بله 274 ردانی پور رو پوشش میده.نقل قول:
شما همون فیش ثبت نام رو نشونشون بدی واست میبندن.
الان بهترین وایرلس رو اسوس+دی لینک+tp-link دارن.
که بین اینا من d-link رو پیشنهاد میکنم.
d-link 2640 price: 48000 تومن.
Printable View
بله 274 ردانی پور رو پوشش میده.نقل قول:
شما همون فیش ثبت نام رو نشونشون بدی واست میبندن.
الان بهترین وایرلس رو اسوس+دی لینک+tp-link دارن.
که بین اینا من d-link رو پیشنهاد میکنم.
d-link 2640 price: 48000 تومن.
نکنه خمینی شهر می ری؟؟؟؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
دوستان سرعتا 1 هفته ای کم شده من با 30 دانلود میکنم واسه شما هم اینجوریه؟؟
سرعت دانلود من کم نشده ولی قطعی زیاد داره تو یک هفته اخیر:19:
واسه من که ردیفه
واسه منم خیلی نوسان داره همش بین 30 تا 110 نوسان داره
قطعی هم زیاد داره.منطقه مخابریتیم ولیعصره
نقل قول:دوستان توجه کنید:نقل قول:
الان زنگیدم به پشتیبانی گفتش دارن یسری تغیرات میدن تا سرعت های بالاتر رو بیارن و این 128 بشه 128 واقعی و 1 مگ و 2 مگ بیارن تو کار که بدیهیه باید برای سرعت بالاتر پول بیشتر بدیم دلیل این همه نوسانات همینه سرعت منم تا 70 میره بعدش وایمیسته رو 26.
خدا حافظ اینترنت پرسرعت===>سلام اینترنت کم سرعت:37:
پس اگه بخوان سرعتا را واقعی کنن باید ترافیک را هم نامحدود کنند. آخه تهران و بقیه شهرها سرعت واقعی میدن ولی با ترافیک نامحدود . قیمتششون هم همینی هست که ما میدیم
نه اینطوری که نمیشه، سرعت زیاد اما محدود خوبه! یعنی مخابرات میخواد جلوی شاتل و پارس آنلاین کم بیاره؟
از من كه سرعتم مثل هميشه اس و مشكلي نداره
اما اميدوارم سرعتا رو نيارن پايين . من خيلي به اين سرعت عادت كردم :41:
مشترکین شاتل و پارس آنلاین و بقیه شرکتا حق اینو دارن که از این شرکت به اون شرکت کوچ کنند، اما مشترکین مخابرات همچین حقی ندارن و اجبارن باید هر کاری که مخابرات می کنه رو تحمل کنن، پس مخابرات هیچ غمی واسه از دست دادن مشترکینش نداره و هر کار که بخواد می کنه:41::19:نقل قول:
نه بابا این که نهایت نامردیه پس اگه بخوان 128 واقعی بیارن باید شبانه رایگان را هم اضافه کنند .... ولی عیبی نداره اگه 1 مگ با قیمت مناسب ارائه بدهند و شبانه رایگان هم داشته باشه دیگه خیلی عالی میشه...منم دیروز سرعت دانلودم نوسان داشته اما بعد خوب شد و با 130 دانلود می کردم منطقه مخابراتیم هم ولیعصر هست...سعی کنید حتما با IDM دانلود کنید .نقل قول:
راستی امروز نوشته اعتبار حساب من تموم شده در حالی که اعتبار ذخیمو زده 2560 تومان ..زنگ زدم می گه مشکل از تهرانه و ما نمی تونیم اینو انتقالش بدیم این باید بمونه تا وضعیت درست بشه...همه ی اینا به خاطر اینه که من زودتر از موعد با اینترنت شارژ ماهیانه کردم ، واقعا چه غلطی کردم اعصابم این ماه خورد شد :13:
به شكمتون صابون نزنيد اينا تو همين 128 هم موندند با اين سرويس دهيشون.:27:
واقعاً این فیبر نوری . اجبار از مخابرات سرویس گرفتن هم مشکل بزرگیه ها!
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
کره جنئبی سرعتش 34Mb هستش؟ ممکنه سرعت خونه ما هم زیاد بشه؟
نقل قول:بله کلا سرویس نسبت به چند روز قبل پایدارتر شده و ما خوشحالیم که همچنان سرعت 1 مگ را داریم.نقل قول:
بله واسه همینه که به اطلاعیه رو با اون فونت گذاشتن توی سایتشون.اینا همش ضعف برنامه ساز هست.
فکر کنم سرعت ها محدود شده ... سرعت دان من از 50 بالاتر نمی ره
کسی توی منطقه ی ولیعصر هم هست که این مشکلو داشته باشه ؟
منم از وليعصرم اين چند روزه سرعتم از 45 بالاتر نرفته اصلان ديگه ميخوام اگه بشه سرويس نگيرم.كسي از اينترنت ايرانسل ميدونه قيمت و حجم دانلودش چطوريه بهتر از مخابرات نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منم توی ولیعصر هستم سرعت روزا بالاتر از 50 نمیره اما الان که شبه تا 70-80 هم گاهی اوقات میره
الان زنگ زدم مخابرات گفتم من یه دو سه روزه افت سرعت دارم ... طرف با تعجب گفت افت سرعت ؟!!! ما دیروز پهنانی باندمون تا 2 مگ باز بوده !!!!!!!!!!! :18: گفتم پس چطوری سرعت من به زور تا 50 می رسید ... گفت حالا یه ریست روی اکانتت می زنم
اصلا هم چیزی نگفت که می خوایم 128 واقعی بکنیم و به جاش اینترنت 1 مگ یا 2 مگ ارائه بدیم. من فکر کنم اینا ما رو گذاشتند سرکار به هر کسی یه جوابی می دهند.
