نقل قول:
چون قیمت بلوری خام 20000 تومنه:19:
تازه قفل دارن:31:
Printable View
نقل قول:
چون قیمت بلوری خام 20000 تومنه:19:
تازه قفل دارن:31:
رایتر بلوری همونطوری که دوستمون گفت خیلی وقته اومده.نقل قول:
بازی های پلی 3 رو نمیشه رایتی بازی کرد، یعنی دستگاه نمیخونه. البته یه چند وقتیه که تونستن هـکش کنن تا بازی رو از روی هارد بخونه، که الان همه جا بازی روی هارد میفروشن.
قیمت دیسک خامش هم یه لایه 5 تومنه.
این g73 تو تهران .کجا می شه گیرش اورد؟
اگه نیست . چه قدر صبر کنیم تا یک مدل بهتر از این بیاد تو بازار؟؟؟
داداش ما 1 سال میشه اندر کفیم هنوز به این راحتیا گیر نمیادنقل قول:
نمیدونم چرا این شرکتا وارد نمیکنن شاید هم به خاطر اینه که گرون هست
اصولا تو ایران مردم گنده خرن چیز ارزون دوست دارن حتی اونایی که مایه دارن
دوست عزیز این مدل اونطور که شما میخواید که تو مغازه ها موجود باشه فعلا نیست.نقل قول:
تا الان بالای 30 تاشو من واسطه و شاهد معامله اش بودم و همه توسط مسافر وارد ایران شد و تو دست سریع فروخته شد.
اینم که امرتات اورده تو زرد در اومده معلوم شد قیمت پایینش برای چیه.
مدل 3 بعدیش اوایل بهمن میرسه.
هنوز نرسیده خیلی ها تمایل به خرید دارن.
در کل با نظرت موافقم .نقل قول:
اما این بیشتر تو این انجمن ها صادقه.
تو بازار و تو صنف این کار اگر اشنا داشته باشی و در جریان روزمره باشی متوجه میشی پول های خوبی بابت دستگاههای کانفیگ بالا رد و بدل میشه.
اینجا من هرچی بنویسم و بگم چون تو دنیای مجازی هست خیلی ها باور نمیکنن که این مدل تو رنج 3200 تا 3500 به راحتی خرید و فروش شده.
اما همون بدون کارتن سری قبل رو یکی از معاونین ایرانسل که ایرانی هم نیست رو هوا زد و وقتی جریان بدون کارتن رو براش تعریف میکردم و میگفتم همه میترسدن فقط میخندید. اونم 3 میلیون به واسطه دادیم و واسطه به این بابا 3200000 تومان حساب کرد.
جالبتر اینکه 3 روز بعدش تماس گرفتن و گفتن 8 تای دیگه هم میخوان.
فرهاد مطمئن باش خیلی ها هستن که حاضرن 4 میلیون هم هزینه کنن و به چیزی که میخوان برسن.
فقط مصادف شدن موجودی کالا در ایران با پیدا شدن این جور ادما در همون زمان مهمه.
تا حالا هر کی خریده دنبالش 2-3 نفر دیگه معرفی کرده از اطرافیانش که میخواستن.
ادم مایه دار و پول خرج کن هم زیاده.
خیلی برام جالبه که jh-a1 قیمتش بیشتر از jw3de هست
لینک jh-a1:
لینک jh-a1:کد:http://www.amazon.com/Republic-Gamers-G73JH-A1-17-Inch-Gaming/dp/B0039825JE
کد:http://www.amazon.com/G73JW-3DE-Republic-Gamers-17-3-Inch-Gaming/dp/B004AWF6QM
[QUOTE=linekhat;5764009]نقل قول:
این عکسا چی شد:19::19::19::19:
چرا امرتات تو زرد از اب در اومده هنوز که چیزی معلوم نشده:31:
بزار عکسا رو بزاره بعد:10:
نقل قول:
فرهاد باز اشتباه رفتی.
اینکه یک نفر بیاد تو امازون یک جنسی که دیگه پیدا نمیشه با قیمت بالا برای فروش بزاره دلیل بر ارزش اون کالا نمیشه.
تو 100 تا سایت امریکایی بگرد ببین چند تا میتونی پیدا کنی و چند؟
این لینک اول دقیقا قید کرده که دیگه تولید نمیشه:
نقل قول:
کد:http://www.excaliberpc.com/594937/asus-g73jh-a1-17.3-notebook-discontinued.html
نقل قول:
کد:http://www.btotech.com/_e/17_Asus_Laptops/product/asus_g73jh-a1/Asus_G73Jh_A1.htm
نقل قول:
کد:http://www.xoticpc.com/asus-g73jha1-out-stock-p-2731.html
نقل قول:
کد:http://www.ubid.com/auctions/product.aspx?AuctionId=704895343&uwb=uwbc10397
نقل قول:
کد:http://www.stuffbuff.com/item-detail.html?item_id=283797&id=1712
نقل قول:
کد:http://www.electronics-expo.com/index.php?page=item&id=USUG73JHA1&source=google
بازم میخوای؟نقل قول:
کد:http://dreambop.com/products/81527-asus-g73jh-a1-17-3-notebook-core-i7-i7-720qm-1-60-ghz-1920-x-1080-hd-1080-display-8-gb-ram-1-tb-hdd-bd-reader-dvd-writer-ati-mobility-radeon-hd-5870-bluetooth-webcam-windows-7-home-premium-h
دیدی قیمت ها حداکثر 1600 دلار و میانگین 1500 دلاره.
تازه 90 درصد هم نوشتن که دیس کانتینیو شده.
تک و توک هم یکی دوتا برای فروش دارن که اکثرا برگشت از فروش یا مونده از قدیمه.
حالا اگر خواستی بگو چندتا لینک از g73jw-3de با قیمتهای بالای 2200 دلار هم برای شما بزارم که کاملا متوجه بشی.
دوستان می خواستن یک عکس از g73 امرتات قرار بدن که نشون بده رزولوشن 1080*1920 نیست
پس چی شد؟
با تشکر.
هادی
سلام
دوستان من هم خیلی از این لپ تاپ خوشم اومده ؛ به نظرتون تا تیر ماه که کنکور بدم هنوز این لپ تاپ یک لپ تاپ قدرتمند محسوب میشه؟
یا مدل های جدیدتری میاد که اینا از رده خارج میشن؟
با تشکر
شما همون تیر بخر تا 2 ماه دیگه همه اینها دمده شده نسل سی پی یو ساندی بریج وایمکس نسل چار داره وای فای داره هلو
کانورت میکنه باقلوا مصرف پایین
نسل 5 انویدیا نسل 6 ای ام دی
قیمت رم هم داره میاد پایین همه 8 گیگ میندازن تا دو ماه دیگه
فقط اگه بشه هارد ssd شه معرکه میشه
ای بابا حالا چرا اینقدر فول اچ دی مهم شده !!!! به نظر من که فول اچ دی بودن باتری و علکی تمام میکنه . همون 1050در 1650 خوبه هم برای بازی که روون تر اجرا شه هم برای باتری
به خاطر درس چقد از تکنولوژی عقب بودیما !نقل قول:
فقط این هارد اس اس دی چی چی هست؟ یه توضیح میدی؟
اونوقت این سیستمای جدید نره رو 3؛4 میل قیمتش !
ssd یعنی موتر نداره مثل فلش دیسک با سرعت مافوق نورنقل قول:
قیمت ها اتفاقا میاد پایین همه چی رفته تو سی پی یو وایرلس لن وایمکس گرافیک و........
بچه ها یکی پیدا کردم با این مشخصات بگیرم؟
i7-720-6m
1gb ddr5 ati 5870
6gb ddr3
500 gb
17.3
dvd-rw
1.850.000
با رم 8 گیگ 1.900.000
بگیرم؟ چینی هم هست
بلو رای هم نداره
به نظر من که 8 گیگی رو بگیر. بلوری میخوای چکار بابا . فوقش اکسترنالش رو میگیری دیگه . الان این قیمتی که تو گفتی خیلی خوب گفته چون من خودم ام اس آی 640 رو با گرافیک 5850 و 4 گیگ رم و 15.6 صفحه 1900 قیمت کردم .
سلام.نقل قول:
میشه مدل کامل این لپ تاپ رو بگین؟
کدوم فروشگاه ها میفروشن؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام داداش واسم جالبه که ما هم سلیقه هستیم چون منم گوشیم samsun omnia hd i8910 هست:27::46:نقل قول:
نقل قول:
نگفتی کجا میفروشن:10:
سلام میبخشید چند روزی دسترسی به نت نداشتم اینم عکسها که گفته بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=hithd;5771689]سلام میبخشید چند روزی دسترسی به نت نداشتم اینم عکسها که گفته بودم.
:21:
دستت درد نکنه.
بالاخره من با یکی روبرو شدم که واقع بینه.
دیگه امرتات شورش رو در اورده.
هاردها رو هم 5400 دور با کش 8 مگ بسته. رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر منفی داره.
اقا من دارم alinware میگیرم:5:
دیگه از g73 gx660 این بچه بازیا خسته شدم:19:
از ایران ؟نقل قول:
یه 3 یا 4 تومنی پیاده شدی :31:
حالا جدا از شوخی چه مدلی از کجا ؟
منjh a1 g73 گرفتم اما فول اچ دی نیست بلو ری نداره و ۵۰۰ گیگه از ویندوز چطوری باید بکاپ گرفت و چنتا دی وی دی میخواد؟
مبارکه/چند گرفتی و از کجا؟ راستی اگه نتونستم جواب اون پیغامتو بدم واسه این بود که هنوز نمیتونم و تازه کارم تو اینجا!
دستت درد نکنه.
بالاخره من با یکی روبرو شدم که واقع بینه.
دیگه امرتات شورش رو در اورده.
هاردها رو هم 5400 دور با کش 8 مگ بسته. رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر منفی داره.[/QUOTE]
سلام خواهش میکنم/آره خیلی عوضیا و اصلا از چیزی سر در نمیارن! یا اینطور وا نمود میکنن!:18:
چون تو کانفیگ لیستشونم زده بود گرافیک 1 گیگ و باطری 4 سل!:2:
اگه میخواین مثل من از خریدتون پشیمون بشین برید از اینها اونم از خود شرکت در پیتشون خرید کنین!
من تازگی از اون دوتا گارانتیه دیگه ایسوسم نوت بوک خرید کردم اما سازگار کجا این عمله ها کجا!!!!
تا میتونین اطاع رسانی کنین تا اینها خودشونو درست کنن.
کس دیگه ای اینجا ازشون خرید نکرده؟!
اصلا پیشنهاد نمیکنم از این آدمهای عوضی و بیشعور خرید کنین!
فرزاد جون داداش بنظر تو این میارزه که من خریدم؟
جی73 جی اچ رو دست دو یا نمیدونم ریپیرش رو بدون کیف و ماوس وبا 6 گیگ رم و هارد دوال 1ترابایت تو پاساژ ایران حدود 1 یا 2 ماه پیش میداد 1980!!!!!!:18:
شنیده بودم تو پاساژ رضا 2200 میدادن!!!!!:41:
نقل قول:
از دوبی
m17 x
gpu gtx 280m sli
cpu Intel Core 2 Extreme QX9300
lcd 1920*1200
4500
نقل قول:
سلام خواهش میکنم/آره خیلی عوضیا و اصلا از چیزی سر در نمیارن! یا اینطور وا نمود میکنن!:18:
چون تو کانفیگ لیستشونم زده بود گرافیک 1 گیگ و باطری 4 سل!:2:
اگه میخواین مثل من از خریدتون پشیمون بشین برید از اینها اونم از خود شرکت در پیتشون خرید کنین!
من تازگی از اون دوتا گارانتیه دیگه ایسوسم نوت بوک خرید کردم اما سازگار کجا این عمله ها کجا!!!!
تا میتونین اطاع رسانی کنین تا اینها خودشونو درست کنن.
کس دیگه ای اینجا ازشون خرید نکرده؟!
اصلا پیشنهاد نمیکنم از این آدمهای عوضی و بیشعور خرید کنین!
فرزاد جون داداش بنظر تو این میارزه که من خریدم؟
جی73 جی اچ رو دست دو یا نمیدونم ریپیرش رو بدون کیف و ماوس وبا 6 گیگ رم و هارد دوال 1ترابایت تو پاساژ ایران حدود 1 یا 2 ماه پیش میداد 1980!!!!!!:18:
شنیده بودم تو پاساژ رضا 2200 میدادن!!!!!:41:
[/QUOTE]
سلام
مبارک باشه.
انشاا.. به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
متاسفانه هنوز خیلی از شرکتها ادعا دارن که کننده هستن اما فقط فروشنده هستن اونم از نوع در پیت و هنوز اصول مشتری مداری رو بلد نیستن و فکر میکنن تجارت فقط تو تعداد فروش هست و نمیدونن هر یک عدد کالا که فروخته میشه بزرگترین تبلیغ و حفظ بقای اینده خودشون هستش.
یک برند مثل اکو که فروشنده کفش هستن برای تایید و استخدام یک فروشنده جزء خودشون 4 ماه یک جوان رو تعلیم میدن و بعد یک نفر خارجی میاد اینجا و ازشون امتحان میگیره و در صورت قبولی فرد رو استخدام میکنن و یک مدرک هم به اون شخص میدن که نشون میده ایشون یک فروشنده تایید شده هستش.
اونا شاید هنوز به این سطح فکری بعضی شرکتای ایرانی از قبیل همین شرکت که شما باهاشون برخورد داشتید نرسیدن که این همه هزینه میکنن و وقت میزارن تا یک فروشنده کفش استخدام کنن.
متاسفانه بخاطر عدم حضور شرکتهای اصلی در ایران همیشه با این موارد ما مواجه هستیم.
امرتات یادش رفته که 3-4 سال پیش چطور داشت ور شکست میشد و اگر تغییرات مدیریتی و تزریق مالی بالا در موردش اعمال نشده بود الان وجود نداشت.
حالا با این توصیفاتی که شما فرمودید ظاهرا دوباره به همون مسیر گذشته اش پا میزاره و این باعث تاسفه.
در مورد انتخاب شما:
در درجه اول بحث فول اچ دی بودن تا حدودی سلیقه ای هستش. اما آینده مال فول اچ دی هستش اما مشکل خیلی بزرگی نیست.
اما در مورد هارد با دور پایین و کم بودن کش یکم بیشتر قابل توجه هستش.
هر چقدر سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داشته باشیم اما هارد پرفورمنس پایینی داشته باشه همیشه یک گلوگاه اساسی داریم و همیشه با مکث و انتظار مواجه خواهیم شد. گو اینکه خودتون بهتر میدونید که الان تو کانفیگ سیستم های سطح بالا چه در دسک تاپ و یا لپ تاپ بیشتر از انتخاب یک سی پی یو قوی تر رو استفاده از یک اس اس دی بحث میشه و این بنچمارک کلی سیستم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میده تا بالا بردن یک سی پی یوی قویتر.
حالا با این توصیف تجسم کنید که در این زمان که فرق یک هارد با مشخصات به روز در مقابل یک هارد با مشخصات قدیمی تر نهایت 20-30 دلار اختلاف قیمت داره چه زوری داره زیر بار همچین کانفیگی رفتن. حالا دیگه اس اس دی هم بماند.
از نظر قیمت هم باید ببینیم با کجا مقایسه میکنیم؟
بخاطر عدم دسترسی به همه کانفیگها و واقعی نبودن قیمتها در ایران باید گفت خیلی هم خوبه.
حداقل با اینی که فرهاد گرفته مقایسه کنی میبینی که شما خیلی خیلی بهتر گرفتید.چون اگر به سایتهای امریکایی که کاستومایز انجام میدن مراجعه کنید و قیمت این اختلافها رو حساب کیند شما 400- 500 هزار تومانی جلو هستید.
فرهاد بدون بلوری و با یک عدد هارد 500 و صفحه غیر فول اچ دی و سی پی یو 720 در مقابل 740 شما و نداشتن یو اس بی 3 و 6 گیگ رم که بزرگترین ضررش از بین رفتن قابلیت دوال چنل بودن رم هست تا حجم و مقدار رم و از همه مهمتر با کارت 5870 که ارزونتر از 460 هستش قیمت جهانیش و دستگاهی که دیسکانتینیو شده از طرف سازنده و قیمتشم در امریکا 150 دلار کمتر از مدل jw هستش (کاری به بهتر بودن 5870 یا 460 و اینکه کدوم بهتر یا بدتره ندارم فقط منظورم مقایسه قیمتی هستش). و اینکه اصلا چطوری با این کانفیگ به اسم g73jh-a1 بهش فروختن ( چون منظور از a1 مشخص نمودن سطح امکانات و کانفیگ هستش و هیچ جا شما نمیتونید g73jh-a1 رو با این مشخصات ببینید مگر اینکه a1 نباشه؟؟؟؟
به نظر من انتخاب شما حقیقی تر و شسته رفته تر از مدلی هستش که فرهاد گرفته.
حالا کاری به اینم نداریم که تا 7-8 ماه اینده معلوم میشه چرا اسوس رفت سمت 460 و دیگه 5870 تولید نکرد.
( بیشترین علت هم سر 3 بعدی و ساپورت فیزیکس هستش که هر چی پیش میریم میبینیم بیشتر گیم ها دارن میرن به سمت این دوتا تکنولوژی و یکی دیگه اینکه انویدیا رسما تو نمایشگاه ces اعلام کرد که سری 500 کارتهاش بالاترین مدلش 550 خواهد بود و بالاترین مدلهای موبایلش 460-470 و 485 خواهد موند.)
اینا چیزایی هستش که ادم میتونه ارزیابی کنه برای اینده.
فرهاد میدونه که من خودم حدود 1 سال هست همین مدل g73jh-a1 رو دارم و خیلی هم راضیم.
اما یکی هم از مدل g73jw-3de سفارش دادم که 2 هفته پیش رسید دستم اما دوستم با اصرار ازم گرفت و من دوباره سفارش دادم که مسافرم تا عید میاره. علت اینکه من با داشتن g73jh-a1 دوباره اینم سفارش دادم برای همون مسائلی که توضیح دادم هستش. و اینکه مطمئنم خیلی زود فیلمها و بازیهای 3 بعدی فراگیر میشه و اون زمان این مدل جدید عصای دستمه و g73jh-a1 خیلی زود کمرنگ میشه.
دیگه از بحث لپ تاپم بگذریم این مورد رو رو تلویزیونها هم داریم میبینیم.
در مجموع این مسائل هستش که من فکر میکنم انتخاب و قیمت شما مناسبتر از اون یکی موردها هستش که خودتون فرمودید.
در هر صورت هم به شما و هم به فرهاد عزیزمون تبریک میگم.
خیلی اشتباه میکنی اگر این مدل فوق قدیمی رو بگیری.نقل قول:
این ورژن 1 هستش.
بعدش ورژن 2 اومد که با کارتهای 5870 و سی پی یو های cor i7 بود.
الان برو رو سایت امریکا ورژن 3 شروع شده فروشش اونم با چه قیمتهای مناسبی.
با کارت 6870 یا 460 و قابلیت 3 بعدی و مانیتور 3 بعدی 120 هرتز فول اچ دی با سی پی یو جدید اینتل (سندی بریج) 2630 که از نظر قدرت از 940 هم بالاتره و 8 گیگ رم و بلوری و.....
بعد از گرفتن ریبیت از سایت دل میشه 2100 دلار خرید.
تازه با داشتن ورودی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید پلی استیشن 3 و یا ایکس باکس رو هم بهش وصل کنید و از اون بعنوان مانیتور استفاده کنید .
Alienware M17x R.3
تازه وزن و ابعادشم نسبت به قدیمیترهاش کمتر شده.
من از وقتی این رو دیدم به شک افتادم که g73jw-3de رو نگیرم این رو بجاش بگیرم.
فقط ترسم از خرابیهای بیشتر این مارک نسبت به اسوس و نبود تعمیرکار وارد به این مارک در ایران هستش.
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
جهت اطلاع دوستان از قیمت g73jw-3de در دبی و مقایسه قیمتی این مدل فول و کامل در ایران ودبی و مخصوصا موجودی هایی که جدیدا در ایران مشاهده شده که دوستان متوجه بشن چرا این مدلهای با کانفیگ چرت تو ایران موجود شده و قیمتهاش. در ضمن هزینه پست و حمل نقل رو هم در نظر بگیرید چون از ابوظبی فرستاده میشه و گمرک ایران هم میاد روش.
مخصوصا اقا فرهاد عزیز
9000 درهم
درهم هم 300 تومان.نقل قول:
کد:http://www.souq.com/ASUS-G73JW-3DE-3-D-Laptop-3D-FHD-screen-i7-740QM-8GB-1TB-blue-ray-writer-3D-Vision-Glasses/7617585-EN/#e
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
نقل قول:
شوخیت گرفته
alinware خرابی نداره
قویترین مارک وگرونترین مارکه
در ضم یکم بیشتر در مورد کانفیگی که بهت گفتم تحقیق کن
m17 x
gpu gtx 280m sli
cpu Intel Core 2 Extreme QX9300
lcd 1920*1200
4500
gpu از 6970 هم قویتره
cpu که قیمتش 1009 دلاره و از cor i 7 قویتر0
شوخیم نگرفته.نقل قول:
به خاطر خودت گفتم.
یکم بیشتر سرچ کن و برو تو فروم نوت بوک ریوو و برو به قسمت m17 x و نظرات و مشکلات خریدارها رو کامل بخون.
من نمیگم این مارک بدی هستش و کلا خرابه.
اما اینکه فکر کنیم چون الین وار هستش و مشکلات نداره فکری اشتباه هستش.خودت بخون متوجه میشی.
در مورد gpu هم درست میگی و 2 تا 280 بصورت sli خیلی قوی هست. اما حتی dirx 11 هم ساپورت نمیکنه.
قدرت یک بحث هستش و به روز بودن یک بحث دیگه. ایجوری از همه بازی های جدید محروم میشی.
در مورد cpu هم همین بحثه. درسته هم قوی هست و هم گرون. اما چه فایده داره این همه پول بدی و تکنولوژی 2-3 سال پیش رو بگیری؟
من نمیگم این کانفیگ بد هست.
میگم وقتی ورژن جدید این لپ تاپ با مشخصات بروز و قیمتی نصف قیمت این مدل شما میشه گرفت برای چی میخوای بری دنبال یک کانفیگ قدیمی و گرون الکی؟
اینجا در مورد اسوس صحبت میشه و قرار نیست مارکهای مختلف رو مقایسه کنیم .
منم به خاطر خود شما گفتم که در جریان باشی که ورژن جدید ریلیز شده و قیمتها هم کلی پایین اومده.
در هر صورت صلاح کار خویش خسروان دانند.
مدلای جدیدش با گرافیک 460 NVIDIA هستش . عملکردش رونمی دونم ولی مطمئنم مصرف و گرمای 5870 AMD خیلی کمتره . من که 5870 رو ترجیح می دم .
مشهد یه جا دیدم 2500000 . قیمتش روتو سایت XOTICPC حدود 1300$ تا ... زده . خوبیه این سایت اینه که کانفیگش رومیتونی سفارشی سازی کنی :
کد:http://www.xoticpc.com/custom-gaming-laptops-notebooks-asus-laptops-ct-95_51_163.html
با سلام خدمت اقا فرزاد اولا که مدل مال من ۸ گیگ هست نه ۶گیگ اونم با ۱۶ مگابایت کش و ضمنا گرافیک ۴۶۰ فقط به اسم قویتره ولی در عمل ۵۸۷۰ قویتره تازه بلو ری هم حالا حالاها لازم نمیشه اینو من نه فقط تو فروم های ایرانی بلکه تو فرومهای خارجی هم دیدم تو بحثاشون
بعد کجا این بنده خدا بهتره من خریده من با رم ۸گیگ ۱۶ مگ و گارانتی ۱۹۰۰۰۰۰ گرفتم
نقل قول:
چه گارانتی و از اینجا؟! کی؟:18:
نقل قول:
سلام فرهاد
تبریک میگم قدم نو رسیده رو. مبارکت باشه.
فرهاد جان بحث من با اون دوستمون در مورد کارایی و مقایسه نبود. باز یک چیزی خوندی و سریع برداشت اشتباه کردی.
ما در مورد قیمت صحبت میکردیم. پس اصلا اینکه شما میفرمایید 460 ضعیفتره یا نه مطرخ نیست و من مابین صحبتهام همین نکته رو برای پیش نیومدن سو تفاهم توضیح دادم.
شما یک هارد کمتر گرفتید میشه حدود 100000 تومان. بلوری ندارید که تفاوتش با دی وی دی باز 100000 تومان و شایدم 150000 تومان .5870 هم در سطح جهانی حدود 70-90 دلار ارزونتر از 460 هستش و ایرانش رو نمیدونم.
خوب جمع اینها رو در نظر بگیریم باز دوستمون جلو هستش:
داشتن 2 تا هارد. داشتن بلوری و یو اس بی 3 و کارت 460 و خروجی اچ دی ام ای ورژن 1.4.
منم میدونم 5870 به تنهایی قویتر از 460 هست و کلا 5870 کارت محبوب من هستش و حتی رو دسکتاپ منم 2تا 5870 کراس فایر دارم. اما 460 با اتکا به ساپورت فیزیکس و کودا و داشتن تکنولوژی های بروزتر میتونه تو گیمهای اینده برتر خودش رو نشون بده.
لازم بودن یا نبودن بلوری ربطی به قیمت گذاری نداره. ما داریم مقایسه قیمتی میکنیم نه اینکه مشورت کنیم که لازم هست یا نه؟
شما الان میگی لازم نیست اما من رو لپ تاپ سونی خودم که مال 3-4 سال پیشه بلوری رایتر داشتم (sony vgn-ar570 n10)و همین الان هم بالای 100 فیلم بلوری دارم. از دیسک های بلوری ری رایت 25 گیگ هم خیلی استفاده میکنم و 5-6 تایی دارم. تازه شما لان رو میبینی و من 6 ماه دیگه رو. با گسترش سریع 3 بعدی خیلی زود به این نتیجه میرسید. اما بازم مشکلی نیست و میتونید یک اکسترنالش رو بگیرید.
الان یک بلوری رایتر اکسترنال پایونیر حدود 250-270 هزار تومانه و میتونید تهیه کنید در صورت لزوم.
از همه مهمتر اینکه شما یک کانفیگ خواصی گرفتید که معلوم نیست رو چه حساب اصرار به a1 بودنش دارید؟
کیف و موس فابریک هم داره؟ گارانتی امرتات که کشکی بیش نیست. شما با چه گارانتی گرفتید؟ همین مدلی که دوستمون 2190 گرفتن میشه از طریق همکار 2100 هم خرید.
خرید اون دوستمون شسته رفته تر از خرید شماست و مطمئن تره.
سلامنقل قول:
مبارک باشه.
انشاا.. به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
متاسفانه هنوز خیلی از شرکتها ادعا دارن که کننده هستن اما فقط فروشنده هستن اونم از نوع در پیت و هنوز اصول مشتری مداری رو بلد نیستن و فکر میکنن تجارت فقط تو تعداد فروش هست و نمیدونن هر یک عدد کالا که فروخته میشه بزرگترین تبلیغ و حفظ بقای اینده خودشون هستش.
یک برند مثل اکو که فروشنده کفش هستن برای تایید و استخدام یک فروشنده جزء خودشون 4 ماه یک جوان رو تعلیم میدن و بعد یک نفر خارجی میاد اینجا و ازشون امتحان میگیره و در صورت قبولی فرد رو استخدام میکنن و یک مدرک هم به اون شخص میدن که نشون میده ایشون یک فروشنده تایید شده هستش.
اونا شاید هنوز به این سطح فکری بعضی شرکتای ایرانی از قبیل همین شرکت که شما باهاشون برخورد داشتید نرسیدن که این همه هزینه میکنن و وقت میزارن تا یک فروشنده کفش استخدام کنن.
متاسفانه بخاطر عدم حضور شرکتهای اصلی در ایران همیشه با این موارد ما مواجه هستیم.
امرتات یادش رفته که 3-4 سال پیش چطور داشت ور شکست میشد و اگر تغییرات مدیریتی و تزریق مالی بالا در موردش اعمال نشده بود الان وجود نداشت.
حالا با این توصیفاتی که شما فرمودید ظاهرا دوباره به همون مسیر گذشته اش پا میزاره و این باعث تاسفه.
در مورد انتخاب شما:
در درجه اول بحث فول اچ دی بودن تا حدودی سلیقه ای هستش. اما آینده مال فول اچ دی هستش اما مشکل خیلی بزرگی نیست.
اما در مورد هارد با دور پایین و کم بودن کش یکم بیشتر قابل توجه هستش.
هر چقدر سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داشته باشیم اما هارد پرفورمنس پایینی داشته باشه همیشه یک گلوگاه اساسی داریم و همیشه با مکث و انتظار مواجه خواهیم شد. گو اینکه خودتون بهتر میدونید که الان تو کانفیگ سیستم های سطح بالا چه در دسک تاپ و یا لپ تاپ بیشتر از انتخاب یک سی پی یو قوی تر رو استفاده از یک اس اس دی بحث میشه و این بنچمارک کلی سیستم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میده تا بالا بردن یک سی پی یوی قویتر.
حالا با این توصیف تجسم کنید که در این زمان که فرق یک هارد با مشخصات به روز در مقابل یک هارد با مشخصات قدیمی تر نهایت 20-30 دلار اختلاف قیمت داره چه زوری داره زیر بار همچین کانفیگی رفتن. حالا دیگه اس اس دی هم بماند.
از نظر قیمت هم باید ببینیم با کجا مقایسه میکنیم؟
بخاطر عدم دسترسی به همه کانفیگها و واقعی نبودن قیمتها در ایران باید گفت خیلی هم خوبه.
حداقل با اینی که فرهاد گرفته مقایسه کنی میبینی که شما خیلی خیلی بهتر گرفتید.چون اگر به سایتهای امریکایی که کاستومایز انجام میدن مراجعه کنید و قیمت این اختلافها رو حساب کیند شما 400- 500 هزار تومانی جلو هستید.
فرهاد بدون بلوری و با یک عدد هارد 500 و صفحه غیر فول اچ دی و سی پی یو 720 در مقابل 740 شما و نداشتن یو اس بی 3 و 6 گیگ رم که بزرگترین ضررش از بین رفتن قابلیت دوال چنل بودن رم هست تا حجم و مقدار رم و از همه مهمتر با کارت 5870 که ارزونتر از 460 هستش قیمت جهانیش و دستگاهی که دیسکانتینیو شده از طرف سازنده و قیمتشم در امریکا 150 دلار کمتر از مدل jw هستش (کاری به بهتر بودن 5870 یا 460 و اینکه کدوم بهتر یا بدتره ندارم فقط منظورم مقایسه قیمتی هستش). و اینکه اصلا چطوری با این کانفیگ به اسم g73jh-a1 بهش فروختن ( چون منظور از a1 مشخص نمودن سطح امکانات و کانفیگ هستش و هیچ جا شما نمیتونید g73jh-a1 رو با این مشخصات ببینید مگر اینکه a1 نباشه؟؟؟؟
به نظر من انتخاب شما حقیقی تر و شسته رفته تر از مدلی هستش که فرهاد گرفته.
حالا کاری به اینم نداریم که تا 7-8 ماه اینده معلوم میشه چرا اسوس رفت سمت 460 و دیگه 5870 تولید نکرد.
( بیشترین علت هم سر 3 بعدی و ساپورت فیزیکس هستش که هر چی پیش میریم میبینیم بیشتر گیم ها دارن میرن به سمت این دوتا تکنولوژی و یکی دیگه اینکه انویدیا رسما تو نمایشگاه ces اعلام کرد که سری 500 کارتهاش بالاترین مدلش 550 خواهد بود و بالاترین مدلهای موبایلش 460-470 و 485 خواهد موند.)
اینا چیزایی هستش که ادم میتونه ارزیابی کنه برای اینده.
فرهاد میدونه که من خودم حدود 1 سال هست همین مدل g73jh-a1 رو دارم و خیلی هم راضیم.
اما یکی هم از مدل g73jw-3de سفارش دادم که 2 هفته پیش رسید دستم اما دوستم با اصرار ازم گرفت و من دوباره سفارش دادم که مسافرم تا عید میاره. علت اینکه من با داشتن g73jh-a1 دوباره اینم سفارش دادم برای همون مسائلی که توضیح دادم هستش. و اینکه مطمئنم خیلی زود فیلمها و بازیهای 3 بعدی فراگیر میشه و اون زمان این مدل جدید عصای دستمه و g73jh-a1 خیلی زود کمرنگ میشه.
دیگه از بحث لپ تاپم بگذریم این مورد رو رو تلویزیونها هم داریم میبینیم.
در مجموع این مسائل هستش که من فکر میکنم انتخاب و قیمت شما مناسبتر از اون یکی موردها هستش که خودتون فرمودید.
در هر صورت هم به شما و هم به فرهاد عزیزمون تبریک میگم.[/QUOTE]
آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال!:31::5::21::20:
راستی خودم درایور اکسترنال رو بیشتر ترجیح میدم چون با دوام تره و عمری تر/حالا آدم میتونه بعدا که حسابی تر جا افتاد یه دونه بلوری رایتر بخره!
راستی این ssdها بالاتر از 256gbندارن؟
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟!:11:
من خودم دنبال یه لپتاب دور ور 2200 حداکثرش میگشتم!که اینو گرفتم/بنظر من بیشتر هزینه کردن زیاد منطقی نیستش!
با تشکر
اطالاعیه مهم اطلاعیه
دوستان روزی که من این تاپیک رو راه انداختم یه اشتباه کوچیکی کردم!!!:11:
اسم تاپیکو گذاشتم کلوپ asus g73 :31:
در صورتی که باید اسمشو می ذاشتم کلوپ لپ تاپهای گیمینگ:10:
از الان به بعد دوستان میتونن در مورد لپ تاپهای گیمینک قوی تاکید میکنم قوی اینجا پست بدن و با دوستان به بحث و تبادل نظر بپردازند:10: