ایران عمرا هفت تا نمیخورد نمیگم نمی باخت ولی با اختلاف یک یا دو گلنقل قول:
ایران تا الان از کی هفت تا خورده البته بجز اون یه موردی که اقا امین فرمودند که البته هر چی من فکر میکنم اونم یادم نمیاد
Printable View
ایران عمرا هفت تا نمیخورد نمیگم نمی باخت ولی با اختلاف یک یا دو گلنقل قول:
ایران تا الان از کی هفت تا خورده البته بجز اون یه موردی که اقا امین فرمودند که البته هر چی من فکر میکنم اونم یادم نمیاد
فقط یک چیز صبر داشته باش تا ببینی.نقل قول:
نه بابا!نقل قول:
به اين دانشمنداني كه بازي 4 سال پيش ايران پرتغال رو الان دارن براي كره شمالي ملاك قرار ميدن ؛ توصيه ميكنم ايران اون موقع رو مقابل برزيل فعلي هم تصور كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برزيل همون موقع اصلا :31:
فكر جالبيه :دي
اما خوب تاپيك داره ميره جلو
كدوم تاپيك از اين بيشتر جلو رفته ؟:31:
آخه عزیز من منکه بد پرتغال رو نگفتم که اینجوری جوش میکنی!نقل قول:
بالاخره قبول کن کره هم خیلی بد بازی کرد. همش به خاطر خوب بازی کردن پرتغال نبود!
راستی غنا رو هم با همین اختلاف گل یا شایدم بیشتر میبریم. مطمئن باش.
من ميگم اصلا نمي تونه برزيل رو رد كنه ...نقل قول:
فقط یک چیز صبر داشته باش تا ببینی.
برادر آرژانتين جاي خود داره :31:
كره شمالي هزار تا هم گل ميخورد بازم من عاشقش ميموندم :40:
كاشكي اينجام ميشد ايگنورت كنم...................نقل قول:
كره شمالي هزار تا هم گل ميخورد بازم من عاشقش ميموندم
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟:18:نقل قول:
ولی خدایی مردونه باخت ! خسته نباشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ignore.نقل قول:
میتونی ایگنورش کنی، به این تاپیک نیا یا اگه میای پست هاش رو نخون.
کره هم کاملا کم آورده بود، امید که از دست بره تمومه.بیشتر اشتباهات بازیکنان کره باعث این شکست سنگین شد.
ايگنورت نه ايگنور (اون ت ضميره)نقل قول:
میشه بگی "ايگنورت" یعنی چی؟؟؟
پيغاماشو نتونم ببينم.مثل بلك ليست(ليست سياه)
اينم ميشه:31:نقل قول:
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست :46: تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم :40:نقل قول:
ببخشيد شما ؟نقل قول:
به مغزت رجوع كن..................نقل قول:
ببخشيد شما ؟
بيچاره ها يه بار تلوزيونشون زنده نشون دادا...اونم كه اينطوري شد.
فكر كنم اينطور شد كه مردمشون بيدار شن........
خداييش اگه اين اتفاق بيافته من 500 تومن ميندازم تو صندوق صدقه !نقل قول:
نقل قول:
اينم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .
نه بابا چه کاریه. مگه همینجوری بده. آدم یه خط از پست بعضی ها رو میخونه تا دوساعت میخنده.:31::31::31::31:نقل قول:
:31::31::31:من که دلم درد گرفت از بس خندیدم.
دلت پاك باشه همه چي حله!!نقل قول:
هدف ما جلو بردن تاپيك نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا الان هم حدود صد پست از اين تاپيك حذف شده و تا 30-40 تاي ديگه هم پتانسيلش رو داره ولي خوشحالم كه اقلا مكانيه براي عاشقان اين تيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كتاب تاريخ نيستا!نقل قول:
داشتم با خودم فکر میکردم ببین الان مردم این کشور بعد این باخت چه حالی شدن ؟ الان فضای اون جامعه چجوریه ؟ مطبوعات این کشور دریاره این روز چی می نویسن . اصلا چی میتونن بنویسن . ولی یه آن یادم افتاد ای بابا ! کره شمالیه ها ! مردمش انقدر غم و غصه دارن که حالی برای حالی شدن ندارن . غم و غصه جزیی از زندگیشون . این نسل با این حس بدنیا اومدن . و اما مطبوعات ! اصلا مطبوعاتی تو این کشور وجود داره ؟. اگه امروز این کشور توی آفریقای جنوبی تو ورزشی به نام فوتبال جلو چشم جهان تحقیر شد این حقارت یادگار حضرت مارکس و نوادگانش . نوادگانی مثل کیم جونگ ایل و پدرانش که نه اندیشه مارکس رو درک نکردن و نه حتی کمنونیست لنین و دارودستشو . در هر حال اگه احساس میکنید این تحقیری که امرور کره شمالی متحمل شد فقط بعد فوتبالی داره به نظرم اشتباه میکنید خیلی خیلی فراتر از یه ورزش . امیدوارم نسل های بعد از ما یه روز اینجایی که من نشستم نشینن و این حرفا رو در مورد من نزنن که پدران ما این کارو با ما کردن . امیدوارم . گرچه همین امروزشم انقدر کوچیک شدیم که شاید قبل از اینکه برا کره افسوس بخوریم باید برا خودمون بخوریم .
تاپيك كره شماليه
بحث سره فوتباله :31:
حالا بازم جای شکرش باقیه که دیگه بعضیا بعد از باخت بهونه هایی مثل غیرت بازیکنا و چیزای دیگه رو نمیتونن بیارن. وگرنه عاشق این تیم بودن که مانعی نداره!:2::2:نقل قول:
خب پیشبینی من درست از آب دراومده تا حالا بازی سوم رو هم با اخلاف 3 گل خواهد باخت :31:
گفتم که فوتبال فقط خواستن نیست :46:
ببخشید من کاری به این دعواها ندارم.نقل قول:
اما خودم رفتم سراغ پیشبینی ها....درعین تعجب هیچکسی به گزینه(برد پرتقال با بیش از3گل)رای نداده:18:
شما کجا پیشبینی کردی توی دلت؟:27:
دلم ميخواد بدونم اون تيم هايي كه شماها طرفدارشون هستن اگه 4 تا بازيكنشون رو ميربودن چي ميشدن ؟؟
با کمال احترام فکرنکنم ربوده شده باشن و تا اونجایی که شنیدم پناهنده شدن.
کره شمالی امروز نابود شد بنده خدا !!!
بنده خداها امروز پاره شدن!!!!
خدا آخر عاقبتشون رو بخیر کنه!
عجب ! از خونوادشون هم صرف نظر كردن ديگه ؟نقل قول:
اين مساله ضربه بزرگي به كره شمالي زده در اين جام :41:
كره شمالي عشق هست و در دل خيلي ها تا ابد زنده هست :40:نقل قول:
قطعا !:27:نقل قول:
کره شمالی با هندوراس در بیشترین تعداد گل خورده رقابت می کنه امیدوارم کره به حقش برسه و حداقل یه مقام برای اسیا بیاره :31:
خنده ندارهنقل قول:
گريه داره.
اميدوارم هرچه زودتر تاپيك قفل بشه...
ميگن معلوم نيست چي شدن...غيب شدن...نقل قول:
با کمال احترام فکرنکنم ربوده شده باشن و تا اونجایی که شنیدم پناهنده شدن.
با این اوضاع کشورشون آره. صرف نظر کردن.نقل قول:
بچه ها گزارشگر بازي از شبكه سه كي بود ؟ در مورد كره شمالي بازم چرت و پرت گفتن ؟ در مورد اون 4 تا بازيكن حرفي زدن ؟
ویرایش:نقل قول:
North Korea is HERO
North Korea is ZERO
:31:
ولی خوب بدترین کشور دنیان چه انتظاری ازشون داشتین.
خدایی همون جلو برزیل هم کلی مرد بودن.
البته ایران فک کنم 2005 از رم 5-3 باخت : دینقل قول:
جبران کرد! ولی فک نکنم کره هیچوقت بتونه 3تا گل به پرتغال بزنه : دی
من یادمه. باتیستوتا تو اون بازی نبود حتی : دینقل قول:
عجب! شما کره رو دوست دارید و بازیشو ندیدید ؟ عجب!نقل قول:
نوشته شده توسط عمو گوگولی :دی
من عاشق كره هستم عزيزم :20: بازي رو هم از Justin.tv ديدم :5:نقل قول:
من به این عشقت حسودیم شد :ایکس
جدن وجود هوادارانی مثل شما باعث فرح بخشی به انجمنه =))))))))))
سرمربي تيم ملي فوتبال كره شمالي:از شكست متنفرم
جونگ هون در مورد تحقير تيمش برابر پرتغال ابراز ناراحتي کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي تيم ملي فوتبال کره شمالي پس از شکست 7 بر صفر تيمش مقابل پرتغال در مصاحبه با شبکه ملي کشورش گفت: از شکست متنفرم و ترجيح ميدهم در اين لحظات با هيچ کسي صحبت نکنم.
جونگ هون افزود: اعتراف ميکنم برابر پرتغال تحقير شدهايم و وقتي يک تيم 7 بر صفر شکست ميخورد ديگر هيچ راهي براي توجيه وجود نخواهد داشت.
وي ادامه داد: به هر حال براي بازي سوم احترام قائليم و به خاطر کشورمان با تمام قدرت به ميدان خواهيم آمد. تجربه جام جهاني براي کره شمالي بسيار خوب بود و از اين به بعد خود را براي رقابتهاي آسيايي آماده ميکنيم.
بازم تسلیت:31:
Tags
قهرمان جام جهاني معلوم شد, كره شمالي قهرمان زودهنگام, مخالفان بي منطق كره شمالي, طوفان زرد
:دی
اما من هنوزم میگم کره شمالی در مقابل برزیل یک پدیده بود...حالا امروز چرا اینطوری کردن ...حیف شد !
عیبی نداره ذور بعد
شما دیدید که در دقایق اولیه ، تیم من همش حمله می کرد و می تونست گل بزنه. اما توپها نرفت تو گل و این تو روحیه ما اثر گذاشت.
به هر حال هنوز هیچ چیز تموم نشده و این تازه شروع کاره.
آخه خدایا یکی دوتا سه تا!بازم نه 5 تا:15:!
دیگه 7 تا چی بود:42:؟!
من فک میکردم کره آبروریزی کنه ولی دیگه نه تا این حد:18:!!!
به هرحال ، به امید پیروزی کره ی شمالی در دوره های بعدی:31:...
طوفان که چه عرض کنم در حد نسیم بود !