عكسها اينجا هست برو ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
عكسها اينجا هست برو ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم این نبود
می خواستم بگم یه عکسی دیدم که انگار قراره برای Ps2 هم این بازی بیاد
این عکس ها که گفتی فقط عکس بودن این موضوع رو ثابت نمی کردن
نه فقط براي PS3 ميادنقل قول:
منظورم این نبود
می خواستم بگم یه عکسی دیدم که انگار قراره برای Ps2 هم این بازی بیاد
این عکس ها که گفتی فقط عکس بودن این موضوع رو ثابت نمی کردن
devil may cry 3
اقا من نسبش گردم ولی این ارورو می ده
(deactive virthal drive and emulation softwer)
من هرچی تو start up بود
disable کردم
مشکل از کجاست؟
اولا اینجا مشکلت رو مطرح کن .
دوما باید اگه Clone CD یا Alcohol نصب داری باید درایو مجازی رو غیر فعال کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه جا خومدم قرار باسه pcوحتی xbob360هم بیاد!نقل قول:
سلام
من بازی این بازی رو گرفتم با گیم پد هم بازی می کنم (گیم پد انالوگ دار ) ولی نمیدونم چرا میرم توی بازی هیچ انالوگی کار نمیکنه یعنی هیچ جهتی کار نمیکنه نمیدونم چی کار کنم بعضی موقع ها هم وقتی چپ میزنم بالا میره
بالا میزنم پایین میاد میزنم زمین هوا میره:31: :31: اصلا نمیدونم چکا باید بکنم :41:
خوب دستتو تنظیم کن .این که دیگه سوال نداره :46:نقل قول:
عزیز من چنین امکانی نه توی بازی وجود داره نه بیرون البته اگه در قسمت control panel توی game controller میشه یه کارایی ولی من نفهمیدم چطوریه اگه بلدی یه لطف کن :10:نقل قول:
ممنون
سلام عزیزان خوداییش بازی باحالی هست ولی نخندید ها من امروز تازه بازی رو یکی از بچه برام آورد نصب کردم و رسدم به اون مرحله ای که میره اون بالا با برادرش میجنگه راستی برای نتخواب اون شمشیری که دو تا هست و حرف می زدن و یکی آبی و قرمز بود چیکار کنم انتخواب نمیشه فقط اون نانچوکا ماننده رو با شمشیر اصلی دارم
آره این بازی علاوه بر ps3 برای pc و x360 هم میاد.نقل قول:
دقیقا درست رفتی چون بازیهای capcam دستهارو از همونجا شناسایی میکنند شما باید دوباره برین همون جا بعد در قسمتی از کادر درایو مورد نظرو انتخاب کنید بعد روی properties کلیک کنید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید اگه ایراد داشت در قسمت َadjustment روی گزینه Defauit کلیک کنید و دوباره برید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید به احتمال 99% باید درست شده باشه .:46:نقل قول:
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
نفهمیدم کدوم مرحله رو می گی
یه ذره بیشتر توضیح بده
اون جا که یه چیز گر از زمین میاد بیرون بعد از اون قسمت که با برادرت مبارزه میکنی اون جا دختره میره بالا با اون اسلحش من نمی تونم کسی سیو اون جا رو داره اون کفش رو هم گرفتم ممنون می شم
کاش یه عکس می ذاشتی من اینطوری نمی فهمم کجا رو می گی دو سال پیش بازیش کردم خب!!!
ولی فکر کنم تو بعد از بیرون اومدن دانته از چشم هیولا رو می گی که با لیدی با دشمنا می جنگن بعد لیدی می ره تو باید تنهایی بجنگی . درسته ؟ اونجا اصلا نباید بری بالا فقط نوشته روی دیوار رو بخون بعد از پله ها برو بالا همین ! چیز بیشتری یادم نمی یاد از این صحنه . اگه عکس می ذاشتی بهتر بود
باشه عزیزم عکس هم می ذارم ولی شما اشتباه منظور من رو فهمیدی من منظورم انجاست
اینجا گیر کردی ؟
یکم اطراف رو بگرد ، اونجایی که ویرجیل افتاد پایین یه شمشیر جدید هست . یعنی شمشیر نیست همون قدرته قولی هستش که تو کشتیش ولی ویرجیل قدرت رو گرفت .
بعد که گرفتیش میری یه جایی که یک در وجود داره و جلوی در یه مجسمه هستش .
اون قدرت جدید رو انتخاب میکنی و به اون مجسمه ضربه میزنی . در باز میشه و ........
آق دستت درد نکنه من اون قدرت رو قبلا گرفته بودم ولی نمی دونستم باید چی کار کنم شکل بنجه و پا های گرگ داره تو این مایه خدا خیرت بده کلی حال دادی من فکر کنم تو مدت یه روز رسوندم به مرحله 14 به نظر شما سرعت پیشرفتم خوب بوده؟
با کد تقلب ؟!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
آق دستت درد نکنه من اون قدرت رو قبلا گرفته بودم ولی نمی دونستم باید چی کار کنم شکل بنجه و پا های گرگ داره تو این مایه خدا خیرت بده کلی حال دادی من فکر کنم تو مدت یه روز رسوندم به مرحله 14 به نظر شما سرعت پیشرفتم خوب بوده؟
باز هم خوب رفتی .
چون معمولا خیلی ها در مراحل این بازی گیر میکنند .
شما صفحات قبل رو نگاه کن .
من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم و الان هم پاکش کردم.می خواستم ببینم با اون اسلحه که از دختره میگیره همون حالا rocket یا RPG میشه شلیک کرد. چون من آخرش نتونستم با اون شلیک کنم.
تا مرحله 12 از کد تقلب استفاده نکردم ولی بعد از اون واقعا سخت بود که مجبور شدم از چیت استفاده کنتم آقا اینترنت من خراب شده بود بعد از دیدن راهنمایی شما در عرض 45 دقیقه رسوندمش به مرحله 17 اون جا هم رفتم طبقه اول یعنی ---- به در اول ولی نمی تونم چطوری برم در بالاییش کمک کنید
با سلام .نقل قول:
بابا شما كه هر جا گير ميكني سريع 2 تا عكس ميزاري !
بابا خودت يكم بازي كن . اينطوري فايده نداره .
مثلا همينجا كه گير كردي ، اون همه تله و پيچ و دنگ و فنگ رو واسه چي گذاشتن ؟
خوب گذاشتن كه شما به سختي برسي به اون بالا .
چیکار کنم دیگه میگم یارو اشتباه نکنه خوب میدونم باید چیکار کنم خیلی سخته روی کدوم یکی از این ها باید بپرم چند تا مکعب هست یکی می چرخه و یکی دوره خدش می چرخه و ... یه راهنمایی کوچولو کن امشب تا صبح می خام بیدار بمونم بازی رو تموم کنم
ببین این مرحله اصلا سخته تو باید خلاف جهتی که مربع می چرخه روش بچرخی تا نیفتی در ضمن نمی خواد تا بالای بالا بری
سلام دوستان .
نه بابا کجاش سخته ؟
فقط شما جهت های مکعب ها رو یاد بگیر .
راحت ردش میکنی .
سخته سر این یه تیکه من اعصابم داغون شد.
در ضمن کسی سئوال من رو جواب نداد.
بله می شهنقل قول:
چه جوری؟اگه میشه من دوباره نصبش کنم.نقل قول:
من زیاد یادم نمی یاد چون دو سال پیش بازیش کردم
اما فکر کنم به قسمت تفنگ ها اضافه می شه همون اول هر مرحله که می تونی دو شمشیر یا دو تفنگ انتخاب کنی درست از همون مرحله ای که لیدی بهش اون اسلحه رو می ده می تونی برش داری
نقل قول:
می دونم ورش میداریم ولی نمیشه شلیک کرد.الان هم نصبش کردم ولی بازم نمیشه.
شلیک نمی کنه ؟ پس چیکار می کنه ؟
من که می تونستم باهاش شلیک کنم
دستتون درد نکنه
مكشله من رو داشتي من هم نتونستم بدون اون تموم كردم :27: :27: :27:نقل قول:
خب حالا مسئله ای نداره همچین تفنگ جالبی هم نبود
فقط یکی به من بگه بازی در حالت Dante must die که تموم می شد اون گزینه آخری که باز می شد چی بود؟
من تا مرحله آخر رفتم ولی یه دیوونه سیو هام رو پاک کرد
من دارم بازی رو یه بار دیگه در حالت Dante must die میرم ببینم بعدش چی میشه.در ضمن بالاخره مشکل game pad رو در این بازی حل کردم الانم دارم با game pad بازی میکنم با گیم پد خیلی حال میده.
با گیم پد که مشکلی نداشت . راحت میشد بازی کنی .نقل قول:
من دارم بازی رو یه بار دیگه در حالت Dante must die میرم ببینم بعدش چی میشه.در ضمن بالاخره مشکل game pad رو در این بازی حل کردم الانم دارم با game pad بازی میکنم با گیم پد خیلی حال میده.
آره با گیم پد آخرشه .
برای من مشکل داشت بالا میدادی,چپ میرفت پایین میدادی بالا میرفت کلا مشکل داشت البته اینجوری که من فهمیدم خیلیها این مشکل رو دارن.نقل قول:
:22: :34: :16: چه باهال !نقل قول:
خوب اینطوری که بهتر بود !
بازی جذاب تر میشد .
حالا میشه بگی چطور درستش کردی ؟:46: