مثل اینکه سیمبین آنا صفحه کلید معمولی (آلفا) نداره:-(
Printable View
مثل اینکه سیمبین آنا صفحه کلید معمولی (آلفا) نداره:-(
سلام آقا سک سوال داشتم من تو بلوتوث کردن بعضی برنامه ها مشکل دارم آهنگ و فیلم میتونم بفرتم اما نرم افزار ها چه با فرمت سیس چه جاوا نمیشه میگه فایل محافظت شده است و ارسال فایل محاففففظت شده ممکن نیست حتی یک فایلی که از یکی گرفتم میره تو قسمت recived بعد دوباره همونو بخوام ارسال کنم میگه فایل محافظت شده هست منظورم فایل نصبش هست نه خود برنامه
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
سلام آقا یک سوال داشتم من تو بلوتوث کردن بعضی برنامه ها مشکل دارم آهنگ و فیلم میتونم بفرتم اما نرم افزار ها چه با فرمت سیس چه جاوا نمیشه میگه فایل محافظت شده است و ارسال فایل محاففففظت شده ممکن نیست حتی یک فایلی که از یکی گرفتم میره تو قسمت recived بعد دوباره همونو بخوام ارسال کنم میگه فایل محافظت شده هست منظورم فایل نصبش هست نه خود برنامه
سلامنقل قول:
کلا همه ی گوشیهای نوکیا اینگونه اند و اگر میخواهید نرم افزاری را برای کسی بفرستید با قرار دادن کارت حافظه و کپی کردن نرم افزار روی رم و یا وصل شدن به کامپیوتر اینکار رو انجام بدید.
یا باید نرم افزار explorer رو روش نصب کنی که ماشالا برای این گوشی خیلی راحت پیدا می شه نیاز به ساین هم نداره بعد با اون هر چی رو دوست داشتی بلوتوث کنینقل قول:
یا اینکه حرف آخر پسوند فایل رو حذف کنی بعد بلوتوث کنی مثلا اسم فایل هست sky.sis این s اخر رو در قسمت rename ازش حذف کن بشه sky.si بعد از اون خیلی راحت بلوتوث می شه ...
راحل سوم هم اینه که اگه مموری گوشی تو با مموری گوشی طرف مقابل می خونه مموریت رو در بیاری بندازی به گوشی اون بعد اونجا با نرم افزار مدیریت فایلها انتقال بدی به حافظه گوشی
اگه گوشیت c7 هست و کابل فلش مموری براش خریدی می تونی دو تا گوشی رو با کابلهاشون بهم وصل کنی بعد حافظه گوشی طرف می شه یکی از درایوهای گوشی شما...
خیلی ممنون که جوابمو دادید راهنماییتون مفید بود
سلامنقل قول:
واقعا ممنون مخصوصا درمورد تغییر نام وارسال کردن فایل تا حالا نمیدونستم.
سلام دوستان من این گوشی رو و این برند رو تازه دستم گرفتم
در مورد بلوتوثی که از یکی میگیرم حالا چه عکس چه کلیپ چه جوری میشه اون فایل رو فرستاد تو البومه عکسها یا ویدوهات
بدجور رو مخمه
یه چیز دیگه
نمیدونم چه را نقشه گوشیم رو که آپدیت کردم حالا ماهواره منو نمیبینه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
با سلامنقل قول:
وقتی با باوتوث چیزی دریافت میکنید در پیامهاتون ذخیره میشه و فقط اون رو باز کنین و بعد ازش خارج شوید.با این کار اون فایل که گرفتید در پوشه ی recieve در حافظه ی 8 گیگی ذخیره میشه و لازم به هیچ کاری نیست و میتونین بلافاصله پس از دیدن فایل در صندوق ورودی اون رو پاک کنین.
دوست عزیز همونطور که میدونید C7 سیمبین3 هستش و در سیمبین3 فایلهای بلوتوث شده مستقیم در مس مموری ذخیره میشه حتی اگه اون فایل رو بدون باز کردن در قسمت پیامها حذف کنید.نقل قول:
خوبیش اینه که مثلا 100 عکس گرفتی لازم نیست تک تکشون رو باز کنی حتی برای حذف کردن هم لازم نیست دونه دونه مارک کنی و میتونی تو قسمت کانورسیشن یه جا حذفش کنی...
ممنون از راهنمایی :10:نقل قول:
من این رو میدونستم فقط میخواستم ببینم چه جوری این فایل ها رو انتقال باید داد به photo یا به آلبوم ؟؟؟
ممنون میشم :11:
فکر میکنم خودش باید اضافه شه. یا اینکه خاموش روشنش کنی و یا اینکه از پوشه رسیو به جای دیگه انتقال بدی...نقل قول:
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
سلام.
روی گوشی دوستم چایی ریخته بعد از چند روز تاچش مشکل پیدا کرده جوری که دکمه های پایینش از کار افتاده اما وقتی توو قسمت پیام ها از تاچش استفاده میکرد کار میکرد یعنی مثلا وقتی تایپ میکرد و تیک سبز رنگ گوشه صفحه رو میزد کار میکرد. فلش کر درست نشد.
یه جا برد تعمیر کار گفتش یه آی سیش سوخته باید عوض شه 10 15 تومن هزینشه. برد یه جا دیگه تعمیرکاره گفت نه این گوشی که آی سی نداره مشکل از تاچشه من برات عوض میکنم درست میشه 60 تومن هم هزینشه؛ گوشیو داد بهش اما درست نشد.
حالا میخواستم بدونم اینکه یارو گفت آی سی نداره یعنی چی؟؟
دوستان می خوام این گوشی رو بخرم ولی کسایی نوشته بودند که بعد از پنج روز گوشی برای خودش خاموش میشه نیاز به کمک فوری دارم.آیا این گوشی را با این بودجه بخرم یا به صرفه نیست و گوشی مشکل سخت افزاری داره.
دوستان می خوام این گوشی رو بخرم ولی کسایی نوشته بودند که بعد از پنج روز گوشی برای خودش خاموش میشه نیاز به کمک فوری دارم.آیا این گوشی را با این بودجه بخرم یا به صرفه نیست و گوشی مشکل سخت افزاری داره.
كسي جواب نميده
دوست عزیز به نظر شما این منطقیه که گوشی در این سطح و از شرکت نوکیا بعد چند روز تعطیل شه؟؟؟نقل قول:
اینکه گوشیه بعضی از دوستان اینجوری شده دیگه بر میگرده به شانس بدشون!
من چند ماه هستش این گوشیو دارم با استفاده خیلی زیاد اما مشکل خاصی باهاش نداشتم. این گوشی با امکانات و قیمت مناسبی که داره واقعا فوق العاده هستش...
man yek mah pish nokia c7 kharidam,chon ye goshie dg mikham bekharam,ghasde forosh daram.goshi kamelan salem v akbande khodaish,range meshki.
Harki ghasde kharid dare be goshim sms bezane.
09358607929
gheymat:300000 toman.
من حدود 3 ماهه این گوشی رو دارم واقعا با این قیمت عالیه و تا حالا اخ هم نگفتهنقل قول:
و مثل روز اولش کار میکنه :46:
دوستان فعال کردن اسکرین سیور یعنی فعال بودن دائمی lcd ، به نظر شما این باعث کاهش محسوس عمر lcd نمیشه؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
چرا :20: شک نکن که عمر باطری و گوشی کم میشه
سوال:شما هم این آلبوم ها رو توی file manager پاک کرده بودید و بعد میخواستید تو میوزیک پلیر پاکشون کنید؟
خیر من آهنگ هاشو پاک کردم بعد دیدم که عکس آلبومش مونده...
از ترس اینکه دوباره همه چی بریزه به هم یک ماهی میشه دیگه توش آهنگ نریختم:31:
خداییش سخته با این مساله کنار اومدن
دوستان یه مشکل
من حدود 150 تا اس ام اس تو messaging داشتم وقتی عصری نگاه کردم
دیدم شدن 85 تا و حدود 65 تا پاک شده دلیلشو نمیدونم این گوشی ها ایا
محدودیتی دارن تو تعداد پیام ها؟؟؟
شاید یکی پاکشون کرده:31:نقل قول:
من n86 داشتم گاهی اینجوری میشد که بعضی اس ام اس هام پاک میشد اما توو C7 چنین مشکلی ندیدم.
sent box محدودیت 999 داره اما من توو inboxam بیشتر از 1200 اس ام اس هم داشتم( که الیته باعث کمی کندی و هنگ در مسیجینگ میشد)
LED دکمه ی منو علاوه بر رنگ سفید میتونه رنگ قرمز رو هم نشون بده (وقتی در حین مکالمه mute رو انتخاب میکنی)
کاش از این قابلیت توو این گوشی بیشتر استفاده میشد مثلا برای گروهی از مخاطبین میشد رنگ قرمر رو انتخاب کرد:13:
نه کسی پاکشون نکرده من دیروز ظهر نگاه کردم درست بود ولینقل قول:
عصر دیدم نصفه پیام ها پاک شده....دلیلشو نمیدونم:41:
سلام من وقتی c7 رو به کامپیوتر وصل میکنم برنامه ی pc Suite اونو پشتیبانی نمیکنه چیکار کنم؟
اگه درایوری نیاز هست که نصب کنم لطفا برام بذارید
نقل قول:
دوست عزیز از Nokia Ovi Suite استفاده کنید و گوشی رو در حالت Nokia Ovi Suite به سیستمتون وصل کنید.
نیاز به داریور خاصی نیست...
مرسی دوست عزیز یه مشکل دیگه . بعضی وقتا که شارژرو به گوشی وصل میکنم شارژ نمیشه و تاچش هم عمل نمیکنه مشکل از کجاست؟
کجای انجمن باید درخاست بدم که فایل cer و key بهم بدن؟
نقل قول:
راستش من تا حالا به این مشکل بر نخوردم. برای اینکه مشخص شه مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاریه به نظر من شما یه بار گوشیتو با کد #7370#* ریست کن (اطلاعاتت پاک میشه ها:31:) و اگه فرقی نکرد فلش کن تا بیبنی نتیجه چی میشه.
سایتهایی که cer و key میدادن به دلایلی فعلا نمیخوان یا نمیتونن افتخار بدن:13:
شما میتونی فریمور -- شده روی گوشیت بنصبی.
-------------------------------------------------------------
دوستان برای استفاده از نور فلاش گوشی نیاز به نصب نرم افزار خاصی نیست.
کافیه دکمه ی آنلاک کنار گوشیو به پایین نگهدارید ( و در آنجا مکس کنید:31:) تا...تا... فلاش روشن شه:10:
اگه تست کردین ممنون میشم اطلاع بدید:11:
نقل قول:
بله درسته دوست عزیز ازهمه دیگه همینجوریه
ولی تا چه مدت میشه فلاش روشن باشه که به گوشی
ضرری نزنه؟؟
دوست گلم استفاده از هرچیزی به هر حال عمرشو کم میکنه دیگه. فلاش گوشی هم همینطور.نقل قول:
اما فلاش گوشی لامپ ال ای دی هستش. حرارت تولیدی تو این لامپ ها بسیار پایینه و این یکی از دلایل عمر طولانیشه.
در کل جای نگرانی نیست و با خیال راحت استفاده کن:46:
فیرمور رسمی آنّا برای Anna Firmware) C7)◄ ورژن (022.014)(RM-675) اومد!!
با استفاده از برنامه Nokia Software Updater 3.0.383 می تونید گوشی تونو اپدیت کنین!!
لینک دانلود با حجم 41 مگابایت:
کد:http://nds2.betalabs.nokia.com/NokiaSoftwareUpdater/NokiaSoftwareUpdaterSetup_EN_3.0.383.exe
با سلامنقل قول:
کسی نصب کرده این فریمور رو که ببینه با فارسی مشکلی داره یا نه؟
اطلاعات گوشی از قبیل پیامها و مخاطبین پاک میشن؟
سلامنقل قول:
من خودم هنوز آپ نکردم !!ولی 100% میکنم
من با نوکیا آپدیتر همیشه آپ می کنم و فارسیه گوشیم سر جاشه!!!ولی این رو هنوز تست نکردم!!
برای اعمال تنظیمات یه ریست فکتوری باید بکنین که در این صورت اطلاعات می پره ولی برای حفظشون قبل از آپدیت یه بک آپ بگیر که راحت بشی!!
با سلام من که رفتم اپدیت کنم ورژن 24.0.0.1 یه همچین چیزی رو داره.
383 مگابایت هم اپدیتشه.
نمیدونم چرا به هفتاد و چهار مگ که میرسه برای چی ارور میده و دانلود تموم نمیشه.
سلام
من آپدیت کردم
و کاملا انجام شد و زبان فارسی هم سره جاشه
اگه می تونی یه عکس از اروری که می ده بذار شاید بتونم کمک کنم!!
اسکذین شات از ورژن جدید رو هم تا چند ساعت دیگه می ذارم تا دوستان ببینن
دوباره از اول گذاشتم آپدیت بشهنقل قول:
اگه نشد حتماارور رو میذارم.همچین چیزیه که از اینترنتم و سرعتش ایراد میگیره و یا همچین چیزی.
بازم ممنون.
آقا دوباره این ارور میده.
اینم عکس ارورش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برا منم اولش این ارور رو می داد چند دقیقه بعد تست کن درست می شه!!!
آخه بیش از ده بار این ارور رو بهم داده.نقل قول:
اولش
وسطش.
فکر کنم این دفعه نوبت آخرشه!!!
:دی
:41:نقل قول:
ببین گوشی رو مستقیم به خوده کیس وصل کن از هاب یا چیزه دیگه استفاده نکن !!!
دوباره تست کن باید آپ کنه!!!
!!
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
اینم چندتا اسکرین شات از سیمبین آنا:
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------