ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین
Printable View
ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین
دوستان من این بازی رو دانلود کردم
نسحش روسیه:دی
اجرا هم نمی شه
می شه انگلیسیش کرد؟
ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین خواهش میکنم بدجوری گیرم
سلام ارمان...خوبی...؟نقل قول:
فکر نمی کنم بشه کاریش کرد. نسخه ی انگلیسی رو بگیر! چون این نسخه ای هم که گرفتی یکم برای نصب پج هم اذیت میشی... باید موقع دانلود دقت میکردی.
کدوم غار؟نقل قول:
کلا یه نکته داره جنگ این بازی. با اینکه ویچر هستی اما ابر قهرمان که نیستی.
منم اول میرفتم لای دشمنا همه رو از دم تیغ میگذروندم
ولی تا میومدم بگم نفس کش
پهن زمین میشدم.
تو این بازی اگه از پشت سر ضرب بخوری 2 برابر دمیج میخوری (البته اگه لول بگیری و آپگرید کنی فرق میکنه)
برای همین نباید لای دشمنا بری
تا میتونی از جمعیتشون فاصله بگیر
یکی رو بزن بعد در برو...
بهترین روش در رفتن هم Space ـه.
تا زمانیکه آپگرید نکردی زیاد از E استفاده نکن.
بخاطر اینکه یه سری چیزا مثل خوردن بطری رو باید قبل از جنگ انجام بدی
خیلیا یادشون میره چقدر مهمه
قبل از جنگای سخت حتما بطری بخور
بمب آماده کن
تله بذار
خلاصه این بازی یه بازی اکشن بزن و برویی نیست...
حالا اگه اون غاری رو میگی که زن الفه کنار اسکله میگه
تعداد دشمنات خیلی زیادن.
این جونورا (فکر کنم اسمشون Nekker ـه) از تو زمین تونل میزنن یه دفعه میپرن بیرون
تا میتونی جاخالی بده و بمب بنداز و یه ضرب بزن بعد با space فرار کن و دوباره همینجور...
باسلام
من يه سوال داشتم
كويست faith symbolyzed و courage symbolyzed رو چجوري ميشه رفت؟
كجا بايد رفت؟
زبان انگلیسی در چه حد میخواد؟از اینا که در مورد اتم تا کهکشان راه شیری صحبت میکنه یا صحبت هاش عادی هست کلمه قلمبه سلبمه کم داره؟
يكي كمك كنه.نقل قول:
اين دو تا كويست جزو كويست هاي اصليه.
سلام.نقل قول:
به اون شهر Vergan رسیدین؟شهری که دوارف ها توش هستن...؟
بله رسيدم ولي اونجا فكر كنم 2 تا artfact فقط ميشه گرفت.نقل قول:
اگه از اون شهر هم بيام بيرون ديگه نموتنم واردش بشم درسته؟
اون ست دان بنر(فکر میکنم اسمش این بود) رو در یه غار میتونید پیدا کنید... بالای شهر هست. گه لازمه عکسشو بزارم...؟نقل قول:
اگه ميشه عكسشو بزاريد تو نقشه مي تونيد مشخص كنيد.نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://img4up.com/up2/38852454094593566170.jpg
پسر تو چه قدمتي داري ؟ 2004 ؟ يا مولا !!!! سابقه ات از موسسين اين فروم بيشتره كهنقل قول:
The Witcher 2: Assassins of Kings Review
پادشاهی برای قاتلین و نبردی بزرگ برای واقعیت
اگر با سبک نقش آفرینی آاشنا باشید حتما به عنوان های نعروف این سبک اشاره میکنید و اینکه این عناوین از زیباترین های تاریخ گیم به حساب می آیند حال دلیل این همه محبوبیت و قدرت بین طرفداران چی هست؟ عنصر و هسته بازی بسیار مهم هست و همینطور محتوی بازی که با ایجاد فضایی درخور توجه مخاطب را بسیار درگیر میکند و حال استودیو لهستانی CD PROJECT RED با انتشار شماره اول و محبوب ویچر در سال 2007 نشان داد یک عنوان تا چه حد میتواند زیبا باشد و این عنوان برنده جوایزی هم شد و از نظر منتقدان عنوان خوبی هم به نظر میرسید و همینطور هم بود.
حال شماره دوم و یک شاهکار دیگر در این سبک باز هم میخواهد تا همه را شگفت زده کند و با وجود تمامی جنبه های گوناگون شما محو بازی خواهید شد.انجین قدرتمند بازی محیط ها را واقعا زیبا جلوه میدهد.شخصیت اصلی داستان Geralt of Rivia است او چهره به خصوص خود را داد و با موی سفید خود معروف هست به گرگ سفید و همینطور یک witcher مرموز است.در رابطه با سیستم مبارزات هم دچار تغییراتی نسبت به شماره اول شده است.
داستان:
Witcher 2 بعد از اتفاقات شماره اول روی میدهد و در شماره اول متوجه شدید که Geralt برای پادشاه Foltest خدمت میکند که او به دنبال یک سری موارد بود و از جمله نفرینی که دختر پادشاه گرفتار آن شده بود باید مورد بررسی قرار میداد.حال در Witcher 2 شما دو هدف مهم دارید و ماموریت ها هم رو همین دو مورد است.
یکی گشتن دنبال یک elf به نام Lorveth که شخصیت منفی و خیانت کار به حساب می آید همینطور بر ضد انسان ها هست و مقاصد بدی را میخواهد به اجرا در آورد و Geralt جلوی او را میگرد.هدف دوم شخصی به نام Kingslayer است که کارش کشتن پادشاه است و او کارش از قبل از وقایع در بازی هم انجام میداد.Kingslayer گرالت رو میشناسد و یک بار هم سعی در کشتن Geralt داشت. او به همراه Lorveth در اوایل بازی با هم دوست میشوند که تیمی از گروه بد به حساب می آیند.
بعد از نشان دادن یک سری جزئیات شما Geralt به بندرگاه اولین محل مهم بازی شهر کوچک قرون وسطایی Flotsam که بین مرز Temeria و کشور همسایه Aedim قرار دارد وارد می شود. بعد از آن شما با Triss Merigold جادوگر مو قرمز که در شماره اول با آن آشنا شدید و همینطور او مهارت بالای در استفاده از جادو ها دارد و Vernon Roche شخصیتی عجیب از نیروهای نظامی Flotsam که به منظور کمک به Geralt برای نشان دادن مناطق مختلف با او به قسمت های مختلف میرود.
بعد از طی موارد و مسائل مختلف با ورود به جنگلی زیبا در بین راه ناگهان صدای فلوت به گوش می رسد Roche متوجه حضور یک elf در آن دور و اطراف است ملاقات با Lorveth همان elf منفور قسمتی از آشنایی شما با او است و بعد از صحبت هایی با روچ معلوم شد Roche و Lorveth قبلاً با هم آشنا شده بودند.بعد از این موارد با Kingslayer روبرو میشوبد و به مبارزه مبپردازید و هیمنطور در ادامه با موارد و صحنه های ناگهانی و شیوه روایت داستان شگقت زده میشوید.
شما در طول بازی با گقتگو های مختلفی روبرو میشوید و اینکه هر انتخاب شما روی داستان تاثیر دارد و قبول کردن درخواست یا رد درخواست میتونه برای شما هم خوب و هم بد باشه و اینکه شما تا پایان درگیر داستان پر محتوی بازی خواهید بود و همینطور شاخ و برگ داشتن داستان باز هم بیشتر شما را به خود جلب میکند و در کل داستان بازی یکی از زیباترین های Witcher 2 است.
گیم پلی و سیستم مبارزات :
گیم پلی بازی با توجه به سیستم مبارزات میشود مورد بررسی قرار داد.وجود باس های بزرگ از جمله موارد مهم و تاثیر گزار در گیم پلی است که شما با هر بار مبارزه بیشتر میخواهید تا مبارزه کنید زیرا حالت اکشن بازی با زمینه نقش آفرینی بع صورت هنرمندانه ای ترکیب شده و این اکشن بودن از کیفیت نقش آفرینی بودن بازی چیزی کم نمیکنه بلکه زیبا تر هم میشود.
شما در بازی یک سیستم ارتقا هم دارید که level خود را بالا میبرید که چیزی شبیه به تار عنکبوت است و شامل چهار گروه است و این چهار گروه یکی برای مبارزه دیگره برای استفاده از سلاح و یکی دیگر برای ساخت دارو است و در کل میشه گفت خیلی خوب از آب در آمده است این بخش و نقصی در آن دیده نمیشود و بلکه با بالا بردن درست توانایی ها میتوانید با دشمنان خود بهتر مبارزه کنید و باس ها را شکست دهید.
همچنین در مبارزه شما چند بخش برای جنگیدن دارید . یکی از این موارد استفاده از جادو ها است که در آسیب رساندن به دشمنان مفید است همینطور فروشگاه ها در بازی به شما امکان خرید وسایل قدرتمند تر را میدهد که شامل شمشیر و لباس و بمب و چاقو و بمب را خریداری میکنید و این موارد خیلی بازی را در بخش مبارزه جزاب میکند و اینکه شما با شمشیر بجنگبد یا با هر چیز دیگر به انتخاب شما ربط دارد.
گرافیک :
زیبا ترین و هنرمندانه ترین بخش در بازی با وجود انجین پیشرفته بازی به شما این امکان را میدهد تا بهترین و هنری ترین گرافیک را چه در این سبک و یا هر سبک دیگر ببینید.از همان اول شما محو جزئیات گرفیکی بازی میشوید و اینکه حس قرار گرفتن در یک سیاه چال در اول بازی برای شما به صورا باور نکردنی القا میشود و همینطور کلا محیط های بسته بسیار زیبا هست
با ورود به محیط های باز و افک های زیبا باز بیشتر شگفت زده میشوید ... مثلا روستای قرن 15 میلادی به طوری شگفت انگیزی واقعی بنا شده است که نورپردازی هنر مندانه باز هم بازی را جزاب میکند و وقتی نور خورشید از لا به لای درختان عبور میکند بسیار زیباست و بعد از آن با ورود به جنگل متوجه گسترده بودن میشوید و اینکه شما جنگلی با این زیبایی را در بازی دییگر ندیده اید و در کنار آن صدا گذاری بسیاز حرفه ای خیلی زیبایی خاصی به باز میدهد.
شما در هر قسمت با گرافیک زیبایی روبرو میشوید حتی در بخش کمپ که حاشیه محل را دربا فرا گرفته همراه با جنگل های کوتاه و درون کمپ هم زیبا تر از آن شده است.در کل بیشتر جزئیات در بازی وجود دارد که گرافیک بازی رو متمایز میکند و نشان میدهد کیفیت تا چه حد میتواند خوب و زیبا باشد.
صدا گذاری و موسیقی :
بخش مهم و جالب دیگر در Witcher 2 همین صدا و موسیقی است که با انتخاب یک سری از بهترین گروه موسیقی و اجرا آن در بازی شاهد زیبایی آن خواهید بود و شگفت زده میشوید شما در هر محیط موسیقی را میشنوید این نوع حال در محیط های تاریک شکل ترسناک به خود میگیرد و در میحط های روستا حس در کنار مردم بودن را برایتان نمایش میدهد و در حومه شهر که تنها هستید موسیقی بازی شما را محو خود میکند.
صدا گذاری بدون نقص بازی هم از دیگر موارد است!!! صدای آب و راه رفتن رو سنگ و چوب و ... هر کدام به زیبایی خاصی در Witcher 2 وجود دارد.همینطور صدای عبود باد در مناطق کوه وار مانند و حرکت علف ها با صدا هایی که تولید میکنند هر کدارم یک زیبایی خاصی به بازی میدهد.
نتیجه گیری کلی :
The Witcher 2: Assassins of Kings باز هم موفقیت شماره اول را دارد و البته خیلی فراتر از این موارد موفق شد و نظر مخاطبان را جلب کرد و این موارد با وجود تیم موفق و استفاده از افکت ها و آبجکت های متونع توانست خود را به یک نقش آفرینی برتر دیگر برای همه نشنان دهد.
امتیاز (نمرات بر مبنای 10 است) :
داستان : 9.5
گرافیک : 10
صداگذاری : 9.5
موسیقی : 10
سایر موارد(هوش مصنوعی و آبجکت ها) : 9.5
امتیاز کل : 9.5 از 10
سلام
این بازی رو گرفتم و دارم باز میکنه
تاز رسیدم به شهر Flotsam
ولی این بازی خیلی موئلفه و چیز میز داره
جایی هست که راهنمایی خوبی در مورد ایتم های بازی بده؟
سهیل جان ممنون از نقد عالی...!:10::8:نقل قول:
The Witcher 2: Assassins of Kings Review
پادشاهی برای قاتلین و نبردی بزرگ برای واقعیت
دوستان یه سوال
کسی ک اهل بازی های نقش آفرینی نیست میتونه برای شروع این
رو بازی کنه یا خیلی سخت و پیچیدس ؟
این سخت تره یا فابل 3
با سلام ببخشيد چجوري بايد به اون قسمت رفتنقل قول:
اخه هيچ راهي نداره
ميشه از دود هاي سبز رد شد
اگه ميشه راهشو به من بگيد
پس شما هنوز از دود سبز رد نشدید...نقل قول:
با سلام ببخشيد چجوري بايد به اون قسمت رفت
اخه هيچ راهي نداره
ميشه از دود هاي سبز رد شد
اگه ميشه راهشو به من بگيد
خوب باید میشن Blood Curse رو جلو ببرید تا بتونید رد شید.
از Dethmold یه مدال خواهید گرفت که نسبت به ارواح دود سبز مقاومتون میکنه.
میتونید بازی کنید ولی خوب براتون بعضی چیزها ناآشنا هستن... ولی کم کم یاد میگیرید و براتون واقعا دلنشین میشه.نقل قول:
دوستان یه سوال
کسی ک اهل بازی های نقش آفرینی نیست میتونه برای شروع این
رو بازی کنه یا خیلی سخت و پیچیدس ؟
این سخت تره یا فابل 3
براش شروع هم فکر کنم Fable III بهتر باشه. چون المان های نقش آفرینی خیلی کمتری داره.
با سلام
من مرحله blood curse رو تموم كردم.مدال هم گرفتم ولي هر چي ميرم تو دود هاي سبز بازم ميرم تو mist
خوب دیگه میرید توی Mist . ولی دیگه با یکی دو اتک دشمنا نمیمیرید.نقل قول:
حالا که وارد Mist میشید باید راهتون رو ادامه بدید (با دشمنای توی Mist کاری نداشته باشید. Quen بزنید و در برید) تا از طرف دیگش خارج بشید. بعد میرسید به شهر Vergen.
ای بابا پستای من چرا پاک شد؟
بچه ها تورو خدا یکی یه راه واسه باز کردن CONFIGURATOR پیشنهاد بده:41:
عزیز من، دوست عزیز.... ما برای هر بازی سعی می کنیم یک تاپیک جدا برای مشکلات بزنیم که تاپیک اصلی بحثش منحرف نشه!!نقل قول:
شما هم خب یکم دقت کن! ماشالله تاپیک مشکلات این بازی هم جلو چشمتون هست و مهم هم هست!!
دقیقا همین سوال رو یکی اون جا پرسید بنده جوابشونو دادم...
خوشبختانه پست ها هم با ذکر دلیل پاک میشه! پس دقت کنین خواهشاً.
ممنون...
اتفاقا من چون سوالم مربوط به اونجا نیست اینجا پرسیدم!نقل قول:
اونجا تاپیک حل مشکلات <<اجرا و نصب>> بازیه.
من بازیم نصب و اجرا شد ولی مشکل کانفیگ دارم..(یعنی بر اساس قوانین یا باید تاپیک جدید بزنم یا اینجا بپرسم که یه تاپیک کلی تره!)
به هر حال ..حالا اگه شما میگید اونجا پپرسم اونجا هم میپرسم.:46:
سلام به دوستان
ببخشید راهنمای فارسی این بازی هست؟یا انگلیسی
و مرحله اول اونجایی که تو دموی بازی یه چیزی از تو اب مثل هیولایی میاد بیرون و اون زنه با جادو میزنش بعد یه
نشونه میده و با یکی صحبت میکنه و بعدش دیگه چیزی نمیده و روی نقشه هیچ ماموریتی نیست ؟باید چیکار کرد؟
دوستان یه سوال شدیدا مبتدی، من چطور میتونم از Potion های بازی استفاده کنم؟ مثل Cat Potion ؟
Q رو بزن، آیکون وسطی رو انتخاب کن و بعد به قسمت Drink برو...نقل قول:
خیلی ممنون. :11:نقل قول:
میگم کاش یکی از بچه ها یه آموزش جامع در مورد منو ها و آپگریدها و چیزهای دیگه این بازی می نوشت!
دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
چطوری این هیولا رو بکشیم؟؟
نقل قول:
okk529 : دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
چطوری این هیولا رو بکشیم؟؟
من که این مرحله رو خیلی وقت رد کردم دقیقا یادم نیست ولی به اصل موضوع اشاره میکنم .
با نگه داشتن دکمه ی Ctrl و انتخاب حالت YRDEN در زمان مبارزه با هشت باید در گوشه ها باید بایستی و قبل از ضرب زدن هشت پا دکمه ی Q رو فشار بدیی تا جرقه ای ایجاد بشه که با برخورد هشت پا با اون تو بتونی ضرب وارد کنی . :20:
دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
لظفا یه ترینر خوب هم معرفی کنید که کار کنه.......
کنترل رو نگه دارید... سمت چپ 6 تا جادو به نمایش در میان... یکیشون Yrden هست که مانند تله عمل میکنه. باید Yrden بکارین تا پاهای هیولا رو گیر بندازین.نقل قول:
دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
با تشکر از دوستان
اونجا که با دختره تریس میریم که از بالای ابشار یه گل رز برداریم بعد یه دمویی نشون میده و میوفته تو یه
غار که یه حوض با گل های قرمز توش بود حالا وقتی با تریس صحبت کردیم چه جوری از اونجا بریم بیرون
یه جایی مثل شاخه و برگ روی دیوار هست ولی نمیدونم چه جوری باین نابودشون کنیم ؟؟
باید چیکار کرد؟؟
یه ترینر خوب هم بدین که کار کنه؟
سلام
دوستان میگم چطوریه کلید های رزمی که من هنوز همون اولش میخوام برم سمت منجنیق موندم هی میمیرم
سلام
دوستان من همش همون اول بازی که مریم سمت منجنیقا میمیرم چطوریه مبارزاتش؟تو رو خودا کمکم کنین 50 بار رفتم بدجور رفته رو اعصابم
سلام
بچه ها کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟
سیستم Fighting این بازی یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنید... کنترل رو بگیرید و مجیک Quen رو انتخاب کنید تا دیر تر هلتتون کم بشه...نقل قول:
سعی کنید از پشت اتک نخورید چون 2 برابر اثر میکنه...
سلام دوستان ببخشید توی اون قسمت بازی که میریم بالای یه پل و داریم میرم
به طرف یه برج یه دفعه اژدها به طرفمون حمله میکنه و یکی از همراهامون میفته
و ما هم پادشاه رو بلند میکنیم تا همراه خودمون ببریم،هر کاری میکنم اژدها سریع
من رو میکشه،باید چی کار کنم؟
لطفا کمک کنید.
من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردمنقل قول:
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
والا دقیق یادم نمیاد... الآن Mission اصلیتون چیه؟ به کجا رسیده...؟ گدوال رو درست کردید؟نقل قول:
من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردم
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
اگه عکس بزارید بهتر میشه گفت...