دوستان عزيز اين 4 خطو ترجمه كنيد تا ضايع نشم جلوي دخترا !!!!!!!!
با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت تمامي دوستان عزيز و گلم ميخواستم ازتون خواهش كنم به اين پستم جواب بدين
1.....من چند روزي ميشه كه ميرم كلاس زبان انگليسي و كاملا مبتدي هستم و كتاب Headway رو ميخونم و به چند تا مشكل برخورد كردم كه از شما ميخوام بهم كمك كنيد تا جلوي بغييه ضايع نشم احخه تو كلاس ما 10 دختر هستند و 2 پسر كه يكي منم و يكي ديگه يه بنده خداي ديگه و استادمون هم خانم هستند حالا خودتون بگيد اگه من درسو بلد نباشم درسته جلوي 10+1 تا دختر ضايع بشم ( اخه پسرم و كمي بگي نگي غرور دارم !!! )
خوب حالا اگه ميشه اين متنو برام ترجمه كنيد ( بلدم ترجمش كنم ولي ميخوام كاملا درست و بي نقص باشه و ميخوام به سوالات پاينشم جواب بديد )
تذكر : اين نوشته ماله يه عكس هست ه دو نفر با هم گرفتند و حالا داره عكسو توصيف ميكنه
this is a potograph of migule and glenna da costa from rio de janeiro they are in new york miguel is from brazile and glenna is from toronto in canada they are marrride glenna is a doctor . her hospital is in the center of rio . migule is a teachere his school is in the centere of rio too
اين متنو بلدم تا حدودي ترجمه كنم ولي مشكلم اينه كه بايد سوال هاي زير ور هم پاسخ بدم
1.migule is from
2. he*s a ( اينجا منظور هي ايس هست كه مخفف شده ولي چون من علامت اون افاستوروف اس رو نميدونم چجوري بنويسم بجاش از * استفاده ميكنم )
3. his school is in the _________of rio
4. glenna is from _________in canada
5. she*s a
6. her _________________is in the centre of rio
7. they _________in new york
8. they are
همينا بودن از اين 8 تا حدود 6 تاش رو بلدم حل كنم ولي ميخوام يه جوري باشه كه همه فكر كنن من مخ انگليسيم
2....اخه مشكلم تنها اين نيست مشكل بزرگترم اينه كه استادمون گفته كه بايد زندگي خودمون رو هم همين جوري توصيف كنيم مثلا درمورد خودمون و دوستمون چند خط بنويسيم مثل اون متن بالايي اگه ميشه برام يه چيزايي مثل بالايي پيدا كنيد
مثلا اسم دوستم خشاياره خونش ايرانه شهر زاهدانه ولي اصليتش تهرانيه ما باهم تو يه دبيرستان درس ميخونديم اون شغلشم كه معلومه محصله مثل خودم من اسمم مثلا هاشم هستش ايرانيم و بچه زاهدان
با هم رفيق بوديم و لي اون حالا ديگه ايجا نيست و از زاهدان رفته دوباره تهران
اينجوري بگم كه مثل اون متن بالايي يه چيزايي برام جور كنيد واگه ميشه به فارسي ترجمش هم بكنيد اخه اگه ازم پرسيد اين كه نوشتي يعني چه بعد بهش چي بگم ؟
يه چيز رو بگم كسي بهم نخنده چون تازه رفتم تو بحره انگليسي و تازه كاره تازه كارم ok
ببينم نرمفزاري برنامه اي چيزي نيست كه بتونه يه متن كاملو برام ترجمه كنه يا من به صورت فارسي بگم اون برام به صورت انگليسي ترجمه كنه
فقط جون هركي دوست داريد به من كمك كنيد تا ضايع نشم
چرا انگلیسی محاوره ای را با فحش هایش یاد بگیریم!؟
توجه :من در مورد محاوره صحبت می کنم و نه در مورد آکادمیک و ... .
این برای تمامی دو زبانه ها پیش نمی آید اما کم نیستند افرادی که این چنین اند
امیدوارم شما به دل نگیرید
اما تجربه شخصی من نشان داده اغلب دو زبانه ها چه ایرانی و چه آسیای شرقی و غیره ، انگلیسی محاوره ای را ابتدا با فحش هایش شروع می کنند
من خودم نقدی دارم بر این مطلب اما اگر شما با حرف های من مخالف هستید یا موافق و برای آن مثال یا دلیلی دارید
لطفا با رعایت قواعد یک بحث دوستانه مطرح کنید
با درود :)
چگونه مي توانم خواندن متن انگليسي را قوي كنم؟؟؟؟
از دوستان خواهش مندم كه راهنمائيم كنيد براي اينكه ريدينگم قوي بشه بهتره اول گرامر رو ياد بگيرم بعد سراغ خوندن متن ها برم يا مستقيم و بدون ياد گرفتن گرامر به سراغ خوندن متنها برم ( البته منظورم از ياد گرفتن گرامر دونستن تركيب ساختاري زمان ها و ... كلا مباحثي كه مثلا در پيش دانشگاهي درس داده مي شه)
متن كتاب Tactics For Listening را کسی دراه
با سلام من متن کامل کتاب Tactics For Listening را می خواستم
در مورد سي دي هاي زبان اموزش نصرت!!!!
من برام يكي سي دي ها شو داده 4 تا است فقط اين كه من توش جز فايل mp3 چيز ديگري نيافتم
ايا همينه فقط ؟؟؟؟
اولش يه اتوران مي ادها ولي نصبي نمي ره براش به نظرتون چون قفل داره بوده سي دي ؟؟؟؟
ببنم حالا اين 4 تا سي دي است يا بيشتر و كمتره
بعدش كس ديگري داره بفروشه اگه داره چند مي فروشه
ممنون!! :biggrin: :biggrin:
لينك دانلود ديكشنري اكسفورد رو ميخوام خيلي بهش احتياج دارم
با عرض سلام وخسته نباشيد دوستان گلم بابت كمكاتون خيلي ممنونم درمورد تاپيك قبليم در مورد ترجمه ي متن
دوستان عزيز من لينك دانلود ديكشنري اكسفورد نسخه ي المن تري رو ميخوام منظورم اينه كه نرمفزارشو ميخوام مثل نرمفزار بابيلون كه ميتونيم به راحتي تمام كلماتو توش سرچ كنيم اخه استادمون گفته كه بايد سه درسو بايد مترادف انگليسيشونو پيدا كنيم و همچنين با كلمات درس 1-2-3 جمله بسازيم كه تو ديكشنري اكسفور براي هر كلمه جمله اي هم نوشته شده حالا من ميخوام نرمفزارشو پيدا كنم تا راحتر بتونم كلماتو پيدا كنم و بتونم بنويسمشون اخه كلمات هم زيادن ونميشه با خود كتاب پيدا كردشون ( ببينم مترادف انگليسي يعني چي !!!! يعني هم معني جمله ؟ و از كجا پيدا كنم ؟؟؟؟)
ميدونيد اين همه بدبختي رو واسه چي ميكشم ؟:: چون به حرف شما گوش نكردم !!!!!؟؟؟ = اخه من ازشما خواسته بودم كه يه متنو واسم به انگليسي ترجمه كنيد ولي شما گفتيد كه خودم اين كارو بكنم چون استادمون شك ميكنه منم به حرف شما گوش نكردم و اسرار كردم كه برام ترجمه كنيد و اقبتم اين شد كه:: من يه 10 دقيقه اي ميشه از كلاس اومدم خونه و خيلي خيلي ضايع شدم اولا كه استادمون با اولين اولين نگاه فهميدن كه اين كار من نيست و چند دفعه از من پرسيدن كه ايا اينارو خودت نوشتي من خرم گفتم اره ؟ بعدشم ديگه مسخره ي خاص و عام شدم و چند تا سوتي خفن هم تو كلاس دادم كه ساتادمون خيلي از دستم شاكي شدن و كلي جريمه هم بايد بنويسم
حالا هم بايد اون متونو بايد دوباره بنويسم حالا كه مخم كاملا گرين پاژ كرده و اصلا كار نميكنه حالا به نظرتون من چي كار كنم ايا اصلا برم ديگه كلاس زبان يا نه اخه تازه چهاورمين جلسمونه
من خيلي به كمكتون نيازمندم