خوابگاه های خودگردان در کاشان هستن...نقل قول:
هزنیش هم ترمی 170....
Printable View
خوابگاه های خودگردان در کاشان هستن...نقل قول:
هزنیش هم ترمی 170....
سلام.مرسی از جوابتون ولی من زنگ زدم به دانشگاه کاشان با مسئول خوابگاه برادران صحبت کردم گفت خوابگاه های خودگردان فقط متعلق به روزانه هاست و شما باید تا 10 مهر صبر کنید اگر جا بود می تونید برید.
من خودم دوستان زیادی دارم آزاد کاشان می خونند....خوابگاه اونجا راحت پیدا میشه
سه روز دیگه همه مقصدتون مشخص میشه.اونایی که دانشگاه شیراز قبول میشن هم بدونن از این ترم هر روز صبحانه در سلف ها قراره بدن:n02:
چه چیزایی باید ببریم خوابگاه؟ بالش؟ پتو ؟ دمپایی؟
به به آقا پیمان گل.چطوری پسر؟به جا میاری؟(همونی هستم که دو سال پیش کتابای کنکورتو واسش فرستادی :n02:).مگه نرفتی عمران شهر خودتون!!؟؟حالا رتبت چند شد؟:n02:نقل قول:
سلام آره به جا آوردم. از عمران انصراف دادم کنکور انسانی دادم.رتبم 1449 شد.نقل قول:
چون اسپم نباشه:خوابگاه رو از کی میشه تحویل گرفت؟ قبل از شروع کلاسا میدن؟
بستگی به دانشگاهی که قبول میشی داره.تو سایت دانشگاه اعلام میکنن.صد در صد قبل از شروع کلاسا میدن.
دوستان ما برای خوابگاه باید چی ببریم با خودمون ؟!!! فاصله با شهر خودمون زیاد نیست حدود 2 ساعت هست ! یعنی هفته ای یه بار رو میام خونه تقریبا !
من به شدت نیاز به کامپیوتر دارم ! باید چیکار کنم طی این ترم ؟ :n28::n28:
کلا اگه میشه واسم همه چیز رو توضیح بدین .
ممنونم :n28::n16:
دوستان هر سوالی درباره خوابگاه های دانشگاه شیراز دارن می تونند بپپرسن. اگه اینجا نیومدم به یاهوم pm بدین:alecferaa
اینو الان جدی میگی؟!!!!!!!!!!نقل قول:
بابا هفته ای یبار هم بزور می دن.
ظروف پخت وپز (قابلمه و بشقاب و...) قاشق و چنقال یک یا دو تا نبرید چند تا بردارید معمولا گم میشه
خوش خواب دارند اما پتو و بالش و ملافه رو باید ببرید پیشنهاد میشه ی خوش خواب بخرید و ببرید چون واقعا خوش خواب های خوابگاه ها وضعیت مطلوبی نداره
پوشاک زیاد نبرید چون ممکنه جا کم بیارید در هر صورت فضا محدوده
وسایل قیمتی نبرید دزد زیاده
پیشنهاد میشه بیش از حد گرم نگیرید با هم اتاقی هاتون تا زمانی که با شخصیتشون کامل اشنا نشدید البته این فقط ی پیشنهاد دوستانست موفق باشید : )
خوابگاه دانشگاه زنجان چطوره؟
این سایتاشونم فقط تبلیغه کاراشونه
علوم تحقیقات تهران کارشناسی ارشد خوابگاه میدن..؟ شرایط داره..؟
کسی چیزی در مورد خوابگاهای علامه میدونه؟
دوستان خوابگاه دانشگاه صنعتی شاهرود برای پسران چطوره؟
سلام..
البتّه دیگه صنعتی نیست؛ شده «دانشگاه شاهرود».نقل قول:
سال اوّل به همهٔ روزانهها میدن؛ از سال دوم به بعد[تقریباً] هر کسی درخواست بده میگیره. تا پارسال که اینطور بود.
نقل قول:
والا من که چند سال پیش دانشجوی این دانشگاه بودم به من ندادن
آقا یه سوال فنی من هنوز نفهمیدم فرق صنعتی با غیر صنعتی چیه!
شما روزانه بودی؟نقل قول:
بله. دانشکده مدیریت و حسابداری و این موضوع بر میگرده به 5 سال پیشنقل قول:
دانشگاه های صنعتی فقط رشته های مهندسی دارن ، یا نهایت چند تا علوم پایه مثل ریاضی ، فیزیک ، علوم کامپیوتر ...نقل قول:
اما غیر صنعتی اینطور نیست
برای اینکه اسپم نباشه :
خوابگاه های امیرکبیر هم بد نیستن ، خصوصا واسه سال اولیا که میرن شهدا ، خوابگاهشون خوبه
بعد یه چیزی هم راجع به ضریب در آزمون کارشناسی ارشد شنیدم قضیش چیه(دانشگاه های صنعتی)؟نقل قول:
ببخشید من یه سال اولی هستم ... میخواستم ببینم که بعد ثبت نام اینترنتی تو دانشگاه و موقع تحویل مدارک باید به فکر خوابگاه باشم ؟ از الان زنگ بزنم ؟ :n27: کلا قاطی کردم چون فعلا فقط ثبت نام اینترنتیه
سلام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خوابگاه به انشجو هاش میده یا نه؟
اون وقت وضعیت خوابگاه هاش چجوره...؟؟؟
سلام..
از بین این خوابگاههای دانشگاه تهران کدوم بهتره؟ اصلاً — بهجز آدرسشون — با هم فرقی دارن؟ (من عکّاسی قبول شدم؛ هنرهای زیبا)
۱– خوابگاه ۱۳ آبان۲– خوابگاه رودکی۳– خوابگاه وصال۴– خوابگاه بهنام
سلام
فقط خواستم یه توصیه ای به دوستانی که سال دیگه میخوان انتخاب رشته بکنن بگم که خوابگاه همدان خوابگاهاش رو افتضاح کرده! مثلا اتاقای ارشدش رو 6 نفره کرده که واقعا فاجعس:n13:
چرا اینقد خوابگاه. دانشگاه ازاد افتضاحه؟ ما حتی اینترنتم نداریم :( تو هر اتاق هم 6 نفر
من از بهمن باید برم دانشگاه که اونجا هم باید برم خوابگاه...خیلی نگرانم میترسم نتونم تو خوابگاه زندگی کنم اوووونم 7ساااال...:n03:
لطفا اگه کسی تجربه ای در مورد زندگی در خوابگاه داره در اختیارم بذاره.مررررسی.:n18:
نقل قول:
هفته اول سخت و بعدش راحت
همه بهم همین حرفو میگن ...میگن فقط هفته اول سخته....نقل قول:
خدا به خیر بگذرونه هفته اولو....:n28:
میتونید از هفتهی دوم برید.نقل قول:
دربارهی همزیستی مسالمتآمیز توی خوابگاه، بعضی از کاربرا تجربههای خوبی رو توی همین انجمن نوشتن؛ البتّه بیشتر پسرونه. خلاصهش اینه که «سخت نگیرید.»
مرسی از راهنماییتوننقل قول:
سلام
دوستان کسی میتونه اسم خوابگاههای خود گردان شهر اصفهان بهم بگه همراه با شماره تماسشون
باید برم اصفهان واسه یکی دو ماه, دنبال خوابگاه میگردم
ممنون میشم کمکم کنید؟؟
من که ب شخصه یک دقیقه تو خوابگاه نمیتونم بمونم
وحشتناکه
ب همه توصیه میکنم شهر خودتون رشته بزنید
از ما گفتن بود
زیاد آسون هم نگیر روزای اول که هنوز رودربایستی دارن میخ بکوبون وگرنه دیگه نمیشه جمش کرد!!!نقل قول:
دوستان سلام
تاپیک رو بالا آوردم برای بچه های کنمور ۹۳
تو رو خدا میشه کسی درباره خوابگاه های اهواز( شهید چمران) و سمنان بگه؟
روزانه مهندسی
دوستانی که مهرماه ورودی جدید هستن !
