سلام دوستان من توی این بازی فقط موندم چه جوری مهاجرها یا هر گروه دیگه رو سوار کشتی کنم و به قاره های دیگه ببرم منظورم جایی به غیر از خشکی که من خودو توش هستم؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان من توی این بازی فقط موندم چه جوری مهاجرها یا هر گروه دیگه رو سوار کشتی کنم و به قاره های دیگه ببرم منظورم جایی به غیر از خشکی که من خودو توش هستم؟؟؟؟
باید کشتی رو ببری توی بندر ( شهر بندری ) بعدش یک گزینه میاد عکس یک کشتی با یک چوب برای سوار شدنش.
با سلام
امکان داره یکی از دوستان اون مودی رو که باعث می شه
تمدن ها سرجای واقعیشون قرار بگیرن رو واسه دانلود
یا خودشو یا یه لینکی ازش بزاره!
ممنون
سلام.
من الان بازی از همین شاپ بازی جدید رسید دستم.
منتهی کار نمیکنه برام، یعنی آخرش که رو لانچر بازی کلیک میکنم، و میگه که دایرکت ایکس رو انتخاب کنم که به جز 9 نمیشه انتخاب کرد. بعدش ارور میده.
و اینکه من برای کارت گرافیکم باید نسخه چند درایورش رو داشته باشم که مطمئن باشم نیازی به آپدیت نداره؟؟؟ الان فکر کنم ، ورژنش 197 هست.
استیم هم از قبل رو سیستمم نصب بوده و الان هم آپدیت شد ، اما این بازی تو لیستش نیومد. از همون اول هم با این اسکیدرو نصب شد.
خوب بعد از کلی تلاش، تونستم وارد دمو بشم، اما سریع dont send میده.!!! دلیلش چیه؟
راستی فقط دایرکت ایکس 9 رو میاره. با 11 کار نمیکنه.
وقتی کرکی که برای دایرکت ایکس11 هست رو میزنم میگه که فایل d3d11.dll پیدا نشده و اجرا نمیشه.!!!
لطفا یکی کمک کنه
خوب با هزار بدبختی آخرش هم تو ویستا نیومد.
رفتم تو ایکس پی اجراش کردم. اونجا هم البته دو مرتبه وسط بازی پرید بیرون. از اونجایی هم که اینجا خیلی دوستان فعال هستند. سوالتم رو هم نمیپرسم....!:31:
اقا بازی اجرا میشه اما اول بازی یه حرکت کوچیک میکنه دیگه تکون نمیخوره.
نسخه ریپک رو دارم.
مشکل از چیه؟
از وقتی که این بازی اومده من هنوز تو نصبش گیر کردم!! :31:
آقا من حدود 13 تا شهر دارم و دوروبرای سال 1950 هستم ولی نمیدونم چرا کم کم مردمم عصبانی شدن.
چطور خوشحالشون کنم ؟
بعضی از شهر ها هم میگه کمبود غذا دارن .چیکار کنم ؟
برو تو شهر سخنرانی کن بگو : ریلکس ریلکس ریلکس تر !!:31:نقل قول:
شما میتونی تو اون قسمت construction اون wonder هایی رو انتخاب کنی که نوشته happiness رو اضافه میکنند.
بالاخره تونستم بازی را اجرا کنم فقط نمی دونم چرا همش اون تیکه فیلم اول بازی که پیرمرده با جوونه تو چادر صحبت می کنن اول بازی میاد!!
اینجا یه چیزی می خواستم کسی نبود؟نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?4vx17tuhgtjcvua
جاوتر یعنی نمیره؟نقل قول:
اگه گیر می کنه برو توی فولدر بازی ، فیلم هارو پاک کن. اووقت یک دقیقه صفحه سیاه میشه ، enter رو بزن درست میشه.
من می گم همتون بی عرضه اید.
بابا این بازی کاری نداره...
فقط هر کار کردم نتونستم آنلاین بازی کنم...
راستی سطح سختی رو روی 1 بزارید اگه تازه کارید یا بلد نیستید بازی کنید...
قوی ترین قوم هم معمولا فرانسه است... مخصوصا وقتی کامپیوتر کنترلش می کنه.
کرک من هم skidrow است.عالی کار می کند...
در ضمن از من می شنوید نیرو های دریایی تونو قوی کنید...
خیلی به درد می خورند...
چرا جلوتر که میره اما همیشه اولش اون تیکه فیلم میادنقل قول:
خیلی بازی جالبیه.
من فرانسه را بر داشتم با آلمان و روم کل کل کردم آلمان به من حمله کرد اما خوب مقاومت کردم طوری شد که آخر سر خود آلمان پیشنهاد صلح داد.البته شانس آوردم که روم به من حمله نکرد.
اولش هر کاری هم می کردم صلح نمی کردن
البته اول انگلیس را برداشته بودم اما یع تیکع زمین میده به آدم بقیشم همش دریاست...
خواهش می کنم خوبی از خودتونه!! :31:نقل قول:
کسی هم نگفت بازیش سخته.البته بسته به بازیگرش داره
سلام دوستان
من چند تا سوال برام پیش اومده
1- من 2 ساعت بازی کردم اما فقط یه کم ارتش ساختمو درختا رو بریدمو ..... اگه بخوام تا تهش بازی کنم که 1 سال طول میکشه ؟بزی همن طوره یا من دارم اشتباه بازی میکنم --آخه ماهها طول میکشه تا شهرم رو پیشرفت بدم و.....
2- توی تنظیمات اول بازی چی کار کنم که بازی خودبه خود تموم نشه؟کدوم گزینه مربوط به اینه ؟
3- من هم واریور 2 گروه داشتم هم ازینا که مثل چوپونند هم ازین تیر کمونی ها اما وقتی رفتم دوره شهر هارون الرشید رو گرفتم با اینکه این همه سپاه داشتم همه کشته شدند و شهر هم زیاد داغون نشد -پس چه جوری باید حمله کنم که کم نیارم ؟
4- وقتی دور شهر هارون الرشید رو گرفتم در هر دوره به یه گروه میتونستم دستور حمله بدم -نمیشه همه گروه ها یهو با هم حمله کنند ؟؟
5- مردم به خاطر شهرهای زیاد و جمعیت زیاد از دست من ناراضیند _خوب منظور جمعیت چیه ؟همین کارگرا و سپاهیان ؟یعنی کمشون کنم که از دستم راضی باشند ؟
شهر هامو چی ؟من توی 2 ساعت بازی 3 تا شهر زدم ؟خوبه یا زیاده ؟کلا تعداد شهر هامو بیشترو بیشتر کنم یا کمتر ؟
6- این زمین های اطراف رو حتما باید بخرم ؟که چی شه ؟نمیشه شهر رو گسترش داد بدون خرید ؟مثلا من یه جا رو 150-160 دلار خریدم که چی شه ؟فقط واسه افزایش منطقه زیر نظر؟
ممنون میشم یکی جواب سوالاتمو بده آخه آدم هر چی بیشتر بازی میکنه بیشتر عاشق بازی میشه و یهو ساعتو نگاه میکنی میبینی 3-4 ساعت گذشته تازه هنوزم وارد نیستم
نقل قول:
1- نه دیگه. زودتر پیشرفت می کنی. مثل واقعیت. الان پیشرفتی که بشر در عرض 10 سال داره قدیم در عرض 100 سال داشت.
2- قبل از شروع تیک همه ی پایان هارو توی قسمت تنظیمات پیشرفته بردار
3- این چوپونا که سرباز نیستن. اینا شهر هستن. باید ببریشون یک جایی تا تبدیلشون کنی به شهر. شما شاید به سربازاتون هم دستور حمله نداده باشی !!!!!!!! باید اونا رو انتخاب کنی و شهر دشمن رو کلیک کنی.
4- هر گروه توی هر دوره می تونه یک حرکت داشته باشه
5- شهر هارو زیاد نکن. کم هم باشه قدرت کم میشه. کلا 5 یا 6 شهر کافیه. مردم هم نیرو ها نیستن. مردمن دیگه. یک قسمت هست مربوط به مردم.
6- آره دیگه. می خری تا مرزت بیشتر بشه.
درسته بازیش خیلی اعتیاد آوره. من که خیلی وقته دیگه بازی نکردم.
ای بابا چرا انو از قبل نگفته بودی؟ این همه رفتم جلونقل قول:
خوب حالا که ما اون تیکها را بر ناشتیم چی میشه؟
خب یک نوع از پایان ها نصیبتون میشه :دی
یا زمانی ، اقتصادی ، پولی و.... هر کدوم زودتر بشه.
نقل قول:
بسیار کامل و جامع بود-مر30
یه چند تا سوال دیگه
1- من یه کشور نزدیکم بود اونا همه چیز دارند و دیوار کشیو چه پیشرفتی کردند و همه جوره کاملند اما من هنوز دارم زراعت میکنمو درخت میبرم -چرا به نظرت من پیشرفت نکردمو عقب موندم ؟
2- من رفتم عربستانو تک تک شهراشو گرفتم(3شهر) حمله کنمو هی شهرا رو بگیرم خوبه ؟ الان شده 8 شهر
3- موقع گرفتن شهر ها شهر رو تسخیر کنم ؟یا اون گزینه که معنی عروسک شب خیمه بازی رو بزنم یا ....؟کدوم بهتره؟عروسک شب خیمه بازی هیچ چیزی از شهر دستم نیست پس چه فایده ای داره ؟
4-الان این کشوره که میگم خیلی پیشرفت کرده رو دیگه تا 100 سال دیگه هم نیرو درست کنم فایده نداره واسه نابودیش -چی کار کنم ؟چنگمونم شده هیچ جوری سکه نمیگیره چنگو تموم کنیم فقط گزینه negotation peace هست که میزنم میگه نه
5-کارگرا یه چیزی میسازند به معنی مرکز تجارت -اینا باید جای خاصی بسازم ؟نزدیک شهرها یا هر جا شد؟مزرعه ها فرق میکنند کجا باشند ؟
6- بعضی گزینه ها نوشته food رو اضافه میکنه -از کجا بفهمم چه قدر غذا داریم ؟
7-هر شهری رو جداگونه باید پیشرفت بدم ؟حوب وقتی مثلا ایران پیشرفت میکنه همه شهرهاش باید پیشرفت کنه نه تک تک جدا
8-کدوم کشور از همه قوی تره ؟فرق دارند ؟چرا وقتی به عربستان حمله کردم آخرین شهرش داشت میپکید بهش گفتم یه پولی بده تا ولت کنم اما این مردتیکه گفت میپکونمت و دیگه پولم بهت نمیدم ؟خوب این که دید داره داغون میشه
آقا خیلی شرمنده باز هم سوالات زیاد شد
1- خب عوامل زیادن عزیز. میشه انتخاب بد از محیط یا روابط دیپلماسی یا هزاران عامل دیگر دونست.نقل قول:
2- دیگه نمی تونم چیزی بگم. بستگی به شرایط داره. بعضی وقتی خوبه بعضی وقتی بده.
3- فایدش اینه که مردم ازت راضی می مونن. ولی هیچ چیزش دست تو دیگه نمی مونه. ولی اگه بگیری دستت مردم شاید انقلاب کنن و کشور رو پس بگیرن. باید شهر تسخیر شده رو سریع پر از سرباز کنین تا سرکوب کنن.
4- :دی دفاع مقدس :دی من چه می دونم :دی دعا :دی خب وقتی هیچ چیز قبول نکنه که صلح کنه ، سعی کن بهش پیشنهاد بدی که یکی از شهراتو بگیره به جاش صلح کنه. این طوری شاید قبول کنه. اگر هم نمی خوای این کارو کنی ، دفاع کن شاید شکست بخوره :دی ( اینا همه استراتژی خودته دیگه )
5- نه فرق نمی کنن. ولی توی مرز هر شهر با اون یکی فرق می کنه. مزرعه هارو جایی بساز که food اشون بیشتر باشه ( 6 ضلعی هارو می گم. )
6- بالای صفحه سمت راست. توی صفحه شهر ها هم نشون داده.
7- خودش پیشرفت می کنه. اگه تک تک بخوای وارد جزئیات بشی شاید برات سخت باشه. بهتره همین طور عادی بری. خودشون هر قرن عوض میشن ظاهرشون
8- این دیگه کامپیوتره دیگه. هر کشوریو رو یک جور ساختن. بستگی به بازی فرق می کنن کشور ها ( موقعیت ها و شرایط )
هر کار میکنم تکون نمیخوره دیگه....!نقل قول:
کرکتو عوض کن شاید درست شه.
به نظر من فرانسه خیلی قویه.یک کمی بجنبید و شهرهای جنوبی را تسخیر کنید،شمال آفریقا صحرایی که پر از معدن آهن و طلا و حیوانات اهلی و زمنیهای زراعی و کلی چیز دیگه است
با ز هم ممنون
1- اون وقت فرق داره که مثلا خوشحالی یا غذا 15 باشه یا 30 ؟؟؟ یا فقط باید حواسم باشه صفر نشه ؟
2- کلا باید فقط تمدنم رو پیشرفت بدم یا کل جهان رو تسخیر کنمو بجنگم ؟
3- نمیشه هر دوره ازم نخواد که سپاهیان رو تکون ندم ؟هر دوره هی میگه باید حرکتشون بدی منم نمیخوام این قدر تکونشون بدم شدید این موضوع رو اعصابمه
4- -این scout ها کارشون چیه ؟نوشته برای جستجو هستند –آخه جستجوی چی ؟
5- از اول تا آخر به کارگرام بگم هر چی درخت هست ببرند ؟یا تا حدی این کارو بکنم ؟
1- بیشتر باشه بهتره دیگه. خیالت راهت تره مانور هم راحت می تونی بدی تا اگه 15 تا کم ش مردم شورش نکنن/نقل قول:
2- بستگی داره. می تونه همش بجنگی ، می تونی آدم صلح طلبی باشی. استراتژی خودته.
