گیم پلی بازی نسبت به نسخه قبل چقدر تغییر کرده ؟
Printable View
گیم پلی بازی نسبت به نسخه قبل چقدر تغییر کرده ؟
هیچی:31:نقل قول:
البته حرکاتی بهش اضافه شده که سرعت بتمنو زیاد میکنه
مثلا موقع پرواز کردن.
بازی برای PC منتشر شده! فقط مونده کرک ـش...
ببخشید این بازیش open world هستش؟
نسخه 1 رو بازی نکردم نمیدونم چجوریه خب:14:
خیرنقل قول:
به عبارتی نمیه open worldه.:20:
پس چرا خبری از نسخه PC نیست ؟
مثل اینکه نسخه ی pcاش ،رابین(Robin) بطور کامل توش هست.
ایوووول:20:
لینک دانلود نسخه PC هم اومد.
کد:http://skidrowcrack.com/batman-arkham-city-retail-dvd/
اهم.........نقل قول:
کارت گرافیک شما ضعیفه ممکنه که بالا بیاد ولی نیاد بهتره...
سلام مشکلات اجرای این بازیرو واسه xbox هم میشه اینجا پرسید ؟ اگه میشه لطفا بگید من با اینکه اپدیت 13604 رو ریختم چکار کنم که اجرا بشه
سلامنقل قول:
آره بابا بپرس-کی به کیه؟:31:
شما الان نمیتونید بازهای جدیدو بازی کنید؟؟
خب با این روشی که میذارم میتونید بازی کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529873
من يه جا گير كردم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟؟؟
به يه دره بسته رسيدم كه ميله هاي آهني داره و اونطرف ديده ميشه و يه دستگاه هستش كه ميگه بايد با بترنگ كنترلي بزني اما هر چي ميزنم از ميله ها عبور نميكنه!!!!!!!!!!
ظاهرا سر کرک این بازی مثل نسخه قبلی قراره به دردسر بخوریم . مشکلاتی مثل پرواز و grapple اینجور چیزا :41:
به سلام -چطوری عشق بتمن؟ :دینقل قول:
عکس میذاشتی خیلی بهتر بود.میدونم با پلی 3 بازی میکنی و عکس گذاشتن سخته ولی بذار حدس بزنم کجایی:
قبلش پنگوئن برات کلی دشمن با یه بچه غول میفرسته؟؟اگه اونجایی باید با همون بترنج کنترلیت به جایی که پنگوئن بود پرت کنی و بعدش هدایتش کنی به سمت چپ و بعدش بزنیش به یه دکمه که در باز بشه.از لای میله ها رد نمیشه.باید پرتش کنی رو هوا و بعدش هدایتش کنی.همونطور که گفتم
سمت راست هم پرت کنی یه مجسمه ی پنگوئن هست که بزنیش بهت امتیاز میده
فعلا :20::5:
سلام داداش این روشی که گفتی خیلی باحال بود ولی درست نشد تمام مراحلم موبه مو انجام دادم ولی نشد که نشد توروخدا بگین چکار کنم خیلی تو کف این بازیم ؟ ضمنا من از کجا بفهمم الان اخرین ورژن ال تیم چیه ؟نقل قول:
:||
آقا یه WalkThrogh بزارین برا ما اینقدر به مشکل بر نخوریم : دی ، واللا ! : دی .
بعد از اینکه سربازا که تو یخ هستن نجات میدم میرم یه جایی که یارو پنگوئن وایساده هی یخ میزنه :|| هیچ راهی نداره بعد باید برم دنبال Freez . چند تا ورودی دیگه داره اون سالنه که توش سربازا هستن که یخ زدن اونا رو همه رفتم و سربازای توشو آزاد کردم و ادمشو کشتم : دی
حــالا چی ؟ :| این فریز کجاست ؟
سلامنقل قول:
راستش دیگه نمیدونم.آخرین بار کی کنسولتو آپدیت کردی؟آخرین بازی ای که اخیرا انجام دادی کی هست؟
راه دیگه ای فعلا وجود نداره تا اینکه صبر کنی ببینیم هکرها چه کار میکنن که فعلا همین روشی که گذاشتمو گفتن.:41::20:
بابا حسام یه کم به اون مخت فشار بیار :31::31:(شوخی کردم ناراحت نشیا :) )نقل قول:
خب تو اون مرحله یه سلاح جدید بهت نداده؟اگه داده باید هی دورر پنگوئن بچرخی تا مسیری که پنگوئن رفته اونجارو پیدا کنی.حالا میری سمت پنگوئن و نزدیکش میشی و با اون اسلحه ای که تازه گرفتی تفنگشو خنثی میکنی.گرفتی؟
اینم راهنما همراه با تصویر:
کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/guide.asp?ID=12565
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=aha2012;6653972]سلام
راستش دیگه نمیدونم.آخرین بار کی کنسولتو آپدیت کردی؟آخرین بازی ای که اخیرا انجام دادی کی هست؟
راه دیگه ای فعلا وجود نداره تا اینکه صبر کنی ببینیم هکرها چه کار میکنن که فعلا همین روشی که گذاشتمو گفتن.:41::20:
ببین برداشت اشتباه نکن :11:. من اخرین اپدیتی که ریختم 13604 . من میگم شاید باید lt2 هم بریزم میخوام فرق این LT با اون اپدیت من چیه منظورم اینه که مشکل از کجاست باید چکار کنم
نه بابا :دینقل قول:
بابا حسام یه کم به اون مخت فشار بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی کردم ناراحت نشیا :) )
نه هوز چیز جدید نداده ! فعلاً گفته برو فریز رو پیدا کن اون بلده اسلحه رو خنثی کنه !! مسله اینه که فریز کجاس ؟ :دی
خب از اول بگو دیگه.پس دنبال فریز میگردی؟نقل قول:
خب اونجایی که همه جا یخ زده 3 تا ورودی داره.چپ-راست و مستقیم.درسته
میری سمت چپ و اون لیزرو از کار میندازی و 3 تا آدمو میترکونی و یه بچه غول میادو...................
خب؟
اونجا یه عالمه شیشه میشه هست که تو هر کدومشون یه چیزیه.اگه خوب دقت کنی فریز تو یکی از اونهاست و باید با استفاده از اون وسیلت درو براش باز کنی.
افتاد؟ :دی
بیا این مرتیکه فریز هست :دی :دی
آقا در کل این بازی ، بازیه جالبی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من واسه ایکس باکس میخوام بگیرم !! دوستانی که بازی کردن واقعا حال داده بهشون ؟؟؟؟؟؟
استغفر ا......... :دینقل قول:
این چه حرفیه میزنی.بازی واقعا معرکس.طوریکه آدمو درگیر خودش میکنه.100 درصد بگیرش و نهایت لذتو ازش ببر:5::20:
Robin DLC Trailer
Robin DLC Trailer HDکد:http://www.gametrailers.com/download/724238/t_batmanarkhamcity_trailer_robindlc_640x360_1200_m30.mp4
کد:http://www.gametrailers.com/download/724239/t_batmanarkhamcity_trailer_robindlc_1280x720_3500_h32.mp4
پی آمد DirectX 11
از این نسخه از بازی انتظار این میرفت که نسخه پی سی اش تازه با توجه به تاخیر در انتشارش - عنوانی کاملا بی عیب و نقص باشه که متاسفانه این طور نشده و تیم سازنده مورد نکوهش بعضا تند پی سی بازا قرار گرفته...
تو فروم رسمی این بازی گزارشاتی مبنی بر اجرای ضعیف بازی از سوی پی سی بازها اعلام شده که بعد از بررسی اون توسط تیم سازنده مشخص شده این مشکل هنگام فعال بودن DX11 خودشو نشون میده و تو DX 9 بدون دردسر پیش میره. حالا تنها پیشنهاد تیم سازنده هم برای پی سی بازا اینه که از اجرای بازی در حالت DX11 پرهیز کنند (برای غیر فعال کردنش باید لانچر رو اجرا و وارد تنظیماتش بشین و گزینه مربوط به عدم DX11 رو فعال کنین.) با این وضعیت باید به زودی منتظر اولین پچ برای رفع این مورد هم باشیم...
در مورد انتشار کرک برای این بازی هم متاسفانه در حاله ای از ابهام قرار داره و اینجور که از خبرها پیداست باز هم مثل نسخه قبلی باید با مشکل load و save در بازی روبرو باشیم که امیدواریم این مشکل هم بزودی حل بشه و کرک زودتر منتشر بشه...
منبع :
http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/10585-PC-DirectX-11-Issues-Please-Read
با تشکر از Djkiller عزیز
نسخه ی پی سی اومده ؟ :40:
کرکش نیومده ....نقل قول:
متن هومان تو بخش مشکلات بازی ها :
ونقل قول:
پی آمد DirectX 11
از این نسخه از بازی انتظار این میرفت که نسخه پی سی اش تازه با توجه به تاخیر در انتشارش - عنوانی کاملا بی عیب و نقص باشه که متاسفانه این طور نشده و تیم سازنده مورد نکوهش بعضا تند پی سی بازا قرار گرفته...
تو فروم رسمی این بازی گزارشاتی مبنی بر اجرای ضعیف بازی از سوی پی سی بازها اعلام شده که بعد از بررسی اون توسط تیم سازنده مشخص شده این مشکل هنگام فعال بودن DX11 خودشو نشون میده و تو DX 9 بدون دردسر پیش میره. حالا تنها پیشنهاد تیم سازنده هم برای پی سی بازا اینه که از اجرای بازی در حالت DX11 پرهیز کنند (برای غیر فعال کردنش باید لانچر رو اجرا و وارد تنظیماتش بشین و گزینه مربوط به عدم DX11 رو فعال کنین.) با این وضعیت باید به زودی منتظر اولین پچ برای رفع این مورد هم باشیم...
..
متن شما رضا میبد عزیز !!!
عجیبه جز خط اخر بقیه ترجمه عینا یکیه !!! جالب اینجاست که منبع ترجمه رو هم ذکر نکردین !!! لطف کنین کپی هم میخواین بکنین چک کنین کار بچه های همین فروم نباشه که بالاخره زود سه میشه !!!نقل قول:
پی آمد DirectX 11
در مورد انتشار کرک برای این بازی هم متاسفانه در حاله ای از ابهام قرار داره و اینجور که از خبرها پیداست باز هم مثل نسخه قبلی باید با مشکل load و save در بازی روبرو باشیم که امیدواریم این مشکل هم بزودی حل بشه و کرک زودتر منتشر بشه
+
دوستان اگه براشون مقدوره نسخه اوریج بازی رو بگیرن . DLC ها و انلاین فیچر بازی بی نظیر هستش .(بخصوص رابین ) یکی از بهترین های امسال هستش در کنار AC و UC !
Batman Arkham City مولتی پلیر نداره ....نقل قول:
Robin بخش DLC بازی هست ...!!!
نسخه پی سی کرکش کی میاد؟
درسته حق با شماست ، منظورم network feature بود زدم مولتی ، ممنون از توجهتون !نقل قول:
Batman Arkham City مولتی پلیر نداره ....
Robin بخش DLC بازی هست ...!!
نمرات نسخه PC هم منتشر شده...
GameSpy - 4 out of 5
GamePro - 5 out of 5
میانگین بازی برای سه پلتفرم به شرح زیر است :
از 31 reviews برای نسخه PlayStation 3 : 96.16%
از 58 reviews برای نسخه Xbox 360 : 94.24%
از 2 reviews برای نسخه PC : 90.00%
با توجه به Directx 11 در pc احتمال این هست که کیفیت بازی تو pc بهتر از نسخه ی کنسول ها باشه؟
واقعا بازی عالی ای بود.من متاسفانه دیر تونستم بازی رو تموم کنم ولی از تموم کردنش راضی ام به شدت.
گرافیک عالی بود.
داستان که حرف نداشت.
گیم پلی هم مثل همیشه عالی و جذاب بود.
من بهش امتیاز9رو از 10میدم: دی
اخرش چی میشه؟نقل قول:
دوستان یعنی اصلا راهی وجود نداره که بتونیم catwoman رو آزاد کنیم ؟؟(xbox(
بازیو تموم کردم.واقعا محشر بود.فقط نتونستم با catwoman بازی کنم که داستانو کامل بفهمم.:41:
در نتیجه تصمیم به خرید نسخه ی pc کردم:20:
حالا اگه کسی رابین و اون یکی یارو رو برای دانلود داره لطفا بذاره
گیم اسپات مثل نسخه کنسولی امتیاز 9 رو به نسخه پی سی داد
نقدش هم عین همون نسخه کنسول بود و هیچ فرقی نداشت
ظاهرا کیفیت توی هر سه نسخه تقریبا یکسانه و فقط نسخه پی سی شاید مثل شماره قبلی مشکلات کرک و اینا داشته باشه که اینو دیگه به عنوان مشکل بازی نمیشه به حساب اورد و تقصیر کار سازندگان نیستن
+
دوستان توی تاپیک اساسین هم گفتم که تاپیک اصلی بازی رو با تاپیکی که توی انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده میشه اشتباه نگیرید و سعی کنید توی تاپیک درست پست بدین
حتی مسائل مربوط به پچ های جدید بازی ها رو باید توی تاپیک مشکلات نصب و اجرای بازی پست کنید...
وحید جان ؟ اوضاع رو به راهه ؟نقل قول:
دیگه همه می دونیم گیم اسپات تو خیلی از بازی ها فرقی بین نسخه کنسولی و پی سی قاعل نمیشه.
ولی مثلا برید نقد IGN رو بخونید! باز دم IGN گرم که به گرافیک نسخه PC نیم نمره اضافی داد!
فقط اینو از طرف من داشته باش که گرافیک نسخه PC اصلا قابل مقایسه با کنسولی نیست!
در ضمن مشکل کرک و این چیزا برای سری پیش بود و خدا بیامرزتش! این دفعه هم مثل قبلی اومدن کاری کنن که بازی سخت کرک بشه ولی از اون ور پشت بوم افتادن و بازی بدون نیاز به کرک بالا میاد : )
یعنی چی بدون کرک اجرا می شه ؟!!! یعنی این کرک 110 مگ اسکیدرو سرکاریه ؟! مثل اساسین می شه بدون کرک اجراش کرد ؟!نقل قول: