O رو بزن و بعدش تو منوي باز شده Q رو بزن تا Voxophone هايي كه گرفتي ليست بشه. اونجا متن همشون هست و ميتوني اينتر رو بزني تا خونده هم بشن.نقل قول:
Printable View
O رو بزن و بعدش تو منوي باز شده Q رو بزن تا Voxophone هايي كه گرفتي ليست بشه. اونجا متن همشون هست و ميتوني اينتر رو بزني تا خونده هم بشن.نقل قول:
سلام دوستان این بازی علمی-تخیلیه؟ میشه لطف کنید بگید شبیه به کدوم بازیه؟
سلام
من تازه اسم این بازی رو شنیدم
قیافه بازی مثل انیمیشنه ؟؟
انگلیسیمون ضعیفه اکشال نداره؟
کدوم دولوپر عاقلی تنظیم زیرنویس رو توی بخش صدا میزاره :n29: من که نصف بازی رو هیچی نفهمیدم:n19:
آره علمی تخیلی هست.. البته جنبه تخیلیش خیلی قویتره.. در واقع اصلا پایه علمی نداره :n02: اینکه شبیه کدوم بازیه رو نمیدونم آخه خیلی وقته بازی نکردم.. تخیلی بودنش ربطی به مدرن بودن نداره.. در واقع تفنگ ها قدیمی هستن و بیشتر جو و داستان و قدرت ها تخیلی هست..نقل قول:
شبیه انیمیشن که نمیدونم والا ولی خیلی جو شادابی داره.. من تا حالا بازی به این شادابی با UE3 ندیده بودم.. نه اگه با زیرنویس کارت راه میفته اونقدر سخت نیست.. ولی خب برای من به راحتی COD: BO2 هم نیست..نقل قول:
این اولین بازی نیس که اینطوریه،نقل قول:
کدوم دولوپر عاقلی تنظیم زیرنویس رو توی بخش صدا میزاره :n29: من که نصف بازی رو هیچی نفهمیدم:n19:
به هر حال خیلی هم دور از ذهن نیس، زیرنویس واسه صداها و دیالوگ های بازیه دیگه :n02:
يه چيزي از خودت ميگي ها! اساس داستان بازي روي Multiverse ها و مكانيك كوانتومي هست كه هر كدوم نظريه هاي مفصلي دارن كه اينجا ميتوني يه نگاهي بهشون بندازي و خوف كني و صفحه رو ببندي D:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي قسمت هاي داستان هم اشاراتي به ديگر نظريه ها مثل نظريه گربهي شرودينگر ميشه.
من توی cheathappens چیزی پیدا نکردم برای این بازی
کسی سراغ نداره؟
پس باید این رو بزارم به حساب اینکه من 2 ساله بازی نکردم :n02:نقل قول:
oh oh! راست میگیا :n02: دمت گرم یه چیزی یاد گرفتیم.. الان رفتم خوندم دیدم آره! تو بازی فقط دیدم به همون قسمت های کوانتوم فیزیک اشاره کرد! شاید هم چون من زیرنویس نداشتم نفهمیدم شرمنده :نقل قول:
برای سایر دوستان :
باز کردن دریچه یا همان Tear توی بازی که از یک دنیا به یک دنیای موازی میره از ایده ی Multiverse گرفته شده.. چیزی که فکر کنم تو سریال فرینج هم بود
معلق بودن محیط بازی تو هوا هم از فیزیک کوانتوم الهام گرفته شده فک کنم!
وجود Lady Comstock هم همون گربه ی شرودینگره :n19:
یک سوال :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان :|
ممنون دوستان :n16: ولی یه اشاره ای بکنید ببینم این بازی شبیه چه بازیی هست که ببینم ارزش داره بخرم یا نه؟ :n13:
جنگ بین انسان ها واسه نجات شهره یا هیولا و اینجور چیزا هم داره؟
سلام ممنون میشم این قسمت رو دوستان توضیح بدن که استفاده ترکیبی از ویگورها یعنی یک بار یکی رو بزنم بعد با بعدی ویگور رو بزنم یا همزمان میشه دوتا رو با هم استفاده کرد؟
[HTML]البته شما می توانید از ویگورها به شکل ترکیبی استفاده کنید.منفجر کردن دسته ای از نگهبانان با bucking bronco باعث می شود آن ها روی هوا معلق بمانند،حال شما می توانید با devils kiss یا undertow آن ها را به شکل های جالبی نابود کنید.آلمان هایی از استراتژی در بازی وجود دارد،هرچند بسیار کمرنگ است.[/HTML]
و این قسمت هم برام سواله و این که اصلا چطور میشه و کجاها میتونیم پول بیشتری پیدا کنیم؟
[HTML]از نظر مکانیزم بازی،بایوشاک خوب عمل می کند.شباهت های واضحی با بازی اصلی وجود دارد.مثل شکاندن کانتینر ها برای بدست آوردن پول[/HTML]
دارم 12 گيگ دان ميكنم اميدوارم بشه بازيش كرد
این جواب سوال اولتون :نقل قول:
جواب سوال دوم :نقل قول:
فکر کنم فقط توی کشو ها، باکس ها، جنازه ها و این ها رو باید بگردی.. F رو میزنی بعد نشون میده چه آیتمی داره بعد دوباره F رو میزنی که جمع کنه اون ها رو.. بعضی اوقات دختره هم بهت پول میده
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون بابت توضیحاتتون اما این پست رو من نفهمیدم میشه فارسی توضیح بدین-تشکر
در مورد قسمت دومم هم که خوب اینها رو تجربه کردم و حتی گاوصندوقهایی هم هستش برای گرفتن پول که 5تا کلید لازمه بازش کنی اما این کانتینر ها رو دیدم تو بازی رایانه گفته بود تعجب کردم که ببینم منظورش چی بود
اول اينكه چرا من اين تاپيك رو تو tapatalk ندارم؟
دوم اينكه واقعا اول با ديده ي ترديد به اين بازي نگاه ميكردم.من هيچ علاقه ايي به بازيهاي تخيلي ندارم ولي اين بازي....واقعا چيزي كه سبب شد منو جذب خودش كنه اصلا تخيلي بودن يا گيم پلي يا داستان و گرافيك نيست.دنبال صفت مناسب براي دليل جاذبه اين بازي هستم.شايد بهترين واژه اير قابل پيش بيني بودن اشيا(بله و نه اتفاقات و شخصيت ها)هستش..مثلا همون دستگاه (vending machine)كه باهاش اسلحه و چيزاي ديگه ميخريم.دو آدمك مضحك(در نگاه اول) و بسيار بسيار ترسناك(با خيره شدن به اونها تا چند ثانيه)روبرو ميشيم.
در درجه بعدي محيط شهر كولومبيا..شهري پر از تضاد.تو يه محدوده پارك هاي زيبا و يا ساحل دلفريب همراه با بازي بچه ها و از همه مسخره تر-ورزش صبحگاهي چند عده كه فضاي بازي رو به ظاهر ارامبخش و مردم تنها به فكر تفريح هستند ولي فارغ از اينكه نه در زير پوست اين شهر كه در چهره ي اشكار شهر چه جنايتي در حال وقوع هست.
نظر من در خصوص پيام اصلي نويسنده بازي:مذهب تنها ميتونه يه ماده ارايشي واسه يه عده باشه كه كثافتكارياشونو ماسمالي كنن.
جملهي اصلي اينه:نقل قول:
There are stark similarities to the original game such as raiding containers for cash and food
مترجم raiding containers رو شكاندن كانتينر ترجمه كرده كه منظور همون بسته هاي (كيسه، جعبه و...) مختلف هست كه تو دنياي بازي پخشه و ميشه گشتشون و پول و غذا به دست آورد.
اون پست تركيب ويگور ها هم فارسيه ها! شما هر ويگوري كه انتخاب ميكني اسمش رو مينويسه. اينايي هم كه من نوشتم اسم ويگورها هست و زيرش هم توضيح دادم كه مثلا Possession + Devil's Kiss يعني اول روي يك نفر ويگر Possession رو بزنيد (اولين ويگور) بعد ويگور Devil's Kiss رو انتخاب كنيد (هموني كه بمب پرت ميكنه) و بزنيد به همون دشمني كه اول روش Possession رو زديد! بقيه موارد هم به همين ترتيب. ديگه از اين فارسي تر نميشه توضيح داد خدايي D:
میبینید آدم بعضی از بازیارو که برا بار دوم میره تازه اشکالاتش پیدا میشه ..؟! ولی این مورد تو این بازی برعکس صدق میکنه ! الان که رو 1999 میرم ، نکه عیبی پیدا نمیکنم بلکه چیزای جدیدتری میبینم و دمت گرم میگم به سازنده ها ...واقعا حرف نداره ..10 حقشه !
Booker :
Give a Man a Little Power ,He Falls In All Kinds Of Love With Himself !
:n12:
باورت میشه همین الان میخواستم این دیالوگ رو بزارم؟واقعا عالی بود...نقل قول:
Booker :
بار دوم تازه بازی داره خودش رو نشون میده...
این دیالوگ هم عالی بود :نقل قول:
if you don't draw first,you won't get to draw at allدر کل بازی از نظر دیالوگ ها و صداگزاری هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیزاره.
آره ..اینم میخواسم بزارم ...:n02:نقل قول:
دیالوگ و داستان خداوکیلی درحد فیلمای شاخ سینماس...:n12:
دوستان دانلودش چند گیگه؟ از کجا میتونم راحت دان کنم ؟ و خریدش به صرفه تر نیست آیا؟!!
.
.
.
آهان یه سوال دیگه هم دارم: برای لذت بردن از بازی چه مشخصاتی لازمه؟ من گرافیک gtx660 دارم و رم 8
سلام
دوستانی که هنوزم در مورد داستان بازی گنگ هستن میتونن داستان کامل رو از لینک زیر مطالعه کنن
واقعا وقتی داستانی روایت میشه اینطوری که اتفاقات بازی رو از اول گفته بشه خیلی در فهم داستان کمک میکنه نه این که مثل بعضی از روایات داستان بازی که کل داستان رو گفتن اما خواننده اصلا نمیفهمه تو کدوم بخش از بازی این اتفاقات افتاده
محتوای مخفی: داستان کامل بازی بایوشاک اینفینیتی
خدا رفتگانت رو بیامرزه باز شما یه کاره سودمند کردی برعکس بقیهنقل قول:
من با مشخصات زیر با گرافیک High با روون بازی کردم.. البته تو محیط های باز یه کم لگ داشت. دقت کن حتما درایور آخرت نصب باشهنقل قول:
Core i7
635GT
8GB
بالاخره این بازی هم تموم شد! باید همین اول بگم یکی از بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم.. از داستان بازی شروع میکنم.. داستان بازی واقعا شاهکار بود. اگر بخوام نقطه قوت بازی رو بگم با اینکه خیلی گرافیک و گیم پلی خوبی داشت اما با این حال داستان و صداگذاری این بازی واقعا در حد فیلم سینمایی بود.. به نظرم اگر یه کم به سناریو داستان بپردازند واقعا راحت میتونه یک فیلم سینمایی زیبا ازش دربیاد. دیالوگ های دوییت با الیزابت تک تکشون قشنگ و معنی داره.. پایان داستان هم فوق العاده بود.. حالا بیشتر نمیگم چون داستان لو میره ولی آخرش غیب شدن تک تک اونا واقعا برام جالب بود که با اون موسیقی متنش قشنگتر هم میشد.. صحبت از موسیقی شد! باید بگم موسیقیه منو و Loading ها رو هم خیلی باهاشون حال کردم.. همونی که پیانو بود خیلی قشنگ بود.. Facial expression های الیزابت فوق العاده بود! فوق العاده.. گرافیک بازی هم فکر کنم فقط اسم انجینش UE3 بود و اصلا شبیه بقیه بازی های UE3 نبود! محیطش واسه من که فرق میکرد.. محیط بازی هم قشنگ طراحی شده بود، مردم، تابلو ها، گل و بوته ها:n02: همه چی :n12:.. گیم پلی بازی هم قشنگ بود.. من که نقطه ضعفی توش پیدا نکردم.. نمیدونم اسم این رو بشه نقطه ضعف گذاشت یا نه ولی نباید برای اسنایپ aim میزاشتن.. آخه اگه دوربین میزارین دیگه aim به اون دقیقی نباشه! خشاب اسنایپ هم زود تموم میشد! اما از اون طرف با شاتگانش خیلی حال کردم! جون میداد باهاش Headshot کنی.. با Vigor ها زیاد کار نمیکردم.. نمیدونم، یا یادم میرفت یا نمیدونستم کی باید کدوم Vigor رو روی کی بزنم :n19:... اما هر چی Patriot بود روش Possession میزدم که بقیه بکشنش :n09:
بدون شک این بازی رو هر کی FPSـبازه باید بازی کنه..
امتیاز من : 10/10
آقا این بازی چی سیستمی میخواد تا روون اجرا بشه؟
البته روی حالت گرافیک متوسط
سلام
بچهها یه چیزی رو دقت کردین؟ تو شهر هر جا بری ساعت هستش و کلا هر طرف رو سمت هر ساختمان یا تو هر اتاقی میری یه ساعت میبینی که البته همه نگم اکثرشونم خراب و خواب موندن و بیشترشونم دوتا ساعت 12 و9 رو نشون میدن؟نظرتون در این مورد چی هستش؟
سلام دوستان
سوال درباره ی داستان بازی:
محتوای مخفی: .
نقل قول:محتوای مخفی: جواب ( لو رفتن داستان بازی )
محتوای مخفی: ending
سیستم غولی نمیخوادنقل قول:
من سیستم غولی ندارم ولی راحت اجرا کردم
گرافیکم 5450 هست
-----
دوستان تلفظ دقیق بازی بایوشاک اینفینیت هست؟
بله دوست من...بایوشاک اینفینیت...درسته...راستی گرافیک شما 5450 ماله جی فورث هستش؟
ati radeon 5450 2gb ddr3نقل قول:
Possession منظور چیه ---کدوم کلید؟
من خدا رو شکر میکنم دنیا در سال ۲۰۱۲ تموم نشد و فرصت شد این شاهکار رو بازی کنیم!اینقدر ازش تعریف میکردن واقعا حقشه.
الان میخوام بدونم این بروک دویت یا الیزابت تو نسخه های قبلی اصلا خضور نداشتن و داستان ربطی به قبل نداره؟
کجا میشه رفت از الیزابت خواستگاری کرد؟:n08:
کلمبیا :n02:نقل قول:
کجا میشه رفت از الیزابت خواستگاری کرد؟
با ناموس من کاری نداشته باش میزنم لهت میکنما :n02::n08:نقل قول:
کجا میشه رفت از الیزابت خواستگاری کرد؟
من تازه بازی رو گرفتم و بازی کردم ...
واقعا هیچی نمیتونم بگم :n14:
فوق العاده س ... شاهکاره :n14:
تا حالا اینقد جذب یه بازی نشده بودم ، به طوریکه هر چی دوستام زنگ میزدن که بریم بیرون اصا جواب نمیدادم :n02:
خدایا اونا کجان و ما کجا :n14:
:n02:نقل قول:
خوشحالم خوشت اومده ...اوج بازیسازی رو ببین ! :n12:
چرا خوشم نیاد آخه اند خلاقیته ... اند تکنیکه :n14:نقل قول:
خریدن این واجبه یا فارکرای3؟