با سلامنقل قول:
من نسخه 1112.2
را نصب کردم هیچ تغییری متوجه نشدم.
با سلامنقل قول:
من نسخه 1112.2
را نصب کردم هیچ تغییری متوجه نشدم.
سلام
چطور میشه شبکه و... رو رکورد کرد و بر روی هارد سیو بشه؟ راهی پیدا نکردم!
-منظورتون قابليت PVR هست؟نقل قول:
والا اسمش رو نمیدونم ولی فکر کنم همینه!
مثلا یه فوتبال رو بخوام ضبط کنم....
-نه اين قابليت در بعضي ريجن ها از جمله اسيايي ها حذف شده تا جايي كه اطلاع دارم همون PVR هستشنقل قول:
-در مورد تيونر ديجيتال هم دوستاني كه سري هاشون مثل C6200-C6900-C7000-C8000 اين قابليت فعال هست لطف كنند و چند تا عكس از منوي مخفي دستگاهشون بگزارند ببينيم به نتيجه اي ميرسيم يا نه ؟
با تشكر
ghoghnous55
نقل قول:
سلام دوستان. درموردDVB-T باید خدمت دوستانعزیز عرض کنم من یه 40C6960 با گارانتی سام دارم که گیرنده دیجیتال هم داره یعنی زمان سرچ کانال ها میشه انتخاب کرد که فقط دنبال کانال های آنالوگ بگرده یا دیجیتال یا هر دو. البته لازم به ذکره که زبان منو و تله تکست و .... رو انگلیسی انتخاب کردم. قبلا خونده بودم که اگر فارسی انتخاب کنیم کانال های دیجیتال رو از دست می دیم.
من تو راهنماییهای قبلی عکس منو مخفی برای گیرنده دجیتال با منو مخفی من خیلی فرق داشت اصلا قابل تغییر نیست نتونستم فعال کنم منوی تلوزیون من هم فارسی است
آیا با اضافه کردن کارت سخت افزاری میتونیم گیرنده دیجیتال c7000 را فعال کنیم
-خوب بحث همينجاست كه چطور گزينه هاي عير فعال رو فعال كنيمنقل قول:
-اگر در slot مربوطه كارتي تحت عنوان ----t هماهنگ با سامي وجود داشته باشه حتما كار ميكنه
وا ! پس غیرفعاله این PVR ؟! اخه چرا !!! خیلی مسخرست...
واسه منم غیرفعاله این ----t ش
-بله خوب ديگه اسياست ديگه...3rd worldنقل قول:
-مجددا خدمت دوستاني كه ----t فعال دارند لطف كنند چند تا عكس از منوي مخفي بزارند
من تا اونجایی که از مدل های قبلی اطلاع دارم PVR به کمک یک دستگاه خارجی معمولا DVD recorder یا مشابه که خود سامسونگ تو دفترچش گفته امکان پذیره و خودش ضبط نمی کنه دفترچه جدیدا را ندیدم. اونا ربطی به آسیا و اروپا نداشت ولی --- t/c/s ربط داره
مقایسه این 4 سری تو کدوم صفحه هست؟
نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C7000WRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
-يك مقايسه كوچيك :نقل قول:
ممنون بابت اطلاعات من رفتم دفترچه را دانلود کردم و این هم مثل دفترچه های قبلی گفته سامسونگ رکوردر نیاز هست در پایین هم عکس های قسمت های مربوط به کنترل و توضیحش و نحوه ضبط.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته می دونی که پایین همه مشخصات می نویسند:
Features and specifications are subject to change without prior notification
-اگر منظورتون لينك مربوط به سايت مالزيايي هست خوب اين قابليت بر روي اسيايي ها حذف شده
كليد هايي كه روي كنترل هست ونحوه كار اون مربوط ميشه به anynet و استفاده اونها در اين حالت به جاي كليدهاي ركوردري كه بهش وصل ميشه كه اصلا مربوط به قابليت pvr خود دستگاه نيست
قابليت pvr به صورت مستقيم بر روي فلش ويا h.d.d كپچر ميشه نه ركوردر ديگه اي عزيز
-معمولا در ريجن هاي اروپايي فعال هست و حتي در ريجن هاي us هم غير فعال هستند
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1277374551[/HTML]
حالا اسیا جهان سومه ولی دیگه امریکا چرا ! هر جور فکر میکنم دلیل این کارها رو نمیفهمم ! اگه PVR یا ----T فعال بشه چی از اینا کم میشه !!!
ویرایش:
راستی دوستان من این عکس رو تو نت دیدم ولی این قسمتی که با فلش مشخص کردم رو تی وی من نداره اصلا چی هست به چه درد میخوره ؟!
[QUOTE=pandora tomorro;5662344]حالا اسیا جهان سومه ولی دیگه امریکا چرا ! هر جور فکر میکنم دلیل این کارها رو نمیفهمم ! اگه PVR یا ----T فعال بشه چی از اینا کم میشه !!!
ویرایش:
راستی دوستان من این عکس رو تو نت دیدم ولی این قسمتی که با فلش مشخص کردم رو تی وی من نداره اصلا چی هست به چه درد میخوره ؟!
-ديگه ...
-يك اسلات هست براي كارت هاي شبكه هاي كابلي گيرنده ماهواره و....كه باز هم در ريجن هاي اسيايي....
با درود
امکان wifi را چجوری میتونم فعال کنم
تلویزیون 6900
واقعا سامسونگ خسته نباشه !!!
-علي جان اين قابليت فكر نميكنم built-in باشه بلكه built-ready هست يعني با خريد يك دانگل واي فاي از طريق usb ميتونيد كارتون رو راه بندازيننقل قول:
پس سامسونگ کلاه بردار قابلیه در تبلیغ مواردی که سیستمش نداره:41:نقل قول:
اون از اینترنتش ، اینم از wifi
راستی شما تلویزیون رژیم را با گیرنده دیجیتال تونستی بگیری
روزنامه نوشته بود امروز به طور رسمی در مشهد راه افتاد .
یک سوال دیگه ، موقع دیدن فوتبال بازیکن که شوت میزد توپ پشت سرش کشیده میشد ، چجوری میشه این مشکل را برطرف کنم ؟:11:
-خوب ديگه كارهاي تبليغاتي و جيب ملت رو خالي كردننقل قول:
-نه متاسفانه من بدون گارانتي گرفتم و قسمت local set غير فعال هست دوستاني كه با گارانتي گرفتند گويا فعال هست
-در مورد اون قضيه هم خوب نقصي كه عموميت داره توي lcd-led ها ولي ميشه قسمت picture option و بعدش notion pluse برين واولي رو بيشترين مقدارو دومي رو كمترين مقدار بدين
برای من هم که با گارانتی هست local set غیر فعال هست .نقل قول:
یعنی اگر فعال بود گیرنده دیجیتالی باید می داشت ؟
-نه ميشد يك سري تغييراتي رو اعمال كرد كشورهاي مختلف رو انتخاب كرد وديد ايا فعال ميشه ----t يا نهنقل قول:
گیرنده دیجیتالی باز مهم نیست ولی این که اینترنت تیوی به طور کامل غیرفعال خیلی مسخرست بخدا من که کم کم دارم پشیمون میشم از خرید c8000 در مورد 3d هم هر چی گشتم تو سایتها از این حالت crosstalk ایراد گرفتن ):
-البته ----t هم قابليتي هست كه اگر فعال بود مسلما بهتر بود بيشتر چوب 3rd world بودن ومحدوديت هاي اينترنتي ..رو بايد بخوريمنقل قول:
البته در مورد اينترنت هم در همه hdtv ها به همين صورت هست به معناي internet tv نيست واقعا (محدود )
این غیر فعاله اینترنت تی وی یعنی چی ؟! مشکلش چیه ؟ من هنوز وقت نکردم تست کنم !
مشکل قیلتر بودنه ؟! با V-P-N نمیشه مشکل رو حل کرد ؟
-نه اگر بتونيد تنظيماتش رو دست انجام بدين كانكت ميشين احتمالا منتها يوتيوب فيس بوك و... توش هست كه نميدونم چطوري ميخواد بازش كنه با وجود شيلترنقل قول:
-به هر صورت من چون نياز نداشتم تست نكردم تجربه اي ندارم
تشکر از دوست خوبمون t_tanhyam بابت راهنمایی دوستان:11:
یه سوال داشتم خدمته تون
تو تصویر زیر که مقایسه ای بین مدل ها شده منظور از اون دو موردی که تو عکس مشخص کردم چیه؟!!
اولیش Precision Dimming که فقط در مدل C8000 وجود داره ؟
و دومیش Depth of TV عمق دقیقا در اینجا به چه معناست و چه جوری شاخص گذاری میشه
مثلا الان عمق در مدل C7000 رو زده 1.0 و در مدل C8000 رو زده 0.9 و در مدل C9000 رو هم زده 0.3 حالا کدوم بهتره ؟!!
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من c8000 ندارم ولی wdtv live رو با v p n تونستم به همه سایتهاش وصل شم مثل فیس بوک و یوتیوب و live365,.. حتی pandora که us only هست البته باید ای پی امریکا داشته باشید فکر کنم c8000 هم همینجوری بشه اگه دوستان با یه v p n تست کنن معلوم میشه به هر حال تو اروپا و امریکا internet tv یکی از مزیت های اصلی خرید tv به حساب میاد ولی این جا هیچ خدا کنه فرق دیگه ای بین مدل مالزی با اروپا و امریکا نباشه نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
آیا می توان ساعت کارکرد تلویزیون را که در منوی مخفی دیده می شود صفر کرد؟
ممنون
-در مورد اول فكر ميكنم در صفحات 4 و 5 همين تاپيك قبلا صحبت هايي داشتيم با اين حال :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5478825&postcount=141[/HTML]
-در مورد depth of tv هم منظور ضخامت پنل هست كه بر مبناي اينچ محاسبه ميشه
-در اين مورد C9000 ميشه گفت اسليم ترين Hdtv دنياست
این c8000 il خیلی خوبه فقط 2.39 سانتی متر هست :31: من تو کفم تو این ضخامت چطور تونستن جا بدن این امکانات رو :31:
والا من که هم چین چیزی نشنیدم تا حالانقل قول:
کسی سایتی سراغ داره برم چندتا فیلم full hd دانلود کنم .
مثلا اواتار یا فیلم های دیگه
شما بهتره بری یه اکنت هات فایل بگیری و شروع کنی دانلود ! حجم فیلم های اچ دی زیاده بدون اکنت نمیشه دانلود کرد...!
++++++
ساعت کارکرد تی وی تو سری 8 کجای منو مخفیه ؟ من چیزی ندیدم!
نقل قول:
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down
سلام
این مدل ها معادل هم هستند یا نه؟
c5550 == c5000
c6260 == c6300
c6290 == c6800
و یه چیزه دیگه همشون led edge هستند؟
ممنون
بلهنقل قول:
-باز هم بله همشون ال اي دي هاي حاشيه اي هستند
سلام.
دوستان کسی تونسته با C8000 به اینترنت وصل بشه؟؟؟؟
من تنظیمات رو که روی Auto میزارم نمیشه.روی Manual هم دقیقا همونایی که روی ریسیورم هست و باش کانکت هستم رو میزارم اما نمیشه.
مشکل کجاست؟؟؟؟
احتمالا V X N میخواد...
سلام
آیا کسایی که از جوانرود 46c8000 رو خریدن راضین، ایا مشکلی در سیستمشون ندارن، ایا سریال نامبر جعبه با led یکی بود؟
چون می خواستم به فروشگاه مرادی تماس بگیرم یکی برام بفرسته
حال گه مشکلی داشت چه کار کنم؟؟
بردار عزیز اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا شما از سیستم راضی هستی آیا ساخت مالزی؟؟ ایا اون طوری که از روی عکس رموت کنترل شما که عکسشو گذاشتین دیدم پشت کنترل حظ و خش داره؟ ایا از لحاظ کیفیت با اونیکه سام سرویس مدیده متفاوته؟
ایا کسی هست که از جوانرود خریده باشه و یه مشکلی براش تو سیستم به وجود آمده باشه؟؟
:41: