باشه من برخلاف شما (جناب B27)... نیستم که مثل شما بحث کنم احتمالا زود قضاوت کردین بهرحال عیبی نداره!!!
فرق بین بیت و بایت رو میدونم ولی وقتی با 512 حجمی دانلود 240کیلوبایت رو تجربه کردم اینجوری نتیجه گرفتم که اینا برخلاف روند معمول سرعتشون رو با بایت مقایسه می کنند. راجع به سرعت هم بنا به شواهد متعدد مطمئنم (مثلا یکی از فامیل تا 350 کیلوبایت هم دانلود داشته ... البته از رپیدشیر)
اینم یه نمونه که همین الان واسه ی گل روی شما دو دوست عزیز اینجا میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطوری که میبینید سرعت دانلود 28 کیلوبایت در ثانیه است (22 مگ در 13 دقیقه اونم از یه سایت معمول با 5 سکشن) خوب تا اینجا مطابق فرمایش جناب میثم هست ولی دلیل ادعای من اینه که من دو هفته پیش با همین نرم افزار 240 رو گرفتم و در اینکه بابت بوده شکی ندارم فقط هم این نرم افزار نیست (Vuze واسه تورنت و با yum واسه آپدیت لینوکس بارها این تفاوت سرعتها رو تجربه کردم...البته بحث تورنت نوسانش زیاده...)
پس مشکل کجاست؟ به نظرم دو حالته:
1. یا حسابگر سرویس حجمی رو با نرخ اسمی کیلوبایت میفروشه و سرویس نامحدود رو با کیلوبیت و همین باعث اشتباه من شده...که در این صورت باید بهشون دست مریزاد گفت چون که علیرغم شیر 1 به 10 اغلب اوقات راندمان بالای 90 دارند که از سرویسهای ایران بعیده....
2. کلا سرویسها رو بر اساس کیلوبایت میگن....یعنی کسی که 512 میگیره باید در راندمان 100 بتونه تا 512 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه اما در عمل این محدود به حدود 350 تاست (حالا اینش مسئله ای نیست) اما در سرویس نامحدود چون نامحدود هست دیگه شرکتها اینجا شفاف عمل نمیکنن و اون نسبت 1 به 10 رو یا 1 به 8 رو روی پهنای باند از همون ابتدا اعمال میکنن
دلیل اینکه من دنبال سناریو دوم رفتم این بود که وقتی خواستم سرویسم رو به نامحدود تغییر بدم....منشی شرکت این هشدار رو داد که "سرعتت 1 به 8 میشه حتی بعضی مناطق 1 به 10...." منم چون حساب رو روی این گذاشتم که همه که همیشه دانلود نمیکنند واسه همین خیلی مهم نیست ولی وقتی سرویس تغییر دادم دیدم که برخلاف قبل به همون 1/10 محدود هستم.
خدمت B27 عزیز هم اینو بگم با توجه به مفوهم گیک میشه از ندوستن شروع کرد ولی نمیشه در ندوستن گیک موند!! مفهوم بیت و بایت رو از اصل تاریخیش میدونم (اگر هم یه نگاه به سابقه م توی فروم بندازی میبینی منم میتونم نگاه شما رو خیلی سطحی به این قضیه ببینم....)
راجع به مفاهیم علمی هم اینو بگم که اینکه سرویس اسمی رو برچه اساسی محاسبه میکنن فقط و فقط یه قرارداده اما دلیل استفاده از بیت و بایت اینه که توی الکترونیک دو جور ارتباط متداول سریال و پارالل داریم معمولا توی کتابهای برق و کامپیوتر که در لایه های پائین شبکه صحبت میکنن وقتی ارتباط سریال هست اونو با بیت و وقتی که پارالل (موازی) هست اونو با بایت می سنجند که کاملا هم منطقی هست. اما توی لایه های بالاتر و یا بحثهای تجاری این کمیتها گاهی با هم قاطی میشن.....اغلب هم واسه راحتی و هماهنگی با باقی بخشهای کامپیوتر (مثل حافظه) با بایت می سنجند.
FACT
"من این مطلبو مطمئن هستم که با سرویس حجمی 512 با میانگین متوسط 240 کیلوبایت از یه سایت دانلود داشتم و نرخ دانلود متوسطم برای انواع مختلف سایتها چیزی حدود 140 کیلوبایت بوده در حالیکه در سرویس نامحدود 256 به ندرت به 30 کیلوبایت میرسه" این یه مسئله است که نه فقط من بلکه خیلی از دوستان و آشناهام تجربه ش کردن تمام دلایل؟ یا سوءتفاهمات؟ بالا هم همین مسئله هست.