نقل قول:هم فشار هستش فکر کنم!نقل قول:
آخری هم درسته
به نظر من ربطی ندارهنقل قول:
آخه توی همه جا فشار هستش!
حالا که توش قرارگرفته یعنی دیگه کلا فشارش ثابت میشه
چه زیاد باشه چه کم. ولی ثابته
Printable View
نقل قول:هم فشار هستش فکر کنم!نقل قول:
آخری هم درسته
به نظر من ربطی ندارهنقل قول:
فکر کنم یکی دوتا صفر این ور و اون ور شدهنقل قول:
الف : 240 هزار ژول
me 2 :41:نقل قول:
ضمنا من ناسلامتي تو جماران ساكنم . هتك حرمت آيت الله حاج حسن خميني رو هم محكوم ميكنم
مهم اینجاست که "اسراییل مثل شگ دروغ میگوید !" ( با لحجه بخونید )جا داشت همه میگفتن e!!!
خط امامیاشون این باشن وای به حال غیر خط امامیاشون ! :41:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
من نوشتم 24 در ده به توان 5 ! درسته ؟نقل قول:
فکر کنم یکی دوتا صفر این ور و اون ور شده
سلام
من سال دومم
به نظر من چه تو کنکور چه تو امتحانات مدرسه ای وقت فکر کردن نیست و فقط وقت نوشتنه ( منظورمو میفهمید که ؟ ) باید خرخون باشید !
مثلا ما امروز امتحان داشتیم ( فیزیک )
سه تا شاگرد اول کلاس (که همیشه تو کارنامه جزو سه نفر اول بودند ) انقدر قشنگ حفظ کرده بودن که حتی صفحه ای که سوالات امتحان ازش اومده بود رو حفظ بودند !
تو کنکور رو نمیدونم ولی من همیشه تو کنکورای آزمایشی اول از همه تموم میکردم میرفتم همه ی سوالارم حل میکردم ( حالا بماند که رتبمم زیاد خوب نمیشد ولی وقت هست )نقل قول:
به نظر من چه تو کنکور چه تو امتحانات مدرسه ای وقت فکر کردن نیست و فقط وقت نوشتنه ( منظورمو میفهمید که ؟ ) باید خرخون باشید !
ولی تو امتحانات نهایی مخصوصا سراسری چرا وقت هست زیادم هست . نگران نباش.
فکر کنم 2400 باشهنقل قول:
من نوشتم 24 در ده به توان 5 ! درسته ؟
سوال 10 رو نمیتونیم بنویسیم ولت سنج مقاومت نداره ( خرابه ! یا ایده ال نیست ) ؟
اصلا حواسم به پایین مداره نبود فقط بالا رو نگاه کردم !!!
ولی جالبه
وقتش خیلی کم بود
تعداد سوالات زیاد!
واقعا ميتونستن سخت تر بدن . امروز تو قسمت مفهومي ها خوب پيچونده بودن ولي تو قسمت محاسباتي ها دلشون برامون به ترحم افتاده بود
بعید میدونم !نقل قول:
سوال 10 رو نمیتونیم بنویسیم ولت سنج مقاومت نداره ( خرابه ! یا ایده ال نیست ) ؟
مگه سطح زیر نمودار = w نیست ؟ (12-24) * 200000
وایییییییییییییییی ! حواسم به لیتر نبود ! این به لیتر داده بود : :41:-0.5
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
اصلا کدوم انسانی میاد با پاسکال لیترو بده ؟ همیشه یا اتمسفر لیتر میدن یا پاسکال متر مکعب
اَه !
بابا چرا می پیچونید
سوال 5 الف را اگه می گید که میشه
12*10^-3
بعد این عدد را ضربدر 2*10^5 می کردید
که فکر کنم می شد 2400
حل شد ... حال مام خراب شد ، گفتم این عددش چرا اینقدر بزرگ شدا ! ولی دیدم عددای بقیشم همین بود گفتم پس هیمنه مثلا 0.06 ولت هم اختلاف پتانسیله ؟نقل قول:
بابا چرا می پیچونید
سوال 5 الف را اگه می گید که میشه
12*10^-3
بعد این عدد را ضربدر 2*10^5 می کردید
که فکر کنم می شد 2400
منم مثل شما نوشتم . ولی حالا می فهمم چرا اشتبا نوشتم. چون گفته درون مخلوط آب و یخ می زاریم. یعنی اول بیرون بوده. پس اینجا هم فشار منتفی شد. ولی از طرفی هم دما هم نمی شه !!!! . چون دمای گاز اول مثلا 25 درجه سانتی گراد بوده و بعد به 0 درجه رسیده. که هم دما بودن رو منتفی می کنه. چون در فرایند هم دما باید با منبع گرما در تماس باشد. ( دقیقا تو کتاب اشاره کرده ) که مخلوط آب و یخ منبع گرما نیست. اِ . کم کم دارم پی می برم که درست نوشتم. و کم کم که دارم می رم جلو داره درست می شه. خودم اول فکر کردم اشتباه نوشتم و الان که توضیحش رو نوشتم به جواب خودم رسیدم :20:نقل قول:
به نظر من ربطی نداره
من 24x10^-6j به دست آوردم. میدان هم 600N/Cنقل قول:
8- میدان 500 انرژی 24 ژول
2400 ژول.نقل قول:
5- الف : 240 هزار ژول ب)4 اتمسفر
بهتر بود مشخص می کردی از N به M. با این حال پادساعتگرد می شه.نقل قول:
17- ساعتگرد
بقیه فکر کنم مثل هم باشه. ولی خب اشتباهات جزئیه.
حالا بچه ها عربي رو بچسبيد . من خودم ميدونم:31: كه مرگ بچه هاي رياضي تو درس عربيه و زبان فارسي
منم می خواستم مساحت زیر نمودار رو حساب کنم ولی گفتم این چه کاریه و فرمول w=-p(v2-v1) باید یه جا ازش استفاده کرد یا نه؟؟؟نقل قول:
مگه سطح زیر نمودار = w نیست ؟ (12-24) * 200000
من که از این اشتباهها کردم و چوبش رو هم خوردم، خوبیش اینه که دیگه از این به بعد به جای نمودار واحد هاش رو فقط می بینم ! . درکل محاسباتیا خیلی راحت دادن فقط تبدیل واحد داشت.
ببینیم کی پاسخنامه می اد، ببینیم آخرش هم دما بود یا هم حجم؟
اگه دوست من به عقل سليم رجوع كنند . اين فرآيند نميتونه هم حجم باشه:5::8:نقل قول:
آخرش نفهمیدیم هم دما بود یا هم حجم.
توان 10 هش یادم نیست ولی فکر کنم درست نوشتیم . تو اینجا 24 نوشتنم مگرنه توی برگه میکرو کولن و اینارو حساب کردم .نقل قول:
من 24x10^-6j به دست آوردم. میدان هم 600N/C
ساعتگرده ، بعدم شکلو توی پاسخ نامه کشیدم . در هر حال سوال غلط بود چون نوشته بود قاب روکش نداره پش لامپ روشن نمیشه اختلاف پتانسیل همه جا صفر میشه . اما هر جور حساب میکردی ساعتگرد بودنقل قول:
بهتر بود مشخص می کردی از N به M. با این حال پادساعتگرد می شه.
بقیه فکر کنم مثل هم باشه. ولی خب اشتباهات جزئیه.
هم دماست...شک نکنید!
این قدر نمیان ملت رو بپیچونن...این پیستون گرما میده به آب و یخ
بابا حواسم نبود. قبلا توضیحش دادم که هم فشاره یا هم دما. سریع هم ویرایشش کردم ولی شما تو هوا زدیش :)نقل قول:
اگه دوست من به عقل سليم رجوع كنند . اين فرآيند نميتونه هم حجم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ها روزی چقدر میخوابین ؟ ... من که سابقه نداشته کمتر از 8 ساعت بخوابم موقع امتحانا .. ولی این نهایی ها ... حسابان و هندسه و فیزیک فقط شبش 2 ساعت خوابیدم !!! ....
البته احتمالا وضع من بهتر از شماها هست !!! ؟؟؟
گرما بده به آب و یخ که دماش کم می شه و اونوقت هم دما نیست. !!!نقل قول:
هم دماست...شک نکنید!
این قدر نمیان ملت رو بپیچونن...این پیستون گرما میده به آب و یخ
مطمئنی؟؟؟ الان شار داره افزایش پیدا می کنه، در نتیجه باید میدان جریان القایی خلاف جهت میدان اصلی باشه که می شه برون سو. در نتیجه با قاعده دست راست میشه پایین به بالا یا همون N به M. جهت حرکت هم به سمت راسته.نقل قول:
ساعتگرده
منظورتون رو نفهمیدم.نقل قول:
در هر حال سوال غلط بود چون نوشته بود قاب روکش نداره پش لامپ روشن نمیشه اختلاف پتانسیل همه جا صفر میشه
در کل می شه گفت امتحان خوبی بود.سال های قبل همش p-t و v-t می دادن امسال p-v خیلی حال کردم باهاشو.من سوال آخر تو جزوم بود ولی نخوندمش سر امتحان ننوشتم.در کل می گم امتحان خوبی بود.
نقل قول:
2 ساعت؟؟؟؟ چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
نقل قول:
2 ساعت؟؟؟؟:18::18: چجوری امتحان میدی اونوقت؟؟؟:18:
پادساعتگرد میشد!نقل قول:
پاد هستش:دینقل قول:
والا من که به جز دوتا امتحان بقیرو ساعت 9 - 10 خوابیدم ، فیزیکم سر جمع 7 ساعت نشد مطالعم تو این 3 روز .نقل قول:
شما ها روزی چقدر میخوابین ؟ ... من که سابقه نداشته کمتر از 8 ساعت بخوابم موقع امتحانا .. ولی این نهایی ها ... حسابان و هندسه و فیزیک فقط شبش 2 ساعت خوابیدم !!! ....
اصلا دوست ندارم به خاطر نمره سلامتیمو به خطر بندازم :دی
منم خب 2 ساعت می خوابم:دینقل قول:
نگو !!!!!!نقل قول:
عزیز خوب پایین به بالا میشه ساعتگرد دیگه ! ساعت از چپ به راست میچرخه ، ترسیدم ! :19: :دینقل قول:
مطمئنی؟؟؟ الان شار داره افزایش پیدا می کنه، در نتیجه باید میدان جریان القایی خلاف جهت میدان اصلی باشه که می شه برون سو. در نتیجه با قاعده دست راست میشه پایین به بالا یا همون N به M. جهت حرکت هم به سمت راسته.
من تو پاسخ نامه نوشتم ساعتگرد رو شکلم پایین به بالا کشیدم درسته دیگه ؟
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890316_fizik_riyazi.doc
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
بله تو پاسخ نامه هم نوشته از n به m، فکر کنم شما مدارتونو اون قاب گرفتین که میگین پاد ، مدار اصلی همون مدار لامپه که روشن میشه . و ساعتگرده .
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
فرآیند هم فشار است !
-5 + -25
اگر تعریف های کاملمو کم نکنه ، 19.25 . اگر بکنه 18.75 .
نوشته هم فشار که !!!
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
بقیه سوال ها به جز سوال 10 که راه حل خودم رو گفتم درست نوشتم ! ...
حداکثر نمره که میتونن کم کنن 1.25 ! ...
من هر کاری کنم، وقت زیاد بیارم ، بازم تا ساعت 3.5 بیدارم. دیشب ساعت 2 و خورده ای کتاب رو تموم کردم، ( البته بیشتر از رو جزوه خوندم ) و بعد هم فقط نمونه سوال 86 رو حل کردم و با اینکه مبهم داده بودن حدود 19.5 شدم. خلاصه 2 ساعت الی 2 ساعت و نیم خوابیدم. فکر کنم بعد امتحانا مثل اصحاب کهف یه چند سالی خواب بتونه جبران کنه. ( راستی شما سریال مردان آنجلس رو نگاه می کنین؟؟؟ - اسپم از این تابلو تر دیدی بودی تا حالا؟)
:Dنقل قول:
اولین امتحانی که 2 ساعت خوابیدم حسابان بود ... تازه فهمیدم که چرا میگن شب امتحان خوب بخوابید ! ... اصلا حال نداشتم ! .. شاید اشتباهم تو لیمیت هم به خاطر همون بود !
دومی هندسه بود اوتو 1.5 ساعت خوابیدم ... تازه چشمام میکشید ولی دستم خسته شد ... !!! ... ( Sin60=0.5 از جمله دستاورد های این بیخوابی بود !!! )
سومی هم که این فیزیک بود ... اینو بهتر از بقیه حواسم جمع بود و اشتباه محاسباتی نداشتم !
خدا کنه نمرشو بدن ، 5 نمره داشت !نقل قول:
این چه وضعشه ؟ ... این همدما هست !!! ... اشتباه نکنید ! :D
میگم چه حوصله ای داری یک ساعت کیبوردو فینگلیش میکنی بعد میزنی : D : دی
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
GUYS !
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ...
19.5 میشیم...اه!
مسخره ها مجبور بودن آب رو ب یخ بدن؟
یه لحظه گفتم همفشاره...بعدش گفتم انقدر که نمیان بپیجونن!
وای عربی!!!
هیچی بلد نیستم...معلم ما سر کلاس فقط از 30یا30 و ... حرف میزد درس نمیداد!
عادت کردم !!! ... اگر دقیق نگاه کنی میبینی که تعداد "!" ها هم زیاده تو پستام ... اگر راهی میشناسی ترک کنم این عادت "!" رو ، حتما بگو !نقل قول:
+ نامردا سوالای محاسباتی رو آسون دادن ... همه میتونستن حل کنن ... سوال 6 که مسخره بود !!! ... یه لحظه فکر کردم اشتباه دارم حل میکنم ... 2 بار دیگه هم حلش کردم !!! ...
+ امتحان حسابان هم دیدم سوالا کمه دنبال صفحه سوم میگشتم !!! ... :D
نزدیک سکته هرو زدم. تو پاسخنامه که نوشته از N به M.نقل قول:
بله تو پاسخ نامه هم نوشته از m به n ، فکر کنم شما مدارتونو اون قاب گرفتین که میگین پاد ، مدار اصلی همون مدار لامپه که روشن میشه . و ساعتگرده .
هیچ راهی نیست ... هیچی ، فقط باید سعی کنی دیگه به چیزی معتاد نشی اینام خود به خود کم میشن ، منم ! رو زیاد میدم مخصوصا برای جی اف که صداش درومده دیگه : دی :40:نقل قول:
عادت کردم !!! ... اگر دقیق نگاه کنی میبینی که تعداد "!" ها هم زیاده تو پستام ... اگر راهی میشناسی ترک کنم این عادت "!" رو ، حتما بگو !
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
:دی دوست من من همون موقع ویرایش کردم نمیدونم شما چه جوری دیدی اونو ! :18: اره از n به m ، البته یه جورایی حقته ها ! منم سکته دادی ... ولی خوشبختانه درست نوشتم .نقل قول:
نزدیک سکته هرو زدم. تو پاسخنامه که نوشته از N به M.
راستی اگر میخواین حال کسیو قبل امتحان بگیرین بهش بگین : اِ ! راستی کارتت رو زمین افتاده بود برداشتی ؟ مثل که نیاوردی : دی )!
من 19 می شوم!
حیف شد
سوال 16 گفته بود 500 دور من سوال 18 را هم به خاطر کمبود وقت 500 دور گرفتم
خدارا شکر به فرمول 0.5 می دهند:دی
فدای سر همه بچه های گل اینجا!
کارنامه هم می گذاریم:دی
3 ریاضی - فیزیک
هم فشار...کد:http://gozine2.ir/files/final-exam/89/khordad/ry-fizic.doc
من از امتحان عربی می ترسم و دبیرمون طول سال امتحاناتش اینقدر سخت می گرفت که روحیه رو از دست دادیم. سوال می داد تستی ، می گفت اگه کامل درست بزنید، کنکور رو 80 درصد حتما می زنید. برای همین نمی دونم امتحان نهایی چطوریه. قرار شده امروز بریم، کتاب رو تو چند ساعت برامون یاد آوری کنه. ببینیم می شه یا نه. اگه امتحانات به همین شکل پیش بره، خوبه، و کارنامه هامون رو می تونیم بذاریم، در غیر این صورت :41:نقل قول:
ّامتحان تموم شد همه باید از کارنامه هاشون عکس بزارنا ! گفته باشم ...
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
راستی یکی از دوستان نوشته بودن " 24 w تولیدی( 22 وات مفید) " می خواستم بگم، موظب باشین که بعضی مصحح ها سخت گیرن و بهشون بر بخوره که بگن یه دانش آموز می خواد سر ما رو کلاه بذاره !!!! :31: . نه شوخی کردم این برای آنتی روحیه بود.
خب عربی چیکار کنیم؟؟؟؟ من تمام امتحانا پیشنهاد می دادم، ولی این دفعه اصلا نمی دونم باید چیکار کنیم. اصلا شما می خواید چیکار کنید؟ Help us , plz
سوالاش به غیر از سوال 3 مشکلی نداشت ! ولی بارم بندیش خیلی فاجعه ست ! تا ببنیم چه طوری تصیح میشه
آقایون و خانوما من تقریبا عربیم اگر تعریف از خود نباشه عالیه
اگر کمکی چیزی خواستید در خدمتم
شما جزوه ای چیزی نداری؟؟؟نقل قول:
آقایون و خانوما من تقریبا عربیم اگر تعریف از خود نباشه عالیه
اگر کمکی چیزی خواستید در خدمتم
از صبحه تو این تاپیک هستید؟؟؟نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 10 (8 کاربران و 2 مهمان)
MR Cracker*, amir_rahmani, behnambazi, m.behnam, smallfrank, Untouchable, vahid-p
بیکارا!:27::27: