اگه X360 دارید فکر کنم باید این Update جدید رو نصب کنید .نقل قول:
Printable View
اگه X360 دارید فکر کنم باید این Update جدید رو نصب کنید .نقل قول:
حاجی این با نسخه ی Assassin's Creed II قرق داره؟ آخه من یکی با نام Assassin's Creed II خریدم.
نه هر جفتش دو تائه :31:نقل قول:
حاجی این با نسخه ی ACII قرق داره؟ آخه من با من ACII خریدم.
شما احتمالا داری نسخه پی سی ACII رو بازی می کنی. به این تاپیک برید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398468
ایولنقل قول:
این اومده؟
یا بلیت گرفته داره می یاد؟
الان طبق اون چیزی که تو gamespot نوشته شده حدودا 2ماه و20 روز تاتاریخ انتشار بازی واسه pc مونده ولی شما رو این تاریخ اصلا حساب نکنید که ضد حال میخورید ،شما رو 3ماه و 20 روز حساب کنید .(یک ماه واسه کرک شدنش):31:نقل قول:
واسه پی سی گرفتم نه xBoxنقل قول:
تاپیک رو اشتباهیی اومدین. لطفا برین به تاپیک Assassin's Creed IIنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398468
سلام
بازی چند سکانس داره ؟ تا اینجا 3 تا رفتم واقعا عالی بوده .
باو یه نیگا به لیست اچیوها بنداز همه چیز دستت میاد امانقل قول:
محتوای مخفی: ...
سلام
من رو ایکس باکس برادرهود رو اجرا کردم انصافا بازی خیلی زیبایی هست.
فقط زبان مکالمات درسته انگلیسیه ولی زبان منوها و زیرنویس صحنه ها یه زبان عجیب غریبه که نمیدونم چیه!!
کسی مشکل من رو داشته؟
نمیتونم انگلیسیش کنم؟
فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان همچین مشکلی داشته باشند . ولی شما میتونید با مراجعه به بخش زبان بازی که دوگزینه داره بخش زبان منوها رو به انگلیسی تغییر بدید گزینه ی دیگر هم مربوط به دایالوگ هاست که برای شما میگید انگلیسیه.نقل قول:
ميگم بعد از اينكه بازي تموم ميشه و دزموند ميره اونجا و اونكارو ميكنه و بعدش اسامي سازنده ها مياد هم ميشه به بازي ادامه داد؟ چون من زياد روي فرعيات بازي كار نكردم و بيشتر همون داستان اصلي رو پيگير شدم ميخواستم ببينم ميشه بعد از پايان بازي هم دوباره با اتزيو به رم برگشت؟
نه دیگه عزیزم مگه فیلم سینمایی که تهش شو داشته باشه؟ همون جا تموم میشه البته از یوبی سافت بعید نیست 2 سکانس مخفی هم زده باشه تنگش
دقیقا دزموند چی کار میکنه؟:31:نقل قول:
دزموند ميره اونجا و اونكارو ميكنه
سلام
میشه لطف کنین راهنمای قدم به قدم این بازی رو بذارید.
ّبفرما:نقل قول:
کد:http://guides.ign.com/guides/57512/page_3.html
توی نسخه 2 میشدش . بعد اینکه دزموند رفت هم میتونستید با Ezio بازی کنید .
مسودی راس میگه گیم پلی این ac هر شماره نسبت به قبل داره بهتر میشه...
سکوبازی در مکان های زیرزمینی جذاب تر و معمایی تر شده و دیگه این بخش که در قسمت دو به شکل مقبره های اساسین بود داره به یه مینی پرنس تبدیل میشه: دی، تجهیزاتش آپدیت شدن( این شلیکش تو سر خیلی خوراکه: دی)، از اسلحه های دشمنا بهتر استفاده میکنه، بهتر جسدهارو میگرده و چیزای بیشتر میابه، میتونه اجسادو بلند کنه پرت کنه تو آب یا ...(داره پا میکنه تو کفش سم فیشر: دی)، با اسب تو شهر هم میره(البته سرعت اسب کمتر شده)، در حین اسب سواری میشه سریع از اسب به هر سمتی پرش کرد، تو درگیریا روون تره و دیگه کشتن بعضی سربازا رو مخ نیست، بخش ترنینگ خوبه و نیازش حس میشد(تو فیلم Matrix هم بود این که بازیه نباشه: دی)، این بخش از بین بردن برج ها جدید و جالبه و باعث شده این بالارفتن از برج ها فقط به قصد ویو پوینت از حالت یکنواختی خارج بشه، درآمدزایی اضافه شده، سیستم بانکیش بهتر شده، میشه وسایل اضافی که از دشمن غنیمت برداشتی رو بفروشی(به احتمال زیاد از RDR الهام گرفتن)، میشه با یه سوت اسبو فراخوند(بار اول که حواسم به نوشته کنار حرف Y نبود و شانسی سوت زدم ناخودآگاه حس کردم دارم رد دد میزنم و توقع داشتم همون آیکون اسبو تو نقشه ببینم!) و کلا بازی اعتیاد آور تر و متنوع تر شده.
راجع به اسلحه های گرم هم بگم که وجودشون براساس زمان اتفاقات الزامیه ولی خوب کلیت بازی همچنان طوریه که گیمر کمتر از اونا استفاده میکنه خود من به شخصه پرتاب تیغ رو به شلیک با اسلحه ترجیح میدم چه تو 2 چه تو این).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهره ی لوسی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبیه تر شده
گرافیک بازی همونه و فقط کمی پولیش شده...چهره ها از اون حالت ساده و تاریخ مصرف گذشته درومدن، رنگ ها و کلا بازی کلا شفاف تر شده، جلوه ی سطح آب نسبت به شماره دو بهتر شده و طبیعی به نظر میرسه، بافت های پر جزییات و متنوع در جای جای بازی بیشتر به چشم میخورن( جزییات بعضی بافت ها منو یاده Uncharted 2 میندازه!)
+
کسی میدونه این رایدن قضیش چیه؟
دلم خواست خو: دی من الان یه لباس شبیه لباس تیم رم تن ازیو کردم(واس قشنگی وگرنه از رم بدم میاد: دی)
اگه فارسیشو بذارین ممنون می شم.نقل قول:
اصلا داستان بازی چیه؟دزموند کیه ؟ezio کیه؟
این بازی کی واسه pc میاد ؛
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
اگر سری های قبلی این بازی رو بازی کنید متوجه میشید که اینا کی هستن[COLOR="Silver"]نقل قول:
در ماه اسفند میادنقل قول:
نقل قول:
یه ماه هم بذار واسه کرک کردنشنقل قول:
در ماه اسفند میاد
تبلیغات به این میگن :
خب امروز این بازی هم روانه کنسول شد بازی کردیم..
تغییرات اساسی در گیم پلی نشده ولی جزیات خوب شدن...
داستان هم خبر از بهترین بودن میزنه..
ولی باز مثل قسمت دوم HUD های پر تعداد...و پرهرج و مرج..
و موسیقی ضعیف که تو این قسمت هم کامل نشده در ابزی وجود داره
شاید در ادامه بهتر بشه..
عزیزم شما Assassins Creed I و AC II رو بازی کن کل داستان میاد رو دستت .
البته اگه انگلیسیت خوب باشه .
نه اینکه فقط واسه تفریح بازی کنی.
نقل قول:
درسته...البته چندان هم نیاز اجباری نداره که حتمآ انگلیسی طرف فول باشه تا داستان رو متوجه بشه..داستان بازی از همون لحظه اول کاملآ گیمر رو درگیر می کنه و میره تو داستان....
شوخیه دیگه؟نقل قول:
با احترام باید بگم چون داستان این بازی مربوط به بازی های قبل میشه وموضوعش طولانی است کسی حوصله ی توضیح دادن اون رو نداره . پس بهترین راه حل بازی کردن سری های قبل میباشدنقل قول:
بابا خیلی با معرفتین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟ ؟نقل قول:
من خودم اگه وقت داشتم که 1 و 2 رو می رفتم.
یعنی کسی نمی تونه 3 . 4 خط داستان بازیو به من بگه؟
مشکل اینجاس که تو 3, 4 خط نمیشه گفت داستان قسمت اول این سری رو!...نقل قول:
داستان بازی اول این سری در پست اول تاپیکش قرار داده شده. اما داستان بازی دوم خیلی پراکندست تو تاپیکش:
(شاید خودم یا یکی از دوستان داستان دوم رو جامع بنویسه چون بازیهای این سری به هم مربوط هستن و جلوتر هم مثل شما کسانی میان که بیان بپرسن.)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=364965&postcount=1
فکر میکنم منظور حامد جان تکراری بودن ترک های موزیک بازی باشه چون عین شماره 2 هست.نقل قول:
(باور کنین من کنسول ندارما! :31:)
این از داستان 1نقل قول:
اساسین گروهی مسلمان هستند که به سرکردگی ابن سینان قصد دارند با قتل فرماندهان جنگ صلیبی ، آن ها را پایان دهند .اساسین معمولا برای نشان دادن وفاداری خود انگشت سوم خود را قطع می کردند تا بتوانند از خنجر مخفی قتل که یکی از ابداعات مسلمانان بود استفاده کنند . داستان بازی در سال 2012 پیگیری می شود . جایی که دزموند مایلز توسط شرکتی به نام آبسترگو دزدیده شده است .شرکت آبسترگو دستگاهی به نام آنیموس ساخته است که با توجه به DNA شخص استفاده کننده ، می توانید وقایع اجداد شخص را بازسازی کند . از آن جایی که دزموند یکی از نوادگان اساسین است ، آبسترگو مقاصد نامشخصی را با برگرداندن وقایع گذشته دارد . آنیموس نوعی آنالیزگر DNA است که می تواند آن را تا چنین نسل در یک نمونه پیدا کند .
