به نظر من lenovo y560 بهتره 1کی از دلایلش گرافیک بهتر y560 میتونه باشه :10:نقل قول:
Printable View
به نظر من lenovo y560 بهتره 1کی از دلایلش گرافیک بهتر y560 میتونه باشه :10:نقل قول:
من دارم با این مدل میگیرم فردا :
LENOVO Y560
cpu : i7 -740
ram :4 ya 6
gerafik : 5730 hd
15.6 HD LED
blueray ya dvd
فقط نمیدونم با ram 6 بگیرم یا 4 آخه میترسم رو بازی های سنگین ram4 کم بیاره نظرتونو لطفا سریع بگین بچه ها ؟؟؟؟
راستی به نظرتون ارزش داره 70-80 بیشتر بدی ... core ie7 740 به جای 720
و هارد 640 به جای 500 ؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بگیرم ؟
core i7 740Q+640HDD or core i7 720Q+500HDD[COLOR="Silver"]
به نظر من 740 بگیری بهتره اونم با هارد 750نقل قول:
و ارزششو داره
نقل قول:
سلام . مال منم face detect داره. مال من i5 460 و خریدم 1070. با یه موس ارزون لنوو.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
ویندوزش home premmium و سرویس پک 1 مال این مدل نیست . فکر کنم مال u;tra باشهنقل قول:
مبارکت باشه داداشنقل قول:
فعلا همون 4 کافیه من پیشنهاد میکنم یه چند ماه دیگه رم رو افزایش بدین که قیمت رم هم بالطبع پایین خواهد اومد
و مستقیم به 8 گیگ ارتقاش بدین
نقل قول:
چه کیف خوشگلی!!! از کجا میتونم تهیه کنم؟
نمایندگی های سازگارنقل قول:
ولی اولش که نمیداد... کلی مخ زدم تا بلاخره رو کرد که این کیفم داره و بهم داد
بچه ها یه چند تا سئوال :
1- زاویه دید صفحه نمایش چطوره ؟ منظورم اگه از چپ یا راست یا ... نگاش کنی ، وضوح چطوره ؟ و تو چند تاپیک خوندم که بچه ها از لپ تاپاشون ( نه لنوو ) شاکی بودن که فقط کارایی یه نفره داره ، یعنی چند نفره مثلا بخواهیم بازی کنیم ، دچار مشکل می شیم یا نه ؟ ( همون بحث زاویه دید رو می گم )
2- تو Hardware zone که می خوندم دربارش ، این Y560رو مدلی برای بازی و استفاده مولتی مدیا مناسب دونسته ، پس من که می خوام علاوه بر بازی های سنگین ، نرم افزارهای مهندسی و کاهاری سنگین دیگه رو انجام بدم ، مناسب خواهد بود برام این مدل ؟
3- و آخرین سئوال که تاپیکای قبل مطرح شد ، اینه که گرافیکش تا 4 گیگ می تونه share کنه ؟ کلا تا چقد می تونه ؟
ممنون داداش . سفارش دادم گفت بعد ظهر بیا بگیر فقط نمیدونم بعد اینکه گرفتم چه چیزهایی رو نیاز هست نصب کنم اگه بهم کامل توضیح بدی ممنون میشم :10::8:نقل قول:
زاویه دیدش خوبه ... حداقل خیلی بهتر از xps هست که من خودم مقایسه کردمنقل قول:
برای بازی هم وقتی صفحه نمایش رو حالت 90 درجه بزارین برای بازی چند نفره مشکلی نداره من خودم کلی با دوستام fifa بازی کردم و راضی بودیم...
خب وقتی برای بازی مناسب بوده 100% برای برنامه های سنگین مهندسی هم مناسبه سی پیو 740 4چهار هسته ایش خوراک اینجور برنامه هاست
بله 5730 هم تا 4 گیگ شیر میکنه
در مشخصاتشم نوشته radeon 5730 Dedicated up to 4096
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
برنامه های کاربردی که نیاز دارینقل قول:
و حتما یه آنتی ویروس مطمئن ... چون آنتی ویروسی که بطور پیشفرض روی ویندوز نصبه رجیستر نشده و محدوده...
ممنون منظورم ریکاوری و ازین جور چیزاست که نمیدونم چیا نیازهنقل قول:
حدودا 3تا دی وی دی خام میخواینقل قول:
بعدش کلید one key recovery رو بزن و گزینه create recovery disc رو بزن و ریکاوری بگیر
به همین راحتی...
این ریکاوری خیلی مهمه ؟؟؟نقل قول:
بیشتر جنبه احتیاط داره...نقل قول:
lenovo y560 or y460 کانفیگ core i3هم داره؟
چطوریاست؟
حدود قیمت؟
y560
یه کانفیگ core i3 هم داره ولی نمیدونم تو بازار گیر میاد یا نه
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1165
این درایو گرافیک که میگن آپدیت کنید لازمه ؟؟؟نقل قول:
نه لازم نیست ولی توصیه میشه برای بازیهای جدید درایو گرافیکتو آپدیت کنینقل قول:
این مشکل تغییر اندازه نشانگر ماوس با آپدیت گرافیک کامل حل میشه ؟
چرا اینقدر قیمتش بالاست..................پس ما فقیر بیچاره ها جکار کنیم؟نقل قول:
حالا قیمتش هیچ ... برو بگرد ببین پیدا میشهنقل قول:
من که جایی ندیدم بفروشن
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
والا من همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
احتمالا این مشکل سریهای قبلیش بوده ...
و طبیعتا با آپدیت گرافیک قابل حله
نقل قول:
خیلی گرونه.............نقل قول:
کد:http://pareshop.com/index.php?productID=602
قیمتش با core i5 یکیه!!!نقل قول:
گرونه ولی ارزششو داره :8:
دوستان اگه میشه اینا رو هم بدون پاسخ نزارید خواهشانقل قول:
دوستان پست منم فراموش نشه!نقل قول:
ممنون
برای پارتیشن بندی میتونی از نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home استفاده کنینقل قول:
این نرم افزار اطلاعات هارد رو پاک نمیکنه!! فقط تغییراتی که در پارتیشنی که روش ویندوز نصب شده انجام دادی رو بعد از ری استارت اعمال میکنه(توجه کن بعد از اولین ری استارت ممکنه یه مقدار طول بکشه تا ویندوز بالا بیاد، به هیچ وجه در این بین لپ تاپ رو دوباره ری استارت یا خاموش نکن تا کار برنامه کاملا تموم شه، حتی اگه وسط کار گیر کرد صبر کن)
درباره سوال دیگت اطلاعی ندارم:46:
salam azizan man belakhare vaio F133 gereftam - sharmande babate fingilish
چرا ؟
نا امیدمون کردی بابا
می تونی بگی چرا لنوو نگرفتی ؟ اگه نکته منفی یافتی بگو مام استفاده کنیمنقل قول:
با نام خدا و سلام
میشه هر کدوم از دوستان بگه rating ویندوز چه امتیازی به لپ تاپش میده ...
حتمن مشخصات laptop و سیستم عامل رو بگید :46:
با سپاس ...............
salam - hanooz farsi nasb nakardam bebakhshid
na narahat nabashid
man nokteyi tooye lenovo nadidam ke baes beshe nakharam
hanooz ham do delam ke kodomesh bayad migereftam
inja neveshtam chon doostan behem komak karde boodan tooye entekhab
khastam faghat etela bedam
az babate y560 khialetoon rahat bashe
rasti sazgar ham tamom karde y560
ajale konid ta az to bazar dar narafte begirid
نقل قول:
lenovo y560
i5 460
4
640
5730 and intel hd
rating :
6.9
5.9
6.7
6.7
5.9
آقا یکی یه آدرس بده که من این کیف زیبا رو تهیه کنم. به نمایندگی گفتم گفت نداریم!
من اصفهان آدرس دارمنقل قول:
in vaio f133 ham laptope topea benazare man aslan kare eshtebahi nakardi chon laptope topi hastesh:10::46:نقل قول:
از کدوم کیفها میشه عکسش رو بذاریدنقل قول:
سلام دوستان
باز هم چند تا سوال:
1.بهترین حالت(با کیفیت ترین)برای بازی کردن چیه؟باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم؟صفحه نمایش.باطری.گرافیک و...
2.اینکه میگن مثلا توی این بازی اینقدر بهم فریم میده.رو چطور باید متوجه بشیم؟نرم افزاری هست ؟
3.برای اپدیت درایور ها یه لینک کلی وجود داره که دیگه نخواهیم تک تک دانلود کنیم؟
اما...
دیشب با یکی از دوستان که n53jl داشت لپتاپامون رو کلی تست کردیم که تو اولین فرصت نتایجش رو برای اطلاع پست خواهم کرد
ممنون