راستی. اگه موتور دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیستا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :11:نقل قول:
Printable View
راستی. اگه موتور دست دوم تمیز هم باشه مشکلی نیستا. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین :11:نقل قول:
یه کم بیشتر پول بذاری از همون متین 200 سی سی میتونی بگیری وگرنه باید از همین طرح هوندا ها بگیری که از 700 شروع میشه تا 1300000 تومن :8:نقل قول:
راستی موتورای نیرو موتور چطورن؟
امروز رفتم فروشگاه مرکزیشون قیمت گرفتم، قیمتاش به نظرم خوب میومد.
من خیلی تازه کارم (کلا 1 بار پشت موتور نشستم اونم کمتر از 1 دقیقه! :دی) واسه همین دیگه 200 سی سی رو فک کنم بهتره بی خیال شم.
سلام.
چند وقته دوباره تصمیم به خرید موتور گرفتم.
اینجا تعریف موتورهای انرژی رو شنیدم می خواستم ببینم دوستان کسی اطلاعاتی راجع بهشون داره یا نه؟
یه مدل 125 شبیه ویو بود میداد 1500 یه مدل دیگه با همون مشخصات ولی با ظاهر اسپرت تر بود 1600.
هر دو مدل جلو عقب دیسکی بودن فقط مدل اسپرتش کمک عقبش تکی بود .
یه نموره راهنماییم کنید ببینم تا با این قیمت یه موتور ساده برای من خیلی خیلی تازه کار پیدا میشه یا نه؟!
مدل دومیه رو گشتم دیدم اینه اگه رهنماییم کنید عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا این دور و برا کسی نیست جواب ما رو بده؟
موتور احسان طرح هایلی 150 سی سی چطوره؟
با سلام
دوستان به نظر شما افراد لاغر اندام زشت نیست از موتور باجاج اونجر dts-i 200 استفاده کنند؟:31:
ظاهرا الان فقط 220 هست
بهترین موتور سنگین تو رنج قیمت 2 میلیون چیه الان تو بازار ایران؟مجوز خاصی لازم نداشته باشه
نقل قول:
به نظرم کسی که بخواد بهت همچین حرفی بزنه، خودش خیلی آدم ضایعیه!
عضقت کشیده، به کسی هم ربطی نداره.
موتور تا حجم موتور 250 سی سی مشکل تردد نداره. خوبم که... من خودمم هنوز گیرم! از چند نفر شنیدم موتورای نیرو موتر فارس خیلی بی کیفیتن! (اما واقعا خوشگلن، قیمتشونم پایینه).
آقا یکی ماها رو نمیخواد کمک کنه؟ :19:
سلام...به همگی
امیر هستم...یه مسافر؟ نه همون شاید فقط یه تازه وارد فعلا!
سایت پرباری بنظرم اومد اینجا و خیلی از تاپیک ها و کامنت های دوستان رو تو زمینه های مختلف خوندم و پسندیدم و خب به طبع به معلومات اضافه شد و چه بسا که حتما استفاده هم کردم
برای خرید موتور 250 (اسمی اصطلاحا) اطلاعات که تقریبا زیاد و پراکنده است اما اگر قابل جمع بندی بگید ممنون میشم
موتور برای سفرهای روزانه و رفتن محل کار و ... به همراه موکدا لذتبخش بودن سواری با اون و شکیل و سنگین خود موتور مطلوبه
باید بگم خیلی هم موتورسوار نیستم و با همین حرکت دنبال مهارتش هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع بین اونچه که دیدم در بازار فعلی و رایج شده نسبتا و صدای موتور- حالا بدون در نظر گرفتن تغییرات در اگزوز و غیره که از علایق خودم هم هست- یک جورایی من رو هم در کف خودش نگه داشته نینجا250 بوده که با توجه به قیمتش تقریبا عملی نمیشه و خیلی هم بصرفه بنظر نمیاد، فکر کنم قرار بشه آرزویی برای خالی نبودنه عریضه گور..
