پستهای اسپم گزارش میشه از این به بعد .
خواهشا پستاتون فوتبالی باشه . نه درباره زن و بچه فوتبالیستا و هندونه و دولت :)
ممنونم واقعا !!!
Printable View
پستهای اسپم گزارش میشه از این به بعد .
خواهشا پستاتون فوتبالی باشه . نه درباره زن و بچه فوتبالیستا و هندونه و دولت :)
ممنونم واقعا !!!
جستجو دوست عزیز :40:نقل قول:
جواب شما ارجاع داده میشود به این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5033862&postcount=206
هم سنگر عزیزم، حواشی مهمترین قسمت فوتباله، شما این رو تو این سال ها نفهمیدید؟نقل قول:
شعار هم خیلی بخش مهمیه ، من در حال حاضر به نظرم شعاری خوبه که توش بلال و ذرت داشته باشه، نشانه هندوراس و مایا ها باشه!
با تشکر.
در ضمن آخرین بارت باشه فونتت قرمز میشه ها!
توی اون روزی تاریخ شما اصلا نباید سر کار برید.3 ساعت قبل از بازی و 3 ساعت بعد از بازی این جا بحث کارشناسی داریم.نقل قول:
حالا اشکالی نداره. شما نارحت نشو.نقل قول:
یکی از دوستان سوال خوبی کردش. فکر کنم اگه اینو جواب بدین اشکالی نداشته باشه::46:
نقل قول:
برای آشنایی بیشتر ما با فرهنگ غنی هندوراس، از زندگی خصوصی بازیکنان هم اطلاعاتی قرار بدین، بویژه تصاویر همسران و دوست دختران بازیکنان : دی
خیلی ممنونم
اصلا از نظر من ایرادی نداشت که این تاپیک رو زدین
امضاها و آوارتاراتون رو تغییر دادین
چه واسه جلب توجه
چه واسه لوس بازی
باندبازی
اسپم دادن
خوشگذرونی
سر کار گذاشتن بقیه
...
اما هر چیزی دیگه یه حدی داره
به قول این دوستتون که تو گروه اجتماعی که با هم هماهنگ میکردین این مسخره بازیا رو
خلاصه تحقیقات محلی زود به نتیجه رسیدنقل قول:
اهم اهم
زياد اسپم نديد اونجا يوهو شك ميكنن ميان تحقيقات محلي
راستي امين ميتونه اينجا بياد ببينه
گاف نديد يه وقت
تاپیک کلا پاک میشه
آروم آروم هم دسترسی ها بسته میشه
بله !!!نقل قول:
خدایی ببینید هماهنگ باشیم چه قدرتی داریم .... : ))
دیروز ساعت 3 تند تند رای گیری کردیم که قراره طرفدار چه تیم درپیتی باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ببینید به کجا رسیدیم.
همه دارن اخبار هندوراس رو پیگیری میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از غریبه ها طرفدارش شدن = ))
خب دوستان مثل این که آقا امین عزیز زحمت کشیدند و تاپیک رو برای مسابقات تیم هندوراس باز کردند ... فردا بازی شیلی و هندوراس هست که به احتمال زیاد و اون چیزی که قبلا دیدیم از دو تیم هندوراس به راحتی میبره ... :31:
از همه ی دوستان تیم های دیگه قویا خواهش می کنم به قصد مسخره کردن و توهین کردن اینجا نیان و خودم کسایی رو که توهین یا قصد بهم زدن جو تاپیک رو داشته باشن گزارش می کنم .
واقعا خبر خیلی خوبی بودش.
ممنون که تاپیکو باز کردین:10:
بی صبرانه منتظر بازیه فردام.....
-------
از دوستانی که طرفدار هندوراس نیستن عاجزانه تقاضا میکنم جو رو دوباره به هم نریزن.
میدونیم در نظر شما هندوراس ضعیفه و امکان بالا اومدنش کمه و ... ولی ما طرفدارشیم.واقعا طرفدارشیم .
خواهش میکنیم به نظر ما کمی احترام بذاربد.
ممنون.
بله خبر خیلی خوبی هستنقل قول:
البته اگه بعضی از دوستان بذارن و مجددا تاپیک رو منحرف نکنن :13:
هندوراس 4 اور :40:
بازی در استادیوم ام بومبلا برگزار میشه
و دیگر بازی ها : چهار بازی مرحله گروهی این رقابتها در زمین چمن ام بومبلا برگزار می شود. هندوراس در این ورزشگاه به مصاف شیلی می رود. ایتالیا و نیوزیلند با هم روبرو می شوند و دو بازی دیگر شهر نلسپروئیت نیز مصاف تیمهای استرالیا - صربستان و کره شمالی - ساحل عاج خواهدبود.
داور بازی آقای ادی آلن مایلت هست
--------------------------------------------------
ايوان زامورانو: شيلي مي تواند يك جام جهاني فوق العاده داشته باشد
كاپيتان سابق شيلي مطمئن است كه اين تيم مي تواند در جام جهاني آفريقاي جنوبي به مراحل پاياني راه پيدا كند
سايت گل- شيلي بازي هايش در جام جهاني 2010 را از فردا با ديدار مقابل هندوراس آغاز خواهد كرد و ايوان زامورانو، ستاره سابق تيم ملي شيلي به موفقيت اين تيم در جام جهاني بسيار اميدوار است.
او در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" مانند همه شيليايي ها، من نيز انتظار زيادي از اين تيم دارم. فكر مي كنم هيچ وقت تيمي بهتر از اين نداشتيم با يك سرمربي بزرگ كه فلسفه اش را در تيم كاملا حاكم كرده است و بازيكنان تيم را بسيار خوب هدايت مي كند.
شما مي توانيد اين مسئله را به خوبي در زمين ببينيد. آنها بسيار خوب بازي مي كنند و نتايج بسيار خوبي نيز به دست آورده اند ومن مطمئن هستم كه آنها مي توانند جام جهاني فوق العاده اي را پشت سر بگذارند."
او همچنين در مورد تيم هاي هم گروه شيلي صحبت كرد و اسپانيا را شانس اصلي صعود از گروه دانست.
"اسپانيا بي ترديد نه تنها شانس اصلي صعود از اين گروه بلكه يكي از شانس هاي اصلي فتح جام است. هندوراسي ها بايد به قدرت فيزيكي شان، كمي قابليت هاي تكنيكي اضافه كنند. قدرت اصلي سوئيس نيز مربي شان، اتمار هيتسفيلد است كه يك برنده ذاتي است."
اگر کسی هم قصد به هم زدن تاپیکتون رو داشت فقط با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس العمل نشون بدید.
موفق باشید :)
ضمن عرض سلام و تشکر چندین باره از امین عزیز برای بازگشایی تاپیک هندوراس
امیدوارم هوادار نماها و بدخواهان این تیم دوباره باعث حاشیه سازی و بستن این تاپیک نشوند
-----
هندوراس در قابت های جام جهانی ممکن است تیمی غریب و ناشناخته باشد اما این تیم بازیکنان با تجربه و جا افتاده ای مثل ویلسون پالاسیوس و داوید سوارز را دارد.
تیم هندوراس با مربی گری رینالدو روئدا تنها به خاطر تفاضل گل و پس از پیروزی یک بر صفر بر تیم ال سالوادور توانست به مرحله نهایی جام جهانی راه یابد.
البته هندوراس در رقابت های مقدماتی دو بار تیم مکزیک را شکست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله اینم عکس ورزشگاه ... فقط امیدوارم هندوراسی های عزیز از این بوق های وزویلا یا یه همچین اسمی داره استفاده نکنن تا بتونیم فوتبال رو خیلی قشنگ ببینیم ! :10:
البته بماند که اگه خودم اون جا بود حتما یه دونه از این بوق ها رو تهیه می کردم ۱!!!:27:
این چه بوقیه دقیقا؟نقل قول:
از این بوق های وزویلا یا یه همچین اسمی داره استفاده نکنن
یه توضیح بدم در مورد این ورزشگاه :
این ورزشگاه که توی شهر نلسپرویت از آفریقای جنوبی هستش 43,590 نفر ظرفیت صندلی داره ( چقدر کم :|) در February 2007 کلنگش رو زدن و در October 2009 آماده ی بهره برداری شده ... که نزدیک به ۱۴۰ میلیون دلار هزینه ی ساختش شده ... و معماری این ورزشگاه هم توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طراحی شده ... که هر چند یکمی کوچیک هستش ولی خب ! طراحی بدکی نداره ( من قشنگ تر طراحیش نمی کردم ؟ )(نه) !!!
االهم صل علی محمد و آل محمد تاپیک باز شد من برم نذری رو بدم میام :31:
توی وبلاگ ها خیلی در موردش نوشتن !!! چند تا گروه و امضا و این چرت و پرتا هم راه انداختن که نزارن بیاد !نقل قول:
مورینیتو یه سری گفته بودش که موقع مربی گری احساس می کردم که کنار لونه های زنبور دارم مربی گری می کنم !
کلا صدای خیلی نابهنجاری داره !
یه لینک هم داشتم که کلیپ صوتیشون رو میزاشت ! من که نگرفتم ولی طرف می گفت یه ربع گوش بدی تا چند ساعت هی گوشت وز وز می کنه =))
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک بابت باز شدن دوباره این تاپیک و یه خبر هندوراسی واسه هندوراسی ها!:20:
قحطی مهاجم در تیم ملی هندوراسرینالدو روئدا، سرمربی کلمبیایی تیم ملی هندوراس، پس از آنکه کارلو کاستلی را به دلیل مصدومیت از دست داد، از جورجی ولکام برای شرکت در مسابقات جام جهانی دعوت به عمل آورد. کارلو کاستلی به دلیل شکستی استخوان پا، مسابقات جام جهانی را از دست داد. او پیش از این و در مرحله مقدماتی جام جهانی، شش گل برای تیم ملی هندوراس به ثمر رسانده بود. « تنها مهاجم فعال و گلزن ما، کارلو بود. بقیه بازیکنان ما خیلی توباشگاههاشون بازی نمی کنن، مثلا دیوید سوئازو تو چهارده ماه گذشته پنج تا بازی پشت سر هم بازی نکرده. کارلوس آلبرتو پائولو هم سه هفته دور از میادین بوده.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
یه توضیح کامل تر هم در مورد ووووزیلا (اسم درستش گویا اینه !)
ووووزلا (انگلیسی : Vuvuzela) نام بوقی است که در استادیومهای فوتبال استفاده میشود ، حدود یک متر طول دارد و توسط لب و ارتعاشات ریه صدا تولید میکند.ووووزلا صدای بلند و یکنواختی را ایجاد میکند که شبیه صدای فیل است. ووووزلا جنجال برانگیز است و میتواند به بازیکنان و مربیان آسیب شنوایی برساند. فیفا در سال ۲۰۰۹ با این بوق مشکل داشت و استفاده از آنرا ممنوع اعلام کرده بود که در نهایت استفاده آنرا در رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۰ آزاد اعلام کرد.البته بلاتر گفته بود در صورتي كه حتي يك شيپور به زمين مسابقه پرتاب شود استفاده از آن تا پايان جام جهاني ممنوع خواهد شد.
سلام
یه بازیکن داره تیم هندوراس به نام عثمان ....
اسم کامل چیه؟
مسلمونه؟
+
اطلاعات تکمیلی
ممنون
نقل قول:سرچ کنید مطالبی رو که دوستان خودشون زحمت ترجمش رو کشیدن پیدا میکنید .:40:نقل قول:
در مورد عثمان چاوز براتون نقل قول گرفتم....
خب دوستان اینم لیست کامل بازیکنا ...
امشب در حین اجرا شدن بازی چینش تیم رو میزارم ...
به شدت منتظر بازی هستیم ... باید پیروز میدان بشیم ! ...
تبریک میگم! بابت باز شدن تاپیک هندوراس! امیدوارم تو اولین قدم شیلی رو ببره.:20:
یاعلی:11:
با توجه به بازی های مزخرف تیم های برزیل و آرژانتین و انگلیس و هلند و ... اینطور که معلومه این بار تیم هایی مثل کره شمالی و هندوراس قراره باعث رعب و وحشت حریفان بشن...
دوستان جنگ تبلیغاتی علیه ما شروع شده خودتو ببینید ! تصاویری از هندوراس رو تو روزنامه ها گذاشتن که توش آشوب و اغتشاش هست و میخوان ما رو آشوبگر جلوه بدن !
گذشته از مطالب و نوشته هاي بسيار جالب ( هرچند تكراري)، شاهكاري نيز دارد. در صفحه 220 عكس مشهوري از تقابل پليس ضد شورش و مردم هندوراس را با اين توضيح منتشر كرده است: «حمله ----------- به نيروهاي انتظامي».نقل قول:
روزنامه ايران ويژه نامه اي به مناسبت سالگرد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و بررسي آنچه در عرصه سياسي ايران 88 گذشت در224 صفحه و با عنوان «رمزعبور3» روز شنبه 22 خرداد منتشر كرده است.
اين عكس آسوشيتد پرس مربوط به روز دوشنبه 8 تير سال گذشته(88) و درگيري طرفداران مانوئل زلايا و پليس ضد شورش هندوراس است.
ولی خودمونیم مردم پلیس رو خفت کردن :31:
کل دنیا داره بر علیه ما تبلیغ میکنه ولی ما مشتی با برد خودمون در بازی اول به دهن قدرت های جهان و جامعه جهانی میزنیم !
خوب از چند ساعت دیگه آماده میشیم تا بطور رسمی کارشناسی بازی رو شروع کنیم، مخصوصا در حین بازی ، به همه هم پیشنهاد می کنم کارشناسی ها رو در اینجا دنبال کنند، کارشناسان شبکه 3 سیما متاسفانه یه چیزی رو به شقیقه ربط میدن و یه سری چرت و پرت تحویل مردم غیور همیشه در صحنه ما میدن، در عوض ما اینجا به معنای واقعی بازی رو کارشناسی می کنیم، این افراد هیچ شناختی از تیم ما ندارند و به خودشون اجازه اظهار نظر هم میدن!!
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
برای اینکه این مردم غیرت دارند ، در مقابل کودتا ساکت نمی نشینند، حق مانوئل زلایا رو خورده بودن و مردم هم داشتند اعتراض می کردند... جای افتخار داره که این مردم انقدر فرهنگشون به فرهنگ ما نزدیــکه، همونطور که ما در مقابل کودتای شاه خائن تسلیم نشدیم.نقل قول:
ولی خودمونیم مردم پلیس رو خفت کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم دوستانی که الان سر کار هستن زود تر به سمت منزل حرکت کنن تا قبل از برخوردن به ترافیک احتمالی قبل از بازی:دی در منزل و جلوی تلویزیون آماده ی دیدن یک بازی پرهیجان باشن
یکی لطف کنه بعد از بازی گلا رو واسه دانلود بزاره
ما پیروزیم
احتمالا خیلی سریع بعد از بازی تورنتش رو دوستان هندوراسی بزارن برای دانلود و بلاخره چون محبوبیم احتمالا عده ی زیادی سید کنن ... اگه لینکی بعد بازی پیدا کردم میزارم ! فقط می گم دوستان !من دسترسی به سیستم و تی وی با هم ندارم ! کسی نمی تونه این جا گزارش کنه بازی رو ؟ البته این خزعبلات این گزارش گر ها رو هم نگه طوری نیست !
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
ولی یه مسئله ای ! که من اگه این رادیوههه درست بشه بازی رو از رادیو دارم ! :( من تی وی می خوام :(
نام: Julio César de León
تعداد بازی های ملی: 76 بازی
تعداد گلهای ملی: 15 گل
اولین بازی ملی: سال 1999
شماره پیراهن: 10
لقب: رامبو
بازی ها باشگاهی: سابقه بازی در چند تیم ایتالیایی از جمله فیورنتینا٬پارما٬جنوا و تورینو رو دارد
فقط امیدوارم گزارش این بازی رو به خیابانی ندن :|
همه با هم دعا کنیم
ترکیب احتمالی دو تیم هندوراس و شیلی(سمت چپ هندوراس و سمت راست شیلی):
همون طور که مشخصه هندوراس با سیستم 1-3-2-4 و شیلی با سیستم 3-3-4 بازی می کنه.
دیوید سوازو به دلیل مصدومیت به این بازی احتمالا نمی رسه. مشکل هندوراس بیشتر گلزن هست که خیلی در اون وجود نداره. مهاجم های گلزن مصدوم هستن و مهاجم های فعلی اون چنان در امر گلزنی قوی نیستن.در این بازی بازیکن شماره 9 یعنی Pavón احتمالا تنها مهاجم هندوراس هستش.این بازیکن 36 سال سن داره و بازیکن با تجربه ای هستش ولی آمار گلزنی خوبی نداره.
هندوراس از نظر قدرت بدنی از شیلی قویتره.بازیکنانی مثل چاوز و ویلسون پالاسیوس از نظر قدرت بدنی فوق العاده هستن.
شیلی هم چند تا بازیکن سرشار داره از جمله ماتیاس فرناندز که بازیکنای خیلی خوبیه و سابقه بازی در تیم ویارئال اسپانیا رو داره و الان هم در تیم اسپورتینگ لیسبون پرتغال بازی می کنه.همین طور مارک گونزالس که سابقه بازی در لیورپول رو داره و الان هم در زسکا مسکو روسیه بازی می کنه.
البته ترکیب بالا ترکیب احتمالی هستش که سایت یورو اسپورت اونو گذاشته و ممکنه تغییراتی هم وجود داشته باشه. بازیکن شماره 10 هندوراس یعنی León که بیوگرافی اونو گذاشتم توی این ترکیب دیده نمیشه ولی اگه آماده باشه حتما بازی می کنه. این بازیکن یک بازیکن خیلی با تجربه و همین طور تکنیکی هستش.
خوب بازی رو دیدیم، متاسفانه این تیم هم مثل برزیل در بازی دیشب ، نتونست خودش رو نشون بده، پاوُن مثل اینکه یه مشکلی داشت، اصلا خوب بازی نمی کرد، من حدس میزنم به مقدار کافی غذا نخورده بود... در هر صورت نیمه دوم رو هم می بینیم بعدش به بررسی و تحلیل کاملتر بازی می پردازیم، در ضمن اینجانب به شدت به گزارش یک طرفه این مرتیکه گوسفند اعتراض دارم.
شیلی چیزی برای از دست دادن نداشت .داور هم به کمکشون اومد. :31:
چی بگم خوب افتضاح بازی کرد هندوراس : ))
این گزارشگره بازی کی بود؟ خوبه که بچه های تیم صداشو نمیشنیدن...
بچه ها خسته بودن...این هندوراس..هندوراس همیشگی نبود
به هر حال هنوز دو تا بازی دیگه مونده
هر چی خدا بخواد
هندوراس دومین حظورش بود .کاملا مشخص بود در عرصه جهانی بی تجربن. فقط 2 تا بازیکن خوب داشت!
باز هم جای امید هست . ولی زیاد نه!
مطمئنا اگه می دونستن اینور دنیا تو ایران تو یه انجمن کامپیوتری این همه طرفدار دارن(حالا واقعی یا غیر واقعی) مطمئنا بهتر بازی می کردن :دی
من بازی رو ندیدم ! ولی میدونم و مطمئن هستم که هندوراسی ها احتمالا به عنوان دست گرمی می خواست به شیلی کمک بدن ... وگرنه شیلی که سدی نبود که ازش رد نشیم :( امکان برد خیلی بالا بود ... کارشناس ها هم گفته های من رو تایید می کنند .
تیمتون احتمالا هنوز به آمادگی لازم نرسیده:31:
احتمالا بازی با اسپانیا و سویس رو میبرید وصعود میکنید :27:
از حق نگذریم بازیکننا شیلی خیلی تند و تیز بودن ...خیلی هم خوش تکنیک...هندوراسی اصلا از اضطراب و استرس نمیدونستنن به کی دارن پاس میدن...تا توپ به پاشون میخورد شوت می کردن
پینگ پنگ خوبی بود
هر چند شیلی هم به همون اندازه مزخرف بود:دی فقط شانس بیشتری داشت و تونست یه گل بزنه