این گزینه 2 خیلی باحاله هاااا...من رتبه 10000 منطقه 3 میدم بهش بهترین رشته که میاره علوم قرآن مجید اونم شبانه است :31:
در حالی که دوستام با 20000 برق شبانه دانشگاه شیراز قبول شدن...
پ.ن:البته اینم بگم که 20000 مال سال 86 بود...
Printable View
این گزینه 2 خیلی باحاله هاااا...من رتبه 10000 منطقه 3 میدم بهش بهترین رشته که میاره علوم قرآن مجید اونم شبانه است :31:
در حالی که دوستام با 20000 برق شبانه دانشگاه شیراز قبول شدن...
پ.ن:البته اینم بگم که 20000 مال سال 86 بود...
اه این انتخاب رشته ی گزینه 2 چیه ! این قدر از اطلاعات میخواد از ما ادم فکر میکنه داره فرم استخدام یه شرکت رو پر میکنه ...
اصلا وقتی این هفت خوان رو میگذرونم اصلا دیگه دلم نمیخواد صفحه شو ببندم :31:
مسعود!! 20 هزار و برق شيراز؟؟نقل قول:
بيخيال بابا...:31: رفيق من كه بومي شيراز هم بود با 1800 نتونست برق بره...:41:
باور کن برق شیراز شبانه رو قبول شده بود!نقل قول:
باور نداری برم صداش کنم بیاد!:31:
نمیدونم شاید به خاطر این بوده که اون موقع ظرفیت پذیرشش بیشتر بوده و این رفیق ما تونسته بره...:23:
دوستان یه چیزی به نظرتون بین معماری (روزانه) یا کامپیوتر-سخت افزار(روزانه) و عمران(شبانه) یا برق-کنترل( شبانه) کدوم بهتره انتخاب کنم؟ اصلا هیچ فرقی هم واسم نمیکنه که چه رشته ای بخونم فقط میخوام واسه کار درس بخونم وگرنه ...
به!همشهری عزیزنقل قول:
برادر اگه فقط واسه کار می خوای باید بهت بگم برق کنترل شبانه
چون تو رشته های برق از همه سبکتره و کار هم براش خیلی هست
سلام
تو انتخاب رشته گزینه دو تو قسمت زیرگروه نوشته رتبه در زیرگروه ، منظور رتبه کشوریه یا رتبه سهمیه به نظرتون؟
من که سهمیه رو زدم:31:
سلام بر رفقا
تو انتخاب رشته باید شبانه رو بعد از روزانه بزنیم یا نه هر جوری دلمون خواست؟
در ضمن این دانشگاه علوم اداری و امام صادق (ع) چه موقع اسامی چندبرابر ظرفیتشون رو اعلام کردن که حالا سازمان سنجش نوشته ؟ از کجا باید بدونیم اسممون هست یا نه؟
کنترل گرایش خوبیه و به لحاظ کاری هم بد نیست به خصوص کارهای مربوط به ابزار دقیق ولی مسئله اینه که از بقیه گرایش های برق هم استخدام میکنن و کلا خیلی فرق نمیزارن (توی شرکتهای دولتی)...نقل قول:
ضمنا کنترل گرایش سبکی نیست کلا توی گرایشهای برق، کنترل و مخابرات دو تا از گرایشهای سنگینش هستن البته سختی و سادگی نسبی هست ولی اگه سطح ریاضیات و وسعت ریاضی شونو با هم مقایسه کنین کلا ایندو گرایش جزء گرایش های سخت برق هستند...
در کنار اینها اگر وضع مالیتون خوبه...عمران به لحاظ کاری خیلی خوبه...منظورم اینه که خودتون بتونین شرکت بزنین و برین تو کار ساخت و ساز و پیمان کاری ... از بقیه رشته های مهندسی هم ساده تره...(به لحاظ همون ریاضیش...)
امکان نداره دوست عزیز..........احتمالا سهمیه ای چیزی داشته ... شما خبر ندارین...آخه 20000 منطقه سه یعنی....نقل قول:
یه سوال دوستان:
زمان ما:5: توی انتخاب رشته سراسری اولویت بندی رشته ها هیچ تاثیری نداشت....ضمن اینکه سهمیه جنسیتی هم نبود.....حالا یه بنده خدائی اومد پیش من بر همین اساس گفتم که انتخاب رشته خیلی هم ساده اس فقط بر اساس علاقه اش لیست کنه...(کارش ساده بود چون فقط پزشکی میخواست...) بهش گفتم هیچ تاثیری نداره....حالا مردد شدم تغییری نکرده؟ این سهمیه جنسیتی در چه حدی هست؟
احتمالا امروز ، فردا اعلام بشن !!! در مورد انتخاب رشته هم اجبار كه نيست بگن كدومو قبل كدوم بزن ! هر جور كه دوست داري بزن !!!نقل قول:
یه سوال دیگه تربیت معلم و تربیت دبیر رو قبلا باید تیک میزدی یا الانم میشه انتخابش کرد؟؟
نه قبلا بايد تيك ميزدي ! امسال كه تربيت معلم نداشت !!!نقل قول:
سايت سنجش : برای مشاهده اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های شرایط خاص از ساعت 18 روز پنج شنبه مورخ 14 مرداد به همین سایت مراجعه نمایید
مراکز تربیت معلم رو نمی شه زد ولی دانشگاه هایی که اسمشون تربیت معلمه و توی قسمت دانشگاه های روزانه هستن هیچ اشکالی ندارن که بزنیمشون...نقل قول:
بچه ها امروز و فردا از ساعت 13.30 تا 23 شبکه ی آموزش راجع به انتخاب رشته حرف می زنه. مثل اون دو روز قبل کنکور. همچین آش دهن سوزی نیست، ولی ببینیدش!
والا دوست من سخت ترین گرایش های برق مخابرات و قدرت هستن،من اینو به استناد برادرم که فوق قدرت داره دارم میگمنقل قول:
در ضمن کنترل هم رشته ی آسونی نیست،نسبت به بقیه ی گرایش های برق آسون تره
بالاخره كدوم گرايش برق سبكتره؟ :19:
بچه ها پاسخنامه ها روی سایت سنجشه اگه کسی دنبال چک کردنه یه سر بزنه
استان بومی: اصفهان
رتبه کل در سهميه: 17184
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه):40658
دوستان من مهندسی مکانیک، صنایع یا مواد موسسه آموزش عالی صنعتی فولاد فولادشهر اصفهان قبول میشم؟!
جون من زود جواب بدید!!! آخه خریت کردم آزاد ننوشتم الان خیلی میترسم!!!
قضيه رشته هاي نيمه متمركز چيه؟
حتما بايد نيمه متمركز انتخاب كنيم؟؟
نه بابا! اختیاریه...نقل قول:
ببین دوست من برق گرایش سبک ندارهنقل قول:
اما چون گرایش کنترل از بقیه شیرین تر هست،میشه گفت یه جورایی سبک تره
مخابرات و قدرت از بقیه سنگین تر هستن
اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1389
این یعنی چه ؟
ردیف مورد 1 : 1394
کد مورد 1 : 7
لطفا اگر کسی می دونه ، جواب بده .
دوستان نمیدونستم این سوالو کجا باید مطرح کنم :
یکی از دوستام امسال پیش دانشگاهیو تو این مدارس از راه دور خونده . حالا میخواد ببینه مشکلی که واسه وارد شدن به دانشگاه نداره ؟! (چه دولتی چه آزاد)
سلام....در مورد این رشته های خاص واسم زده... کد معرفی شده 1 :11 ردیف مورد1 : 0301 یعنی چی؟؟؟
تو تاپیک اخبار این خبر رو گذاشتم... اما چون دیدم تردد اینجا زیادتره گفتم اینجا هم بزارمش!:46:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره اعلام ظرفيت رشتههاي جديد و اصلاح برخي از كدرشته محلهاي آزمون سراسري سال 1389
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1389/890514_01.php
يه سوال
من يكم اميد داشتم ولي با اين انتخاب رشته گزينه2 خيلي كمرنگ شد.
شما جواب بديد لطفا
من با 21 هزار منطقه دو (خراسان رضوي) مي تونم مهندسي شبانه قبول شم؟
خوبه مهندسي هاي پيشنهادي هاي گزينه 2 مكانيك شبانه بيرجند بود و معدن شبانه صنعتي بيرجند.
زودتر منو از سرگردوني در بياريد لطفا
ممنونم
سلام
میخواستم بپرسم دانشگاه علم فرهنگ گروه انسانی تا چه رتبه ای میگیره
خیلی ممنون :)
ببخشید یه سوال
مهلت انتخاب رشته آزمون سراسری تا کی هست؟
16 تا 18 امنقل قول:
یعنی تو همین دو روز باید انتخاب واحد کنیم و بفرستیم؟نقل قول:
کجا باید بفرستیم؟
برگه انتخاب واحد تو دفترچست؟
دفترچه رو از کجاها میشه گرفت؟
فقط باید دفترچه بگیریم؟
من گنبد هستم هر جا رفتم دفترچه رو تموم کرده بودن از کجا بگیرم؟چیکار کنم؟
باید دفترچه بگیری و کدرشته های انتخابیت رو از طریق سایت سازمان سنجش وارد بکنی...نقل قول:
کسی می دونه دانشگاه صنعتی اصفهان، نرم افزار یا سخت افزار یا IT تا چه رتبه ای قبول می کنه ؟؟:20:منطقه 2....
فكر كنم زير 3000 يا 2500 بگيره...البته شايد بومي هاش با رتبه اي بيشتر هم قبول شن!نقل قول:
من امار دارم سال پيش با 1800 كه بومي اصفهان هم بود اي تي قبول شد.
سلام ببخشید من میخواستم کنکور سال بعد شرکت کنم به خاطر همین نمیخوام برم انتخاب رشته ولی از یکی شنیدم اگه نری نمیذارن سال بعد شرکت کنی میخواستم ببینم راسته یا نه؟یعنی نمیشه انتخاب رشته نکنم؟
نه اگه فقط روزانه قبول بشي و نري از كنكور محروم ميشي و در غير اينصورت تو هر چي به غير روزانه قبول بشي نري مشكلي نيست !!!نقل قول:
انتخاب رشته كردن يا نكردن به ميل خودتونه و اجباري در كار نيست !!!
یعنی شبانه انتخاب کنیم و قبول شیم ولی نریم، میتونیم سال دیگه کنکور بدیم؟ یعنی مشکل فقط روزانه ست؟
راستی دوستان من همین الان توی سایت گزینه 2 انتخاب رشته کردم، توصیه میکنم حتما حداقل یه بارو امتحان کنین، مطمئن میشین چی درمیاین چی نه. :46:
کد:www.gozine2.ir
سلام!
کسی در مورد مهندسی مواد شیراز خبری داره؟ ... در چه سطحی هست؟جَو دانشگاه چه جوره؟
ممنون
دانشگاه شیراز که دانشگاه مادر هست . در مورد سطحش فک نمیکنم نیازی به توضیح باشه . جوشم 90 درصد دانشجوهای اینجا سیاسین . از چه نظر ؟نقل قول:
بله دقیقانقل قول:
ای بابا اینا چرا ظرفیت ها رو امسال کم کردن چکاری بود؟! :دی من اگه به پارسال باشه باید سخت علم و صنعت قبول بشم اما نیمیدونم امسالم میشم یا نه! زیر گروه یکم 1470 شده رتبه ی آخری که از قلمچی پارسال رفته سخت علمص، 1670 بوده! امسال به نظرتون چقدر میاد پایین؟!! :دی
نقل قول:
تا جونشون در ره !!! از روزانه ها کم شده دادن به شبانه ها که پول بگیرن !! فکر نمیکنم تغییر آنچنانی داشته باشه
اگه نگین از قلم چی تعریف میکنم بهتره از یادگار ماندگار استفاده کنین یکم قابل اعتمادترهنقل قول: