شما خودتوتن چرا چسبیدین؟؟؟:tongue:
شاد باشید!
Printable View
شما خودتوتن چرا چسبیدین؟؟؟:tongue:
شاد باشید!
ما جوانمردانه بازی کردیم داور بیشتر از این نتونست به نفع بگیرهنقل قول:
آخه مگه دیشب اینتر حرکتی هم انجام داد که داوور بخواد به نفع بارسا بگیره!!!توپ همش دست بارسا بود اینتر اصلا فهمید والدز چی پوشیده؟؟؟
پلاتینی هم تونست هیچ کاری کنه.
والدز هم تو این عکس مشخصه کاملا لباسش چه شکلی بود
کد:http://cache2.asset-cache.net/xc/98729645.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=77BFBA49EF878921A343B2C87A49D8F53972ADC622AF5EF91480AA68CD15419C3166217ACCD6D810
اینا خوشحالی های بعده برده عزیزمنقل قول:
شما خودتوتن چرا چسبیدین؟؟؟
ولی شما اینجا چکار میکنید ؟نکنه این پست های شما هم عذاداری های بعد باخته :34:
خوب حدس من درست از کار در اومد و بایر و اینتر به فینال رسیدن
به امید قهرمانی بایرن مونیخ :40:
نقل قول:
یک قرون بده آش به همین خیال باش:31::31:
هرچی دلتون میخواد بگین مهم اینه اینتر بارسا رو حدف کرد و تمام
خیلی دلم میخواد یکی از شماها حرف منطقی بزنه که باهاش بحث کنم اما فقط میگین بارسا بارسا
به امید شکست بایرن
نقل قول:اول بذار یکم به این حرفت بخندم قشنگ!!!نقل قول:
:16:ما جوانمردانه بازی کردیم
خوب حالا:
مگر این که تو عکس بعد بازی ببینید
حماسه ده نفره آقای خاص؛پایان عصر بارسا
مورینیو در دومین فصل حضور در ایتالیا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او با تیمش صدرنشین سری آ هستند و در فینال جام حذفی نیز بازی می کنند و این درست همان شرایطی است که بایرن هم دارد. دو فینال لیگ قهرمانان و جام حذفی و صدرنشینی لیگ...آیا فینال امسال کاملترین نیست؟
پژمان راهبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- پیش بینی بدبین ها درست بود. اینتر دقیقا همان تیمی بود که می توانست بارسا را از لیگ قهرمانان حذف کند، گرچه این تیم نزدیک به یکساعت از زمان بازی را در جو وحشتناک نوکمپ 10 نفره بازی کرد. اینتر در این بازی کاملا تاکتیکی با بستن فضاها و یارگیری های منطقه ای و من تو من بارسا را از نفس انداخت.شاید در این یکی دوسال هیچ تیمی در نوکمپ طوری بازی نکرده بود که بارسا در طول بازی فقط 3 موقعیت گل داشته باشد، اما مورینیو بی ترس از چمن مرطوب و زمین بزرگ نوکمپ با یک یار کمتر به هدفش رسید.با این باخت بارسا مانده و جام قهرمانی اسپانیا که برای کسب آن هم نبرد سختی با رئال خواهد داشت.آنها که نزدیک به دوسال اروپا را روی انگشت چرخاندند حالا باید کنار بنشینند و تماشا کنند....
مسی محوکن ها!
درست مثل بازی رفت لیونل مسی مرد سال فوتبال جهان و ستاره بارسا در تمام مسابقه تحت تاثیر مدافعان اینتر به خصوص خاویر زانتی و والترساموئل بود که هردو هموطن لیو هستند. مسی تنها یکبار صاحب موقعیت شد که شوت فوق العاده او با واکنش تماشایی سزار به کرنر رفت.مسی حالا باید تنها جام باقی مانده فصل، لیگای اسپانیا را برای بارسا به ارمغان بیاورد...
تصمیم جنجالی ، اخراج موتا
در دقیقه 28 ، داور بازی ، تیاگو موتا هافبک دفاعی اینتر را روی یک خطای نه چندان خطرناک از بازی اخراج کرد تا اعتراضها اوج بگیرد. دی بلیکر همچنین روی گل پیکه که در شرایط افساید به ثمر رسید اشتباه کرد تا عوض بازی رفت دربیاید.
من آو د مچ!
بهترین بازیکنان زمین ، مردان خط دفاعی اینتر از زانتی تا مایکون و از ساموئل تا لوسیو بودند که کاملا بدون اشتباه بازی کردند. سه بازیکن تهاجمی این تیم ف میلیتو، اتوئو و اسنایدر هم درگیرانه و فداکارانه بازی کردند و با وجود عدم توفیق در کارهای تهاجمی انرژی خود را تا کالری آخر خرج کردند. کامبیاسو هافبک دفاعی اینتر هم عالی بود و لحظه ای از انجام وظیفه پاپس نکشید. کریستین چیوو هم یکی از خوبها بود بازیکنی که در مهار مسی و ژاوی تلاش زیادی به خرج داد.
بازنده ها
پیکه مدافع بارسا بهترین بازیکن تیمش بود که علاوه بر رهبری خط دفاعی در لحظه گل تکنیک استثنایی خود را با دریبل سزارنشان داد.در بارسا اما پدرو، کیتا و مسی کمتر از حد انتظار نشان دادند و دنی آلوز کاملا بی دقت بازی کرد. چابی هم که در اکثر دقایق تحت تاثیر سیستم دفاعی مورینیو بود پاس گل این بازی را داد.بوسکتس هم که با فریبکاری باعث اخراج موتا شد مثل توره و میلیتو در انجام وظایف نسبتا موفق بود. اما زلاتان...اوکه در نیمه دوم تعویض شد در جنگ با مدافعان تیم سابقش بد کار نکرد اما هیچ فرصتی برای خودنمای وی وجود نداشت.
ژوزه به فان خال رسید
مورینیو در دومین فصل حضور در ایتالیا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او با تیمش صدرنشین سری آ هستند و در فینال جام حذفی نیز بازی می کنند و این درست همان شرایطی است که بایرن هم دارد. دو فینال لیگ قهرمانان و جام حذفی و صدرنشینی لیگ...آیا فینال امسال کاملترین نیست؟اگر پاسخ شما مثبت نباشد ، نمی توانید انکار کنید که این تاکتیکی ترین فینال ممکن خواهد بود. جایی که دو استراتژیست بزرگ از همین حالا تدارک برای این بازی فکری راآغاز کرده اند.
نقل قول:شما که خیلی دلت حرف منطقی می خواد بیا بگو دیشب بارسا بهتر از اینتر فوتبال بازی کرد!!وباید 2تارو میزدنقل قول:
خیلی دلم میخواد یکی از شماها حرف منطقی بزنه که باهاش بحث کنم اما فقط میگین بارسا بارسا
ما هم میایم میگیم اینتر خوب دفاع کرد!!!
حرف از این منطقی تر؟
شما بخند من درکت میکنم : دینقل قول:
اول بذار یکم به این حرفت بخندم قشنگ!!
من میدونم اینا نارحتی هایی که بعد یه مدت با خنده همراه میشه تا میتونی بخند عزیزم
شاعر در رابطه با شما میگه
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذستست بدان میخندم
بارسایی ها نگران نباشن ...
بایرن ... مخصوصا روبن .......اینتر رو منفجر می کنه ......اگه اینتر اینجوری بازی کنه بهتره تیاد بازی فینال چون 100 در صد سوراخ پوراخ میشه ....
اینتری ها حال کنند
ماسیمو موراتی تاکید کرد همه دیدند که اینترمیلان تیم بزرگی است، من به همین خاطر به همه بویژه ژوزه مورینیو که واقعا یک پدیده است تبریک می گویم. بازیکنان ما بدرستی می دانستند که در زمین بازی چه بکنند حتی زمانی که از نظر تعداد از بازیکنان تیم حریف کمتر بودند.
رئیس باشگاه اینترمیلان ایتالیا افزود :پیروزی دربرابر بارسلونا، در واقع پیروزی فداکاری و تواضع بود. همه بازیکنان ما عالی عمل کردند تا شوک بزرگی به تیم بارسلون، مدافع عنوان قهرمانی جام باشگاههای اروپا، وارد کنند و حیرت همه را برانگیزند.
ماسیمو موراتی افزود: شرکت دربازی نهایی لیگ قهرمانان اروپا حق ما بود چرا که دو تیم بزرگ این بازیها یعنی چلسی و بارسلونا را حذف کریم.
وی افزود: اینترمیلان باید درسه جبهه یعنی جام باشگاههای ایتالیا، جام حذفی ایتالیا و لیگ قهرمانان اروپا مبارزه کند.
