نه بابا آپلود که همچنان داغانه و به یک KB هم نمیرسه.
البته فکر کنم دلیلش کلا ضعیف بودن فرستنده موبایل هست.
Printable View
نه بابا آپلود که همچنان داغانه و به یک KB هم نمیرسه.
البته فکر کنم دلیلش کلا ضعیف بودن فرستنده موبایل هست.
خاک بر سر هم ایرانسل و هم همراه آخر.نقل قول:
من دیگه خسته شدم از این خدمات آشغال همراه آخر.
سرعت خیلی لاکپشتیه.
باز هم خاک بر سرشون.:31::31::27::27:
برا شهر ما که فعال نیست ولی اینکه نامحدوده خوبه ولی بازم خاک بر سر همشون..:13:
:41::19::4:[FONTخاک بر سر همشون="System"][/FONT]
واقعا هم خاک بر سرشون.:2:
خاک بازی رو ولش کنید باو:31:
یکی به داد من برسه
من یه 0919 گرفتم میرم تو سایتش درخواست فعال سازی میدم ولی فعال نمیشه هیچ اس ام اسی (پیامکی:31:)واسم نمیاد
چیکار کنم؟؟؟
هیچکس راه حلی نداره؟؟؟
راستی به 8088 هم شماره 1 رو فرستادم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم.
به 09990 هم زنگیدم بعد یه ربع که تونستم به اوپراتور وصل بشم گفت که نمیدونم مشکلت چیه.
كی گرفتی از موقعی كه سيمكارت رو میگيری تا فعال شدن خدماتش يك روز (معمولا بعضا 3 4 ساعت هم بوده) طول میكشه.
از کسی گرفتم یه چند سالی هست که سیمکارت دستشه.نقل قول:
چی خاکی بر سرم بریزم؟؟:41:
مهم نیست کی گرفتینقل قول:
من تازه هفته قبل از طریق سایت هم سرویسو فعال کردم هم بسته خریدم نیم ساعت هم نشد
من یک سیمکارت اعتباری گرفتم الان باید چطوری روی همراه اول اینترنتش رو فعال کنم ؟
دوستان سلام من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک :19:
سلام
بچه ها از كجا بايد فهميد كه چه شهر هايي به صورت دقيق تحت پوشش اينترنت همراه اول هستند ؟
لطفا راهنمايي كنيد:41:
همراه اول ابتدا بايد gprs رو فعال كنيد. شما اين كار رو انجام داديد؟؟ اگر انجام داديد access point رو به صورت دستي mcinet بدهيدنقل قول:
فكر مي كنم اكثر شهر ها رو پوشش بده و بحث بر سر سرعت اون در شهر هاي مختلف باشه. اگه خواستي راه زير رو امتحان كننقل قول:
شما يك پيام كوتاه با متن 1 به شماره 8088 ارسال كنيد تا gprs شما فعال شود (اين كار هزينه اي ندارد) بعد از فعال شدن و گرفتن تنظيمات اينترنت، در قسمت تنظيمات گوشي چيزي به نام packet data وجود دارد كه معمولا روي when needed مي باشد آن را روي when available قرار دهيد و به پايين عكس آنتن گوشي نگاه كنيد بسته به نوع گوشي تون و عكس آنتن آن ميشه پوشش و سرعت اينترنت اون شهر رو تشخيص داد
GPRS رو فعال کردم، میخوام تنظیمات رو واسم بفرستن، تو سایت که شمارمو وارد میکنم میگه: سیستم دیتای شما فعال نیست.
IR-TCI هستم هنوز، IR-MCI نشدم، ربطی داره؟
نه ربطی به اون ندارهنقل قول:
GPRS رو فعال کردم، میخوام تنظیمات رو واسم بفرستن، تو سایت که شمارمو وارد میکنم میگه: سیستم دیتای شما فعال نیست.
IR-TCI هستم هنوز، IR-MCI نشدم، ربطی داره؟
سیستم فعال سازی GPRS همراه اول خیلی ضعیفه
یه شماره پشتیبانی تو همون سایت هست. تماس بگیرید میگن مشکل از کجاست
09990؟نقل قول:
--------------
باید تو وقت اداری باشه ظاهراً
بله فکر میکنم همین بودنقل قول:
09990؟
--------------
باید تو وقت اداری باشه ظاهراً
بله باید تو تایم اداری تماس بگیرید
اپراتور شمارتون رو کنترل میکنه میگه مشکل از کجاست
پس تا فردا منتظر میشم.
ADSL دارم ولی بستههای نامحدود همراه اول وسوسه برانگیزه!
سرویس EDGE تو منطقه شما فعاله؟نقل قول:
ADSL دارم ولی بستههای نامحدود همراه اول وسوسه برانگیزه!
چون تو حالت عادی سرعت از 5 بالاتر نمیره!
دوستان کسی از تعرفه ای که هوراه اول برای این سرویس محاسبه می کنه اطلاع داره ؟
لطفا نگید تو سایت زده و هر کیلو بایت 8 ریال است و...... بنده با نرم افزار تست کردم .
متوجه شدم تعرفه داده شده در سایت با قبض موبایل هماهنگ نیست . تعرفه رو دو برابر کردم بازم برابری نکرد .
سه برابر که کردم تازه نزدیک اون هزینه ای بود که تو قبض نوشته بود . حالا شما هم این مورد رو بررسی کردید ؟؟؟؟؟؟؟
شوخی میکنی؟؟! :eh: باب من gprs رو فعال کردم تنظیمات wap - internet - access point هم دارم یعنی از سایت گرفتم تو تنظیمات access point هم رفتم نوشته mcinet همه چیز ردیفه ولینقل قول:
نقل قول:
تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این ارور رو یه مدت داشتم.خیلی هم دربارش سرچ کردم.احتمال زیاد گوشی شما نوکیا هستش.نه؟نقل قول:
من چون توی گوشیم هم تنظیمات ایرانسل و هم همراه اول رو داشتم رفته بود روی ایرانسل.یعنی اپراتور رو mtn irancell انتخاب کرده بود و به همین راحتی هم پیداش نکردم.گوشیم رو ریست کردم تنظیمات رو از اول تنظیم کردم،کانکشن جدید ساختمو... اما باز همین مشکل بود.اما این کاررو انجام دادم درست شد:
از توی برنامه pc suite گزینه connect to internet یا یه همچین چیزی رو انتخاب کردم.بعد تنظیمات دستی رو انتخاب کردم چون در لیست اپراتورها همراه اول رو نداره ولی ایرانسل رو داره.در قسمتهای بعد هم یوزر پسورد خالی میمونه،شماره اتصال ستاره نودونه مربع هست و مهمترین نکته هم اکسس پوینت که همون mcinet میزنی.بعد می کانکتی.
ارور subscribe to packet data first مربوط به همین مسئله هستش.حتما همه راههارو امتحان کن.
با سلام
خواهش میکنم دوستان کمک کنید من بسته رو فعال کردم و از گوشی e250 سامسونگ استفاده میکنم چجوری باید رو کامپیوتر فعال کنم با ایرانسل با هر گوشی با پی سی سویت وصل میشدم؟
ایا باید برای هر گوشی تنظیمات خاصی انجام بدم؟
با همون کانکشن ایرانسل الان نمیتونم وصل بشم چجوری باید کانکشن برای همراه اول رو کامپیوتر بسازم ؟
میشه مرحله به مرحه توضیح بدین چیکار باید بکنم ؟
آموزش فعال سازی gprs همراه اولتنها در سه مرحله و بصورت آنلاین انجام میشه:
فرض میکنیم شما الان یه سیمکارت با کد 091 دارید که می خواید از سرویس gprs استفاده کنید.
.........................................
1.درخواست فعال سازی:
در این صفحه و مرحله به مرحله باید مشخصات خودتون رو وارد کنید.همه چیز به زبان شیرین فارسی توضیح داده شده پس من توضیح اضافه نمیدم.کد:http://mci.ir/web/guest/231
نکته:این کار برای هر سیم کارت فقط یکبار انجام میشه.مگر اینکه در موارد خاص این سرویس غیر فعال بشه.پس برای تمدید دوره های بعد دیگه نیاز به این مرحله نیست.
2.دریافت تنظیمات GPRS& MMS :
ابتدا شماره تلفن و بعد برند و مدل گوشی خودتون رو انتخاب میکنید.در آخر هم نوع تنظیمات درخواستی رو مشخص میکنید که mms می خواید یا gprs یا هردو.کد:http://mci.ir/web/guest/220
نکته:اگه درخواست گزینه آخر یعنی دریافت کلیه تنظیمات رو کرده بودید ولی هنگام ذخیره کردن روی گوشی با ارور مواجه شدید درخواستتون رو به دریافت فقط تنظیمات gprs تغییر بدین.
ضمنا این کار هم معمولا یکبار انجام میشه.مگر در مواقعی که بخاطر ریست یا فلش کردن گوشی،تنظیمات پاک میشه.بعد از ذخیره تنظیمات با کد 1234،از داخل خود گوشی،اونها رو بعنوان تنظیمات پیش فرض قرار بدین.
3.خرید بسته های gprs :
قوانین رو بخونین تیک آخر صفحه رو بزنین و در صفحه بعد با توجه به نیازتون یکی از بسته هارو خریداری کنید.کد:http://mci.ir/web/guest/345
در سیمکارتهای اعتباری از شارژ کم میشه و در دائمی ها در قبض دوره ای لحاظ خواهد شد.
اعلام وضعیت:
عدد 0 رو به 8080 اس ام اس کنید.براتون چند دقیقه بعد اعلام میکنهکه آیا الان شما دارای اعتبار gprs هستید یا نه ودر صورت استفاده تاریخ اتمام رو هم اعلام میکنه.
موفق باشید...
مگه همراه اول هم ادج میده؟ از کی تا حالا؟ فعلا که جی پی آر اس اون تو خیلی شهرها کار نمی کنه!!!!
شما اگه با ایرانسل میتونی کانکت شی که دیگه حله کافیه فقط پروفایل اینترنت گوشی رو عوض کنید و بذارید رو mciنقل قول:
شما اول pc suite رو نصب کن بعد درایور گوشی بعد یه کانکشن دیال آپ بساز توی تنظیمات مودم گوشی که نصب شده رو انتخاب کن بعد من خودم که گوشیم سامسونگه شماره *99*# (از راست به چپ) رو می گیرم اما اگه این جواب نداد این رو امتحان کن *99***2# (از راست به چپ)
شما تا هر مرحله ای که پیش رفتی بگو تا من بقیه شو بگم.
ممنونم پروفایلو چجوری و از کجا بزارم رو mci
بابا از اول میگفتین که access pont nokia pc suite تو کامپیوتر رو میگفتین من هی میرفتم سراغ access poni که تو گوشی است . من با فاصه کم تر از 200 متر با دکل ایرانسلنقل قول:
سرعت دانلود 4.2
پینگ حدود 900
داشتم این سرعت واسه گوشی هم خوب نیست چه برسه به کامپیوتر توف به این کیفیت توف:2::2::2::2:
من قبلا که با gprs ایرانسل کار میکردم سرعت دانلود تقریبا 5.6 بود یعنی عین 48 کیلو بیت الان که با edgeایرانسل حال میکنم :27:
از تنظیمات مرورگر گوشی میشه برید توی internet profiles و بعد MCCI WAP GPRS رو انتخاب کنیدنقل قول:
واسه ایرانسل irancell-gprs هستش
کسی جواب نمی ده؟نقل قول:
از کی هستش که ادج میده؟
داره اما نه همه جا به شهر و محله نیس خیلی جاها اصلا نداره بعضی جاها با ادج و بعضی جا ها هم بدون ادج باید تست کنید من خودم با ادج استفاده کردم در بهترین حالت 21 KBنقل قول:
همراه اول الان 6 ماهه به جاهایی که اصلا نمیتوستن با موبایل کانکت بشن و جدید داره سرویس میده ادج میده که سرعت خوبی داره، ولی بحثی که هست اینه که جاهایی از قبل جی پی ار اس داشتن و باهاش کانکت میشدن مجبورن با سرعت کمش کنار بیان...نقل قول:
PLS HELP ME
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
من با GPRS ایرانسل بین 1 تا 10 کیلوبایت دانلود کردم. PING هم متوسط روی 500 بود. حالا میخوام از این EDGE-MODEM ها بگیرم.
1.قبل از خرید میخواستم بدونم که سرعت این EDGE نسبت به GPRS چطوره؟ با چند دانلود میکنه؟
2.من استان زنجان هستم آیا EDGE تو این استان ساپورت میشه؟
سرویس EDGE یا GPRS همراه اول برای سیم کارت اعتباری فعال نمیشه؟!
من فرم درخواست رو پر کردم بعد نوشت که فعال کردن gprs برای سیم کارت شما مجاز نمی باشد !!!
چرا؟؟
سلامنقل قول:
1-از GPRS بهتره، با EDGE میتونین در بهترین حالت روی 29، 30 دانلود داشته باشین.
2- نقشه پوشش ایرانسل رو ببینین، چیزی در مورد اینکه EDGE هم ساپرت می شه یا نه، ننوشته، بهترین راه اینه که یه گوشی که EDGE ساپورته گیر بیارین(یه گوشی نسبتا جدید!) بعد ببینین بالای صفحه G مینویسه یا E ، که اگه E باشه منطقتون تحت پوشش EDGE هستش.
شاد باشید.کد:http://www.irancell.ir/coverage/?id=37
اينترنت همراه اول بعد از 3 روز قطعي وصل شد.
هر موقع زنگ ميزدم به پشتيباني ميگفت معلوم نيست كي وصل ميشه و هرچقدر كه قطع باشه آخر سر به طرحتون اضافه ميشه ولي ...
وصل شدنش که وصل شده اما سرعتش افتضاح شده من امروز تماس گرفتم طرف گفت یک هفته دیگه صبر کنیدنقل قول:
احتمالا مشکلش کاملا بر طرف میشه برای بنده حدودا 20 روزه که دچار مشکل شده ، 3 روز اول که اصلا کانکت نمیشد بعدش هم کانکت شدم دچار افت سرعت شدم که تا حالا ادامه داره در ضمن طرف گفت وقتی که مشکلش کاملا برطرف شد با sms اطلاع رسانی میشه و اعتبار اون چند روزی که کانکت نشدی به دوره بعداضافه میشه...
سرعتش مشكل نداره مثل قبل هست.به منم گفتند اون روزهايي كه قطع بوده آخر طرح اضافه ميشه . دفعه قبل هم همينو گفتند اما سر وقت sms اتمام طرح اومد.
يك نكته ديگه اينكه وقتي قبضم رو آنلاين چك ميكنم هزينه اينترنت اضافه ميشه.مثلا ديروز 75 هزارتومن بود و امروز شده 130 هزار تومن ولي تو مبلغ كل قبض اعمال نشده.زنگ زدم پشتيباني گفتند جديدا اينجوري شده تا بفهمين هزينه واقعي اينترنتي كه استفاده كردي چقدر ميشه.
يكجورايي دارند سرمون منت ميزارن
آقایون وعده دادن که در دهه -جر سرعت اینترنت کشور رو 11 برابر کنن (قراره جشنش رو هم بگیرن ! )
خوب معلومه دیگه، از الان سرعتا رو کم میکنن، میکنن یک یازدهم، بعد که اون موقع همه چی رو به حالت قبل برگردونن میشه 11 برابر دیگه !!