اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتمنقل قول:
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود:37:
Printable View
اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتمنقل قول:
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود:37:
سلام.نقل قول:
این نمایشگاه که گفتی چی بود کجا بود ؟
الان تو امضات اینی که نوشتی چیه ؟ 256 گرفتی ؟ اگه اینطوره توضیح بده ببینم چطوره ؟
نمایشگاه همت و تلاش توی همون هفته ای بود که آقا اومده بودن قم محلش هم مجتمع امام خمینی توی گلزار بود(که برای همه سرویس ها 30 درصد تخفیف می داد هزینه راه اندازیش هم 5 تومن بود)نقل قول:
واسه گرفتن سرویس بالاتر از 128 هم یه کپی از کارت دانشجویی یا کارت حوزه داشته باشی حله(اون موقع گیر نمی دادن که این کارت بربای خودت هست یا دوستت ویا فامیلت خیلی راحت می دادن )
و در باره خط 256 فعلی که دارم قبل از این بود که دوباره محدود کن و کلا بالاتر از 128 ندن(چه با مدرک چه بی مدرک)
با این اوصاف مخابرات سرویسش رو جمع کنه سنگین تره
سلام من اشتراکم برای صبانت هست و داره تموم میشه
از صبا خیلی راضی ام سرعت دانلود منیجرم رو 100 کیلو هست ولی مشکلم اینه که مصرفم بلاس و ترافیک اونجا کم
میخوام برم از مخابرات بگیرم
منطقه منم توحید هست
به نظر شما می ارزه ؟ یا بمونم و بابات هر گیگی 5 تومن بدم ؟؟
من فقط برام مهمه که به اینترنت وصل بشم سرعت مهم نیست مهم ترافیک نامحدوده
نظر ؟؟
الان مخابرات از 128 بالاتر نمیدهنقل قول:
تازه همون 128 رو هم شانس بیاری که گیرت بیاد
همون صبا بمون بهتره
سرعت دانلود شاتل 17 هستش 128 منم میخوام صبا نتی شم خفه شدم 3 ماه شاتل تحمل کردم و پینگش بیخود
امروز رفتم اشتراک 256 رو تمدید کنم ، بی وجود گفت تمدید نمیکنن ، فقط و فقط 128 ، چه با نامه یا بی نامه :13:
اوایل که اومده بود ، هر سرعتی میخواستی میدادن اونم بدون محدودیت حجمی ==> نا محدود .
بعد از اینکه کلی مشتری جمع کردند حالا اون روی اصلی خودشون رو نشون دادند ،
کجای دنیا آخه همچین قانون احمقانه ای رو دارند ؟؟؟ سرعت بالای 128 ممنوع !!! آخه واسه چییییی ؟؟؟!؟!؟!؟
همه ی کشور ها روز به روز سرعت اینترنت رو بیشتر و قیمت رو کمتر میکنند ، اصلا سر این موضوع بین کشور ها رقابت وجود داره ،
اما اینجا با کمال بی شرمی و پررویی ، قانون تصویب میکنند سرعت بالای 128 واسه مردم ممنوع و خطرناکه حسن !!
با تمام وجودم دارم حرص میخورم ، امام زمان زودتر بیا ما رو از شر این حیوانات تهی مغز ، خلاص کن
اگر دو تا اشتراک 128 را روی دو خط تلفن بگیریم می توان داده های دریافتی را اتوماتیک روی یک کامپیوتر دریافت و ادغام کرد و به صورت یک خط 256 استفاده کرد؟
منظورم اذغام خودکار و اتوماتیک داده های دریافتی از هر دو خط روی یک کامپیوتر است؟
بابا غصه نخور.نقل قول:
منم واسه همین مسخره بازیهایی که اینا در میارن Adsl نگرفتم.
به نظرم همون Dial up از همه بهتره:31:
آقا اینا به کنار. تمدید نکنن به درک . اما من پول برای 256 دادم ولی سرعتم چند روزه روی 15 هست :oنقل قول:
اینو چی میشه اسمشو گذاشت؟ توی یه اداره دولتی دارن تو روز روشن دزدی میکنن. این مال حروم هست. ایشالا خرج دوا دکترشون بشه
شما میتونی صبر کنی تا امام زمان بیاد کارارو ردیف کنه. من که سال دیگه دارم میرم افغانستان اقامت بگیرم.
بچه ها یه سوال
من الان 256 دارم اگه خیلی دانلود کنم احتمال داره اکانتم رو ببندن یعنی کسی تا حالا این تجربه رو داشته ؟
فکر نمیکنم. چنین چیزی هم گزارش نشده تا حالا.نقل قول:
من عمار یاسرم. از دیروز شدیدا سرعت افت کرده. برا بقیه هم همینطوره ؟
نه من افت سرعت ندارمنقل قول:
من که میخوام برم غرامت بگیرم. اگر اون مسئول براش مهم باشه که نون حلال سر سفره زن و بچه اش ببره باید غرامت بده. وگرنه یه دزد کثیفه
من هزینه 256 دادم اما سه هفته اس سرعتم اکثر اوقات به اندازه اینترنت 64 هست. اعصابم به هم ریخته
سلام
من تازه واردم و ناشی!!!!
من چند روز پیش برای 128 از مخابرات ثبت نام کردم تا دیشب که یک آقایی زنگ زد و گفت شب برای راه اندازی میاد اما زمانیکه آمد و یوزر و پسورد داد و امتحان کرد دید خط adslوصل نیست گفت ممکنه فیوز از مرکز سوخته باشه آیا همچین چیزی میشه؟؟؟؟
قول داد صبح پیگیری کنه اما هنوز که هنوزه هیچ......
به نظرتون مشکل چیه؟
اگه حل نشد کجا مراجعه کنم؟مرکز مخابرات منطقمون(مالک اشتر )یا برم مرکز عمار یاسر؟
رفتم واسه شارژ قیمت کمی رفته بالا ، پول آبونمان هم جدا گرفتن!
نه، پیگیری خواستی بکنی کلا مکانش عمار یاسره تو خ سمیهنقل قول:
سلام
یه خبر بد!!!!!
اینترنت کهک (قم رو نمیدونم) نا محدود بود و بسیار با صفا!!!
اما امروز که یکی از بچه هه برای شارژ مجدد اقدام کرده بود خبر محدود شدن سرویس رو شنیده بود!!!!!!!!!!
با این اوضاع و احوال اگر محدود بشه و با همین سرعت هم بخواد ادامه بده من یکی که شارژ نمیکنم.
اما بهش گفته بودن اگر 256 هم بخواد بهش میدن!!!!! اینجا چه خبره؟؟؟؟؟
راستی قم چطوره قمم محدوده یا نا محدود؟؟؟؟؟
سلام
بعد از یکسال مشترک بودن اینترنت مخابرات باسرعت 512 ازشرش راحت شدم سرعتش بسیار بسیار بد تا7 ماه پیش که همش قطع بود انقدر شکایت وپیگیری کردیم اخرش هیچ امور مشترکینشون چوپان های دروغگو هفته ایی که7 روزه 8 روزشو توبازرسی بلوار 15 خرداد بودم امید وارم که خدا ازشون نگذرد
دیروز باشاتل قرارداد یک ساله بستم امیدوارم که ازاین یکی رازی باشم
مطالب اینجارا مطالعه کردم دیدم دوستان از شاتل رازی هستن
تایادم نرفته تویک سالی که مشترک مخابرات بودم 2 گیگ دانلود نداشتم فقط سرعت بایم مهم بود که متاسفانه...ازبدهایش چی بگم خوب دوستان میگن برای چی اینترت adsl مصرف میکنی کاراصلی بنده بورس بازی وسرعت اینترت برایم مهم است
امید دارم همه دوستان سلامت وتن درست باشن.
نجربه ثابت کرده هیچ وقت حتی با بهترین شرکت از 3 ماه بیشتر قرارداد نبندید .چون کیفیت شرکتها پایدار نیست یا باید از پولتون بگذرید و سرویس رو جمع کنید یا با سرعت کمشون تا پایان دوره بسازید چون معمولا پول ماه هایی که استفاده نکردید رو نمی دند یا اذیت می کنند.نقل قول:
باتشکرازبیانات شمادوست عزیزنقل قول:
اینهم تجربه ای شد برای بنده.
سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم!
[QUOTE=sub-zero;6110717]سلام.
شنبه رفتم واسه شارژ گفتم بابا بیشتر از 128 هم بدین دیگه... یهو طرف در آومد گفت الان تا 512 هم میدیم!
فکم چسبید به زمین! گفتم ایول بابا... اینترنت نا محدود با سرعت 512 چه شود!اونم با قیمت مناسب مخابرات!
بعد تازه گفت قیمت هامون عوض شده اوناهاش رو دیوار زدیم بخونید و انتخاب کنید! بعد پیش خودم گفتم آخ جون حتما هم ارزون تر شده دیگه گرون که نمیشه!
رفتم و تعرفه ها رو داشتم میخوندم...! هر چی نگاه میکردم باورم نمیشد چی میبینم!
متاسفانه اینترنت مخابرات هم به سرویس های محدود تبدیل شده بود! دوران خوش اینترنت نامحدود مخابرات هم به پایان رسید!
بعد با نا امیدی از طرف پرسیدم محدود شده ؟ گفت بله... گفتم خسته نباشید! پس با اجازه دیگه به درد نمیخوره!
و شارژ نکردم و الان هم با دایال آپ دارم دنبال یه سرویس و یه شرکت مناسب میگردم !
اما همه شرکت ها قیمت نا محدود هاشون سرسام آور بالاست!
اصلا نمیدونم چکار کنم!
درسته سرعتش پایین بود...اما خوبی این بود که محدودیت نداشت! من تو این یه ماهی که داشتم حداقل 20 گیگ دانلود داشتم![/QUOTE
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
البته حیف که یادم نیست تعرفه هاش دقیقا چقدر بود... من هر چی شرکت های دیگه رو چک میکنم میبینم نمیصرفه!نقل قول:
همون خوب که شارژش نکردی دوست من اینها چه فکری پیش خودشون کردن
منهم چندروزپیش شارژم تمام شد
باید دوباره برم مخابرات ببینم دقیقا حجم هاش و قیمت هاش چی بود یه مقایسه کنم شایدم دوباره از مخابرات بگیرم اگه ببینم نسبت به شرکت های دیگه ارزون تره!
خاک تو سرشون که هنوز سایتشون تعرفه های قبلی رو زده! البته تا این لحظه!
از دوستان اگه کسی تعرفه های جدید رو میدونه لطف کنه بزاره اینجا...کد:http://www.tcq.ir/web/guest/100
خودم هم اگه رفتم از اون آگهی کذایی :31: یه عکس میگیرم میارم میزارم اینجا!
سایت باز نمیشهنقل قول:
راستی بیبنم دانلود شبانه هم داشت؟
اگه نداشته باشه که پشیزی ارزش نداره
سلامنقل قول:
برای دریافت اطلاعات بیشتر قیمتهابااین شماره تماس داشته باشید 7744110 اقای میری .
سرعت 256 ماهیانه 4 گیگابایت 10400 تومن
برای هر بار شارژ هم باید بریم مخابرات
هر گیگ اضافه هم 2500 تومن
این مثل یه آدم معتاد میمونه که روزی 10 گرم مواد بهش بدی بعد از چند ماه یه دفعه بهش بگی روزی 1 گرم دیگه بیشتر بهت نمیدم
من نمیدم این ایده ها از کله کدوم آدم کله پوکی تراوش میکنه
شش ماه اینترنت نامحدود دادن پدر همه شرکتها خصوصی رو هم در آوردن حالا هم که وضعیت شده مثل سابق آقا اگر کسی راه حلی چیزی داره بگه بریم یه اینترنت نامحدود بگیریم
چه میدونم دزدی ماهواره ای بابا اینا مسخره اش رو درآوردن
یه گلابی نشیته بود میگفت با رئیس صحبت کردیم ایشون هم تایید کردن کع اینترنت شبانه هم بهتون بدیم پدر سوخته ها
:31::31::31:نقل قول:
بابا من چهارشنبه اونجا بودم کی گفتن 256!
من گفتم 256 گفت نامه!!!!!!
به به !
یعنی خودت با رایسه حرف نزدی!
پسر من با کارمنده دعوام شد.بردم پیش رایس!گفت شاید شما مشکل سخت افزاری و نرم افزاری،از فیلتر شکن استفاده میکنی،ویندوزت مشکل داره!
گفتم اقای رئیس فقط اینو بدونین که من 10 سال کامپیوتر دارم که الان 20 سالمه از 10 سالگی با رایانه بزرگ شدم!یعنی اینقدر حالیم نیست که کامپیوترم کی خرابه کی درسته!
دیگه خفه شد هیچی نگفت!یه ببویی بود که نگو!اولش با سلام علیکم رفتم تو اخرش اصلا محلم نزاشتن میخواستم برم!!!!!!:31:
به اسم 128 سرعت 256 میدن اگر بذاری رو دانلود با سرعت 30 کیلوبیت دانلود میکنه
حالا اینبار شارژ کردم ماه دیگه میرم art شاتل میگیرم معلوم هم نیست شاید ماهواره ای گرفتم گور باباشون:46:
فکر کنم رئیس چیزی عوض شده اصلا جای اتاقشون هم عوض شده بدبخت کارمنده شده عین این دکه دارا :27:
ای کاش من رئیس میشدم :rolleye:
صبا و شاتل و غیره هیچکدوم سرویس نا محدود نمیدن ؟
این اینترنت شبانه مخابرات احتمالش چقدره زود بیاد ؟ اگر نباشه اصلا جای درنگ نیست و خطم رو جمع میکنم ولی بدونم به زودی بخواد بیاد نمی ارزه حالا به رفتن از این شرکت به اون شرکت.
سلامنقل قول:
اخه رفیق من این چه حرفیه که شما میزنین!:10:
رفیق من با نامه 256 گرفته!دانلودش 90!:5:
پس باید بگیم به اسم 256 دارن بهش 512 میدن دیگه اره؟:13:
تهران دارن 128 رو با 50 دانلود میدن!:18:
شاهد دارم به جون خودم!:27:
من قبلا از شاتل سرویس داشتم به اسم eco-128 سرعت دانلودش 70 بودنقل قول:
ولی وقتی رفتم سرویس art-128 گرفتم سرعت دانلودم 18 بود
شما هم اگر 128 داشته باشی یه تست بزنی متوجه میشی سرعت دانلودت 30 هست من چند تا از دوستانم از مخابرات سرویس گرفتند و همشون هم 128 دارند و همشون هم تایید کردند که سرعت دانلودشون 30 هست
امروز هم بهونه اصلی کارمند اونجا افزایش سرعت بود که به نظر من برای بستن در دهن مردم هست قول میدم ماه دیگه سرعت رو برگردونند :19:
ولی به اتفاق از این وضعیت ناراحت هستند
سلام
دوستان اگرلطف کنند لینک تست سرعت اینترنت ودانلدرابگذارید ممنون میشوم
باسپاس فراوان.
سلامنقل قول:
منم 128 هست و دانم 30
چه فایده وقتی محدودی
بعدم اونی که 256 هست یعنی 512 داره؟؟؟؟؟؟؟
برای من سواله!
نمیدونم فقط میدونم یه مشت دزد ریخته توی مخابرات!
بیین با هم اونجا رو منفجر کنیم!:31::31::31:
من فعلا رفتم تو خط اینترنت ماهواره ای هزینه راه اندازیش خیلی بالاست حدود 200 تومن :18:نقل قول:
ولی برای بعد از ماهی 20 شروع میشه به بالا البته سرویس های نامحدود با سرعت 256 به بالا
البته باز هم به مشکل بر میخوریم پارازیت و قوانین جمهوری اسلامی :41:
نمیدونم به خدا یعنی اگر این شماره رئیسش رو داشتم جد و آبادش رو میاوردم جلو چشاش بلایی به سرش میاوردم که مرغای آسمون به حالش گریه کنند
شیطونه میگه روغن ترمز بریزم رو ماشینش :31:
سلام.نقل قول:
صبا که سرویس نا محدود نداره یعنی نداشت تا دو ماه پیش که من داشتم...
اما شاتل :
و آسیا تک :کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices/
کد:http://www.asiatech.ir/fa/pages/sp78f151/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D9%87%D8%A7.html
قیمت هاشون بالاست. نمیصرفه.نقل قول:
برمیگردم همون صبا. با شبانش دوباره سر میکنم.
سرعت شبانش خیلی مزخرف شده بودا !!!!نقل قول:
من دو ماه پیش داشتم دیگه...سرعت دانلودش خود کشی که میکرد میرفت رو 16 الان رو نمیدونم...
اولاش رو 60 70 بود...بازم تحقیق کن...
سلام
بچه ها نمیشه از جایی سراغ گرفت ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
مثلا از 4 گیگ چقدر!
من که همش دلشوره دارم!میترسم تمومشه!گرچه 4 گیگ خدایی زیاده!البته زیاد نیست ولی خوب با این سرعت میخوام چکار کنم!
بازی انلاین؟فیلم؟دانلود؟
شاید بشه یه برنامه رو دانلود کرد ولی فیلم اصلا!
راستی بچه ها مال شما هم یک دفعه قطع نمیشه!من یه 5 دقیقه میره قطع میشه!فکر کنم محدودیت زمانی هم دارم!:31:
سلام
تو سایت مخابرات قم یه قسمت نوشته خدمات adsl اونجا برید یوزر و پسوردتون رو بگید تا بهتون بگه چقدر حجم دارید(البته سایت مخابرات هم مثل سرویس هاش خیلی وقت ها قطع هست