اما با این تفاسیر روی هم رفته چندتا موتور دیگه هم هستن که نمیدونم چه مزیتی نسبت به هم دارن یا اصلا دارن یا نه- اما در هرصورت نه فقط از نظر تئوری و مشخصات ارائه شده کمپانی- از جمیع جهات و مخصوصا تو کاربرد و اونچه که تجربه اشون بخصوص تو ایران میگه که اونها هم شامل: هیوسانگ، دایلیم، مگلی 250 و گمونم آپاچی یا آر تی سی اگه اشتباه نکنم هست که بینشون انتخاب کردن کار می بره
مخصوصا از نظر انجین، ساپورتهای مختلف و تعمیرات و غیره و صدای مناسب و سنگین حاکی از قدرت موتور بصورت اولیه و قبل از دستکاری اون هست که مناسبترش میکنه برام
البته اونطور که بعضی شواهد و امکانات میگه و اجازه میده در مورد پالس هم از 180 تا 220 ش بطور منطقی نه کیفی مقرون بصرفه تر و با شرایط مختلف مخصوصا شرایط من منطبق تر و نزدیکتر بنظر میرسونتش
اما از اونطرف این تقریبا آخرین چیزیه که شاید بخوام یا باید بخوام که برم سراغش چون این کار حس خوبی توش نداره برام هرچند بودجه م هم شاید بیشتر به همین بخور، امیدوارم که این هم اولین گزینه یشنهادی شما نباشه برام
وسوسه اش آخر کار دستم نده خوبه، زود میخوام که رویاهای ذهنی وقت و بیوقتی فعلی رو عملی ش کنم
به هر حال از هر نوع راهنمایی استقبال میشه:46:
با سپاس
از اونا که آقا مهدی قبلا گفته...حسابی دیگه...هممم!!!!...:18:
سلام دوستان یک موتور می خوام تا 350 تومن گواهینامه ندارم راهنمایی کنین اگه بی کلاج باشه بهتره ممنون
سلام
کسی میدونه وسائل همراه شوکا 125 چیه؟؟؟؟
با سلام
يه موتور ميخواستم كمتر از 500 هزار تومان كه هر وقت خواستم بفروشم در همين حد بخرنش و افت قيمتي زيادي نكنه ضمناً موتور رو گاه گاهي براي راه انداختن كارهاي توي شهر و نهايتا رفتن سر كار مي خواستم
لطفا راهنمايي بفرماييد و پيشنهادتون رو اعلام كنيد
سلام
از دوستان كسي از موتورهاي دلتا يا سيگما اطلاعي داره؟
مال چه كشوري هستن؟
در مقايسه با ويوهاي ايراني چطور هستن؟
اینکه موتور رو 500 بخری و همین قیمتها موقع فروش ازت بخرن که تا بع بازار روز فروش هستش اما در کل هر سال 1 سال موتورت قدیمی تر میشه پس ارزونتر.تو اون قیمتها هم موتور های 125سی جی چینی ایرانی دست دوم می تونی بخری.
سلام دوستان.نقل قول:
من انشاالله شنبه میخوام برم و یه احسان 125 مدل 90 بخرم با توجه به توضیح دوست خوبمون، کسی هست که نظر منفی داشته باشه؟ مدل 90 ترمز هاش دیسکیه و ظاهراً تغیراتی هم در جهت بهبود گریبکس دادن.
لطفاً اساتید موتور سوار نظر بدن. این اولین موتوریه که من دارم میگیرم و دوست دارم خاطره ی خوبی برام بزاره :8:
ممنون از راهنمایی هاتون
اوه خدای من یعنی میشه کیفیت موتور تو ایران بالا بره !؟:27:
وای من او روز رو میبینم ؟:31:
من اولین موتورم پرند 125 بود باطریش هفته اول مرخص شد
هفته دوم اتومات راهنماش سوخت
یه ماه بعد کاسه چراغش آب شد
دو ماه بعد جعبه زنجیرش به غار غار افتاد
الانمه پالس 220 دارم فقط وقتی تصادف میکنم میرم موتور سازی
چشم کف پام:27:
موتور سیکلت کبیران 150 سی سی 5 دنده استارتی واسه خرید چطوره ؟؟؟
یه موتور تا سقق 1 تومن میخوام
واسه سر بالایی و اینا بیشتر به کارم میاد
قدرتش زیاد باشه. با بیمه و همه چی 0 باشه
نظرتون چیه ؟
پالس 135 بگیر
1500
غیر اون چینی مینی هست
دوست عزیز یه خورده واضح تر میشد بگید
الان این قیمتش 1.500
بودجه تا اون حد ندارم خب
این مدل چه مضایا معایبی داره نسبا به همون 150
شما گفتین بقیه چینی هستن منظورتون چیه؟؟؟
الان این مدل که گفتم خوب نیست ؟؟؟
بودجم دورو ور همون 1 تومن هست زیاد نمیتونم پول بدم
یه سوال کدوم موتور را بخرم سیوان 150سی سی یا کبیر 150سی سی قیمت هر کدومشون 850هزار تومانه؟
من رفتم یه 125 نامی خریدم 750 هزار تومن
بابا دمتون گرم جدا!
