شما اون نرم افزارش رو باید دانلود کنید بعد توی نرم افزار سریال رو وارد کن بعد یه کلیپ بهت میده دانلودش کن بریز رو فلش و روی تلویزیون پخشش کن . درست میشهنقل قول:
Printable View
شما اون نرم افزارش رو باید دانلود کنید بعد توی نرم افزار سریال رو وارد کن بعد یه کلیپ بهت میده دانلودش کن بریز رو فلش و روی تلویزیون پخشش کن . درست میشهنقل قول:
باتشکر . دوست عزیز مهم همون نرم افزاره که نمی دونم از کجا ی سایت باید دانلود کنم از کدوم قسمت
ميتونين از اينجا دانلود کنيننقل قول:
کد:http://www.-----------.com/archive/multimedia/video-player/download-divx-plus-full/
نقل قول:
از آدرس زیر دانلود کنید :
پسورد فايل زيپ :کد:http://dl.------------.com/SoftWare/Multimedia/Media_Player/DivX_Plus_Pro_v8.1.1.0.8.19_www.------------.com.zip
کد:www.------------.com
دوست عزیز این لینک رو من دانلود کردم 45 مگ ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بدون دانلود این هم وارد سایت میشدم اما نمی دونم کجا باید سریال led رو بهش بدم تا فیلم رو بهم بده تا با فلش وصل کنم به تلویزیون تا Divex فعال بشه این هم سریال دایوکس led من لطفا اگه شما می دونید این فیلم را برایم بزارید باسپاسنقل قول:
شما چرا اینقدر می پیچی ؟ :18: این نرم افزار که دانلود کردی رو نصب کن بعد اونجا باید سریال رو بزنی و فیلم رو دانلود کنی. کاری نداره .نقل قول:
این فیلم مختص هر تلویزیون است و مثلا فیلم تلویزیون من به مال شما نمیخوره
باتشکر مشکل حل شد . دوست عزیز یه سوال دیگه شاید شما کمک کنید . وقتیLed Sony 710 خریدم سیستم دیجیتال داخلی هم داره ولی نماینده که اومد سیستم رو نصب کنه گفت برای اولین بار باید آپ دیت بشه تا بتوانی سیستم دیجیتال رو داشته باشی و هزینه آنهم 15000 تومان هست . قبول کردم یک یواس بی گذاشت و سیستم دیجیتال فعال شد . حال اون چه فایلی را در یو اس بی داشت که دیجیتال فعال شد آیا خودم هم میتوانم از اینترنت دانلود کنم ؟ لطفا نام فایل و از چه سایتی میشود اینکار را انجام داد . باسپاس
فایل آپدیت که میتونی دانلود کنی اما ربطی به دیجیتال نداره دیجیتال برای ایران باید کشورتو بذاری سنگاپور فایل آپدیت هم من گرفتن حدود 30 مگ بودنقل قول:
Sony UWA-BR100 Wireless LAN Adapter توانمندي اینترنت بیسیم يکي از قابليت هاي بسيار ارزشمند تلويزيون LED Sony است که امکان وصل شدن بي سيم کاربر را به اينترنت به راحتي ميسر کرده است. با استفاده از يک روتر خانگي که شبکه بي سيم را پشتيباني کند، کاربران به راحتي قادرند تلويزيون خود را به اينترنت يا به رايانه شخصي خود در ساير اتاق هاي منزل به صورت بي سيم متصل کنند.(پیام بدید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز نگفتی این فایل رو از کجا بگیرم اگه میشه همینجا لطف کنید بزارید باسپاسنقل قول:
راستشو بخوای من ندارم الان ولی راهنمایی که میتونم بکنم اینه که تو همین تاپیک پیداش کردم فکر کنم و ضمنا دوتاست جا به جا نگیری باید ورژن خاورمیانه رو بگیرینقل قول:
نقل قول:
با سلام
این ورژن چه قابلیتهایی را به تلویزیون اضافه می کند؟ بعد آیا زمانی که تلویزیون دیجیتال را می گیریم منوی فارسی حذف می شود یا این مشکل با آپدیت تلویزیون قابل حل است؟
با تشکر
سلام
دوستان شاید اینجا جاش نباشه. اما در مورد nx710 هیچ تاپیکی انگار وجود نداره. گفتم شاید شما سونی دارهای عزیز اطلاعاتی راجع بهش یا لینکی داشته باشین.
ممنون
System Software Update Version PKG4.099GAL-0108
ورژن خاورمیانه 46 اینچ
تغییرات:بهبود عملکرد و ثبات ویژگی های از تلویزیون پروتکل اینترنت ( تلویزیون پروتکل اینترنت )
کد:http://www.sony-asia.com/support/download/448683/product/kdl-46ex700
سلام
دوستانی که تلویزیونشون اروپاییه (تولید چک) برای گرفتن دیجیتال رو کدوم کشور تنظیم کردن
ممنون
کانال مستند دو کسی با دیجیتال گرفته؟تو اصفهان چی؟
دوستان
من ميخوام موزيك و عكس رو از طريق لب تاپ بر روي ال سي دي پخش كنم اما نه با كابل چون نويز داره و تصويرش هم فول اچ دي نيست. در واقع اين كار رو ميخوام وايرلس انجام بدم. مثلا صفحه مانيتور لب تاپ رو روي ال سي دي تلوزيون ببينم.
1 - اگر دانگل سوني رو بخرم به ال سي دي وصل كني cx520 اون وقت ميتونم همچين استفاده اي ازش بكنم. اين دانگل رو بخرم به نظرتون؟
2- تو تهران قيمت گارانتي دارش چنده؟
ظاهرا یه کارایی میشه کرد اما فکر نکنم عملا مفید باشه اول با کابل امتحان کن اگه شد بعد وایرلس بگیرنقل قول:
ظمنا تلوریون اینترنتی تو ایران کار نمیکنه
سلام دوستان يه سوال دارم شايد تكراري باشه ولي لطفا جواب بديد
led ex710 رو با كابل مستقيم به اينترنت وصل ميكنم و شروع ميكنه به وصل شدن بدون ايراد ولي آخر ميزنه كه به روز رساني انجام نشد و قسمت اينترنت ويديو هم كه اصلا كار نميكنه
ميخواستم ببينم اصلا اين اينترنت به جز اينترنت ويديو به درد ديگه هم ميخوره تو ايران؟
اينكه به اينترنت وصل نميشه به خاطر تحريمه؟ بايد از چيزي استفاده كرد كه اي پي ايران رو نشناسه؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوستان همه تلویزیونشون مالزیه کسی تولید چک نداره ببینیم رو کدوم کشور برای گرفتن دیجیتال استفاده کرده
:41:
باتشکر دوست عزیز. اگه ممکنه برای Ex 710 Sony برای 46 اینچ را بزارین. باسپاسنقل قول:
با سلام من تولید چک دارم رو انگلیس وزبان انگلیسی هم دیجیتال دارم البته تو اصفهان
من Ex 710 Sony LED 46 اینچ دارم . برای اینکه بتوانم کانالهای دیچیتال داشته باشم همون روز اول نصاب گفت باید آپ گرید بشه تا دیجیتال داشته باشی درضمن منوی فارسی هم به انگلیسی تبدیل میشه که من قبول کردم و یک فلش گذاشت و همه چی ردیف شد . حالا کسی میدونه این فایل آپگرید را که نصاب انجام داد از کجا باید تهیه کنم و چطور بدونم تلویزیون منو روی چه کشوری تنظیم کرده ؟ باسپاس
تلویزیون (ex700) من ساخت اسلواکی هست وقتی کشور رو روی United Kingdom و یا France قرار دادم هیچ کانال دیجیتالی پیدا نمیکنه ، کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ استرالیا و سنگاپور اصلا تو لیست کشورها نیست
سلامنقل قول:
دستگاه شما چون ورژن خاورمیانه نیست بعید می دونم تو ایران بتونی استفاده کنی.
نقل قول:کد:http://www.sony-asia.com/support/download/448683/product/kdl-46ex710
باسلام. و تشکر از آقا مجید 306 . فقط نمی تونم دانلود کنم یعنی هرچی میگردم گزینه دانلود رو نمی تونم پیدا کنم. اگه شما میدانید لطفا یه راهنمایی بفرمایید. باسپاس
پیدا کردم . واقعا دست شما درد نکنه عالی بود .
نقل قول:نقل قول:
سلام
راستش برای من هم چکه
توی بانه خریدم طرف برای تست تند تند اوکی میزد و میرفت نفهمیدم رو کدوم کشوره ولی تا سرچ دیجیتال زدم همه رو گرفت اگه یکی بگه چطوری میشه فهمید رو کدوم کشور تنظیمه نگاه میکنم و خبر میدم
راستش میترسم برم تنظیمات اولیه
تا مبلغ 1300 میخوام از بانه خرید کنم
40 اینچ باشه.
امکاناتش بروز باشه."گیرنده دیجیتال + اینترنت + سه بعدی"
بین مدل های nx و exو Hx گیر کردم.
لطفا بهترین و به صرفه ترین ال ای دی رو معرفی کنید.
سلام دوستان
من یه تلوزیون سونی ال ای دی مدل ex700 دارم و می خوام دانگل وایرلس zyxel رو بهش وصل کنم ولی نمیشناسه مودم منم zyxel بیسیمه و میخوام با dlna فیلم و عکس رو به tv انتقال بدم.
اما تلوزیون دانگل وایرلس zyxel منو نمیشناسه و مینویسه که "دستگاه usb بیسیم یافت نشد " چیکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من همین تی ویو دارم
تازه یکدونه ر ی س ی و ر فول اچ دی خریدم
بعضی موقع ها که یک شبکه ی م ا هوار ه ای رزوبیشنش پایینه یهو تصویر میپره و وقتی رزوبیشن ر س ی و ر و پایین میارم نشون میده
به نظرتون باید چی کار کنم که همه ی شبکه ها رو با کیفیتای مختلف نشون بده؟
رزولیشن تی ویو باید دستکاری کنم؟
دوست گرامی باید از دانگل خود سونی استفاده کنید که توی سایت saghezshop یا banehlcd به قیمت حدود 50000 تومن میتونید تهیه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرکت سونی بالاخره روش اتصال این تلویزیون و مدلهای مشابه اون رو در ایران بدست آورد باید از نمایندگی بپرسید یه فایل پی دی اف به نمایندگی های سونی در کشور دادن از روی اون مراحل اتصال رو گفتن چطوره به اینترنت وصل بشن با تلویزیون.
سلام
من يه تي وي nx720 چهل و شش اينچ گرفتم .نظرتون چيه ؟ ترفندهاي خاصي داره ؟
در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي
کسی این فایل یا مراحلش رو نداره بذاره بقیه هم فیض ببرن؟نقل قول:
من هم با 32CX520 همین مشکل ترتیب کانالها رو دارم. یا باید ترتیب شمارهای درست بشه یا ترتیب لیست. نتونستم جفتشون رو تنظیم کنم.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان اینم فایل مربوطه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر کسی تونست وصل بشه اینجا اعلام کنه مراحل کار رو دقیق تر آخه تو بعضی قسمتها یک کم مبهم هست ولی شدنیه چون خود نمایندگی این کار رو انجام داده
موفق باشید
تكرار مي كنم تا جواب بگيريم . خواهشا بگيد:
سلام
من يه تي وي nx720 چهل و شش اينچ گرفتم .نظرتون چيه ؟ ترفندهاي خاصي داره ؟
در ضمن من نمي تونم كد vod رو تو سايت وارد كنم براي رجيستر كردن . گام به گام برام توضيح مي ديد ؟ بدجوري موندم . مرسي
دوست عزیز تو پست های قبلی نحوه رجیستر کردن divx توضیح داده شده زحمتتون میشه ولی اگر بخونید جواب میگیرید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کشور رو به جای استرالیا اگه بذاری سنگاپور مشکل ترتیب کانالها حل میشه.نقل قول: