ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله من اومدم خبر رد شدنش رو بزارم که دیدم شما زحمت کشیدی:46:
Printable View
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله من اومدم خبر رد شدنش رو بزارم که دیدم شما زحمت کشیدی:46:
:11:مالتی تاچ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظرتون این بهتره یا آیفون؟؟؟؟؟؟؟ببخشید آیفون3gs چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:11:
مولتی تاچ یعنی چندلمسی یعنی اینکه همزمان روی چند نقطه از صفحه نمایش انگشتو بزاری و جواب بده مثل زوم کردن دوانگشتی .. معمولا تا چندنقطه که الان یادم نیست میشه همزمان لمسش کرد... این از مزایای صفحه لمسی خازنیهنقل قول:
ان 8 جای خود دارد و آیفون جای خود ولی آیفون از بعضی لحاظ برتره. البته به امکانات ان 8 چیزی نمی رسه امکانات ویژه ای داره
آیفون تری جی اس حدودا 805 هزار تومن 16گیگش و 32 گیگشش 905 هزارتومن بر اساس سایت گوشی شاپ و بدون گارانتی
دوستان لطفآ کسی می دونه فرق سیستم عامل سیمبین سونی اریکسون و نوکیا چی هست ؟؟؟؟؟
:11:
کسی اطلاع داره سیستم عامل آندروید چیه ؟
سيستم عامل جديد اين گوشي مي تونه برنامه هايي كه مال سمبين 3 و 5 هست رو بخونه؟؟؟
نقل قول:
1. دقیقا بگو فرق کدوم مدل نوکیا با کدوم مدل سونی اریکسون رو می خوای؟ اینجور که شما کلی گفتی، عملا می شه گفت که نوکیا دارای سیستم عامل سیمبین ( سری سیستم عامل دارش از بی سیستم عاملش بیشتره ) و سونی اریکسون در کل بدون سیستم عامله! ( تک و توک سیستم عامل دارن )
2. یه سیستم عامل کد منبع بازه که شاهکار گوگل و رقیب سرسخت ویندوز موبایل هست
به احتمال قوی بشهنقل قول:
شاد و سبز باشین :دی:8:
یه خبر به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 4 خرداد 1389:نقل قول:
آغاز پیش فروش n8
شرکت نوکیا از طریق آمازون پیش فروش گوشی ان 8 را در آلمان اغاز کرده است.گوشی ان 8 از هم اکنون در آلمان با قیمت 470 یورو پیش فروش شده است.اما گفته میشود این گوشی از 24 اوت در دسترس کاربران قرار میگیرد.گوشی ان 8 ماه گذشته به شکل آنلاین رونمایی شد.این گوشی داری پردازنده 680 مگاهرتزی است و قابلیت پخش برنامه های تلویزیون را دارد وبرای پخش صدا از فن آوری دالبی بهره میبرد.
بچه ها این قابلیت پخش برنامه های تلویزیون یعنی چه؟:31:
اوت همون اگوست میشه دیگه؟:31:
گوشی x6 و ساتیو یا ویواز فرق سیستم عامل سیمبیان اینها چیه ؟نقل قول:
آهان... حالا شد! :دینقل قول:
در هسته و از لحاظ درونی هیچ فرقی با هم ندارن؛ تنها در ریخت و چهره کاربری با هم فرق دارن. همین
شاد باشین :دی :8:
اگه نوکیا به این گوشی میگه معمولی. پس گوشی High End چطوریه؟؟؟؟؟!
احتمالاً 120 گیگ حافظه داخلی داره با دوربین 15 مگاپیکسل و 1 گیگ RAM و CPU چند هسته ای Intel
:8:
قدرت به رنگ نوکیا
بنچمارک گرافیک گوشی ان8 با چند قول دنیا توسط یک سایت فرانسوی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر دیگه اومدن چند بازی حتی قبل از ورود این گوشی به بازار از جمله توسط شرکت ea game :
Sims 3, Need for Speed Shift, Monopoly and Tetris
اینم یک ویدیو از گیم های ان8
خوب قبلا در مورد سرعت گالری این گوشی بحث های زیادی شده.کد:http://www.uploadiran.com/files/1274943069/GAME NOKIA N8.rar
اینم یک ویدیو از سرعت فوقلاده گالری این گوشی:
خبر دیگه که البته شاید برای بعضی ها جالب نباشه اما برای من که جالب و خوبکد:http://www.uploadiran.com/files/1274965158/gallery nokia n8.zip
این گوشی احتمالا ساخت چین خواهد بود و مورد خوب اینه که دیگه خبری از لیبل نیست برای گول زدن مردم و روی گوشی -- شده
منبع نوکیا بلاگ و دوست خوبم در موبایلستان
صدرصد ساخت چین هستش
یعنی سونی اریکسون و نوکیا از یک سیستم عامل سیمبیان استفاده میکنن و برنامه های سیمبیان نوکیا روی کوشی سیمبیان سونی نصب می شه به شرط در یک ورژن بودن سیستم عامل مثلآ ورژن 5 نوکیا و سونینقل قول:
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
حالا از گوشی ویواز و ساتیو و x6 بهتر هست که 100 درصد می گی ساخت چینه ؟
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
یهنی از ساتیو و ویواز و ایکس 6 که ساخت چین هستن این n8 چینیه 100 درصد بهتر هست ؟
الان این جمله خبریه یا سوالی؟؟؟:31:نقل قول:
اگه خبریه اشتباهه اگه سوالیه نه خیر فقط مونتاژ چین هست تحت لیسانس فنلاند...چین به گور باباش می خنده بتونه یه همچین گوشی تولید کنه:46:
Standard Sales Package
Nokia N8 mobile computer
Nokia Battery BL-4D
Nokia Connectivity Cable CA-179
Nokia Stereo Headset WH-701
Nokia Compact Travel Charger AC-15
Nokia Adapter Cable for HDMI CA-156
Nokia Adapter Cable for USB OTG CA-157
Nokia Stylus SU-36 (selected markets only)
Quick start guide
باتری نوکیا BL - 4D
کابل اتصال نوکیا CA - 179
نوکیا هدست استریو WH - 701
شارژر مسافرتی نوکیا فشرده AC - 15
نوکیا آداپتور کابل برای HDMI (خروجی تلوزیون) CA - 156
نوکیا آداپتور کابل یواس بی برای OTG (انتقال دیتا و شارژ ) CA - 157
نوکیا قلم SU 36 (در بعضی بازارها )
راهنمای شروع سریع
با این که اینجا جاش نیست که بحث کنیم؛ اما آره. X6 ساخت چین از ویواز بهتره ولی مسلما به گرد پای ساتیو هم نمی رسه. اما ساتیو و دیگه بگیم خر ترین موبایل جهان هم به پای N8 مونتاژ چین نخواهد رسید! :46:نقل قول:
قلم؟! مگه خازنی نیست؟!!! اگه بخواد قلم بگذاره که خیلی برای خودش گرون تموم می شه!!!نقل قول:
شاد باشین :دی:8:
یه قلمهای مخصوص هست که رو تاچ خازنی کار می کنه:نقل قول:
خیلی هم گرون نیست.
مهدی جان آخه یادم که توی کلوپ امنیا اج دی دربارش بحث شد؛ گفته شد که مینیمم قیمت این نوع قلم ها 20 تومانه... به همین خاطر گفتم...نقل قول:
شاد باشین :دی:8:
دیگه وقتی بازار رقابت داغ باشه می ذارن دیگه..البته بعید می دونم این علاالدینیهای بی..وس بذارن تو پکش بمونه:13:نقل قول:
اون ویدئوها رو هم دیدم باید بگم سرعت گالریش فوق العادست...اچ دی2 که فکر می کردم هیولاست از این کندتر بود.
در مورد بازی هم اگ مثل ان900 ولش نکنه خوبه...یه بونس رو ان900 گذاشت گفتیم الان فرت و فرت بازی گرافیک بالا می سازن براش ولی کلا دیگه فرامش شد:13:
چطوری مهدی ؟نقل قول:
واسم یه ایکس 10 از اون ور آب آوردن
حتی کیف کمری همراهش هست به همین قیمتی که مدل های نیم پک رو تو علا الدین میفروشن:41::31::31:
................
وادافون هم این گوشی رو جزو لیست فروشش قرار داد
تو کانترت وودافون این گوشی با مبلغ ماهی 30 پوند فروخته میشه
[HTML]
http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/nokia-n8
[/HTML]
این جمله صد ردصد خبریه چون آخرش علامت سوال نداره. درثانی نزدیک دو سالی هست که کلا نوکیای فنلاند مجوز ساخت گوشی رو به چین داده کسی هم نگفته چون چین میسازه جنسش بدهنقل قول:
Made in china under the authority of nokia corporation, finland
ساخته چینه دیگه چین که چشم و گوش نداره این دوستمون میگه چین غلط میکنه!
این نوکیایی که چین تحت لیسانس میسازه عین همون فنلانده ولی کاشکی همون فنلاند خودش میساخت یه کلاس دیگه ای داشت:10:
مجوز نداده به چین ندادهنقل قول:
خود شرکت نوکیا تو چین خط تولید زده
شیفت روی ان8
دوست عزیز چرا آخه بیخودی کل کل می کنیم!نقل قول:
همانگونه که ساخت تمام باتری های نوکیا و سایر برنندها همچنین لپ تاپها همچنین هندزفری موبایل ها و سایر وسایل جانبی تا به الان برای کل دنیا توسط چین بود الان هم نوکیای فنلاند مجوز ساخت گوشی ها رو واسه خاورمیانه و دور و اطراف به چین داده تحت نظاره خود نوکیای فنلاند این یعنی چی؟ این یعنی لیسانس یا مجوز!:5:
اینم برچسب روی گوشی ها که نوشته Made in china under the authority of nokia corporation, finland
من تمام گوشی های نوکیامو تا الان با گارانتی اصلی خریدیم چند وقتی هم هستش که گارانتیهاش شده گارانتی 12 ماهه با نام نوکیا! که رو همه این بسته های جدید همون جمله انگلیسی فوق رو نوشته. ان 8 هم فکر نکنم مستثنی از این امر باشه
البته متذکر میشم (اگه به امضای بنده توجه بفرمایید) که گوشیهایی مثل 8800 رو کره، آلمان و.. زده البته من کره اونو دیدم و داشتیم!!! این گوشی های اعیانی گاهگاه سایر کشورها تولید کردند!
بابا ! ترجمه همین جمله ای که می گی دقیقا می شه مصداق حرف علی جان! نوکیا تنها یه خط مونتاژ توی چین راه انداخته؛ همین و بس! همه قطعاتش ساخت کشورهای اسکاندیناوی هست. دست آخر هم به خطوط تولیدش در دیگر نقاط جهان مانند: چین، کره، تایلند، مکزیک و... می ره برای مونتاژ. خود کشورها مجوز ساخت ندارن؛ فقط مونتاژ... اگه قرار بود تولیدش رو 100% بده به چین که کشور فنلاند ورشکسته می شد و از هم می پاشید! چون نوکیا بزرگترین منبع درآمدی فنلاند سردسیر به شمار میاد.نقل قول:
شاد باشین :دی :8:
من خوبم...شما خوبی ؟نقل قول:
به به.......چه بشود........حالا ورق بازی بر میگرده.........نوکیای فراموش شده دیروز میرسه به جایی که گرافیک بازی هاش یک سطح با آیفون میشه.........شرکت Polarbit هم گفته که بازی Raging Thunder 2 رو که فقط برای آیفون ساخته بود برای N8 خواهد ساخت و قول داده که گرافیکش با نسخه آیفون تفاوتی نداشته باشه..........جالبه که گفته همزمان با نسخه N8 یه نسخه یکم ضعیفتر رو برای بقیه گوشی های s60v5 خواهد ساخت......بازم خوبه با اومدن N8 بازار ما هم رونق بگیره........نقل قول:
شیفت روی ان8
حال منم خوبه حالش خوبه؟ :10:نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
بنده هم دقیقه منظورم هیمنه!! که نوکیا اومده تو چین خط تولید زده یا همون قطعات رو مونتاژ کنن!!:11:نقل قول:
سلام میرسونه :31:نقل قول:
.................................................. ......
برین تو کار گرافیک :5:
عکس ها زیاد بودن من این چند تا رو انتخاب کردم که حجم صفحه نره بالا و دوستان دیال آپی
هم دچار مشکل نشن
دبى هم با قيمت بين المللى ان۸ رو عرضه مى کند يا...
بعد از عرضه بدم بيارن؟
اميدوارم نوکيامثل ان۹۰۰ يادش نره که همچين گوشيى هم داره و براش برنامه و بازى توپ بده!
من که به غير از قيافش همه چيزش رو پسنديدم!
سلامنقل قول:
بچه ها قضیه قابلیت پخش برنامه های تلویزیون چیه؟کسی اطلاع داره؟این موضوع صحت داره؟
بله صحت داره ولی ان8نقل قول:
--- ----- نداره بلکه از طریق اینترنت شبکه ها رو آنلاین پخش می کنه
یعنی زیر گوشی حک شده ساخت کجاس؟نقل قول:
طبق عکس بله... چون دیگه در باتری به صورت قدیمی نداره که بخواد زیرش لیبل بخوره!نقل قول:
شاد باشی:40:
دو تا سوال : صفحه گوشی ضد اثر انگشت هست یا نه؟
چقدر میشه امیدوار بود که برای سیمبین 3 نرم افزار و بازیهای زیاد و متنوعی تولید بشه؟
دوست عزیز معذرت میخوا منم عکسهای توپی از ان 8 تو هاردم دارم که تا حالا تو این فروم ندیدینش ولی نمی دونم چطوری میتونم آپ لودش کنم تو پستم. تو هاردمه چطوری میتونم؟نقل قول:
من که همچین چیزی(ضد اثر انگشت) تو مشخصات ان8 نخوندم و تو کلیپ هاش ندیدمنقل قول:
نمیدونم چقدر میشه امیدوار بود
ولی سیمبین^3 چون هم اپن سورسه و هم برنامه هاش براحتی از می گو
پورت میشن
میشه گفت که پتانسیل بالایی داره باید منتظر ماند و دید فعلا که شرکت ها هر روز دارن براش بازی معرفی میکنن
حالا این روند تا کی ادامه داره؟ من نظری ندارم!
شما عکس هاتو تو یه آپلود سنتر آپلود کننقل قول:
بعدا لینک آپلود فایل رو تو قسمت (قرار دادن عکس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی کن بعد از این کار می تونی عکس هاتو با دیگران تو فروم به اشتراک بزاری
سلامنقل قول:
شما اول به وسیله نرم افزار پینت یا فوتوشاپ و یا .... عکس رو ریسایز کنید و اگرم که خودش سایزش مناسبه که هیچی.
بعد تویه یک جایی مثل این سایتا:
کد:www.freezpic.com
...کد:www.uploadiran.com
آپلود میکنید.
بعد لینکیرو که بهتون میده تویه این قسمت که پایین با فلش مشخص کردم کپی میکنید و تمام.
زیاد.......خیلی زیاد........من تقریبا دیگه دارم تمام وقتم رو تویه نت میذارم تویه این جور مسائل در مورد بازی ها...........دیگه قلق کار دستم اومده.........البته یه چیزی رو بگم که روی غول بازی سازی موبایل هیچ حسابی باز نکنین........Gameloft...........چون اصلا با نوکیا حال نمیکنه و نمی کرد! یه جورایی!.........از همین الان هم داره برنامه ریزی میکنه که تمام وقت بشه در اختیار iPhone 4G.........رقیب N8 هم همین 4G هست فقط........ولی آینده برنامه و بازی برای N8 همونطور که علی جان گفتند به خاطر اپن سورس بودن این گوشی خیلی خوبه.......دو سه نمونه بازی که معرفی شدند و همینجا هم بحث کردیم...........با توجه به مولتی تاچ بودن این گوشی و پایان رسمی کار N-Gage 2 من احتمال زیادی میدم که این بازی ها برای N8 پورت بشن (مثل Dance Fabulous) و روی Ovi که داره رقابتش رو با App Store نزدیک تر میکنه قرار بده.....نقل قول:
چقدر میشه امیدوار بود که برای سیمبین 3 نرم افزار و بازیهای زیاد و متنوعی تولید بشه؟
مجید جان مولتی تاچ در بازی ها انحصارا در دست اپلهنقل قول:
و اپل انحصار طالب مثل سگ داره از این مزیت استفاده میکنه :31:
امیدوارم که شکایت نوکیا بجایی برسه چون بیشترین کاربرد مولتی تاچ در بازیه تا موارد دیگه
خب ان8
25 آگوست در انگاستان ریلیز میشه با همون قیمت اصلی 370 یورو
البته انگلستان چون عضو یورو نیست £315 پوند در میاد
ایشالا ریلیز تو ایران هم 4 شهریوره :31:
بچه ها یه کم راجع به باطری ان 8 هم نظر بدید .به نظرتون 1200 کم نیست؟فیلمبرداری اچ دی /صفحه نمایش/و...../؟