شما هم از اون حرفا زدیا!!!نقل قول:
شما دیگه می خواین بیشتر از بارسا حمله کنینکد:اگه اینتر اینجوری بازی کنه بهتره تیاد بازی فینال چون 100 در صد سوراخ پوراخ میشه
شما فقط یه روبن رو دارین!!!!
این اینتر ضد فوتبال بازیه همرو خراب می کنه!!!
گل آفساید و اخراج الکی کمه؟!؟نقل قول:
پس اگه داووری دیشب به نفع بارسا بود داووری هفته ی پیشم به نفع اینتر بود
گل آفساید
نگرفتن پنالتی
و...
آخه مگه دیشب اینتر حرکتی هم انجام داد که داوور بخواد به نفع بارسا بگیره!!!توپ همش دست بارسا بود اینتر اصلا فهمید والدز چی پوشیده؟؟؟
چهار تا پنالتی نگرفته رو فراموش کردین.. قهرمانی اون سال که با داوری بود امسال هم داور هر چی زور زد نشد کاری کنه...
حالا این همه توپ دست بارسا بود سه (!!) موقعیت گل ایجاد کرد چی شد؟!؟ هیچی حذف شد...
واقعا مسی دیشب حرفی برای گفتن داشت از یه دفاع گوش بالای 35 سال نتونست رد بشه... خوایر واقعا تمام نشدنیه
بازم تفاوت های مربیا دیشب مشخص شد... گواردیولا همیشه جلوی مربیای بزرگ کوچیک بوده...
عجب حرفی زده خوزه اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال مربی گری اش در آینده برروی نیمکت مربی گری بارسا گفت:« بسیار سخت است که نفرت را به عشق تبدیل کرد. به نظرم بسیار سخت خواهد بود که در کارنامه ورزشی ام روزی جایگاهی برروی نیمکت مربی گری بارسا داشته باشم.»
این کارای مورینو از هزارتا دری وری گفتن به حریف تاثیرگذار تره : دی
فقط میتونم لبخند بزنم :31: زیاد فکرشو نکن عزیزم اینارو بهش میگن عقده :31:نقل قول:
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
فقط میتونم لبخند بزنم :31: زیاد فکرشو نکن عزیزم اینارو بهش میگن عقده :31:نقل قول:
مطمئن باش ونگال مثه گواردیولا مربی کوچیکی نیستنقل قول:
شما دیگه می خواین بیشتر از بارسا حمله کنین
شما فقط یه روبن رو دارین!!!!
این اینتر ضد فوتبال بازیه همرو خراب می کنه!!!
وقتی یه مربی بازیکنانی مثل بویان و جفرن رو به آنری ترجیح میده حقشه که ببازه.
جالبه آنری بازی این هته توی لیگ توی ترکیب بود و خیلی خوبم بازی کرد. یعنی قشنگ تابلو هستش که با آنری لج کرده وگرنه بازیکنی مثل جفرن که اون چنانی تجربه نداره و اصلا توی بازی هیچ کاری نکرد رو نمی اورد.
من خیلی آنری رو دوست دارم. اون جا که دیدم تعویض آخر جفرن اومد عصابم داشت خورد می شد:19:
کلا گواردیولا بازیکنان تیم جوانان رو به فوق ستاره ها ترجیح میده. بازیکنانی مثل زلاتان و آنری همیشه می تونن تاثیر گذار باشن حتی اگه روز خوبشون هم نباشه تا آخرین لحظات می تونن خطرناک باشن.
نقل قول:
عزیزم مگه بایرن مثه بارسا بازی می کنه ... بایرن نابودش می کنه حالا هر چی می خواد اینتر دفاع کنه ..
درصد مالکیت توپ شد 86 به 14 !!!!
فکر کنم یه رکورده !
اصلا بگو 100 به 0 ... چه فایده حذف شد .......نقل قول:
حالا این که خوبه ، من هنوز تو کف این استراتژی ای ام که جلوی اینتر تو رفت و برگشت انجام داد ، اونم اینکه زلاتان بیاد بیرون که پیکه به جاش بره خط حمله !!!!نقل قول:
تبریک میگم به دوستان اینتری. بازی فقط تفاوت مربی ها بود. ولی عجب بازکنیه این زانتی، معرکست.
واقعا اون لحضه من خیلی اعصابم خورد شد (با اینکه دوست داشتم اینتر ببره) جالب اینجاست که آنری تجربه به خون کشید اینتر رو هم داره. ولی بازم جفرن رو آورد تو که کار خاصیم انجام نداد.نقل قول:
وقتی یه مربی بازیکنانی مثل بویان و جفرن رو به آنری ترجیح میده حقشه که ببازه.
جالبه آنری بازی این هته توی لیگ توی ترکیب بود و خیلی خوبم بازی کرد. یعنی قشنگ تابلو هستش که با آنری لج کرده وگرنه بازیکنی مثل جفرن که اون چنانی تجربه نداره و اصلا توی بازی هیچ کاری نکرد رو نمی اورد.
من خیلی آنری رو دوست دارم. اون جا که دیدم تعویض آخر جفرن اومد عصابم داشت خورد می شد
کلا گواردیولا بازیکنان تیم جوانان رو به فوق ستاره ها ترجیح میده. بازیکنانی مثل زلاتان و آنری همیشه می تونن تاثیر گذار باشن حتی اگه روز خوبشون هم نباشه تا آخرین لحظات می تونن خطرناک باشن.
اینتر-بایرن
چه فینال جفنگی!:31:
اینم لینک خلاصه ای از بازیه:
کد:http://cache04.stormap.sapo.pt/vidstore06/videos/71/7c/c3/1428259_NU2yk.mp4
دوستان من واقعا تعجب میکنم و اصلا دوست نداشتم پست بدم ولی آدمو مجبور میکنن بعضی ها.....
دیشب یکی از قشنگترن بازیهای بارسا بود که واقعا فوتبال بازی کرد......مثال میزنم اسپانیا تا حالا تو جام جهانی خسلس آش دهن سوزی نبوده ولی کلی طرف دار داره چون فوتبالو به نمایش میزاره..........دیشب اینتر برد ولی اگر بارسا جاش با اینتر برعکس بود من دگه طرفدار بارسا نبودم .....بردن یه جنبه فوتباله ولی بازی قشنگ به نمایش گذاشتن یه جنبه.....اگه به جام باشه که بارسا 6 تا 6 تا برده......و از ارزشش کم نمیشه همون طور هم که دیدین بعد از باخت بارسا طرفداراش خوشحالی کردن تو میدون شهر به خاطر بازی قشنگ.....و درضمن حالم از مورینیو با اون غرور و تکبرش به هم میخوره.....
ولی خوب چیزی که ثبت میشه برد اینتره و باید به طرفداراش بعد از 40 سال تبریک گفت
خوبه قبل از اینکه 10 نفره بشن هم داشتن دفاع میکردن. از دقیقه 60 بازی رفت اینتر رفت تو دفاع. بنده خدا میلیتو و اتو او اصلا توپ بهشون نرسید. وقتی هم میرسید کار نمیتونستن بکنن چون اون جلو هیچ کس نبودنقل قول:
با 10 نفر بازیکن و اون داوری که همیشه طرف بارساست بهتر از این نمیشد بازی کرد
وقتی میزنن زیر توپ و والدز دروازه بان توپ رو وسط زمین!!!! میگیره دیگه به عمق فاجعه پی ببرید. خود مورینیو هم میدونه اگه زشت بازی نمیکرد عمرا نمیبرد!
مبارکتون باشه. به مورینیو بگید فینال هم همینطوری بازی کنه تا خرشوتا و بچه غولای بایرن بزنن لهشون کنن:دی
فقط دعا میکنم مورینیو رئال نیاد. کار ندارم که چقدر موفق میشه حالم از ال کلاسیکویی به هم میخوره که مورینیو مربی یکی از این 2 تیم بشه. میدونم مربی بارسا نمیشه. تصور کنید رونالدو و کاکا برن دفاع کنن روبرو بارسا. هیچ راهی جز دفاع محض بلد نیست مورینیو (مقابل بارسا)
واقعا برای اینتر و مربی مغرورش متاسفم..........
حیف این تیم که بشه قهرمان اروپا!!!!!!!!
و به طرفدارای رئال میگم اگه عرضه داشتن بارسا رو میبردن خودشون هیچی نیستن از بقیه مایه میذارن!!!!!!
فقط بارسا و فقط پپ گواردیولا
من خودمم طرفدار هیچ کدوم از تیما نبودم ولی خیلی زور داره بازیکنانی که این همه تجربه داره رو ول کنی به جاش یه بازیکن مثل جفرن بیاری که نمی دونه لیگ قهرمانان اروپا چی هستش. حتی بویان و پدرو هم خوب نبودن.نقل قول:
واقعا اون لحضه من خیلی اعصابم خورد شد (با اینکه دوست داشتم اینتر ببره) جالب اینجاست که آنری تجربه به خون کشید اینتر رو هم داره. ولی بازم جفرن رو آورد تو که کار خاصیم انجام نداد.
کلا معلوم شد که گواردیولا مربی نیست.اینجارو با تیم جوانان اشتباه گرفته. من آرزو می کنم که مربی منچستر بشه:31:
آقا وقتی تیمتون باخته .اینقدر دیگران رو مقصر نکننقل قول:
شما به اینتر و مورینیو حسودیت میشه !!!وگرنه نمیگفتی مورینیو خوب نیست
به نظر من مورینیو یکی از بهترین مربی ها هست
مورینیو به موقع حمله میکنه و به موقع هم دفاع میکنه
تازه بایرن ... چپ اینتر هم نمیشه..
خود مورینیو هم ولش میکردی میرفت تو زمین دفاع میکرد:دی LOL
آدم 3-0 ببازه بهتر از اینطور دفاع محض کردن هست!
لابد الان میان میگین نیازی به گل زدن نبوده و تاتکتیک تیم دفاع کردن بوده و غیره
تقصیر گواردیلا و تیم بارسا هست که بازی رفت اونطوری بازی کردن(حالا با اتوبوس رفتن یا هر چی) و کار رو واسه خودشون سخت کردن.
کلا مورینو هم آدم عقده ای هست اگه میتونست کلا همه ی بازیکن هاش رو روی خط دروازه میچید روی سر هم که هیچ توپی رد نشه=))
بر عکس نوشتی داداش:دینقل قول:
اخه از طرفداران تیمی که اخرین بار سال 1972 رفتن فینال و دست از پا درازتر برگشتن انتظار بیش از این هم نمیره:13:
بندگان خدا تو کف فینال و جام قهرمانی و ... به سر میبرن:دی
اصل اینه که بازی رو برده و بارسا رو شکست داده
ندیدی چه تیکه ای به گواردیولا انداخت
بارسایی ها هنوز دارن حرف میزنن؟؟؟؟
رووو رو برم!
بابا بسه دیگه هنوزم دارین کل کل میکنید بازی دیشب تموم شد رفت . به فکر اینتر بایرن باشید که خربزه آبه:31:
vroom جان خودتو درگیر با این ها نکن جووننو با هزارتا آرزو!
من نمیدونم چرا اینقدر به دفاع گیر دادین دفاع هم جزیی از فوتباله و طبیعیه که تیمی که بازی رفت رو برده در برگشت دفاع کنه
در ضمن یه سوال این کارشناس رو از کجا پیدا کرده بودن؟
به به محمد جان:20:نقل قول:
نه درگیر برای چی , ولی خب بعضی حرفا را نمیشه بی جواب گذاشت:46:
دیشب نتیجه غرور و تعصب را دیدنا ولی براشون درس عبرت نشد:13:
خب اگه بارسا و حمله اش خیلی قوی بودند باید تو بازی رفت نمی گذاشت کار به اینجا بکشه.
در ضمن هانری رو من هم نفهمیدم چرا نیومد!
نکته بعدی هم که داریم اینه که تا دقیقه 75 فردوسی پور می گفت سزار فقط یه حرکت انجام داده. خب شما بیا 1 میلیارد پاس بده. وقتی دوازه بان رو نمی بینی چه فایده ای داره؟
ولی کلا فینال مسخره ای شد!!
بعضی ها هرچی بهشون میگی فایده نداره...:2:
فقط باید صبر کنیم تا بعد از بازی فینال تا اونوقت معلوم میشه کی باید درس عبرت بگیره....!!!!
یا علی چه خبره دیشب صفحه 8-9 بود حالا شده 40 !
دوباره بارسایی ها شاکین از این نحوه بازی اینتر و مورینیو! :دی خب وقتی با این تاکتیک میشه راحت متوقفتون کرد مگه مربی تیم روبروی بارسا خدای نکرده گرازه که بیاد باز بازی کنه و 5 تا هم بخوره و بره پی کارش؟!!!
دعوای والدز و مورینیو هم جالب بود!
بارسا به کم تجربگی مربیش باخت اینترم از تجربه مربیش نهایت استفادرو کرد..........
ولی کلا بازیش خیلی مسخره بود دیدین اصلا بازیکنای اینتر بازی نمیکردن که تو پو مینداختن سمت حریف:13:
شبیه بازی چلسی بارسا فصل قبل جام قهرمانان بود:13: