كدوم راست؟نقل قول:
من میگم به صندوق سمت راست عادت کرده.
اون دفعه هم که آلمان سمت چپ بودو انتخاب کرد جلوی انگلیس احتمالا خسته بوده.
این نشون میده این بالا راست دسته!!!
شمال شرقي يا جنوب شرقي يا وسط شرقي؟
Printable View
كدوم راست؟نقل قول:
من میگم به صندوق سمت راست عادت کرده.
اون دفعه هم که آلمان سمت چپ بودو انتخاب کرد جلوی انگلیس احتمالا خسته بوده.
این نشون میده این بالا راست دسته!!!
شمال شرقي يا جنوب شرقي يا وسط شرقي؟
از روبرو که نگاه میکنیم دیگه
هشت پا هم از روبه رو به سمت جعبه ها حرکت می کنه.
بیا . هی به حیوون قول آزادی بدی بعد عمل نکنی همین میشه دیگه . لج میکنه باهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانيا اسپانيا دود درود درود
اسپانيا مي بره
اسپانیا منتقم آمریکای جنو بی ها.....بزن بپوکونشون:5:
جالبه توی مملکت ما اغلب همه کلی خرافات و داستانای دروغی و غیر قابل باور قبول دارن
ولی اینو کامل خرافات میدونن!
کلا بوق رو برای این جور مواقع اختراع کردن :27:نقل قول:
هشت پا ها به بهشت نمیروند : دی
خوبه خودتون هم قبول دارید که اسپانیا برنده ست:31:نقل قول:
سلام
بهتره یک نگاه به این لینک بندازید
کد:http://peymane.ir/fa/pages/?cid=19554
مرسی.
من نمي دونم براي اولين بار اين فكر كي بوده كه از هشت پا پيشگويي بيرون بكشن!!!
اینکه اصلا بالا نمیادشنقل قول:
نقل قول:آخرین پیشگویی هشت پا جعلی بود!! + تصویرامروز
بسیاری از روزنامه ها روز گذشته خبر از پیشگویی جدید هشت پای آکواریم شهر اوبرهاوزن داده بودند که براساس این پیشگویی، آلمان از اسپانیا شکست می خورد در حالی که اکنون به نظر می رسد این خبر صحت نداشته است.
به گزارش مهر، بسیاری از وبلاگها و روزنامه هایی چون "گاردین" روز گذشته خبر از پیشگویی جدید "پل"، هشت پای معروف آکواریم "زندگی دریایی" شهر اوبرهاوزن آلمان دادند.
برپایه این پیشگویی که با یک گزارش تصویری همراه بود، تیم ملی آلمان در بازی چهارشنبه شب در مقابل اسپانیا از این تیم در نیمه نهایی شکست می خورد و از ادامه جام جهانی باز می ماند.
این درحالی است که پس از گذشت چند ساعت نگرانی و اضطراب طرفداران تیم ژرمنها، بسیاری از رسانه ها اعلام کردند که به نظر می رسد این خبر جعلی است و صحت ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تصویر چگونگی جابجایی پرچمهای صربستان و اسپانیا نشان داده شده است
به گفته این منابع خبری، تصاویری که در اینترنت منتشر شده اند مربوط به پیشگویی بازی تیم ملی آلمان و صربستان است که در آن زمان پل، پیروزی صربستان را پیشگویی کرده بود. در تصاویر منتشر شده اخیر با فتوشاپ به جای پرچم صربستان، پرچم اسپانیا گذاشته شده است.
از سویی دیگر این منابع خبری اعلام کردند که تاکنون هیچ فیلمی در یو تیوب از پیشگویی جدید پل گذاشته نشده است در صورتی که در موارد گذشته، گزارشات تصویری با فیلم مراسم پیشگویی همراه بود.
همچنین مقامات آکواریم "زندگی دریایی" در اوبرهاوزن آلمان اعلام کردند که تا روز سه شنبه (امروز) پل هنوز هیچ پیشگویی در مورد بازی چهارشنبه شب آلمان و اسپانیا انجام نداده که فیلم این اظهارات نیز در شبکه موجود است.
بابا چرا گیج میشید
پیش بینی اصلی تصویرش توی صفحه ی یک و صفحه ی قبل هست
شما که تیماتون اوت شد ک..... شد فارت شد دیگه چی میگید ؟:دینقل قول:
خوبه خودتون هم قبول دارید که اسپانیا برنده ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا جام جهانی 2018 تا یک چهارم میاید .
واقعا 99 نفر تو این تاپیک به پیشگویی های این هشتیه اعتقاد دارن؟؟؟
بابا ما امیدمون به کاربرای پی سی بود که اونم ناامید شد!!!:31:
ویرایش شد!!!
بله عزیزم. مشکلیه؟ : دینقل قول:
واقعا 99 نفر تو این تاپیک به پیشگویی های این هشتیه اعتقاد دارن؟؟؟
وقتی یه هشت پا فرق اسپانیا و آلمان رو میفهمه واقعن هشت پای باشعور و با فهم و کمالاتی هست :ایخس
اصلن باید پرستش بشه =))
اینم فیلم پیشگویی این هشت پا در مورد بازی اسپانیا و آلمان که گفته اسپانیا می بره
کد:http://static1.sky.com//feeds/skynews/latest/flash/060710-Paul-the-octopus-picks-spain-to-beat-Germany-ONLINE.flv
خودشون این بنده خدا رو علم کردن که !نقل قول:
مسخره س :2:
وقتی دیدم تعداد کساییکه اعتقاد ندارن بیشتر از کسایین که اعتقاد دارن امیدوار شدم :10:
یه گزارشی از این اتفاق آخر تو یه شبکه دیدم جالب بود.
نشون میداد که هشت پا رفته به سمت تیم اسپانیا و
بعد با مردم آلمان مصاحبه انجام میشد
اون هم کجا؟
تو یه رستوران که مردم داشتن هشتپا میخوردن و پختن هشتپاها رو هم نشون میداد و ...
اگه این هشتپا تا آخر پیش بینی میکرد آلمان میبره و واقعا هم میبرد، تا وقتی زنده بود مورد توجه مردم آلمان قرار میگرفت و ... .
اما اگه واقعا آلمان نبره چی؟
Poor Eightfoot
باور نکردنی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپانیا.
ماشالا اسپم...نقل قول:
:دی
اونوقت هشت پاهه رو میذارن رو چشماشون! بعدم پخش میشه که بیاین پول بدین براتون باهاش فال بگیریم! بعدم تو خیابونها بچه ها (از همینها که این پرنده ها رو میارن واسه فال : دی) میان میگن اینقدر پول بده و ببین هشتپاهه چه فالی میگیره؟ : دینقل قول:
اما اگه واقعا آلمان نبره چی؟
کی گفته باور نکردنی؟ اسپانیا که قهرمان جام ملتهای اروپاس!نقل قول:
البته قبول دارم تو یه سری بازیها ضدحال زد!
========================
در مورد هشت پاهه؛ به نظر من هرچیزی ممکنه!
فقط غیر ممکن غیر ممکنه (فکر کنم توی آتش بس این حرف زده شد!)
شنیدین هشت پای پیشگو الکل زده فینال و بین ایران و عراق پیشبینی کرده؟ :31:
ولی جدا پیشبینی هایی که تا حالا داشته آدم و به شک میندازه!! تاحالا خیلی خفن پیشبینی کرده! حتی باخت آلمان از ضربستان! ببینم موقع بازی ها هم تلیویزیون میذارن جلوش نگاه می کنه؟ :31:
من واقعا تعجب می کنم بعضی ها تو این تاپیک در صفحات مختلف ناگهان 180 درجه تغییر عقیده دادن
اون موقع که هشت پا میگفت آلمان میبره میگفتن اینا خرافاته و چقدر مسخرست و ...
ولی حالا که میگه اسپانیا میبره طرفدارش شدن و میگن ایول عجب هشت پایی خیلی قبولش داریم حتما راست میگه :27:
آقای "پل" اکنون یکی از معروف ترین چهره های جام جهانی 2010 است ، بی آنکه تا کنون حتی یک لحظه هم فوتبال بازی کرده باشد! او نه در آفریقای جنوبی که در یک آکواریوم در شهر اوبرهاوزن در غرب آلمان زندگی می کند و بی تردید شناخته شده ترین هشت پای جهان است!
از وقتی که آلمانی ها راهی جام جهانی شده اند ، مرتب با " پل " شان "پز" می دهند زیرا 80 درصد پیش بینی های او درباره نتایج بازی های آلمان درست از آب در آمده است.
نحوه پیش بینی هم این گونه است: مسوولان آکواریوم ، پرچم آلمان و تیم رقیب را داخل دو جعبه شیشه ای قرار می دهند و داخل هر کدامشان هم یک صدف می گذارند.
سپس پل را به سمت جعبه ها روانه می کنند و پل گرسنه هم یکی از آنها را باز می کند و صدف داخلش را می خورد. در واقع اصلاً پل کاری به جام جهانی ندارد ؛ او فقط گرسنه اش هست و می خواهد صدف بخورد ؛ همین!
اما چرا اکثر مواقع صدفی را انتخاب می کند که داخل جعبه آلمان است؟
جواب این هم زیاد سخت نیست ؛ هشت پاها از جمله نرم تنان باهوشند که حافظه بلند مدت دارند ؛ مسوولان آکواریوم هم پیش از آغاز جام جهانی ، برای مدتی غذای مورد علاقه او را داخل جعبه شیشه ای منقش به پرچم آلمان گذاشته اند تا "پل" نسبت به پرچم آلمان و نقش و رنگ آن "شرطی" شود و به هنگام گرسنگی به رستوران مورد علاقه اش که جعبه ای شیشه ای با پرچم آلمان است برود ؛ به همین سادگی!
اما خودمانیم ، این آلمانی ها هم خوب دکان و بازاری با این هشت پا برای خودشان درست کرده اند!
منبع : عصر ايران
البته برعکس اونم هست...نقل قول:
من که قبل از اینکه بگه اسپانیا میبره اینو گفتمنقل قول:
من واقعا تعجب می کنم بعضی ها تو این تاپیک در صفحات مختلف ناگهان 180 درجه تغییر عقیده دادن
اون موقع که هشت پا میگفت آلمان میبره میگفتن اینا خرافاته و چقدر مسخرست و ...
ولی حالا که میگه اسپانیا میبره طرفدارش شدن و میگن ایول عجب هشت پایی خیلی قبولش داریم حتما راست میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا ملت ک.... شادن :5:
آقا حالا اگه 4تا پاشو انداخت رو اسپانیا 4تاشو روی آلمان چی میشه؟:ی به این فکر کردید؟:دی 2روز باید پنالتی بزنن=))
مسئولان آکواریم هم باید التماس دخیل کنن که یکیشو بندازه اون طرف:دی
ما که مشکلی با پیشبینی هشت پا نداریمنقل قول:
به هر حال اون تو مسابقات یورو2008 هم همه پیشبینیاش درست بود الا آلمان اسپانیا
الانم مثل اون موقع هستش
دوستان این هشت پا میگه اسپانیا قهرمان میشه با من هم عقیده هستش :31:
Victory TO ESP
متاسفانه پل با این پیش بینی اشتباه اعتبار خودشو زیر سوال برد!:31::31::31::46:
:31:
کدوم اعتبار ؟ :31: شانسشو میگی؟نقل قول:
متاسفانه پل با این پیش بینی اشتباه اعتبار خودشو زیر سوال برد!
این 8 پا یک استکبار جهانیه........(مثه همون نظرسنجی بازی اسپانیا پاراگوئه :31:)
حالا میبینید اعتبارشم (همون شانس) بیشتر از قبل خواهد شد :27:
طرفدارای اسپانیا از پیشبینی هشت پا در مورد بازی امروز خوشحال نباشند چون آخرین پیش بینی غلطه این هشت پا مربوط به فینال یورو 2008 و بازی آلمان و اسپانیا بوده که پیش بینی کرده بود آلمان می بره ولی اسپانیا برد و بعید هم نیست که در این بازی که پیش بینی کرده اسپانیا می بره آلمان ببره!
این مطلب رو هم در مورد هشت پا بخونید جالبه:
کد:http://www.varzeshi.net/sport.php?go=05-89.4.16.jpg
فکر کنم هشت پاهه در مورد بازی های با اسپانیا باگ داره :27:نقل قول:
تو این لینکی که گذاشتی نوشته :نقل قول:
نقل قول:
اگر به اسپانیا هم ببازد باز نمیتوان در برابر خرافه تسلیم شد و این را به پاهای بی شمار این جانور ارتباط داد
XD
من نمیدونم اینا فکر کردن هزارپایی چیزی بوده !
سلام آقا من یه چی بگم :31: الان تو یکی از این ظرفها پرچم ایرانو هم بزارن باز 8 پا میره یکیشو باز میکنه؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ چون گشنشه :دی
انسان ذاتا احمق است
مولانا بیا شعرت رو عوض کن
جبر است ای برادر جبر :دی