3- بزن که همون جا بمونن. دقیقا یادم نبود چی هست اسم اون گزینه ، خیلی وقت پیش بازی می کردم ولی یک علامت ساعتی چیزی هست که می گی تا اطلاع ثانوی همین جا بمونن
4- برد دیدشون زیاده. پس راحت می تونی باهاشون در اوایل جهان رو بگردی.
5- درختا رو نگه دار تا بعدا چوب بری هم بزنی.
یکی طریقه ی افزایش طلا رو بگه
طلای من منفی 27 در هر دوره شده و چه کار کنم افزایش پیدا کنه
وقتی شهر رو تصرف کنم بهتره تصرف بشه -عروسک باشه-یا نابود بشه:31:
صفحه ی قبل هم توضیه دادم.
اگه مردم شهر ازت ناراضین خب عروسک رو انتخاب کن. این طوری خودشون شهرو می گردونن ولی ازت ناراضی نمیشن.ولی اگه می خوای خودت زیر نظرشون داشته باشی ، و سرباز داری تا سرکوبشون کنی ، اینطوری مستقیم زیر کنرتلش بگیرد.
برای افزایش طلا ، دیپلماسی هست. می تونی زمین کشاورزی بسازی و یا ...
بهترین راهشم قرارداد هست.
option menu من نمیاد یعنی میاد همونجا گیر میکنه کسی راهی داره؟
ببخشید این mod های که ازداخل خود بازی دانلود میکنیم چطوری باید نصب کنیم؟بعدازدانلود کجا میرن؟ً!
کسی تا حالا قرارداد صلح بالای 10 دوره دیده؟
اخه من نمیدونم چرا بعد از 30 دور نمیتونم به چند تمدن حمله کنم!
نوشته شده HOSTLIE
سعی کن جاهایی که لازمه جاده بسازی چون ساخت جادها از طلا کم میکنه خودم که اصلا جاده نمیسازم (از سرعت حرکت دشمن به سوی قلعه شما هم کم میشه):31:نقل قول:
خب باید اعلان جنگ کنی تا بتونی حمله کنی.
با بمب اتمی می تونی بهش حمله کنی:27::20:نقل قول:
پسوندش و به zip تبدیل میکنی بعدش اکستر کت مکنی می ری تو بازی تو قسمت install mod تیکش و مزنی:10::19:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من این بازی رو تازه گرفتم (4-5 روزه) و هر موقع که بازی کردم شبش خواب بازی رو میبینم...معمولا هم میبینم که بربرها ریختن دهن تمدن منو سرویس کردن و بعدش کل دنیا رو گرفتن:41::27:....خداییش شبها خیلی بد خواب شدم:19:....در ضمن اساتید بفرماین تعبیر خواب من چیه.....:31:
یه سوال هم دارم....من همون اوایل بازی بود با 2-3 تا گروه از جنگجوهام ریختیم edinburg رو گرفتیم ولی دیروز با کلی کشتی florance رو به توپ بستم و اون کپسول مقاومت شهر هم خالیه خالی شد و حتی چند گروه پیاده نظام هم سمت شهر فرستادم ولی نتونستم تسخیرش کنم....کسی میدونه علتش چیه؟؟تسخیر کردن یه شهر لم خاصی داره؟؟:11:
در ضمن راهی وجود نداره هر تمدن سرجای خودش باشه...مثلا من الان با داریوش تو قاره آمریکا هستم
سلام
دوستان چرا این بازی اینقدر کند هست؟به شدت افت فریم داره!من کارتم 9500GT بود الان 5770 خریدم بازم فایده نداره پردازندم Q6600 هست رمم هم 4 گیگ DDR2 ...خوب این از سیستم پیشنهادیش هم که کلی قویتره تازه من تو رزولیشن 1280*1024 بازی میکنم!چیمار میتونم بکنم؟
دانلود آموزش کامل بازی به زبان فارسی همراه با تصویر:
[HTML]http://up.--------.com/images/xziua0x1ejl3arcc2kx.rar[/HTML]
درسته منم همین مشکل رو دارم سیستمم هم دقیقا سیستم شماست فقط گرافیکم 9600GT هست وقتی رزولیشن رو رو 900*1400 میزارم سرعت خوب میشه ولی وقتی رو 1024*1280 هست کنده!نقل قول:
واسه این بازی نسخه های آپدیت وجود نداره مثل pes 2011 که وقتی آپدیت جدیدش رو نصب میکنی هم گرافیگ و هم تنضیمات و چیزای دیگه اش خیلی قشنگ تر میشه؟