256 به بالا رو نتوانستند بگیرند تا 1 مگ خیلی راهه.نقل قول:
256 رو هم به دانشجوی ارشد به بالا میدن اینطور که انجمن صحبتش شده.
Printable View
256 به بالا رو نتوانستند بگیرند تا 1 مگ خیلی راهه.نقل قول:
256 رو هم به دانشجوی ارشد به بالا میدن اینطور که انجمن صحبتش شده.
دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن قطعی چیزی ندارن؟
متوسط سرعت دانلودتون رو هم بفرمایید
کلا راضی هستید ازش؟
سلام به همه دوستان عزیزان برید خدارو شکر کنید تونستید از مخابرات adsl بگیرید من بیچاره نه تنها از مخابرات بلکه از هیچ شرکتی نمیتونم بگیرم چون کابل تو منطقه ما مسی نیست نوری
من که قطعی نداشتم و ندارم الان 6 ماهه استفاده می کنم.
سرعت دانلود 128 و 256 توی پست اول به صورت ویدئو هست.
نقل قول:
این رو خیلی تست کردم
بین 270 تا 280
تست بگیر شما از سرور باکو بعد در انتها رو کپی لینک کلیک کن و لینک عکس رو Paste کن . اگر سرعتت تو اونجا خوب باشه احتمال داره ویندوزت مشکل داشته باشه یا نویز خطت مکشل داشته باشه که بعید می دونم/نقل قول:
الان یه 2 تا تست گرفتم سرعت همین بود ولی پینگ بالای 400 بودنقل قول:
تست بگیر شما از سرور باکو بعد در انتها رو کپی لینک کلیک کن و لینک عکس رو Paste کن . اگر سرعتت تو اونجا خوب باشه احتمال داره ویندوزت مشکل داشته باشه یا نویز خطت مکشل داشته باشه که بعید می دونم/
ولی دوباره مثل سابق شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزم سون 64 بیتیه (تازه نصبش کردم)
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اصلا مشکل فکر نکنم از من باشه
چون تا همین چند وقت پیش دیال اپ داشتم مشکلی نبود
اصلا من تا حالا خیال میکردم همه شما مخابراتی ها این مشکل رو دارید
بنظرت اون کارهایی که تو تاپیک dns server گفته رو انجام بدم تاثیر میگذاره
آخه خیلی جالبه. از ------ که استفاده نمیکنی پینگت هم که از روش زیر تست کردی خوبه:نقل قول:
تست سرعتت هم که خوبه . همه چیزت از طرف Adsl اوکی هست ولی مشکل داری:23:.نقل قول:
شما برو داخل cmd و دستور زیر رو بزن:
Ping google.com -n 50
ببین در انتها average رو به شما چند ms میده.
ویندوز هم که میگی تازه عوض کردید. شما با idm دانلود می کنید؟ اون روی روی یک کانکشن هم تنظیم کردید ببینید فرقی میکنه یا نه ولی باز هم فکر نکنم از idm باشه حالا شما یک تست کن.
نه تفاوتی نکرد
این مشکل فقط برای وقتی با idm کار میکنم نیست
وقتی یه سایت فلش رو باز میکنم یا حتی با خود فایرفاکس دانلود میکنم هم دیگه نمیتونم صفحه ای رو باز کنم
نگفتید تنظیم dns تاثیری میگذاره یا نه؟
اون تاپیک واسه کاهش پینگه درصورتی که پینگ شما خوبه باز شما یک تستی بکن.نقل قول:
لپتاپ یا PC دیگه نداری روی اون تست کنی؟
من باید از کجا اقدام کنم برای دریافت سرویس های مخابرات ؟؟ منطقه 16 هستم ! بیشتر سرویس دهنده ها میگن اینجا adsl راه نیوفتاده اما یکی از اشناها با پارتی بازی :دی از مخابرات گرفته ! حالا میخوام بدونم من چه طور بگیرم ؟!!
این وایرلس خستمون کرده :دی
منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟نقل قول:
بعثت 5530نقل قول:
منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟
کلا توی هرجا میزنم میگه سرویس برای این منطقه ازاد نیست ! اما دوست خودم از توی مخابرات با پارتی و اشنا تونست بگیره !
مخابرات داره به عالم و آدم اینترنت 128 میده داخل تهران هیچ پارتی هم نمی خواد مگه اینکه ظرفیتشون پر شده باشه.شما زنگ بزن مرکز مخابراتتون با امور مشترکین صحبت کن بگو می خوام سرویس Adsl بگیرم چه مدارکی بیارم همین:نقل قول:
امور مشترکين: 55092222
آقا چند تا سوال، من دیروز رفتم یه گ...ه...ی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم،
1- وی پی ان روش جواب نمیده...؟؟؟:18:
2- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟
2واسه من 24 ساعته وصل شد.نقل قول:
- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟
1-بستگی داره یکسری می توانند کانکت بشن یکسری خیر.نقل قول:
2-بسته به مرکزتون بین 1 تا 4 روز.
امروز که وصل نشد فردا هم مسئولش نیست میره واسه شنبه.
این پینگ ما هی داره بهتره میشه
ولی مشکل پابرجاست
این ارور 678 واسه چیه کسی میدونه؟
الان 4 روز ADSL وصل شده ولی هیچ رقمه کانکت نمیشه.
واحد پشتیبانی هم که کسی جواب نمیده.
نقل قول:
بله، هنوز که وصل نشده...!
شنبه باید برم پیش اون یارو (مسئول adsll منطقه 11) انگاری داریم از ارث باباش مفتی adsl می پی چونیم... :13:
برای اینکه هنوز بعضی از کارمندای مخابرات براشون جا نیافتاده مخابرات واگذار شده بخش خصوصی و فکر می کنند می توانند مثل گذشته پادشاهی کنند. تا 2 سال دیگه قشنگ جا میافته.نقل قول:
کلا 5 شنبه ها مسئول mdf که خط رو رانژه می کنه نیستش.5 شنبه ها فقط امور مشترکین کار میکنه.
سلام تو پست اول ويدئو گذاشته بوديد كه تست 128 بود اون چرا دانلود نميشه اگه ميشه دوباره آپلودش كنيد
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم و باید کدهای vpi و vciرو بهش بدی واسه همین کارم من به وسیله cd خود مودم انجامش دادم عددشم زنگ به زن امور مشترکین بپرس مثلا برا من 0 و35 بود.نقل قول:
آقا كسي ميدونه 128 مخابرات 200 مگابايت رو تو چه مدت دانلود ميكنه
678 مال سرورتونه که خرابه!نقل قول:
اگر میدونید Error 678 با این کار درست میشه تو کل سرویسهای مخابرات تهران Vpi 0 و Vci 35 هست.نقل قول:
کاری که mehrdad-sistem سیستم گفت انجام بدید شاید درست شد.نقل قول:
این کار رو هم انجام دادم نشد.نقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم و باید کدهای vpi و vciرو بهش بدی واسه همین کارم من به وسیله cd خود مودم انجامش دادم عددشم زنگ به زن امور مشترکین بپرس مثلا برا من 0 و35 بود.
با ویزار د مودم که نصب میکنم تو مرحله آخر از بوزر و پسوردم رو ایراد میگیره رفتم مخابرات گفت یوزر و پست درسته.نقل قول:
678 مال سرورتونه که خرابه!
یعنی نمیشه کاری کرد؟؟
شما زنگ زدی به 1899 شمارت رو با مشکلت پیغام بگذاری؟ شماره اررور رو حتما ذکر کنید.نقل قول:
این کار رو هم انجام دادم. بهم گفت مودم رو بزار رو bridge ولی بازم همین ارور رو میده.نقل قول:
شما زنگ زدی به 1899 شمارت رو با مشکلت پیغام بگذاری؟ شماره اررور رو حتما ذکر کنید.
خوب بهت نگفت مشکل از کجاست؟ نگفت درستش میکنیم؟نقل قول:
شما پینگ 192.168.1.1 رو میگیری چنده ؟ Reply میده دیگه؟
فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.نقل قول:
دوستان چجوری باید این Adsl مخابرات رو گرفت ؟ سایتی چیزی نداره واسه سفارش و این حرفا ؟
مدارک مورد نیاز چیه ؟شما چجوری گرفتید ؟ مدارک چی میخواست مخابرات ؟ اگه به کسی که صاحب خط هست دسترسی نداشته باشم اما کپی شناسنامش رو داشته باشم میشه ؟
سرعت متوسط دانلودش رو هم میشه بگید بی زحمت .... ممنون میشم
تا اونجا که من می دونم باید حضوری رفت و سایتی هم نداشتن.نقل قول:
مدارکی هم که از ما خواستن : اصل و تصویر کارت ملی به صورت دورو ، اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه،اصل و تصویر آخرین قبض پرداختی.
اگه مستاجر باشین نیاز به صاحب خط نیست و فقط اصل و تصویر اجاره نامه رو می خواد در غیر این صورت حضور خود صاحب خط اجباری میشه.
برای من سرعت متوسط دانلود 13 KB/s
هیچی نگفق. وقتی توضیح دادم فقط گفت مودم رو بزار رو Bridge.نقل قول:
خوب بهت نگفت مشکل از کجاست؟ نگفت درستش میکنیم؟
شما پینگ 192.168.1.1 رو میگیری چنده ؟ Reply میده دیگه؟
این عکس از پینگ (البته تو XP. تو سون fail می شد):
ممنون فردا دوباره میرم.نقل قول:
فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.
آقا كي پيشنهاد ميكنه من بيام از مخابرات بگيرم؟
ميشه آنلاين پرداخت كرد يا اينكه بايد بري بانك تا تمديد كني؟
كلي من نميفهمم سايت نداره يعني چي؟!؟!؟!؟
2 ماهی یکبار روی قبض تلفنتون درج میشه با همون تلفن بانک یا 1818 می تونی پرداخت کنید.نقل قول:
امروز زنگ زدم 1899 و بعد چند ساعت بهم زنگ زدن.
بعد از کلی توضیح دادن طرف گفت بزرا برم رو پورتت بعد گفت خط تون جدید (همچین چیزایی) و VPI-8 و VCI=81 باید باشه که اینجوری درست شد.
خط شما DLC یا همون فیبر نوریه؟ کدوم مرکز بودید؟نقل قول:
سرعت دانلود از تورنت چند روزی که افت شدید پیدا کرده.آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
میشه تست کنید پورت تورنت برای شما بازه یا نه؟نقل قول:
Utorrent رو باز کنید و پورتی که ازش استفاده می کنید جلوی = آدرس زیر بنویسید و داخل مرورگر باز کنید:
کد:http://www.utorrent.com/testport.php?port=