcount=1396
عجب بازی ایه پسر :دی
کسی تکنیک های بازی رو بلده ؟ انواع دربیل ؟
سلام دوستان .
اقا یه مشکل :19: با این بازی دارم کات گرافیکم 5770 1 gig مارک سفایر هست تو همه بازی رو اخرین ریزولیشن جواب میده حتی کرایسیس
ولی تو این نه داره تیک میزنه چه گرافیک رو بالا میزارم چه پایین حالا من فکر کنم ماله فیزیگس هست که این کارتای ATI ندارن و من اشتباه کردم خریدم :2:. چون فیزیکس نداره از سیپیو هم خیلی کار میکشه رو 70 تا 80 درصد لود میکنه به نظرتون سی پی یو رو اور کنم خوب بشه؟ ایا کسایی که کارت ATi دارن این مشکل رو دارن؟ میدونم شاید هم اینجا جاش نباشه ولی خو تاپیک fifa 11 دیگه:31:
آقا خدایی دم فیفا بازا گرم . من از 2001 دیگه فیفا بازی نکردم حالم به هم میخورد ازش و چسبیدم به pes . ولی خدایی الان که فیفا 11 رو بازی میکنم خیلی خوفه . اولش حال نکردم ولی وقتی چند روز بازی کردم و دستم اومد بازیش میبینم خیلی حال میده . البته بعد از اینکه سیستم پاسارو گذاشتم رو semi . روassist خیلی مصنوعیه و حس خوبی به آدم نمیده .
حالا میفهمم این بچه های فیفای کنسولی چی میگفتن :5: به خاطرش رفتم یه گیمپد طرح xbox فراسو گرفتم .:21:
البته سیستم پاس pes 11 بهتره و دریبلاش خیلی کارامدتره نسبت به فیفا 11 ولی خدایی فیفا خیلی فیزیک بهتر و طبیعی تری داره:40:
چجوری میشه صحنه آهسته گلارو سیو کرد؟
با کیبورد نمیشه برای دریبل دکمه های مناسب رو تنظیم کرد؟
من که یکمی قاطی کردم. توی قبلی ها مثل با shift یا z یه سری حرکت ها می کرد ولی با این نمی دونم چه جوریه
آخه لازم میشه مخصوصا برای بازی کردن دو نفره. اگه کسی می دونه حتما بگه
ممنون
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!نقل قول:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
انگار نمیشه سیو کرد، فقط میشه آپلود کرد! که اونم مستلزم داشتن نسخه اریجینال بازی برای وصل شدن به سرور EA ه. واقعا فاجعه س که نشه صحنه آهسته رو سیو کرد :41:نقل قول:
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
برای منم گاهی داور کارت نامرئی میده :31:نقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
MSAA رو off کن. تغییر گرافیکی قابل ملاحظه ای نداره. در واقع چاره ای هم نیست، روشن باشه بازی افت فریم ناچیز اما اعصاب خورد کنی پیدا می کنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
طبق تنظیمات کیبورد من که توی یکی دو پست قبلی گذاشتم:
z+e=حرکات نمایشی
skill moves=z
در حالت ایستادن بازیکن:نگه داشتن دکمه z و همزمان فشردن کلید c پشت سر هم روپایی زدن.بلافاصله در حین روپایی زدن فشردن یکی از کلیدهای 2/4/6/8 در قسمت کلیدهای اعداد کیبورد باعث حرکات نمایشی جالبی میشه.
دوستان این بازی کامل هست؟
یعنی لیگ های مختلف و جام جهانی و ... (همه چیز) ردیفه؟
فرقش با نسخه کنسول چقدره؟
اونایی که از بازار خریدن بگن از کدوم شرکت بگیرم.
تو اکثر مغازه ها هستش...در ضمن خیلی پیشرفت داشته....
بچه ها برای شما هم توی بازیهای دوستانه در بعضی از ورزشگاهها تغییر آب و هوا در حالت روز غیر فعاله ؟
چیزی که تو این شماره هم مثل شماره های اخیرش برای من یکی ازار دهندست ارائه تلویزیونی بازی هست
از همون اول هر بازی که شروع میشه بر خلاف pes که کامل مراسم ورود به زمین رو نشون میده و تمامی بازی کن ها رو از نزدیک نشون میده به نشون دادن چند صحنه سریع از زمین بازی و یکی دو صحنه از چک شدن تور های دروازه ها توسط داوران کفایت میکنه
این مساله در طول بازی هم وجود داره
بر خلاف PES که قریب به 90 درصد موقعیت و اتفاقات بازی رو Replay میکنه این بازی شاید در حدود 40 درصد رو انجام میده که اون هم فقط 1 بار و از یک زاویست
goal celebration های بازی هم که دیگه اخرش هست وقتی RB و LB رو با هم میزنی شاید به 3 ثاینه هم نرسه شادی گل
که دقیقا موقعیت هایی هست که ادم میخواد گرافیک بازیکن رو ببینه به خصوص تو بارون و برف
بر خلاف این قضایا گاهی یک شوت خیلی معمولی که با اختلاف زیادی بیرون رفته رو 3 بار نشون میده ولی یک ضربه ایستگاهی که دروازه بان فرستاده کرنر رو نشون نمیده
مشکل من تو این شماره های اخیر FIFA همین مساله بوده
تو World cup با اضافه شدن نمایش مکرر مربی ها و واکنش های زیاد بازی کن ها و حواشی در طول بازی خیلی امیدوار بودم که تو 11 هم ادامه داشته باشه اما ...
به غیر از این موارد بازی عالی هست
( یک bug جالب هم این بود که وقتی بازی مساوی میشه با این که تو خونه یکی از دو تیم هست تو یک shot یک تیم خوشحاله اون یکی ناراحت تو شات بعدی بر عکسه :31:)
من امشب بازیو گرفتم و مستقیم رفتم سراغ بخش آنلاین خدا رو شکر بازی بدون هیچ لگی و کاملا روون اجرا میشه . ایشالا فردا طریقه آنلاین بازی کردنو با تصویر توی تاپیک میذارم .
بچه ها اسماتونو هم بگید تا توی روم ها همدیگه رو بشناسیم . من فردا هاست میشم و جلوی اسمم P30WORLD رو هم مینویسم تا زودتر منو پیدا کنید . توی تصویر مشخص کردم :
اون ردیف PING کیفیت PING اینترنت رو نشون میده . قسمت کناریش تعداد کاربری که میتونن همزمان توی یک مسابقه بازی کنن رو نشون میده . قسمتبعد نشون میده کاربران داخل این روم در چه وضعیتی هستن اگه نقطه سبز جلوی روم وجود داشته باشه یعنی دارن بازی میکنن و گرنه هنوز وارد بازی نشدن و قسمت بعدی که آیکن قفل داره هم نشون میده آیا هر کاربری اجازه ورود به اون روم رو داره یا نه .
تو درجه ی legendary زیاد هم سخت نیس ولی خیلی خوب بازی می کنند یعنی غیر طبیعی سخت نیست ، علی الخصوص خیلی خوب دفاع می کنه برای اولین بار که فیفا بازی می کردم تو 90 دقیقه صفر صفر شد و تو وقت اضافه یه پنالتی گرفتم که 1-0 بردم ولیcpu بسیار زیاد موقعیت خراب می کنه در این حالت ، وگرنه، 3 چهار تا می خوردم . همین جور با دروگبا،تک به تک هارو به آسمون می کوبید!
دوستان این مشکل ارور بازی درست نشد پچی چیزی نیومد اخه وقتی نرم افزاری نصب میکنی بعد بازی دیگه بالا نمیاد همون اررو کانفیگ رو میده دیوانه شدم فعلا وبندوز عوض کردم بازی رو هم نصب نکردم تو کف بازی موندم زیاد هم حال نمیکنم از ریجستری بک اپ بگیرم پچی چیزی اومده ما رو بیخبر نزارین مرسی فدای همتون چه pes بازها چه fifa بازها :11:
امسال میتونم بگم با وجود این دوتا فوتبال ناب حالا حالاها تا سال بعد هم اگه نسخه جدید بیرون ندن سرگرم هستیم مرسی Konami مرسی :10:EA
سلامنقل قول:
اگر از shortcut برای اجرای بازی استفاده می کنید برای من هم به همین صورت بود ولی با رفتن به مسیر نصب بازی و اجرای فایل exe که کرک شده بازی بدون مشکل اجرا میشه
اون قضایای رجیستر برای ورود به بخش تنظیمات که متاسفانه من هنوز نتونستم یه بازی درستو حسابی با joystick کنم
چرا تو بازی وقتی دکمه استارت رو میزنی ، صفحه منو میاد؟
یه عمری ما شوتو سرعتو میگرفتیم میرفت دنبال توپ حالا باید سرعت و پاس کوتاهو بگیریم فیفا اصلا کیبوردبازارو حساب نکرده
نمیشه کاری کرد که دقیقا تنظیمات قبلی رو ایمپورت کنیم؟
راستی این free agent سختتر شده درسته؟ دیگه به همین راحتیا نمیشه بازیکن آزاد معروف خرید در کل ترانسقر کردن باید سختتر بشه
نقل قول:
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!
کسی دیگه ای هم هست که با کارتای ATi این مشکل رو در بازی داشته باشه ؟
راه حلی براش هست یا نه؟
سلام .
4870x2 روی کامپیوتر و 5730 روی لپ تاپ تست کردم و توی آخرین رزولوشن هیچ لگی ندیدم . رزولوشن کامپیوتر ( 1200×1920 )
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه .
مخلصیم .
منم ati دارم با pes همه مشخصات سیستم رو غیر از ram 2 گیگی که دارم رو می زنه Good ولی تو این فیفا حتی در حالت Low هم گیر می کنه ! راستی ویندوزم هم Xp sp3 هست که ظاهرا به ویندوزم ربط داره!
فکرنکنم مربوط به کارتهای ati باشه چون کارت گرافیک من Geforce 8800 gt هست ودقیقاهمین مشکل لرزش وتیک زدن رودارم.البته من دارم نسخه دموروبازی می کنم امیدوارم تونسخه کامل این مشکل رونداشته باشم.
:: FIFA 11 PC | GAME Tweaker 0.5 ::
این نرم افزار هم مثل نسخه قبلی اون کار میکنه که برای دمو منتشر شده بود و برای حذف و رد کردن خودکار منوی انتخاب زبان و لوگوی لیگها و ... که قبل از ورود به منوی بازی نشون داده میشه به کار میره.
یک قسمت هم داره که میشه آب و هوا رو تنظیم کرد که فعلا هنوز نمیدونم مربوط به کدام قسمت میشه
یا مربوط به آرنا مود میشه یا این که توی کل بازی اعمال میشه
محتوای مخفی: ویژگی های پچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/CENTER]
دانلود:
کد:http://www.mediafire.com/?9sgdmwc7pjju759
کد:http://www.--------------/17345523/11-PC-Game-Tweaker-0.5.exe/
اصلا منطقی نیست .... من با ATI hd 4650 mobility روی مدیوم بدون َAA هم لگ دارم زیاد ...... دهنم صاف شده ....
دوستان!! چرا وقتی میرم تو منیجر مود هنگ میکنه و میاد بیرون؟؟
چرا این بازی اینقدر ایراد داره؟؟
قسمت تنظیمات برای بعضی ها کار نمی کنی
برای بعضی ها ازبازی می پره بیرون
برای بعضی ها لگ می زنه
برای بعضی ها....
این چه وضعشه؟؟
همون فیفاهای قبلی بهتر بود... حداقل همه می تونستن بازی کنن!!!
اعصاب من رو خورد کرد
من ی چیزی کشف کردم در حد تیم ملی که نه ولی میشه در حد تیم والیبالنقل قول:
اینکه نمیشه تغییر داد ولی انواع مختلفی داره
مثلا دکمه پاس رو بگیری بری سمت پرچم ای بری سمت های دیگه
دکمه شوت و سانتر و پاس توی عمق هم خوشحالی های مختلفی انجام میده
ولی حالا کسی میدونه چرا بعضی صحنه آهسته ها عالی و بعضی در حد معمولی هستش؟
من که دیشب 6-1 برمینگهام رو بردم توی صحنه های خطرناک بعد بازی 3 تا گلم رو نشون دادن!
خیلی روی تصویر ضعف داره بازی ولی گیم پلی خوبی داره
تنظیمات دسته هاتون رو لطفا از داخل بازی تغییر بدین بهتره چون اصلا بیرون بازی نمیشه
ی دوستی گفت دریبل میخوام بزنم با دسته؟ مگر دستت جزو دسته هایی باشه که بازی ساپورت می کنه باشه که اون وقت بیرون از بازی تو قسمت کنترل میشناسه
با کیبرد هم سخته من که با چرخش بازی کن راحتتر دریبل می زنم دکمه های دریبل هم فلش های روی قسمت ماشین حساب کیبورد
سلامنقل قول:
من این برنامه رو نصب کردم وارد سرور هم شدم
وارد بازی هم شد ولی توی همون منو ها گیر میکنه
چرا اینطوریه؟ باید چکار کرد؟
نکته خاصی داره؟
شما توی ویندوز 7 بازی میکنی؟
من ویندوز 7 دارم مشکلی که نیست؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
ای باباعجب گیری کردیما بابایکی بیاداین مشکل لک زدن(تیک زدن)روحل کنه البته بدون برداشتن MSAA وکاهش رندرینگ و... بعدیه عمری خواستیم FIFA بزنیم:13:
منم مشکل تیک زدن رو دارم سیستمم:
AMD ATHLON X4 630
ATI 5850
4GB 1333
این مشکل هم یکی از دوستان هم که 260 EVGA داره رو داره و تو صحنه اهسته تیک میزنه .نقل قول:
ولی موقعی که تصاویرآهسته داره پخش میشه یه جورائی لگ میزنه .
فکر نکنم چون من win 7 x64 دارم ولی این مشکل رو با بازی دارم.نقل قول:
راستی ویندوزم هم Xp sp3 هست که ظاهرا به ویندوزم ربط داره!
خوب ظاهرا این مشکل ماله بازی و فکر نکنم مال فیزیکس و چیزهای دیگه باشه چون بعضی از دوستانی هم که geforcنقل قول:
اصلا منطقی نیست .... من با ATI hd 4650 mobility روی مدیوم بدون َAA هم لگ دارم زیاد
دارن هم این مشکل رو دارن .
بعد از7 و8 سال که fifa بالا خره نسخه pcش رو بهبود داد که به پای PES برسه انم اینجوری شده ! خداییش ترکونده ولی با این همه مشکل که داره حالمو گرفت.
همه ی دوستانی که مشکل لگ دارن ایا دارن نسخه نهایی رو بازی میکنند یا نسخه دمو ؟
چون تو نسخه نهایی بازی روون تر شده !
اگه هم بازم مشکل دارین refresh rate مانیتور رو به 60 کاهش بدین :5:
نسخه نهایی بازی و rate مانیتور هم 60 هست.نقل قول:
از کجا بدونم دمو گرفتم یا بازیه اصلیه ؟؟؟
اینم از اون حرفا بود :20:نقل قول:
من از همون اولش بدون مشکل اونو بازی کردم
ممکنه مشکل از سیستم خودتون یا مشکل از کرک بازی باشه که دیگه این وسط شرکت سازنده بازی چه گناهی کرده؟ :31:
به نظر من که این فیفا 180 درجه با فیفا های قبلی پی سی فرق کرده :8:
خب مشخصه دیگهنقل قول:
از کجا بدونم دمو گرفتم یا بازیه اصلیه ؟؟؟
دمو چند تا تیم بیشتر نداره ولی نسخه اصلی همه تیم ها کامل هستن و همه مد ها رو هم میشه رفت
من هم قبول دارم فرق کرده و از خیلی جهات بهتر شدهنقل قول:
ولی کاملا واضحه نسبت به نسخه های قبلی، مشکلات بیشتری هم داره
اینکه روی سیستم شما راحت اجرا شده که نشد معیار ...:41:
این همه آدم تا حالا اومدن و مشکل داشتن
از مشکل تنظیمات کنترل بگیر... تا مشکل تنظیمات گرافیک و از بازی خارج شدن و غیره...
درسته منم موافقم:10:نقل قول:
من هم قبول دارم فرق کرده و از خیلی جهات بهتر شده
ولی کاملا واضحه نسبت به نسخه های قبلی، مشکلات بیشتری هم داره
اینکه روی سیستم شما راحت اجرا شده که نشد معیار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه آدم تا حالا اومدن و مشکل داشتن
از مشکل تنظیمات کنترل بگیر... تا مشکل تنظیمات گرافیک و از بازی خارج شدن و غیره...
اساتیدمحترم اگه زحمتی نیست این مشکل (لرزش وتیک زدن )روتوفروم های خود EA مطرح کنید(البته بدون کاهش دادن گرافیک بازی)
باتشکر
من هم هیچ مشکلی ندارم..نقل قول:
دارم رو لپ تاپ بازی میکنم ولی هیج مشکلی ندارم...
دسته رو به راحتی تنظیم کردم....
زیاد هم بازی می کنم ولی تا الان هنگ نکرده...
رو آخرین تنظیمات گذاشتم و خیلی هم روون اجرا میشه...
من نسخه ی reloaded رو نصب کردم...