rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?
Printable View
rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?
سلام:نقل قول:
آره همينه فايل آپديت NX700/800 هم واسه 40 و هم واسه 46 و 52 و 60 اينچ هست ميتونيد دانلود كنيد .
خب دوست عزيز آنتن و كابل رو چك كنيد به احتمال زياد كابل آنتن مشكل داره از كابل مرغوب استفاده كنيد و كابل از آنتن تا tv تون يكسره باشه اگه كابل تكه تكه باشه سيكنال بسيار ضعيف ميشه .
دوست عزيز از قوانين سايت اينه كه فارسي تايپ كنيد .:46:
سال نو بر شما مبارك
1/1/1390
salam vali ma ke halam geretest dorost nashod ke nashod
سلام من یک تلویزیون kld-4nx700گرفتم حدود 5 ماهی میشه اما الان حدود 1 ماهه اولان که کانالهای دیجتال رو وقتی میخوام بگیرم تصویر در جا فریز میشه وانالوگ هم وقتی دارم تلویزون تما شما میکنی گاهی اینطوری میشه بعد هی خودش ریست میکنه وخاموش روشن میشه واصلن تصویری دیگه نداره بعد باید بزارم یک نیم ساعت تلویزون خاموش باشه بعد باز ریست فکتوری کنم تا بتونم انالوگ بیگرم دیجتال که جواب نمیده به نظر شما چه گلی به سرم باید بگیرم درضمن نرم افزار تلویزیون هم به روز کردم فایده ای نداشت ؟
سلام دوست عزیز....نقل قول:
این dlna رو می شه با یک مودم وایرلس ای دی اس ال که روتر هم هست استفاده کرد...!! ممکن هست که شما بگین که کامپیوترتون چیه و چطور شبکه کردین؟ یعنی حتی می شه دسکتاپ رو هم دید..؟
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شماره port را چند گذاشتید؟
مرسی
سلام دوستان عزیز
عید شما مبارک باشه.
بهترین سینمای خانگی که با این تلویزیون سازگاری کامل داره چیه؟ من میخواهم یک سینمای خانگی بخرم .
مرسی
با سلام دوستان عزیز
سال جدید مبارک
با راهنمایی شما دوستان و اساتید اینجا تلویزون رو با کامپیوتر شبکه کردم بصورت بیسیم حالا میخوام به اینترنت هم وصل باشه هر کار می کنم نمیشه ADSL که گرفتم هم 128 سرعتشه اصلا با این سر عت اینترنت میشه یا نه
دوستان ببخشید سوال من خارج از بحث های تخصصی NX700 هستش ولی خوب باعث تنوع میشه :31:
چه نوع میزی برای این تلویزیون خوبه یعنی با هاش ست میشه دوستانی که تمایل دارند و اگه امکانش هست عکس از میز و تلوزیونشون رو بذارند.:11:
باتشکر
.همونطور که تو کاتالوگش هست ... میزی کوتاه و نه چندان بلند ... که شلوغ هم نباشه و ساده باشه .
اگر این مشخصات رو داشته باشه تلویزیون بیشتر خودشو نشون میده .
ما سال پیش که تلویزیون رو خریدیم .... رفتم جمهوری و یه میز با همین مشخصات از نمایندگی پاناسونیک خریدیم .... اونجا میزای خوب و قشنگی داشت
خیلی ممنون آقا امین
امکان داره یک عکس از میز تی ویت بذاری .
از دوستان عزیز خواهش دارم اگه کسی میتونه آموزش وصل کردن کامپیوتر به LED NX700 رو توضیح بده؟
در ضمن من از ویندوز XP استفاده میکنم.
باسلام
در مورد اتصال به کامپیوتر من مطالعه کردم در یک تاپیک در قسمت سخت افزار کامپیوتر در مورد DLNA که پروتکل اتصال TV و کامپیوتر و ... میباشد کامل توضیح داده شده اگه لینک پیدا نکردی بگو تا ادرس دقیق برات بزارم
نقل قول:
سلام
این دوست عزیر کامپیوتر را با HDMI به کامپیوتر وصل کرده
برای شبکه کردن از LDNA استفاده میشه و از کابل شبکه یا WI-FI وایرلس استفاده کرد و به مدم وصل میشه و از طریق یک برنامه مدیا سرور که در کامپیوتر نصب میشه با TV لینک میشی در مورد روتر وایرلس باید تلویزیون یا وای فای وایرلس یا USB مودم وایرلس داشته باشی
با سپاس از راهنماییتنقل قول:
میتونی آدرس تاپیک رو برام بزاری آخه پیداش نکردم ممنون
سلام
دوستان چطور در سایتثبت کنم؟کد:http://www.divx.com/en/movies/register-your-device
نقل قول:
سلام این ادرس نحوه اتصال TV و کامپیوتر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942&page=7
باتشکر از hadikhob ولی چیزی نفهمیدم:41:
من دیروز یه کابل vga به طول 5 متر خریدم وقتی اونو به Led NX700 وصل میکنم هیچ تصویری نمیاد کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟
فکر کنم تو تنظیمات ورودی هاش یه جا بود روی سورس vga باید بزاری
من تی ویم رو با کامپیوتر شبکه کردم .نقل قول:
در همین تایپیک در صفحه های قبلی آقای baghbanzadeh آموزش شبکه با تی وی رو گذاشتن
اگه یادتون باشه قبلا تونسته بودم که تی وی رو به اینترنت وصل کنم و ویجت ها رودانلود کنم اما تی وی چون آپدیت اتو ماتیکش فعال بود . خودش اتوماتیک آپدیت شده بود و تمام ویجتهام پرید . (البته شاید علتش چیز دیگه ای بوده)وقت و حوصلش هم نداشتم تا اینکه امشب (شب جمعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقت کردم و دوباره کار های قبل رو کردم و دوباره بعد 10 دقیقه ویجت هارو دانلود کردم (آفرین به خوذم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اینم عکساش ....البته اینم بگم یه چند تایی ویجت جدید هم اضافه شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزيز
با راهنمائيهاي دوست خوبمون آقايhosn7 من هم توانستم قسمت اينترنت و ويجت اين تلويزيون را فعال كنم و كلي برنامه هاي مربوط به اينترنت را بگيرم. شما هم طبق دستور ايشان عمل كنيد تاموفق شويد.
پاينده باشيد.
سلام دوستان عزيز
من نرم افزار QUIK IP رو از اینترنت دانلود کردم ولی کار نمیکنه با کرک از کجا دانلود کنم در ضمن سرعت ADSL من 128 است کار میکنه با تی وی
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگر تو اينترنت بگردي ورژنهاي متفاوتي براي نرم افزارمورد اشاره است. بايد آنها را نصب كني تا ببيني كدام يك كار مي كند. در ضمن من با سرعت512 با تأخير و كندي مي توانم كار كنم . فكر كنم با 128 مشكل زيادي داشته باشيد.
به هر حال نرم افزارهاي ديگري هم به غير از quick ip هست كه اگردر google بگردي مي تواني پيدا كنيد كه همان كار را انجام مي دهد.
پاينده باشيد.
سلام.من یه nx700 گرفتم تصاویرکیفیت بالاکه میزارم تصویرازچپ به راست خط داراست( افقی). کل صفحه همینطورهست.کیفیت خیلی بد. ایا مدلش هست یاخراب هست.لطفا کمک کنید.ممنون
با تشكر از پاسخ هاي بسيار خوب دوستان، يه سوال داشتم
ميخواستم بدونم راهي وجود داره كه بشه ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش و يا كاهش كانال را تصحيح كرد؟
ترتيب عوض شدن كانالها با كليد افزايش كانال در دستگاه من (40NX700) به صورت زير هستش.
(1-->10-->11-->12-->...19-->2-->20-->21-->.....)
با تشكر
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه اما هرچی گشتم تاپیک Nx710 رو پیدا نکردم. چون میخواستم بگیرم کسی از دوستان اطلاعاتی یا لینک تاپیک راجع بهش داره؟ ممنون
دوستان امروز دقت میکردم دیدم 2 تا از پیکسلهای تی ویم سوخته خیلی حالم گرفته شد.علتش چیه و آیا راهی واسه درست شدنش نیست؟
کشور رو بزار روسنگاپور ترتیب کانال هااز شماره 1 تا شماره 28 ردیف میشه ولی از 28 به بعد یهو میره رو 500 !!!نقل قول:
سلام دوست عزیزاقای hosn7 لطفاادرس برنامه QuickHideIP رابزارید.ممنون
این نرم افزار quick ip چی کار میکنه؟ یه توضیحی هم از نحوه کار کردن باها ش میدید؟نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
آره هم شبکه هم اینترنت راه اندازی شده . پستهای قبل رو بخونید.نقل قول:
به تاپیکex-700 هم یک سری بزنید یک روش دیگه هم اونجا توضیح دادن که البته به چی چی پی ان نیاز داره.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6385936#post6385936
دو سه روزی میشه که شبکه های دیجیتال روی تی وی من خود به خود به هم ریخته ؟؟؟ بعضی از کانال ها رو نشون نمیده . میزنه No Signal در صورتی که بقیه کانال ها رو خوب نشون میده . آنتن رو هم چک کردم درسته سیکنال و کیفیت روی 100 هست . بنظر شما اشکال از کجاست؟ آیا از فرستنده صدا وسیما نیست. من مشهد هستم لطفآ بگید چکار کنم درست شه ...:13:
ممنون
سلام
آپدیت جدید nx700 آمده تاریخ 03-08-2011
آپدیت کنید
کد:http://www.sony.com.au/support/download/464197/product/kdl-46nx700
سلام و تشکر از پست مفیدتون.نقل قول:
پستتون خیلی به کارم اومد.فقط یه سوال اونم اینکه میشه با این برنامه از ------ لب تاپم واسه tvکه بخام باtv بدون فیلتر برم نت میشه یا نه؟ یه تنظیماتی داره خودش اگه میشه راهنماییم کنین
این برنا مه ای پی واقعی کامپیوتر رو مخفی میکنه و یک ------ میده که ای پی رو یک چیز دیگه معرفی میکنه. یعنی سایت هایی که میرید متوجه نمیشن شما از ایران وصل شدید وفکر میکنن شما از کشوری که آی پی مال اون هست متصل شدید. با این روش میشه تحریم رو دور زد.نقل قول:
یک نکته ای که توجه کنید اینه که آی پی رو حتما برای کشور آمریکا ست کنید تا اینترنت سونی قبول کنه و بتونید از اون استفاده کنید.
نکته دوم این که حتما باید با کابل شبکه tv رو وصل کنید وبا وایرلس یک سری دنگ وفنگ هایی داره که به دردسرش نمی ارزه.
نکته سوم واز همه مهمتر ابن که کلا اصلا ارزش نداره چون تقریبا همه سایت هایی که ویجت هاشون میاد پولی هستن وباید اشتراک داشته باشید الباقی هم فیل خیس(تر)هستن وسرعت اینترنت هم کمتر از یک مگ فکرشو نکنید!
نتیجه اخلافیش هم این که خودتونو اذیت نکنید! مالی نیست!