پس فقط جواب ما رو بی کلاه گذاشتین دیگه ...نه!
اینه رسمش...دماتون داغ اصلا!:18:
یه جفت آیینه و یه آچار شمع و یه پیچ گوشتی که توی یه کیف کوچولو پلاستیکی هست (باتری هم که روی موتور باید باشه قاعدتا)نقل قول:
نظرتون راجع به هندا CG125 چیه؟
سلام
جایی هست که در مورد انواع مختلف موتور توضیح داده باشه و فرقاشون رو گفته باشه البته با تصویر؟
من تازه می خوام موتور بخرم و اطلاع چندانی ندارم
مثلا با کلاچ و بی کلاچ چقدر فرق داره؟ من تا حالا فقط بی کلاچ رانده ام.
ممنون
می خوای موتور بگیری سمت کم سوختا برو
که قطعاتشم باشه
مثل هندا سی جی 125 یا 150
هندا سی جی الم خوبه
کم سوختا کدوما هستند؟نقل قول:
مزیت های با کلاچ نسبت به بی کلاچ چیه؟
با سلام.قيمت طرح ويو ها را بنويسيد!!باتشكر
سلام
میخواستم راهنماییم کنید بین موتور های 70 سی سی توی بازار کدومشون از همه بهتره.هم از لحاظ کیفیت ساخت قطعات و هم از لحاظ سواریش
ممنون
سلام
یه موتور گازی ( یه چیزی که گواهی نامه نخواد ) که ارزون باشه سراغ دارید
قیمتش هم اگه بگید ممنون میشم
عاشقي بد درديه لطفاراهنمايي كنيد چيزي ازش نميدونم نه اسمي نه قيمتي. 150 سي سي هست فقط يه عكس از اينترنت از كجا بخرم تهران :40:
اسکوتر هیوسانگه . تو ایران نیست در عوض سئول(کره جنوبی) فراوونهنقل قول:
همهگی گواهی نامه می خواندنقل قول:
ممنون از پاسختون يعني هيچ راهي نيست؟(معقولانه)نقل قول:
عرض کردمنقل قول:
هندا 125 یا 150
مثل
پیشتاز 125
نمایندگی هیوسانگ تو ایران . گمانم کویر موتور باشهنقل قول:
عجب سوت و کوره بخش موتور سیکلت
اصلا کسی در مورد موتورهای بی کلاچ (شاید هم کلاچ اتواماتیکه من اسمش رو عوضی میگم) اطلاعاتی نداره؟
بله کویرهنقل قول:
شنیدم گرون میده و ساپورتش ضعیفه:46:
من 3ماه پیش یه موتور سیکلت تکساز خریدم به قیمت 720هزار تومان و 70هزار تومان هم بیمه کرده ام و230کیلومتر روندمش به نظرتون الان بفروشم بهتره یا بعد از عید؟
شما که تو هر فرومی سووال تکراری می پرسید همونجا ها هم پاسخ بگیرید .نقل قول:
اینهم رویه ایست که یک فرد با چندین آی.دی تو فرومهای دیگه فعالیت می کنه و پیش خودش می گه : بذار حالا اینجا هم بپرسم ببینم کدوم زودتر پاسخ می دن یا چی می گن !