ببین نمی خوام بحث آرژانتین و برزیل راه بندازم...ولی بازی کره یه گل افساید زدین و گل اول(که خیلی از نظر روانی مهمه) رو کره به خودشون زد خیلی حال داد؟!! انصافا شما می تونی بگی برزیل تیم برتر بازی نبود؟ بدون اغراق این وحشیانه ترین بازی بود که دیدم...داور اگه داور بود باید اخراج می کرد چون کاملا بازیشون مشخص بود تخریبیه و فقط می خواستن بزنن و مصدوم کنن..نقل قول:
در مورد اخراج هم خیلی خیلی واضح بود که بازیکن ساحل عاج مخصوصا خودشو کوبوند به کاکا...اینکا کاکا دستشو کمی بالا آورد یه عکس العمل طبیعی و تا حدودی غیر ارادیه...شما یه چیزی داره بهت برخورد می کنه دستتو میگیری جلوش دیگه...اگه کاکا در حال حرکت بود و دستشو میاورد بالا و ضربه می زد باز میشد گفت که کارت داره ولی وقتی کاکا وایساده و اون طرف خودشو می زنه بهش؟؟
بعدشم چطور می گی به نفع برزیل شد؟ تازه داشت رو فرم می اومد که باز یه بازی وقفه می افته...بازی با پرتغال که 4 تیر هست رو از دست داده و بازی دور حذفی هم بسته به رتبه برزیل 7 ام یا 8 امه...وقفه خیلی زیادیه...اگه قرار به استراحت دادن بود که مربی خودش بهش استراحت می داد...
کارت اول کاکا هم خیلی بچه گانه بود ...کلا به نظرم کاکا خیلی مغروره و خودشو خیلی می گیره یه جورایی...
این مرادی هم که واقعا تعطیله...بیخود نیست هرچی جلز و ولز کرد نرفت جام جهانی!
در مورد گل فابیانو هم با هند کردنش اصلا حال نکردم...من جای فیفا بودم بازی بعد محرومش می کردم...اصلا تعجب می کنم چرا با دست زد...تقریبا رد شده بود از بازیکن حریف و نیازی به هند کردن نبود...
واقعا با بازی ژولیو سزار حال کردم...به نظر من بهترین دروازه بان جهانه...بهتر از کاسیاس و بوفون..