کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه اينم كار نكرد و باز ارور قبلي رو داد.:41:نقل قول:
والا تا جایی که میدونم این سری مدال با نام Medal Of Honor:Anaconda بوده...(بازم دقیق مطمئن نیستم)نقل قول:
air borne,rising sun,..... این چررا اینجوری نیست
نقل قول:
1-این بازی برا من وقتی اجرا میشه تمامه صفحه دکستاپ رو نمیپوشونه.چیکار کنم که کاملا فول اسکرین بشه...تو آپشن گزینه ای هم پیدا نکردم
دوستان عزیز...نقل قول:
من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد.
شما گزینه windowed رو از داخل منوی video باید off کنید تا درست شه
سلامنقل قول:
شما دکمه alt+enter رو داخل بازی یزن دوباره فول اسکیرین میشه نوار ابی میره:10:
این کد فقط رو 7 نبازه حتما برای شما دلیل دیگه ای دارهنقل قول:
بعضیا میگن اگه paul.dll رو پاک کنی ارور نمیده.حالا راست و دروغش پای خودشون
يه نفرم به ما كمك كنه. اين همه ادم متخصص اينجاست يكي نميتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟؟:41::41:نقل قول:
میدونم منم تو هلپش همینو خوندم نوشته بود اون شیوه فقط رو 7 کار میکنه...نقل قول:
درضمن اونم فایل هم پاک کردم و تست کرده بودم که بازم کار نکرده بود دیگه نمیدونم مشکل از کجایه
کسی میدونه راهه حلی لطفا کمک کنه
نقل قول:
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون مرحله که باید با هلیکوپتر بعضی جاها را بمباران کنیم ، یه جا با آرپی چی به هلیکوپتر ما شلیک میکنن ( اونجا که خط سلامت هلیکوپتر از 100 به 63 میرسه ) که بعد ما باید اونجا رو بمباران کنیم . ولی من چند بار که تیراندازی میکنم میگه mission failed .
چی کار کنم ؟
آقا این نسخه ی پی سی چه باگایی داره
اون قسمت که باید با دوربین دشمنایی که میان رو با تیر و موشک و این چیزا بترکونیم، برای من سمت راست که کلا کار نمی کرد! آخر شانسی Q رو نگه داشتم دیدم اینطوری میشه سمت راست هم شلیک کرد !
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
4 رو بايد نگه داري تا Hellfire شليك كنه.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
البته اگه درست يادم باشه!!!
ولی من اصلا گیر نکردم و حتی مجبور نشدم یه بارم restart mission کنم
اصلا باگ تابلویی هم ندیدم فقط یه بار تو شب ماه از پشت ساختمون معلوم بود
دوستان لطفا باگ هارو بیخیال بشید وقتی خودتون ردش کردید اگر مشکلی دارید یا جواب سوالی میدونین پست بدین یا توضیحی از بازی دیگه لازم نیست اینجا بگید به فلان باگ برخوردید که هم دوستان از خرید بازی ناامید بشن و هم بزارید پستای کسانی که در اجرای بازی مشکل داشتن بالا باشه تا بقیه دوستان ببینن و شاید یکی جواب سوال مارو میدونست و یک کمکی به ماهم کرد تا بازی ما هم بتونیم اجرا کنیم یا مشکلات کسانی که گیر کردن رفع بشه و ....
بهرحال من دوباره پستمو میارم بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اسم این بازی و میذاشتن sooti of honor بهتر بود!
خیلی بازی قشنگتری میتونست باشه
اي بابا خوب يه نفرم به ما كمك كنه دوروزه همش دارم ميام ميگم ولي كسي كمك نميكنه. خودتون بازي رو بازي كردين ديگه بي خيال ماها شدين. خوب بگين تا منم بتونم بازي كنم.:41:نقل قول:
دوستان من به دلیل اینکه در جنوبی ترین نقطه ایرانم ایا این بازی اومده ؟گرافیکش چطوره ؟ایا به call of 6 میرسه؟
شما کجایی؟(جنوب ایران ماشالا یه وجب ،دو وجب نیست)نقل قول:
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
دوستان تو اون مرحله که یه طالبانی پشت تیربار نشسته و تیر میزنه گیر کردم
هر چی تیر میزنم نمیمیره ،یارام هم هیچ کاری نمیکنن
این مرحله رو 2 بار از اول شروع کردم ولی تاثیری نداشت !
دقیقا مشکلی که برای من پیش اومده و با Restart کردن مرحله هم درست نمیشه ! این بازی پر باگ هست تا الان یه 10 تا باگ پیدا کردم خودم !نقل قول:
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
سلامنقل قول:
اونجا برا منم همین مشکل رو داشت همونجا که یارامون میگم پوشش بده. یه کاری کن کلا از بازی بیا بیرون و دوباره برو از همون مرحله که اومد شما به سمت تیر بار شلیک کن بعد از شلیک کردن اون تیربارچیه متوقف میشه در این لحظه دوستان میرن جلو باید این کار رو چند بار تکرار کنید تا اینکه دوستات بو اون تیر بار برسن و یه منور قرمز بندازن تا یه موشک بیاد و بفرستتش هوا.
سلامنقل قول:
علی جان شما باید شماره 4 رو برای هر سه خمپاره انداز نگه داری یه 3 ثانیه نگه داری حله و موشک قفل میشه و شلیک میکنه.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
سلامنقل قول:
شما هم میتونی را حل مشکلت تو پاسخ پست ali_ranger پیدا کنی. در واقع این باگ نیست واینجا نباید کلیک موس رو زد باید شماره 4 رو فشار داد.
داخل بازي يه خط از اين طرف مانيتور اومده رفته اون طرف. چيكار كنم خطه از بين بره.؟؟
سلامنقل قول:
چیزی که مسلمه مشکل شما زا کرک هست. شما اینو دانلود کن . من خودم با همین کرک تا آخر بازی رفتم بدون مشکل ( البته با همون باگ هایی که شما میگین ازشون حرفی نزنیم) . حجمش حدود 16 مگه و فقط کافیه محتویات داخل فایل Rar رو در دایرکتوری بازی کپی کنید. اینم بگم که دایرکتوری بازی شامل پوشه binery میشه.
کد:http://www.speedyshare.com/files/24819274/Crack_1.rar
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
سلامنقل قول:
مشکل شما هم شاید با کرکی که تو پست قبل گذاشتم حل بشه. امیدوارم.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
سلامنقل قول:
عزیز جان دو حالت وجود داره یا مونیتور دچار مشکل شده یا کارت گرافیکت اگه تو محیط ویندوز اون خط نیست پس کارت گرافیک شما در حین انجام این بازی دچار مشکل میشه. که اونم شاید بشه با کم کردن جزییات گرافیکی حل کرد.
آره این بود ... ولی همینو هم من یکی از مشکلات بازی می دونمنقل قول:
علی جان شما باید شماره 4 رو برای هر سه خمپاره انداز نگه داری یه 3 ثانیه نگه داری حله و موشک قفل میشه و شلیک میکنه.
علم غیب که نداریم بفهمیم 4 رو باید بزنیم ! برای اولین بار وقتی همچین چیزی میاد باید راهنمایی داشته باشه
بازی هم تموم شد، یه اکشن معمولی همونطور که پیش بینی می کردم
تقلید ار MW2 اکثر جاها دیده میشه
در کل منو که جذب نکرد
سلامنقل قول:
دقیقا بازی یه تقلید کورکورانه ناموفق صرف بود که هیچ جذابیتی نداشت. منم صرفا به خاطر اسم مدال بازی کردم. که به نظر من بزرگی اسمه مدال رو خدشه دار کرده.
خب منم این بازی رو تهیه کردم و نصبیدم. الان مرحله 3 هستم:
1- گرافیک بازی بد نیست و راضی کننده هستش. ولی تا گرافیک COD خیلی کار داره.
2- گیم پلی بازی بدک نیست. باگ خیلی داره. میتونستن بیشتر روش کار کنن.
3- داستان بازی هم که زیاد برام مهم نیست.
4- صدا گذاری عالیه.
5- تنوع مراحل میشه گفت خوبه.
در کل امتیاز من به این بازی 7 از 10 هستش. از این بهتر هم میتونستن درستش کنن. فعلاً که ما مرحله 3 هستیم. ببینم بقیه بازی چطوری میشه.
در کل حساب کنیم فقط میخواستم از روی COD تقلید کنن. این COD 7 کی میاد؟؟؟؟؟
سلام. اون مرحله اي كه بايد با دوربين مختصات چنتا ماشين كه دارن با تير بار ميزننمون رو بديم كه ما بالاي يه ساختمونيم و از اون بالا به تمام صحرا ديد داريم. دوتا ماشين سمت راستو ميزنه ولي روي 2 تا ماشين سمت چپ قفل نميشه و اصلا كار نميكنه چيكار كنم؟؟؟
اونجا که قفل کردنی نیست شما باید یه چند متر جلوتر ماشین ها رو گرا بدی که بعد از 4 ثانیه که هواپیما تیر بار میزنه دقیقا بشون بخوره. نمی خواد رو ماشین ها قفل کنید فقط ادرس یا همون گرا رو بدید.نقل قول:
سلام
به نظر من بازی در کل خوب بود نکته خیلی خوب بازی صداگذاری واقعا عالی کار شده بود و این نکته که همه اشاره کردن یک کپی نسبتا خوب از COD MW هست .
خوب بازی تموم شد خیلی هم فاز داد . به نظرم نسخه 2 هم داره.
100% ... شک نکننقل قول:
به نظرم نسخه 2 هم داره.
ولی برای من که نوشت فلان دکمه رو بزنید شاید شما در گیر مبارزه بودی و ندیدینقل قول:
نقل قول:سلام. اونجا دو نوع اسلحه داريم. يكيش كه بايد قفل كنيم و يكيشم همون تير باره. من دكمه e رو كه ميگيرم يه نور قرمز مثل ليزر مياد ولي زماني كه ميرم سمت چپ تصوير هيچكدوم از بمبا و اون خط قرمزه و كلا هيچي كار نميكنه.:19::19:نقل قول:
سلام به همه
من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
شما H رو بزن مسیرتو نشون میده... اگر به همون سمت بود و نرفت که باگه وگر نه که از راه دیگه که مسیر شماست برید.نقل قول:
به نظر من هم باگ هستشنقل قول:
اما این مرحله را نمی تونم رد کنم
با کرک صفحه قبل هم امتحان کردم نشد
با restart mission هم درست نشد
دکمه h را هم که میزنم همین جایی که هستم را نشون میده
مشکلم هم باز می ذارم اگه دوستان تونستن کمک کنند
کد:من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
دوست عزیز راه خاص دیگه ای نداره به جز اینکه شما بعد از اونکه اون شخص رو کشتید میرید و اسلحه رو بر میدارید و ادامه میدید. البته یه نکته وجود داره که وضعیت شما باید به حالت خوابیده باشه که بازدن دوبار کنترل میشه به حالت دراز کش ( خواببیده ) رفت. برا من بعضی جاها با وجود اینکه با نشسته هم میشد رد شد اما حتما باید به حالت خوابیده میرفتم تا رد میشد.نقل قول:
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
سلامنقل قول:
به هیچ وجه نیاز نیست از تیر بار استفاده کنید و از اون اسلحه لیزری باید استفاده کنید و رو هدف و یا منطقه ای که میخوایید بمباران بشه قفل کنید. اگه نمیشه که باگه باید چاره ای دیگه کنید مثلا رستارت کل بازی.
salam
یکی لطف کنه این کرکو برای ویندوز 7 بذاره
ممنون میشم:20:
بچه ها آخر این بازیlan داره یا نه؟
میشه شبکه بازی کرد؟
آقایون به نظزتون قسمت tier 1 mod چیه قضیش؟ کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟
برا من سریال خواست که با این سریا اجرا نشد 2NH9-37LE-TV6K-M2YS-VJB8
امروز بازیشو گرفتم.رو 7 نصب کردم اجرا نشد رفتم تو XP ران شد
کسی کرکه 7 و داره؟
راستی من از بازیش خوشم اومد.بچه ها انقدر از بازی بد گفته بودند که من اصلا رغبت نداشتم بازیشو بخرم.
ولی انصافا بازیش خوبه .فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:31:)
کاش ویبره داشت تا اون انفجارهارو بیشتر درک میکردیم.
راستی با جواستیک میشه بازیش کرد؟
بفرما
[HTML]http://gf.wiretarget.com/mh/tvm-moh10.7z[/HTML]