از کاه واسه خودتون کوه نسازید ! من امسال میرم ترم 5 ((مهندسی مکانیک - سراسری بناب )) تو دانشگاهی که خوابگاهاش اصلا قابل مقایسه با خوابگاه دانشگاه های معروف نیست ! من هم 2 سال پیش قبل از شروع یکم نگرانی داشتم که با کیا میفتم و چی میشه و غیره !
ولی از همون روز اول اینقدر دانشگاه و خوابگاه خوش گذشت که نفهمیدم 2 سال چه زود گذشت ! البته باید بگم من و دوستام جز متوسط به پایین های کلاس هستیم :n02:
خلاصه حواستون باشه واسه معدل الف گرفتن باید خوش گذرانی و تفریح و غیره رو کنار بزارین :n09:
نقل قول:
مرسی عزیز
ولی من که این ۴۰ صفحه رو خوندم والا ترسیدم از هرچی خوابگاه و دانشگاهه
برای اینکه از موضوع دور نشده باشم وضع خوابگاهتون رو می تونید دقیق توضیح بدید؟
چند نفر توی یک هستید؟
وضع غذا چه طور هست؟
خوابگاه رو دانشگاه داد یا خودگردان هست؟
ببخشید ولی قضیه سیگاری و .... توی خوابگاه شما صدق می کنه؟
تجربیات من از خوابگاه : (( البته بار دیگه هم میگم که این خوابگاه های دانشگاه ما وضعشون از خوابگاه های دانشگاه های دولتی بزرگ خیلی بدتره و قابل مقایسه نیست ))نقل قول:
کلا دانشگاه ما خوابگاه خودگردان میده . بعضی هاش به شکل سویئت واسه 8-9 نفر که اشپزخانه و حمام و غیره داخل هر واحد هست .بعضی هاش هم به شکل اتاق ها واسه 6 نفر که حمام و اشپزخانه و غیره بین اتاق ها مشترک هست
در مورد غذای دانشگاه هم باید بگم که نباید زیاد حساس و ایرادگیر باشید :n02: برنامه غذایی ما تقریبا اینجوریه (طبق روز های هفته ):
شام ها : تن ماهی با برنج -خوراک مرغ - سوپ با سیب زمینی و تخم مرغ و مخلفات :n03:- همبرگر یا سوسیس :n03: -خورشت لوبیا و خورشت کرفس و ....
نهار ها : قیمه - کوبیده - مرغ - چمن پلو - جوجه کباب - عدس پلو یا کوبیده
صبحانه: به صورت هفتگی دوشتبه ها میدن
کیفیت غذا ها همانطور میدونید در حد بالایی نیست ولی قابل قبول هست :n02:
اما در مورد قضیه سیگار :
تو ترم 1 در اتاق ما 2 نفر بودند که سیگار میکشیدن ! جالبه که بعدا فهمیدم این دو نفر درست بعد از قبولی در دانشگاه و از شهریور همون سال شروع به کشیدن سیگار کردن !!!
با صحبت های من و سایر هم اتاقی ها قرار شد که در داخل سوئیت سیگار رو مصرف نکن و برن تو بالکن یا حیاط بکشن
ترم بعدش هم وقتی که با جو اونجا اشنا شدم و دوست های خودم رو پیدا کردم و با هم موندیم و همون جمع رو فکر کنم تا اخر داشته باشیم
البته ناگفته نماند که در سایر اتاق ها بساط قلیون و سیگار های دست ساز و توتون و غیره وجود داره .