تبریک می گم منتظر لینک دانلودیم
Printable View
تبریک می گم منتظر لینک دانلودیم
ممنون احسان جان لطف داری به قول پسر خاله هام بابا مخترح
ممنون بازی ساز جان ایشال... سعی می کنم لینک هر چه سریعتر بزارم
اما یک چیز باید بگم شهر شلوغ نیست حتی تو این مورد به پای crimelife نمی رسه
بازم ممنون :40:
سلام ...ایول بلاخره بازی تموم شد...
منتظرش اپلودش هستیم ...
دوستان امروز بدبخت شدم کارت گرافیک سوخت اینم کارت گرافیک پسر خاله هامه که کامپیوترشون هارد خرابه
کارت گرافیک GIGABYTE Geforce 8500 gt بود نمی دونم چه مرگ شده تصویر قاطی نشون میده کسی قیمتشو نمی دونه
اگه گارانتیش تمومه که تسلیت می گم، اما اگه هنوز داره، در اولین فرصت ببر نمایندگی آواژنگ شهرتون. یه 8400 چند ماه پیش ازم سوخت، رفتم دادم، 3 روز بعد یه نو فرستاد، گارانتیش دوباره 3 سال شروع شد:31:. تازه یه سینک هم اضافه کرده بود رو جدیده. دعا می کنم همیشه کارتای Giga تو مهلت گارانتی بسوزه.:27:نقل قول:
شمام اگه هنو گارانتی داره، برو حالشو ببر.
بازیتم زودتر آپ کن، دلمون آب شد.:8: تا بعد.
متاسفم. احتمالا زیادی داغ شده بوده شما هم که کار تری دی زیاد از کارت گرافیک می کشی.
این کارتای گیگا هم که بعضی مدلهاشو براش فن نمی زاره . برای همین راحت داغ می کنه.
من حتی با اینکه کارتم فن داره ولی داغ می کرد شدید . به خاطر کار ماها سنگینه . مجبور شدم دور فن کارت گرافیک رو ببرم بالا تا درست بشه .
نرم افزار riva tuner رو نصب کن تا بتونی دمای کارت گرافیکت رو ببینی .
نه هنوز 3 ماه داره ولی یک مشکل اینکه یکبار رفته گارانتی برج 2 پارسال نمی دونم یک دفعه این مشکل گرافیک قبلی پیش آومد
بردمش خدماتی که از اونجا کیس رو ارتقا دادم بودم کارت گرافیک برد آواژنگ حدود 1 ماه (کم و زیاد ) یک نو بهم دادن حالا اینم این کارت گرافیک . کارت گرافیک من فن نداره فقط heatsink بالا سرش داده (در حالی که گرافیک GEFORCE 8400GS پسر خاله هام که مال XFX هست رو سرش فن داره) حالم خیلی گرفته شد
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
راستی اگه گرافیک درست شد که هیچی ولی اگه مجبورم پولی که ADSL گذاشته بودم خرج گرافیک کن اما یک جوری براتون آپ می کنم بازم ممنون راستی پرنس جان شما نمی دونی8500GT 512 MB چنده؟
8500 رو بی خیال شو دیگه کم تو بازاره . برو یک 9500 بگیر فکر کنم طرفای 80 باشه. البته پیشنهاد من یک 5670 با قیمت 130 که خیلی باحال تره
حالا می خوام برمش نمایندگی نمی دونم چرا اینطوری اینطوری شد؟امیدوارم گارانتی زیر بار بره
یه باره یه 9800 بخر تا آخر عمرت بتونی استفاده کنی.:46:
دوست تست نهایی بازی اتمام شد . نسخه نهایی بازی داری یک مشکل بزرگ یعنی کارایی هست پیشنهاد نمی کنم کسی از گرافیک سری gs یا le دنلود کنند . دوستان من نتوانم دیگه adsl بگیرم یعنی برم یک گرافیک بخرم شما راهی برای آپلود با هزینه حدود 5 هزار تومان ندارید حجم بازی 55 مگ با تشکر راستی دوستان نمی دونم برم GIGABYTE 9500 GT بگیرم یا HD 4750
چه خوب، اونم مشکل نیس، با 3-2 تومن می تونی پیشتاز کنی برا یکی از بچه ها که adsl داره.نقل قول:
ادیت - خودم الان انویدیا دارم، ولی تو این رنج قیمت که شما دنبالشی، ATI تو بنچمارک ها 3-2 پله بالاتر از انویدیای هم قیمتشه. دیگه تصمیمش با خودت.
500 تومن بده کافی نت آپلودش کن دیگه . دلمون رفت از بس پست بدون لینک می دی .نقل قول:
سلام
راست میگه یه دقیقه ای برو کافی نت آپ کن.
بشدت منتظریم............
هیچکدوم ! چقدر بودجه داری !؟نقل قول:
راستی دوستان نمی دونم برم GIGABYTE 9500 GT بگیرم یا HD 4750
بازیساز جان من گدا نیستم .من رفتم کافی نت هیچی آپلود نتوانستم بکنم ازم 500 گرفت (برای آپلود سرباز وطن ) . مجببور شدم بدم به یکی به نام داوود پرنده (امیررضا جان می شناسه).حالا هرکی می خواد واسه من زحمت آپ بکشه یک زحمتی بکشه آدرسشو بده با تشکر از خجالتش در آم:11:نقل قول:
---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
80 الی 90 توماننقل قول:
من کل مجموعه اول رو تو کافی نت آپلود کردم پرویز جان. برو یک کافی نت دیگه رو امتحان کن. از multiupload.com هم استفاده کن.نقل قول:
بازیساز جان من گدا نیستم .من رفتم کافی نت هیچی آپلود نتوانستم بکنم ازم 500 گرفت (برای آپلود سرباز وطن ) . مجببور شدم بدم به یکی به نام داوود پرنده (امیررضا جان می شناسه).حالا هرکی می خواد واسه من زحمت آپ بکشه یک زحمتی بکشه آدرسشو بده با تشکر از خجالتش در آم
حیف که پر سرعتم یکماهه تموم شده و گرنه خودم برات آپ می کرد.
4750 بهتره . اگه 4850 هم تو همین رنج بود اونو بگیری خیلی بهتره.نقل قول:
80 الی 90 تومان
به نظرم بکنش 115 یه gt220 بگیر می ارزه.نقل قول:
بازیتم پارت بندی کن با winrar دو سه روزه آپش کن.
GT220 نمی دونم با PCI-EXPRESS 1.0 مشکلی نداره یا نه
فكر كنم داره.!!نقل قول:
پرویز جان بازیت چی شد ؟؟ می خوام بزارم تو مجموعه ها
منتظریم.:21:
دادم دوستم داوود (دوست بدتر از دشمن)برام آپ کنه بزودی لینک میزارم:31:(میدونم تو دلتون فحشم میدین :31:)
دقیقا حرف دلمو زدی .نقل قول:
شوخی کردم بینهایت منتظریم:11:
کمتر از 6 روز دیگه تا لینک ولی تقصیر من نیست کافی نت تو بوشهر افتضاحه (من اون روز رفته بودم بهترینشون)
بعد این گرافیک لعنتی خیلی اعصاب خورد کرد آخر می خوام برم 220gt بخرم
خوبه . منتظریم . کارت گرافیک خوبی رو هم انتخاب کردی.
موفق باشی.
ولی نمدونم هرجا میگین گرافیک بی خودیه نمی دونم یعنی از 8500gt پایین تره؟؟؟!!!
واقعا چرا؟تو شهر ما 240GT میدن 165 واقعا که:13:! در حالی که تو MARKAZICOMPUTER نوشته 129 تومان در رایان صبا 143 هزار تومان!
دوستان به لطف دوست خوبم مهران جان بازی آپلود شد (دمش گرم ) اینم لینک ها:
Part1 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part2 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part3 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Part4 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت تاخیر عذر می خوام
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
به افتخار مهران جان بزن دکمه تشکرو:10::7::33:
داشتم کم کم نگران می شدم :sad:
عجب آهنگی ایول.
امکاناتش هم خیلی خوبه و زیاد فقط محیط زیادی بزرگ و خالی هست که اونم بخاطر مستقل بودن بازیه :46:
کارت طبق معمول خوب بود پرویز جان
دوستان کاربعدی من نبرد مرگبار دروازه جهنم هست با موتور یونتی کمی کامل تر کردم یک تاپیک براش درست می کنم
مبارکه!:7::7::7:
تبریک در حال دانولد هستیم وامیدوارم بهترین ها رو بسازی !
یه گله: چرا همش از بوشهری ها بد می گین؟ تو مشهد وقتی بفهمی بوشهری هستی یا جنوبی صبح تا شب مسخره ات می کنن و تیکه می اندازن !
و آبروتو می برن !
تو این سه سالی که کنار آقا امام رضا بودم بد جوری دلم خونه ! بعضی هاشون واقعا آدم های نامرد و بی تربیتی هستن .
واقعا آقا تو غربته ! خیلی بده ! خیلی بد .
قصد توهین نداشتم و خواستم اونی که تو دلم بود رو بگم و اینکه همشون بد نیستن بینشون آدم های خیلی خوب هم پیدا می شه ولی ...
گزارش تخلف هم زدین زدین اشکال نداره
دانلود کردم .
به عنوان یه بازی مستق عالیه و جای پیش رفت داره واگه توسعه اش بدی خیلی خوبه !
سلام
مبارکه:دی
من الان دانلود نمی کنم میذارم وقتی مجموعه رو خریدم بازی کنم:31:
موفق باشید...........
منم دانلود کردم .
نسبت به اون بازی قبلیات معلوم بود که خیلی روش کار کردی .
ولی شما با این برنامه نویسی جای پیشرفتتون زیاده . یه نفره چنین بازی ای ساختن جای تقدیر داره.
دوستان اینقدر شرمنده ام نکنید!:40:می خواستم خیلی بهتر از این بشه ولی دیگه واقعا حوصله گیم استدیو رو نداشتم .
راستی خیلی از بچه ها نیستند. مثل آرمین جون و مارتین جون و خیلی دیگه
برای دانلود آسون تر از اين لينك ها استفاده كنيد (تشكر ويژه از پرويز جان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودش کردم(فقط دان نکردم بازی هم کردم) خیلی از این استعدادت خوشم اومد کارت درسته ولی فقط کیفیت پایین مدل ها و خالی بودن محیط و بالاتر بودن همه چیز مثل ساختمون ها اذیت کننده بود.
البته کاراکتر اصلی رو خوب در آورده بودی ولی خب دیگه...
راستی چند تا مورد :
1.لوله تانک باید یکی دو درجه رو به پایین خم شه آخه شلیک میکردیم موشکش تا ابد میرفت.(یعنی انقدر میرفت بخوره به اسکای باکس)
2.سوار ماشین پلیس شدم آدمش پرت نشد بیرون بعد از کلی سواری پیاده شدم دوباره گار داد رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.آرم بانک ملت رو اشتب زده بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.سردرد گرفتم یه ربع بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.آخه 3DGame Studio هم شد انجین با اون سیستم تمام رندر مسخرش؟؟؟
میدونی که یکی از تنها انجین هایی که همزمان همه چیز رو رندر میکنه همینه برای همینم سیستمم GTA IV رو Very High میکشه ولی این بازیتونو گه گداری لگ میزد.
آخه شما که اینقدر استعداد دارین نباید به فکر یه انجین توپ مثل یونیتی و کوئست و ... باشین؟؟؟
البته انجین باحال زیاده ولی اینا معروف ترن و آموزش های فارسیشونو راحت تر میتونی پیدا کنی وگرنه اگه انگلیسیت خوبه اوّل بررسی کن ببین چی برات مناسب تره چون Help های همشون کامله کاملند.
بازم میگم استعدادت خیلی خوبه و اینو با توجه به توانایی های شخصیت بازی و امکانات بازیت میگم/با تک چرخ و ماهواره بیشتر حال کردم.
ممنون
سلام. منم بازیش کردم.
فک کنم جهت دنده عقب و برعکس گذاشته بودی یعنی راست و می زدی چپ می رفت.
در کل معلومه که خیلی زحمت کشیدی.
اما یه چیزایی می خوام بگم که شاید به دردت بخوره.
ببین تو وقتی که می خوای بازی بسازی به نظرم فقط به این فکر می کنی که هر چه بیش تر به بازیت امکانات اضافه کنی و به صورت شدیدی شروع به کدنویسیش می کنی.
اضافه کردن امکانات زیاد خیلی خوبه
ولی
به شرطی که شما موارد مورد نیازش رو داشته باشی یعنی نیروی لازم برای با کیفیت کردن و روان کردن کنترل و تستش.
مثلا شما می ای یه تلویزیون می سازی با می تونه صد شبکه رو بگیره ولی چون دیگه وقتی نمی مونه دیگه شبکه ها رو خوب تنظیم نمی کنی بنابراین شما 100 شبکه داری که خیلی خوبه ولی همشون تصویر و صدای بی کیفیت دارن و
بنابراین این اتفاق می افته
بهتره 10 تا شبکه داشته باشی ولی با کیفیت و یه چیز شیک بدی بیرون.نقل قول:
.سردرد گرفتم یه ربع بازی کردم
مثلا امکانات ماشین و موتور و ماهواره و بالا رفتن از ساختمون و تنوع اسلحه و نیروی کمکی و موشک و لباس عوض کردن و ....
خیلی خوبه.
و معلومه که چقدر زحمت کشیدی
ولی کسی که سوار موتور می شه.
اول این صدای موتور رو اعصابه
هی می خوره به دیوار طرف می افته
من که بیخیال شدم از موتور پیاده شدم
بهتر بود امکانات و محدود می کردی و بقیه وقتت می زاشتی که دارایی های فعلی رو با کیفیت تر کنترل و روون تر کنی.
خیلی اوقات هم تو موقع سیو به درو دیوار گیر می کرد....
به هر حال
کارت خیلی درسته.
موفق باشی رفیق.
دوستان کیا توانستند مراحل داستانی رو تموم کنند؟