. المعلم ، به الطیر ماموریتی می دهد که از یکی خرابه های دمشق به نام قلعه سلیمان ، یک قطعه ارزشمند به نام قطعه باغ عدن (Piece of Eden) را برای او بیاورد .الطیر یک لیست 9 نفره از المعلم دریافت می کند که مامور به قتل تمامی آنهاست
. الطیر هر بار با کشتن یک فرد اطلاعاتی درباره قوم خود و همچنین فرد بعدی بدست می آورد که سرانجام به فرد آخر یعنی رابرت دی سابله رسید . پس از کشتن او ، رابرت در آخرین کلمات خود بیان کرد که او و المعلم هردو جز گروه Knights Templar هستند و المعلم او را گول زده است و از او برای کشتن دیگر اعضای گروه و بدست آوردن قطعه عدن استفاده کرده است . الطیر نیز برای کشتن المعلم روانه مسیف شده و پس از کشتن المعلم در می یابد که قطعه عدن باعث توهم و ایجاد وهم می شود و تمام پدیده های رخ دهنده را بسیار غیر واقعی جلوه می دهد . (خیلی خلاصه)
از سایت gamersland.ir توسط کاربر سایت ali0008
منم ندارم منظورم این بود واقعا ضعیفه؟نقل قول:
گیم پلی باز یبعد 1 ساعت واسم از حالت خسته کنندگی دراومد.
میبینی می خوام واسه یارو جاخالی با پرش بدم یهو میره رو دیوار...:31:
اما درگیریهاش خوب شده تنوع زیاد شده مخصوصا کاربرد اسلحه (یا همون تفنگه چیه) همزمان خیلی جالب شده.
اوردن اسب به وسط شهر خوبه ولی میبینی با اسب داری میری یهو از میون شکم 5 نفر رد شدی..:31: هیچیشون نشد
نه ضعیف ا زاون لحاظ که اونجا که باید بنوازه نمی نوازه...نقل قول:
منم ندارم منظورم این بود واقعا ضعیفه؟
مثلا در میدان درگیری اصلا مو سیقی یادش میره....ادم از حوصله میافته وقتی هم دنبالت می کنن و
باید یه موسیقی باشه تا حس بده به گیمر نداره و من خودم شخصا از حس فرار و هیجان میافتم.
این موضوع حتی در قسمت دوم هم بود به ندرت اونم دیر به دیر...یاد بازی میامد.
درحالی که د رقسمت اول موسیقی شاهکار بود ....
(مخصوصا دیالوگ های ترکی که اساسی بهم فاز میداد)
د رکل موسیقی بازی عالیه طوری که الان من با خونه دارم ایتالیایی می حرفم...:31:
سلام
چرا دوستان به موسیقی اینقدر ایراد میگیرن. به خدا موسیقی بازی اینقدر ها بد نیست. اتفاقا بر عکس نظر دوستمون موسیقی بازی هنگام نبردها و در تعقیب و گریز ها واقعا عالیه ( درواقع همون موسیقی شماره قبله که همه به به و چه چه میکردن ). این بازی ادامه ی شماره قبل حتی میشه به عنوان یه dlc بش نگاه کرد. بنابراین اینکه بعضی نکات بازی دقیقا از نسخه ی قبل تا حالا تغییر خاصی نکرده نمیشه بش ایراد گرفت. البته این نظر شخصیه منه و نظرات دوستان هم واقعا محترمه.
آره اینو قبول دارم و تو شماره 2 بارها برام اتفاق افتاده! (من فکر کردم میگید ساندترکاش بده!)نقل قول:
سلام
من چندتایی سوال واسم پیشم اومد راجع به آخر بازی چون به نظرم درست متوجه نشدم:
راستی وقتی بازی رو تموم کنید وبزارید اسامی بره دوباره میتونید برگردید توی رم....
محتوای مخفی: آخر بازی
اره میشه برگشت تو شهر...نقل قول:
من چندتایی سوال واسم پیشم اومد راجع به آخر بازی چون به نظرم درست متوجه نشدم:
راستی وقتی بازی رو تموم کنید وبزارید اسامی بره دوباره میتونید برگردید توی رم....
والا از اخر بازی هم فکر کنم
محتوای مخفی: اخر بازی..
دوستان لطف میکنن چندتا اسکرین شات از گیم پلی بازی بذارن؟
والا اگه بخوای ما از روی گیم پلی در حال بازی رو کنسول عکس بزاریم
مجبوریم از رو گوشی عکس بگیریم و عکس بزاریم. که اون موقع کیفیتش میاد پایین.....؟
باز من الان چند تا عکس میگیرم میزارم.
نقل قول:
اره میشه برگشت تو شهر...
والا از اخر بازی هم فکر کنم
محتوای مخفی: آخر بازی
خب باید دقت کنه که شوره شو در نیاره....نقل قول:
باید منتظر ماند