نخیر سرعت استریم فقط به cpu و سرعت مودم بستگی داره......با 300N صددرصد سریعتر خواهد شدنقل قول:
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
Printable View
نخیر سرعت استریم فقط به cpu و سرعت مودم بستگی داره......با 300N صددرصد سریعتر خواهد شدنقل قول:
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
تلویزیون سونی 47w804 دارم با برنامه Mezzmo کلیه فیلمهای 2 بعدی را با زیر نویس فارسی بدون مشکل اجرا می کنم ولی برای 3 بعدیها فیلم و زیر نویس رو دارم فقط نصف اول زیر نویس به سمت چپ صفحه چسبیده و نصفه دوم زیر نویس درسمت راست صفحه قرار میگیرد . به شکل داخل پرانتز (وری خوبی؟ سلام جورج چط) میخواستم ببینم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه و راه حلش چیه . از کمکی که میکنید بسیار متشکرم . موفق باشید و سرفراز
با درودنقل قول:
Universal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این برنامه کارکن شاید نتیجه بگیری چون خودم باهر دو برنامه فیلم 3بعدی بدون زیر نویس دیدم.:n12:
سلام دوستان
با توجه به توضیحات دوس عزیزمون در پست 361 من یک مشکل دارم اینکه حروف فارسی رو از چپ به راست و جدا ازهم نشون میده :n03:
خواهشا یکی کمکم کنه مدل تی وی سونی w670
یه دنیا ممنون میشم
سلام به دوستان عزیز. میخواستم بدونم با نرم افزار plex کسی کار کرده و اگه آره کار کردن باهاش چطوره؟ :n13: من یه tv ال جی la66000 دارم که برای share میخوام از plex استفاده کنم. accunt هم ساختم تو plex یه بارم به صورت اتفاقی تو لیست input device تلویزیون plex اومد وفیلمی که توش share کرده بودمو تونستم ببینم!!!:n01: ولی بعد اون هر کاری کردم دیگه نتونستم بیارمش... لطفا اگه کسی کار کرده با این نرم افزار جواب بده. ممنون:n16:
من مودم vadaofon که قابلیت dlnaداره وریسیور سولو که این قابلیت رو داره ولن میخوره ولی تلویزیونم نه لن میخوره نه وای فای حالا میخواستم ببینم میتونم این ارتباط رو برقرار کنم ورو ریسیورم نگاه کنم
نقل قول:
اگه کسی میدونه لطفا جواب منو بده..
دوست من خوب بعید میدونم کسی با این برنامه کار کرده باشه که بخاد جوابتو بده ولی من خودم از چندین برنامه متفاوت استفاده کردم بهترینش همون allshare از سامسونگ هستنقل قول:
Sent from my LT18i using Tapatalk
سلام اقا من یه مودم وایمکس ایرانسل مدل FMM_130 دارم که دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم و یه مودم adsl مدل tplink-8811 دارم که یه پورت لن و یه پورت یو اس بی برای اتصال به کامیوتر داره و قبلا خودم دوتا مودمو با کابل لن بهم وصل میکردم و مودم رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر و اینترنت وایمکسو راحت به اشتراک میذاشتم حالا میخوام بدونم میتونم اینکارو برعکسشو انجام بدم یعنی اینترنت adsl رو بدم به وایمکس بعد از وای فای وایمکس برا دستگاهای دیگه استفاده کنم لطفا راهنمایی بفرم:n16:ایید
دوست عزیز اگر مودم وایمکس شما فقط رووتر باشد بله امکان این کار هستنقل قول:
سلام من برنامه Serviio رو از سایتش داتلود کردم.
ازبرنامه Mezzmo سرعت بیشتر داره چون به راحتی میشه فیلم رو عقب و جلو کرد و اصلا" ریپ و کندی وجود نداره
مشکل اینجاست که این برنامه 14 روزه است و بعد از اون از کار می افتد.ایا کرک یا سریالی براش وجود داره؟
البته بعد از 14 روز یه جورایی مجانی میشه.
بعد اینکه من نتونستم سابتایتلش رو فعال کنم و بتونم سابتایتل فارسی رو روی تلویزیونم ببینم.
ایا میشه تنظیمات این برنامه رو اموزش بدین
ممنون
یکی جواب منو بده بدر همه میخوره
اصلا" این برنامه زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه
من تا الان هر بلایی که بگین سرش اوردم ولی زیرنویس فارسی رو نتونستم رو صفحه تلویزیون بیارم.
خیلی عالی استریم میکنه ولی یه راهی در مورد زیرنویس فارسیش باید پیدا کرد
داداش زیرنویسو ساپورت میکنه مطمئن باش..... تست میکنم خبرشو میدمنقل قول:
نقل قول:
منتظرم دست درد نکنه
داداشی چک کردم فقط کافیه اسم فایل زیرنویس دقیقا عین اسم فایل فیلمت باشه....درضمن اکثر زیرنویسای فارسی رو عجغ وجغ نشون ميده..... پیشنهاد میکنم از برنامه allshare سامسونگ استفاده کنی بلافاصله بعداز چک کردن serviio با allshare چک کردم بدون هیچ مشکلی پخشش کرد همون فیلمی رو که serviio پخش نکردنقل قول:
ممنون زحمت کشیدی.خود من هم تمام فیلمهام با فایل زیرنویسش همنامه وگرنه که تو کامپیوتر نمیتونستم فیلم با زیر نویس ببینم.
در مورد نشان دادن فایل نمیدونم چیکار کردی چون من خرچنگ غورباقه اش رو هم نشون نداد.تو قسمت Delivery/Subtitle تنظیماتی داره که من هر دست کاری کردم موفق نشدم.ایمیل هم به سایتشون زدم جواب ندادن.
در مورد اینکه گفتی از برنامه AllShare استفده کنم باید بگو من تلویزیونم سونی هست.ایا با سونی کار میکنه و اگر میکنه لینک دانلود برای ویندوزش رو بذار ممنون
بفرما داداش داخل این پست لینک دانلودش رو گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ما یه روتر داشته باشیم که USB3.0 ساپورت کنه و از طریق فلش و یا هارد اکسترنال فیلم رو بندازیم روی تلویزیون ایا زیر نویس فارسی رو نشون می ده یا نه؟
روتر
Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Wireless Route
تلویزیون SONY KDL-W800A
خوب چه کاریه شما فلش یا هارد اکسترنالتو مستقیم وصل کن به تی وی باخیال راحت فیلمو با زیرنویسش ببین ولی با روتر usb چک نکردم ولی به اگر فقط بعنوان رابط عمل کنه حتما میشهنقل قول:
....Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk....
ممنون از راهنماییت من اینو خودم میدونم.مشکل سر زیرنویسه وگرنه تلویزیون من اکثر فرمتها مخصوصا" MKV رو مثل ماه نشون میده.نقل قول:
اصلا شما تونستی از طریق dlna فیلمو با زیرنویس حالا هرچند خرچنگ قورباغه ببینی یانه؟نقل قول:
توجه داشته باش تنظیمات زیرنویس تی وی هم باید فعال باشه ها؟
نه عزیز جان تلویزیون SONY KDL-W800A دارم که کلا" سونی با زیر نویس فارسی مشکل داره و تنظیمات Subtitle تو تلویزیونهای سونی نیست و مودم روتر linksys 120N با سرعت انتقال 150 مگابایت در ثانیه
با برنامه Mezzmo میتونم فیلم رو رو تلویزیون با زیر نویس فاریس ببینم ولی ریپ میزنه اصلا" نمیتونی فیلم رو عقب و جلو کنی و قطعی داره.فکر کردم از لپ تابم باشه با cpu دو هسته ای 2.66 و چهار گیگ رم DDR1066
اما وقتی برنامه Serviio روی لپ تابم ریختم نظرم عوض شد و متوجه شدم اصلا" مشکل از مودم روتر linksys 120N یا سخت افزار لپ تابم نیست. فیلم فول اچ دی 1.5 گیگ با فرمت MKV که با برنامه Mezzmo ریپ میزد با برنامهServiio براحتی تو تلویزیونم پخش میشه و ریپ نمیزنه و حتی میتونی فیلم رو هر چقدر خواستی عقب و جلو کنی و مشکلی به هیچ عنوان نداره.
این نشون میده که برنامه Mezzmo سرعت استریم پایینی داره وServiio سرعت استریم بالا و غیر قابل تصور
اما مشکل از جایی شروع میشه که میخواهی زیرنویس فیلم رو ببینی.با تنظیمات بسیار خوب برنامه Mezzmo زیر نویس فارسی رو براحتی میتونی همراه فیلم می ببینی ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی تو برنامه Serviio با تنظیمات ضعیف (یا اینکه من نتونستم کاری با هاش انجام بدم) نمیتونی زیر نویس رو بیاری. هر کاری بود تو تنظیمات Subtitle این برنامه انجام دادم و موفق نشدم.حتی تو قسمت Subtitle Character Encoding: بنا به توصیه سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای نشون دادن زیرنویس عربی روی cp1256 گذاشتم و بازم موفق نشدم.
دو بار بهشون در اینباره ایمیل زدم که تا الان جواب ندادند.
خوب با این تفاسیر بگو من چیکار بکنم تمام راهها رو رفتم.این برنامه Serviio یه راهی برای نشون دادن زیرنویس داره و حتما" داره ولی تا اینجا من موفق نشدم.اگر برو بچ رو این برنامه فوکوس کنند کار خیلی ها راه میافته ضمن اینکه این برنامه مجانیه .
دوست دارم یکی این وسط کمک کنه واین مسئله رو با همفکری حلش کنیم.
ممنون
از برنامه allshare استفاده کردی یا نه ببینی مشکلتو حل میکنه یا نه؟نقل قول:
نصب کردم ولی نتونست تلویزیونم رو پیدا کنه ظاهرا فقط برای "تلویزیون سامسونگه
برای حل مشکل زیرنویس اینو امتحان کن:نقل قول:
encoding خود فایل srt رو تغییر بده بوسیله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فایل رو باز کن با notepad++ .برو به منوی encoding و Convert to UTF-8 without BOM رو انتخاب و Save کن فایل رو.
داخل مدیا سرور هم encoding رو برگردون به پیش فرض یا بزار utf-8 .
در ضمن دلیل کندی Mezzmo نسبت به اون یکی شاید اینه که Mezzmo تبدیل میکنه فیلم رو ولی Serviio مستقیم ارسال میکنه.
خوب یه خبر خوب بدم.
بالاخره تونستم با نرم افزار Serviio زیرنویس فارسی رو هم ببینم
برین توقسمت Delivery/Subtitle و جای سه گزینه رو مارک کنید
تو قسمت Subtitle Character Encoding هر چی هست رو پاک کنید و چیزی ننویسید.خالی خالی
تو قسمت Preferred Language هم بزنید FA و بعد Save کنید .براحتی میتونید با این نرم افزار قوی زیر نویس فارسی رو روی تلویزیونتون ببینید
اما و اما
یه مشکلی هست که دارم روش کار میکنم بلکه این هم حل بشه
وقتی شما قسمت Enable Burned-in subtitles رو تیک یا مارک میزنین هنگام پخش تو تلویزیون تصویر از حالت Full screen خارج میشه
اگر کسی تونست این مشکله حل کنه خبر بده.
توجه: این نرم افزار بصورت پیش فرض Pro نصب میشه و 15 روزه هست .طی اون چیزی که تو سایتش نوشته در صورت نخریدن لایسنس و فعال کردن اون بعد از 15 روز از حالت Pro در میاد و Free میشه.
ظاهرا" تفاوت Pro و Free در وارد کردن و استفاده کردن در ادرسهای اینترنتی که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشه هست مانن youtube و....
سلام لطفا یه آموزش واسه وارد کردن پوشه مدیا به نرم افزار بزاریننقل قول:
از قسمت library تب shared folders رو انتخاب و add local رو میزنیم بعد پوشه مربوطه رو انتخاب میکنی و بسته محتوای پوشه که عکس یا فیلم یا موسیقی باشه تیک مربوطه رو میزنی...میتونی واسه همه پوشه ها هم همه تیک ها رو بزنی تفاوتی نمیکنه بعد ۳تا تیک اون زیر هست میزنی و در نهایت force refresh و save...... تموم شدنقل قول:
Sent from my LT18i
من تعداد زیادی DLNA Media Server برای پخش مدیا در تلویزیون سامسونگ امتحان کردم.
به نظرم بهترین ها اونایی اند که دارای اپلیکیشن کلاینت اند و محدود نیستند به امکانات پایین DLNA .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اپ کلاینت داره واسه سامسونگ و من ترجیح میدم اش به بقیه مدیا سرورها.
هم رایگانه ، هم امکاناتش بالاس و هم زیبا و خوشگله.
سلام دوست گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنون از این برنامه
منتظر جوابتون هستم
آیا اپلیکیشن plex رو هم در خود تلویزیون نصب کردید؟نقل قول:
سلام دوست گرامی Yi Yi
من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنون از این برنامه
منتظر جوابتون هستم
تا اونجا که من میدونم فقط lg و سامسونگ اپلیکیشن اش رو دارند.
در مورد زیرنویس:
بله نشون میده زیرنویس srt فارسی mkv رو. به شرطی که انکودینگ فایل زیرنویس utf-8 باشه و اسم فایل هم نام اسم فیلم باشه.
البته فقط داخل اپلیکیشن نصب شده در تلویزیون نشون میده.
سامسونگ بدون نصب اپ، سرور plex رو مثل هر مدیا سرور دیگه ای تشخیص میده. ولی امکاناتش کمه و پر ایراده. زیرنویس رو هم فکر نکنم نشون بده.
در سامسونگ برای استفاده از حداکثر امکانات و زیرنویس و غیره، باید علاوه بر نصب Plex media server در کامپیوتر ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم در تلویزیون نصب کرد.
تو تلویزیون سونی فقط نرم افزار رو روی لپ تاپ نصب میکنی و تمام.بعد تو قسمت connected devises ایکن این برنامه میاد و از این طریق میتونی فیلم رو ببینی.
در ضمن با نت پد فایل زیر نویس رو هم به utf-8 تغییر دادم ولی بازم نشون نداد
این کافی نیست. باید حتما اپ اش رو هم نصب کنی. که سونی نداره.نقل قول:
Plex بدون نصب اپ اش چنگی به دل تمیزنه.
فایل جدا برای زیرنویس جزو استاندارد DLNA نیست.
بدون اپ، تلویزیون، پلکس رو به عنوان مدیاسرور DLNA تشخیص میده و مطابق استاندارد، فایل زیرنویس فرستاده نمیشه واسش.
ممنون از معرفی نرم افزار Plex
خیلی عالی و خوبه با امکانات شیک و کافی .من تو تلویزیونم که سونی میتونم با هاش کار کنم فیلم و عکس و موزیک رو داشته باشم .دیگه چی میخوام؟
ولی و اما ولی هنوز نتونستم زیر نویس فارسی رو با اینکه فرمتهاشو هم تغییر دادم رو تلویزیون ببینم .البته تا الان که من اکثر این نرم افزار های DLNA رو تست کردم مشکل زیر نویس فارسی داره به جز Mezzmo.که سرعت استریمش کمه و فیلم رو جلو عقب نمیشه کرد.
در حقیقت Plex منویی جهت انتخاب و استفاده انواع فرمت Subtitle نداره مثل اکثر نرم افزارهای DLNA دیگه.ولی خوبیش اینه که مجانییه و محیط گرافیکی زیبایی داره .
در کل این حقیقت رو بگم که تلویزونهای جدید از تمام فرمتهای فیلم و عکس و موزیک از طریق USB پشتیبانی میکنه و نیاز به این برنامه ها تقریبا" نیست
اما مشکل بزرگ اینه
که ما ایرونی ها نیاز داریم زیر نویس فارسی رو برای تماشای فیلم داشته باشیم که از طریق USB میسر تقریبا" نیست (البته ممکنه در اینده و تلویزیونهای جدید یا آپدیتهای جدید تلویزیون این امکان رو میسر کنه)
بنا بر این رو اوردیم به این بر نامه ها که فیلم و عکس و موزیک رو اجرا میکنه و فقط مشکل در اجرای زیر نویس فیلم ها با فرمت Srt. هست.که امیدواریم تو ورژنهای بعدی این نرم افزار ها حل بشه انشالله.
راه دیگه که میشه پیشنهاد داد و هزینه هم داره استفاده از روتر هایی هست که دارای پورت USB هستند که میشه فیلم رو روی تلویزون ببینم اما نمیدونم از فرمت srt. پشتیبانی میکنه و اصلا" با چه پلیری میخواد فیلم و زیرنویس رو نشون بده.اگر قرار باشه با پلیر تلویزیون نشون بده که دوباره مشکل زیر نویس برقراره..من در این مورد اطلاعاتم کمه.
البته از طریق usb ، سامسونگ و الجی مشکلی ندارند در نمایش زیرنویس فارسی srt .
در سونی راه حل اش تبدیل فایل زیرنویس و ادغام اش با فایل فیلمه که د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزش داده شده.
مشکل فایل زیرنویس در DLNA ، همون طور که گفتم از استاندارده و حتی زیرنویس انگلیسی هم ارسال نمیشه.
Plex محدودیت های dlna رو با ساخت اپلیکیشن برای تلویزیون و موبایل و تبلت حل کرده.
در نبود اپلیکیشن، به سرور Plex میتونید بوسیله ی مرورگر تلویزیون و تبلت و غیره هم دسترسی داشته باشید.
کافیه در ادرس بار مرورگر تلویزیون تایپ کنید:
که 192.168.1.2 رو باید تغییر بدید به ip کامپیوتری که plex server نصب شده در اون.کد:http://192.168.1.2:32400/web
خوب بعد مدتی کار کردن با برنامه های متفاوت میتونم تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم که بتونید با کامپیوترتان فیلم با زیر نویس فارسی تو تلویزیونتان ببینید.
در این کار ما از برنامه Serviio استفاده میکنیم که استریم عالی داره در عقب و جلو بردن فیلم کم نمیاره.
نکته: توی هر برنامه که فایل srt. رو اضافه کنین و بخواهین زیرنویس فارسی رو ببینین سرعت استریم ودر نهایت عقب و جلو کردن فیلم رو پایین میاره و در بعضی برنامه ها اصلا" نمیشه.مثل برنامه Mezzmo
ابتدا برنامه Sh.Persian.Subtitle.Fixer.1.0 رو از سایت های ایرانی دانلود کنید.حجم کمی داره فکر کنم زیر 50 کیلو بایته و پرتاله یعنی نیاز به نصب نداره
برنامه رو اجرا کنید و زیر نویس فیلم رو که با فرمت srt. هست رو بکشید داخل برنامه اجرا شده.بصورت اتوماتیک یک فایل دیگه با فرمت srt.که کلمه Edited رو بهمراه خودش داره در کنار زیر نویس قبلی ایجاد میشه.
زیر نویس قبلی رو پاک کنید و زیرنویس جدید رو با فیلم همنام کنید.
در حقیقت این برنامه زیر نویس جدید رو به فرمت UTF-8 بر میگردونه.که در همین حالت هم مثل قبل روی کامپیوتر تون میتونین فیلم رو با زیر نویس فارسی ببینید.
خوب الان فولدر فیلم رو در برنامه Serviio از مسیرlibrary/shared folders/add local وارد کنید و چهار گزینه زیر فیلم رو تیک بزنید.
به قسمت Delivery/Subtitle برین و سه گزینه موجود رو تیک بزنید و در قسمت Subtitle Character Encoding فرمت UTF-8 رو وارد کنید و در پایین کادر Save رو بزنید.اگر ارتباتتون با تلویزیون برقرار باشه و لوگو برنامه رو روی تلویزیونتون داشته باشین وارد برنامه میشین و فیلم رو اجرا میکنید و شروع به نمایش میکنه.
اگر هنگام شروع فیلم کادر فیلم Full screen نبود در اینجا با تنظیمات تلویزیون کادر فیلم رو در حالت اسکرین روی Full بذارین و فیلم مورد نظرتون رو با زیرنویس فارسی ببینید
نکته: سایز و رنگ زیر نویس رو نمیتونید تغییر بدین
فیلم رو با کلید های روی ریموت تلویزیون فقط میتونین در حالت 1x و 2x عقب و جلو ببرین .سعی نکنید یک دفعه 10 دقیقه فیلم رو جلو ببرین که فیلم متوقف میشه.
در هر صورت در قسمت Delivery/Subtitle/Enable Burned-in Subtitle تیک رو بردارین سرعت عقب و جلو کردن فیلم عالی میشه ولی و اما ولی دیگه زیر نویس فارسی ندارین
این برنامه بعد از 15 روز مجانی میشه.
من با این وسایل امتحان کردم
SONY KDL-42W800A
Linksys WAG120N
ASUS N61VN
توضیح اینکه سرعت روتر و لپ تاب من 150N هست ودر صورت استفاده از مودم روتر یا روتر و لپ تاپ با سرعت 300N و یا بیشتر ممکنه سرعت عقب و جلو کردن فیلم افزایش پیدا کنه
تلویزیون من Wifi داخل خودش داره و من تو تنظیمات خاموشش کردم و از طریق کابل شبکه و در گاه پشت تلویزیون Linksys WAG120N وصل کرده ام.البته این امر شخصیه و شما میتونیین از Wifi خود تلویزیون نیز بهره ببرین.
لپ تاپ من دو هسته ای و2.66 با 4 گیگ رم DDR3 1066 سرعت داره.با کامپیوتر دسک تاپم که 4 هسته ای و 3.1 سرعت داره هم امتحان کردم سرعت جلو و عقب کردن فرقی نکرد
**با نرم افزار Plex که البته نرم افزار خوبیه به طریق بالا فیلم رو با زیر نویس UTF-8 شده تست کردم که مشکلات زیر وجود داره:
تما م زیر نویس رو از چپ به راست نشون میده
حروف فارسی رو بصورت جدا جدا نشون میده(مثلا" فردا بیا رو بصورت "ای ب ا د ر ف" نمایش میده)
سرع عقب و جلو کردن فیلم در همین حالت افت چشمگیری پیدا میکنه.
امیدوارم این اموزش مورد توجه شما قرار بگیره
plex با مرورگر کامپیوتر هم زیرنویس فارسی رو جدا جدا و خراب نشون میده.
دلیل کاهش سرعت هنگام نمایش زیرنویس در اغلب مدیا سرورها اینه که فیلم رو دارن در هر لحظه تبدیل میکنن به فیلم جدیدی که زیرنویس حک شده روی هر صحنه. burn in .
که cpu زیادی مصرف میشه.
ولی plex زیرنویس رو فقط در مرورگرها حک میکنه و در اپ تلویزیون زیرنویس رو مثل پلیرهای کامپیوتر نشون میده.
یعنی زیرنویس فقط لایه ای است جلوی فیلم.
ممنون ایا درباره Plex میتونی زیرنویسش رو فکری براش بکنی.؟نقل قول:
من سعی خواهم کرد برای این برنامه هم راه حلی رو پیدا کنم اگر موفق بشم.برنامه جالبی
سلامنقل قول:
دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.
در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
فقط اپ 4 دلار قیمتشه و ترایلش هم 15 روز بیشتر نیست.
کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.
در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
فقط اپ 4 دلار قیمتشه و ترایلش هم 15 روز بیشتر نیست.
کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