مبارکش باشه.
Printable View
مبارکش باشه.
سلام دوستان
من کارم یه جوری که حجم دانلودم بالا هستش .من یه اکانت 2mb نامحدود بدون share شدن میخوام فرقی نمیکنه adsl یا wimax یا بشقابی باشه فقط این شرایط را داشته باشد خیلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد .بدجوری نیاز دارم . از دوستان تقاضای کمک دارم.
با تشکر:20:
4 تا سایت برای اینترنت نامحدود معرفی کنید:19:
توی گوگل بزن 1000 تا برات میاد.
کسی سایتی رو میشناسه که سرویس 512 اطراف 15 تا 20 تومان بده :19:
خواهشا اگه میشناسید بزارید
خدا رحمتش کنه حدود 1 ماه میشه پوشش ایزی اسکای از روی ایران رفته اون موقع که بود اکانت 512 رو 8 دلار میداد که دوستان دلال تا 30 تومن هم میفروختندش.نقل قول:
حیف شد :41::41:نقل قول:
یه 512 بخوای بگیرم بدون محدودیت دانلود و اینکه سرعتش کم بشه (اشتراکی نباشه-حالا باشه بهتره یا نباشه؟-) از کدوم شرکت باید بگیرم و حدود چند تومن پام در میاد؟
دست کم ماهی 35 تومن توی همین تاپیک رو به عقب برید یکی از دوستان هستند که کارشون همینه
512 نامحدود بدون افت سرعت و بدون محدودیت رو میدهند 35 تومن. البته 37 هستش که اون 2 تومن رو هم میتونی تخفیف بگیری.
دوستان من می خوام تو پلور اینترنت راه بندازم. نه dial up داریم نه ADSL و نه Wimax! به نظرتون باید چی کار کنم؟
:31: کجاست روی نقشه ؟ :31:نقل قول:
این سرویس به کار شما میاد ولی باید دایال آپ یا GPRS رو دیگه داشته باشی.
وگرنه که فایده ای نداره.
به تاپیک EDGE در امضای بنده بیا و ببین چیکار باید بکنی در پست اول و دوم همه چی رو شرح دادم.
بیخیال وایمکس که 128 به قیمت خون پدره
با 10 تومن میتونی سرویس 512 داشته باشی.
اینترنت آفلاین ممنون هست یا نیست ؟!!!! :13:
پلور تو جاده هراز هست و تقریبا بعد آبعلی میشه.نقل قول:
آقا میثم گفتن که با GPRS نمیشه اینترنت دور برد راه انداخت چون پورت ها بسته هست!
آقا میثم کیه ؟نقل قول:
والا من که از خودم نمیگم یه تبلیغ دیدم نوشته بود توی دورترین نقاط ایران هم میشه سرویس 512 داد
الان هم گشتم ولی ندیدمش صحبت تقریبا یک سال پیشه که سرویس ایزی اسکای رو وارد کردند اون موقع من از هیم نروش میخواستم استفاده کنم چون وایمکس هم نبود و EDGE هم نبود و خط من هم PCM بود
ولی در مورد پورتها باید بگم( VP ان) بسته هست . بقیه پورتها بازه مشکلی نداره عزیز
کسی یه اکانت درست حسابی نامحدود با قیمت پایین برای کارتهای ----s مثل اسکای استار 2.8 سراغ نداره ؟
در ضمن کینگ دیزاینر ، یکی از بچه های ما 10 روز از edge ایرانسل استفاده کرد . سرویسش غیر فعال شد و حسابش صفر شد زنگ زد اپراتور ایرانسل . بش گفتن چون زیاد دانلود کردی حسابت غیر فعال شده. پس یعنی محدودیت داره
خودمم از این سرویس استفاده میکنم . اول سرعت روی 30- 35 بود تو 4 روز 3-4 گیگ دانلود کردم ولی الان سرعت شده 5 . تنضیمات بهینه pc واسه gprs سراغ نداری ؟ :20:
دقیفا همینطوره سرویس ایرانسل محدوده برای افزایش سرهت می تونید از نرم افزاری که برای گوشی هست استفاده کنید رو Pc تنظیمات خواصی نداره.نقل قول:
در مورد سرویس هم اگر با Edge می خوای ازش استفاده کنی چون هم سرعت آپلودش بالاست و هم پینگش بالاست تازه اگر V p n هم باز باشه چیزه خوبی در نمیاد.
امکان اینکه از مخابرات استفاده کنی رو نداری؟
نه دیال آپ مخابرات برام به صرفه نیست . ما هم که از هر راهی میریم به بنبست میخوریم . الان 7 ساله آرزوی یه اینترنت پر سرعتو دارم .
اینجا ایران است . رادیو معضل.
منظورم Adsl مخابرات بود ماهی 10 تومن . حداقل پینگش بهتره و نامحدوده .نقل قول:
قیمتای ایرانسل بد نیست اگه نامحدودش واقعی باشه
با سلامنقل قول:
این گفته شما بستگی داره به این که شما قیمت ها رو با چه نوع اینترنتی مقایسه کنید ولی در کل یه مقدار گرونه.این که نامحدود باشه هم مطمئن باشید که نیست چون خودشون تو سایت ایرانسل رسما اعلام کرده اند که نیست ( تو قسمت توضیحات ).این هم نوشته خود سایت:
به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.:18:
این گفته رو هم خیلی از دوستان تائید میکنند که به چنین دردی مبتلا شده اند.:41:و جالبش هم اینجاست که نمیگن چند گیگ شما میتونی دانلود کنی و این جوری با یه تبلیغ حسابی که ما سرویس های نامحدود رو به قیمت پایین به همه میدیم حسابی پول به جیبشون میزنند و رسما تو روز روشن د.ز.د.ی میکنند.:18::19:
دوستان من يه چيزي تو مايه هاي همين سرويسي كه ميگين خريدم ولي نه از مخابرات من تو يكي از اين شركت ها پارتي داشتم و اونا هم واسه من يه سري از همون تجهيزلاتي كه ميگيد نبايد اسمشو برد آوردن و با هزار مصيبت فركانس گرفتنو بستن به پشت بوم سرعتش 512 و نامحدود هم هست بهم گفتن اگه بخوام تا 1 يا 2 مگ هم ميدن پينگ 128 اينا 450 است ولي با 512 شون تست نكردم 512 خيلي باحال تره
من که شدیدا تو فکرشم.
سلام دوستان
من از صبانت 9 گیگ 3 ماهه میگیرم واسه آپلود
اما واسه دانلود که کلا باید از بیخ به فکر روش غیر قانونی باید باشیم
به نظرتون من چیکار کنم که بتونم یه دلال گیر بیارم که بیاد حل کنه چون کسی رو نمیشناسم و فروشنده ی دیششمون هم که اصلا نمیدونه دی وی بی رو با کدوم د مینویسن حالا شما سایتی رو سراغ دارید که واسه اهالی تبریز باشه؟ یعنی بتونه به من که تو تبریزم سرویس جور کنه؟
من میخوام اکانت قوی و ارزون قیمت یک ماه بگیرم کدوم شرکت رو معرفی میکنین؟
چند تا سوال داشتم
1_میشه از سایتهای اشتراک فایل مثل رپید شیر دانلود کرد؟(با توجه به محدودیت ip)با چه سرعتی؟
2_الان یه بشقاب به سمت هات داریم که کنارش w3 بستیم(bbcوfarsi) میتونم با همین امکانات و فقط خرید یه کارت کارم رو راه بندازم؟
3_سرعت واقعی سرویسهای مختلف چنده؟1mb/s 512mb/s
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه قیمت کارتی که هم آفلاین باشه هم آنلاین چنده؟اگر کانال هم باز کنه چه بهتر
شرکت که همه میگن اپن اسکای. میتونی توی گوگل سرچ کنی . خیلی دلالها هستن که میفروشن. البته قیمتشون همچین اروزنم نیست!!! ولی ترافیک های مختلفی دارننقل قول:
1 - سیستم دقیقا مثل اینترنتی هست که دارین استفاده میکنین. هم IP شیر شده داره هم دیدیکیتد یا اختصاصی!نقل قول:
سرعتش هم شاید یکم از اینی که هست بیشتر باشه بستگی به شیر کردن اون شرکت داره.
2- کلا فرکانس و جهتی که واسه این منظور استفاده میشه فقط انتقال دیتاست. تصویر توش وجود نداره و کلا واسه ی این کار از فرکانسهایی استفاده میشه که انتقال تصویر نداره!!
3- همه سرعتی دارن ولی درصد سند و رسیو بستگی به شرکت داره. و تعداد یوزر هایی که با یک IP شیر میشن!
بهترینش اسکای استار 2.8 هست که فکر کنم الان حدودا 50 . 60 تومن باشه ( من 2 سال پیش گرفتم 60 تومن ولی چون هنوز فروش داره شاید قیمتش هنوز ثابت باشه )نقل قول:
اگه هم لپ تاپ داری یا میخوای همون مارک به صورت USB حدودا 90 تومنه!!
کسی دلالی میشناسه که اکانت تست یا ساعتی بفروشه؟(تست شده و مطمین)
نبود؟.........نقل قول:
سلام
من یه سوال داشتم :
من از افلاین با اسکی نت فقط میتونم فرکانس 11262 از w3 دانلود کنم
من w6 هم دارم فرتکانس هم مثلان از 11617 w6 دارم اما هیچ دانلودی انجام نمیشه...
و یه لطف میکنید فراکانس برای تنظیم w6 و uorobord4 بگید شاید درست تنظیم نکردم...