2 مگ رو که روی همه ی یوزر ها میبندن!!!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ما شاهین شهریم از ما یک هفته پیش اینطوری بود اما الان همه چی آرومه...من چقد خوشحالم....!نقل قول:
كلا مخابرات با مركز وليعصر از قبل تا الان مشكل داشته و دارد.
اون از قبلشون كه حدود 15 روزي سرويس شون كلا قطع بود اينم از الانشون .
عادیه برادر خودتو ناراحت نکن ارزش نداره!نقل قول:
آقایون سایت مخابرات امروز باز نمیشه مشکل برای شما هم هست؟
مخابرات و شرکتها ظرفیت ارایه پهنای باند 1مگ و 2مگ رو دارن اما چون که نمیتونن تضمینی روش داشته باشن اسما میگن 128 و دلیل دیگه اینکه وقتی سرعت پایین اومد کسی حق اعتراض نداشته باشه،و پیشنهاد میکنم زیاد بهشون زنگ نزنید،من تو تهران شاتل 128 داشتم زنگ زدم گفتم چرا سرعتم از 70بالاتر نمیره؟ چرا صبانت سرعتش 120 هستش ؟ اونا هم خطم رو جمع آوری کردن! خوبی مخابرات اینه که پورت زیاد نمیده پس سرعت بهتره،
با توجه به نیاز دوستان، این پست رو زدم که تاپیک توی صفحه ی اول قرار بگیره
با عرض پوزش از دوستان عزیز :11:
دوستان کسی دیگه مشکل سرعت نداره ؟
از من داره روز به روز بدتر و بدتر میشه .. امروز سرعتم زیر 20 هست :41:
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
حتما با پشتیبانی تماس بگیرید ...
شاد باشید :40:
از من که تو منطقه ولیعصر هستم چند روزه سرعتم حدودا 150-160 هستش احتمالا مشکل از تنطیمات سیستم خودت باید باشهنقل قول:
سرعتم اینترنتم امروز چند دقیقه 7مگ شد، گزارش تصویری در ادامه
صبح ساعت 8:30 داشتم تو سایتای مختلف سر میزدم،توی gamespot بودم که ناگهان اینترنت قطع شد، منم تند رفتم به dsl status در تنظیمات مودم سر زدم، عکسا رو ببینید!!!! :18:
1.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........2
3..........
!:11:
من اشتباهی که کردم این بود که اون موقع مودم رو از برق نکشیدم وگرنه سرعتم 7مگ میشد، البته downstream فقط 7000 شدها، اما اینترنت کانکت نمیشد!! اگه کسی سرعتش 7مگ یا 700kb/s شده اعلام کنه ممنون
فکر کنم همه دارن با 7مگابیت بر ثانیه دانلود میکنن؟ آره؟
مطمئنی مال اصفهان بوده؟نقل قول:
از من همونه 125 تا 135 متناوبه.
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
اشکال داره حتما با پشتیبانی در میون بزار.نقل قول:
یه نکته رو هم به دوستان بگم مخابرات موظفه به ازای ساعاتی که اینترنتتون بنا به مشکلات فنی از طرف خودش قطعه واستون شارژ کنه....پس اگه چند روزه نتتون قطعه حتما با پشتیبانی شماره 4 در میون بذارید اینو دیشب مدیر پروژه adsl اصفهان میگفت
پ.ن: دوستان میتونن برای گرفتن شناسه واریزشون به همین پشتیبانی زنگ بزنن و اونا هم شناستون رو براتون توی پروفایلتون وارد میکنن یه شماره ی 15 رقمی هست
نه حاجی !!نقل قول:
اگه همین الان هم نگاه کنی میتونی پهنای باندت را 2 مگ ببینی .
ولی پهنای باندی که استفاده می کنی همون 1 کگ هست.
اگه می خوای پهنای باندت به مقدار نوشته شده در مودم برسه باید مودم را uncap کرد که این کار هم هم از لحاظ قانونی زندان داره و هم تا شب می فهمن ودیگه هیچ شرکتی به شما adsl نمیده.
سلام دوستان واسه شما هم درسایتCity: Emamکد:http://whatismyipaddress.com
Region: Khuzestan
هستش؟
چرا خوزستان هستش؟
نقل قول:نه دوست من از من هر دو اصفهان هستن.....نقل قول:
مربوط به ip ها میشه این سایتا حدودی از روی آزمون های صحیح و خطا ip و متصل شدن به بانک های ip شهرت رو میگن.
برای من ایناست:
Organization: Esfahan University
Connection: Broadband
Proxy: None Detected
City: Esfahan
Region: Esfahan
Country: Iran, Islamic Republic of
من هم رفتم این سرویس رو از مخابرات گرفتم . وقتی پستهای قبلی رو چند وقت پیش می خوندم باورم نمی شد این سرعت رو داشته باشه ولی حالا که گرفتم میبینم درست بود سرعت دانلود روی 120 -130 هست
به بقیه دوستانی هم که خطشون dlc هست و مثل من مردد هستن توصیه می کنم برن بخرن:26:;)
مبارکت باشه دوست من....برو خوش باش:20:نقل قول:
فقط دعا کنید عمر این خوشی کوتاه نباشه!!!نقل قول:
سلام.
مودم من قبلاً روی حالت bridge بود و کانکشن pppoe توی ویندوز ساختم و مشکلی نداشت.اما الان که خود مودم کانکشن pppoe داره اینترنت ندارم.
امکانش هست که اینترنت مخابرات با pppoe مستقیم روی خود مودم جواب نده؟کسی این مشکل را نداشته؟
من الان مودمم روی PPPoE هست و هیچ مشکلی ندارم...نقل قول: