سلام
این هیلو ریچ odst با هیلو ریچ3 فرق داره؟
اگه فرق داره بگید کدوم قشنگ تره میخوام بگیرمش
Printable View
سلام
بله فرق دارهنقل قول:
سلام
اولا که هیلو ریچ 3 نداریم
اون هیلو 3 هست
اینم که هیلو ریچ که قبل از وقایع هیلو 3 اتفاق میوفته
شما هم این رو بگیر هم هیلو 3
بچه ها اون روز رفتیم مولتی این بازی رو ساعاتی زدیم.......... .خداییش یه سر و گردن از mw و نیم سر و گردن هم از bfbc بهتر بود.....واقعا فقط آدرنالینه........
فقط یه بدی داره اونم اینه که چون حریفا sheild دارن واسه از بین بردن sheildشون باید زیاد بهشون شلیک کرد................ .
در کل مولتی این بازی اینقد ارزش داره که کل بازیهای دیگه رو بازی نکنی و وقتشو بذاری واسه آنلاین زدن این:40:
دقیقا همینطورهنقل قول:
فقط یه بدی داره اونم اینه که چون حریفا sheild دارن واسه از بین بردن sheildشون باید زیاد بهشون شلیک کرد
دهن صاف میشه تا شیلد رو برری :دی اما من دستم با اسنایپ راه افتاده با یه تیر تو مخ میپومونم :دی
مراد جون لایو میری ما هم خبر کن
با اینکه نتم مشکل پیدا کرده اما با کمی لگ میتونم بترکونمت :دی
نمیشه توی یک سیستم مولتی بازی کرد؟ ( مثل کانتر و آنریل تورنمنت ) آخه توی costume game فقط خودمون هستیم! کس دیگه ای نیست! نمیشه مثل همون مثلا پرچم گیری و... رو با کامپیوتر بازی کرد؟
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
یک سوال دیگه ، هیچ کاری نمیشه کرد که نشونه قفل بشه روی دشمن؟
چرا موقع چک پوینت ها گیر می گیره و لگ پیدا می کنه؟
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
یک سوال دیگه هم هست ، اونی که مثلا وقتی سوار هلیکوپتر میشی سمت چپ بالا نشون داده چیه؟ چطوری فعال میشه؟
این قسمت Scoring که موقع لودینگ بازی میتونیم تنظیمش کنیم چیه ؟
1-نه دوست من این بازی مثه گیرز2 یا آنریل این قابلیتو نداره باید به اینترنت وصل شی............. .نقل قول:
2-قفل میخوای چیکار ؟؟صفای بازی به همین جوری بودنشه...یکم بازی کنی عادت می کنی زمان میبره تا به اول شخص تو کنسول عادت کنی...... .
1-چون موقع چک پوینت بازی داره load می کنه واسه همینه(تو اکثر بازیها هست این)..البته اگه رو هارد بریزی بازی رو تقریا نمی بینی همچین چیزی رونقل قول:
2-اینو متوجه نشدم....... .منظورتون چیه؟
اگه منظورت تو بخش داستانی هستش: وقت بازی با کشتن هر دشمن بهت امتیاز میده و همینطور به هم تیمی هات یعنی یه جور رقابت بین تو و هم تیمی های مجازی یا coop......... .نقل قول:
نقل قول:
خب مگه Scoring آف باشه, امتیاز نمیده ؟؟ کلاً میشه در مورد امکانات بازی در حالت داستانی بیشتر صحبت کنید ؟؟
اون آپگرید های بدن و اینجور چیزا چه فایده ای داره ؟ کدوماش بهترن ؟
مرسی:40:
دو تا خبر دارم از این ابر بازی:
1-اگه reach رو بازی کرده باشین حتما قسمت forge map رو دیدین...این بخش مربوط به ساخت و تغییرات مپ های مولتی پلیر توسط بازیبازها هستش......حالا شاید با خودتون بپرسین آخه این قسمت چقدر قدرت داره که بانجی روش این همه مانور میداد؟؟مگه به غیر از جابجا کردن جای شروع و اسلحه ها قابلیت دیگه ای داره؟؟؟
اگه میخواهید جواب سوالتون رو بدونید به عکسهای زیر نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مجسمه توسط بازیبازها در مپ ساخته شده ............علاوه بر اون بازیبازها حتی میتونن مسیرهای بازی و ساختمون های مبارزه و خیلی چیزهای دیگه رو تو بازی بسازن که به نوعی باعث میشه مولتی پلیر این بازی هیچوفت تکراری نشه...عکسهای بعدی:
کد:http://gamingring.com/news/wp-content/uploads/2010/07/Reach_MP_theCage05.jpg
کد:http://www.rgbfilter.com/wp-content/uploads/2010/08/HaloReach-Forge07-Castle_image_02.jpg
کد:http://www.rgbfilter.com/wp-content/uploads/2010/08/HaloReach-Forge05-Prison_wall.jpg
2-طبق آمار NPD (که آمار فروش سخت افزار و نرم افزار امریکا رو اعلام می کنه بازی reach در یک ماهی که عرضه شده 3.3 میلیون نسخه فروش کرده(توجه کنید این آمار فقط امریکا هستش) و تونسته رکورد بیشترین فروش در زمان مشابه در امریکا در سال 2010 رو هم بشکونه(بالاتر از god of war3 و super mario2)
من روی Normal بازیرو میگذرونم ، توی توضیحاتش نوشته halo اصلی رو توی سختی hard می بینید ، چه فرقیداره؟ کسی روی هارد بازی کرده؟
یک سوال دیگه کسی می تونه در مورد نیرو های ویژه یک آموزشی بذاره؟ ( مثلا sprint و...)
وقتی آدم می میره از آخرین چک پوینت میاد و سربازا همون سربازا هستن یا کلا از اول اول چک پوینت میاد؟
آخه یک بار کلی رو کشتم ، بعدش که خودم مردم از عقب تر اومد. ولی اون سربازایی که کشته بودم ، نبودن دیگه ، باز یک بار برعکس این شد!
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
دوتا سوال فنی دیگه که خیلی مربوط به این بازی نیست :
1- افت فریم یعنی چی؟
2- منظور از covering fire چیه؟
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
چرا بعضی وقتا سلامتی اصلیمون ( نه زره!) خودش زیاد میشه ، بعضی وقتی باید حتما اون صلیب سرخا رو بگیریم؟
اون آیکون گوشه سمت چپ بالا چیه؟
به گمونم همون نارنجک خودمونه :دینقل قول:
اون آیکون گوشه سمت چپ بالا چیه؟
سلامنقل قول:
در مورد چک پوینت. اینطوریه که وقتی میمری از اخرین چک پوینت میاد از جایی که پایین سمت چپ مینویسه چک پوینت. بعد هم تمام نیروها و دشمنان در صورتی که نکشته باشی همچنان هستن . یعنی در واقع از هیچ چیز تغییر نمی کنه.
افت فریم مربوط به میزان سرعتنمایش تصویر میشه اصلا فریم ریت یا FPS میزان نمایش فریم در هر ثانیس که معمولا در بازی های کنسولی این عدد باید 60 باشه یعنی 60فریم بر ثانیه . حالا وقتی جایی که این عدد کمتر میشه ( که معمولا محسوسه زمانایی که تصویر یه جورایی آهسته و تکه تکه نمایش داده میشه بیشتر تو کامپیوتر اتفاق میوفته ) اونوقت میگن افت فریم داره.
منظور iهمون پوشش آتش هست . از معنی خوده جمله کاملا معلومه. covering یعنی پوشش و fire یعنی آتش. زمانی که یار شما میخواد مثلا به جایی حمله کنه از شما میخواد که اونو با شلیک مداوم پوشش بدید . حالا تو این بازی نمی دونم دقیقا کجا.
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
این همون نارنجکه دیگه. معمولا از دوتا هم بیشتر نمیشه.نقل قول:
یک راه عالی واسه لول آپ شدن سریع یاد گرفتم : توی costume game بعدش توی قسمت نوع بازی ، oddball رو انتخاب می کنیم ، بعدشم تنظیمات رو میذاریم روی 500 ! آخر بازی بعد توپ رو میگیری به دست ، ده دقیقه بعد میای سر میزنی بازیو بردی 400 امتیاز هم می گیری :دی
5.8 میلیون نسخه فروش در طی فقط 17 روز
طبق آخرین اخباری که به دست ما رسیده توسط گیم اسپات :31:این بازی در عرض 17 روز حدود 350 میلیون دلار فروش داشته که چیزی در حدود 5.8 میلوین نسخه میشه........
باور نکردنیه ...نه؟
منبع:
.کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/haloreach/news.html?sid=6283187
مدت هاست که پرسیدم اما دریغ از جواب !نقل قول:
بله اگر اسکور آف باشه اسکور نمیده . دقیقا منظورت از امکانات چیه ؟نقل قول:
اون اضافات آرمور رو هم هر کدوم رو نوشته به چه دردی میخورن دیگه !
شما اسکور رو روی حالت آف رفتید یا آن ؟؟نقل قول:
بلاخره اون امتیازاتی که بعد هر بار خروج از بازی بهمون میده و درجمون اضافه میشه یک جایی بدرد میخوره دیگه, میخواستم ببینم کجاها استفاده بشه بهتره ؟ شما ها باهاش چی کار کردید ؟
:11:
یعنی اسکور آف باشه درجه ات زیاد نمیشه ( از راه مراحل اصلی) ؟؟؟؟؟
من آف گذاشتم چون اگر آن باشه فکر کنم باید هر مرحله رو به طور کامل بری.من یه بار آن گذاشتم وسط مرحله اومدم بیرون دوباره خواستم برم از آخرین چکپوینت نیاورد ! چیز خاصی نیست اون بیشتر برای رقابت هستش حتی با خودتون . اون رنکتون که میره بالا چیز خاصی نیست بیشتر توی قسمت آنلاین به کار میاد و نشون دهنده ی اینه که شما چقدر بازی کردید و چقدر حالیتونه ! اما اون امتیازاتی که میگیرید برای خریداریه اضافات آرمور به کار میاد . در ضمن همون مقداری که تو بازی امتیاز بگیرین به همون مقدار براتون محسوب نمیکنه ! مثلا توی قسمت Fire Fight من تا 1000000 امتیاز گرفتم اما وقتی اومدم بیرون 10000 تا اسکور داد فکر کنم .نقل قول:
چرا دوست عزیز زیاد میشهنقل قول:
دوست من شما score رو خاموش کنی یا بذاری روشن بمونه فرقی واسه گرفتن cr نمی کنه ...شما cr رو بهرحال می گیری ........نقل قول:
اپگرید زرهها هم بیشتر به خاطر خوشگل شدن کاراکتر شماس....البته تاثیر اندکی تو قدرت ها داره(مثلا افزایش مقدار خشاب واینا) ولی دیگه نه زیاد.
این زرهها بیشتر تو بخش آنلاین اینا حال میده وگرنه تو بخش آفلاین خیلی تاثیر نداره.
بالاخره بعد از تلاش فراوان و بازی نکردن خیلی از بازیهای دیگه به خاطر این بازی به مقام MAJOR رسیدم..... .:31:
یه عکس از کاراکترم هم میذارم حالشو ببرید:31::
اینم همون عکس با سایز بزرگ:
.کد:http://up.--------.com/Files0/c9caadc318f9474ebdbd.jpg
به به ! مبارکه! ولی helmet ات که واسه اون درجه پایین مایینا هست که! بگیر یکی جدید بخر بابا!:دی
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
لایو بازی کردی که به این درجه رسیدی؟
دير انجام دادن عنواني مثل Halo reach بي شك توجيح شدني نيست !
گفتني ها رو دوستان گفتن
به عنوان كسي كه بازي رو امروز تمام كرده ميگم زبان از وصف اين بازي ( الان ) عاجز هست و بس
همين ...
نقل قول:
هیچکدوم از helmet ها به قشنگی این یکی نیس(البته به نظر من)....... .
راستش خیلی لایو نزدم به غیر از چند ساعت بقیشو از راه سه بار تموم کردن بازی:31: و firefight بازی کردن بدست اوردم........:31:
اگه همش لایو بازی کنید بیشتر cr می گیرین و سریعتر رتبه می گیرین...... .
البته این رتبه major هم همچین رتبه بالایی نیس و بعدش کلی مقام هس هنوز........ .
قشنگی آنلاین این بازی هم به همینشه..مثلا می بینی یه آیتم گذاشته 200000 cr واسه گرفتن این باید ماهها بازی کنی که واسه کسی که خوره آنلاینه خیلی خوبه........ .
پدرام جان فقط کافیه بری تو مود فایر فایت همه دشمنا رو بذاری رو الیت بعد وارد میدون بشی....خدای بازیه......اونقدر هیجان داره........ .نقل قول:
هوش مصنوعی این بازی اونقدر بالاس که هیچوقت انجام این بازی واسه آدم تکراری نمیشه..... .
جنگ تو این بازی به معنای واقعی کلمه جنگه........نه مثه بقیه بازیهای اول شخص که وایسی یه گوشه بعد ملتو بکشی..بلکه باید بپری وسط الیتا و باهاشون بجنگی....... .
حیف که بازی halflife 2 تا حالا منتشر شده و گرنه halo reach رو به عنوان بهترین اول شخص زندگیم انتخاب میکردم.........حیف که halflife 2منتشر شده........ .:31:
.
مراد جون میگم تو که اینقدر حرفه ای این بازیو دنبال می کنی ، تونستی اون اچیومنته که میگه تنهایی رو Legendary تا تهش برید رو بگیری ؟نقل قول:
البته خودم امتحان نکردم ببینم چطوره و میتونم برگیرم یا نه ولی هرکی رفته میگه خیلی سخته و نمیشه !
اون اچیومنت که چیزی نیست بابا! یکی از avatar های بازی اینه که بازی رو روی legendary بدون این که یک بار هم بمیری بگذرونی! اون خیلی وحشت ناکه! حتما یک لباس توپ آزاد میشه که اینقدر سخت گذاشتن!
البته فکر کنم اینه که 1 مرحله رو روی legendary بدون مردن تموم کنی !نقل قول:
علیرضا جان من رو legendary دو نفره یا coop تمومش کردم...........تنهایی رو نتونستم خداییش........ .نقل قول:
من الان لحظه به لحظه بازی رو بلدم چون سه بار تمومش کردم ولی تنهایی و روی legendary وحشتناک سخت میشه...... .
صبر ایوب میخواد........یه تیر میخوری ولو میشی........یه الیت یا hunter رو که از فاصله 100 متری ببینی باید فاتحه خودتی بخوونی:31:
بله اونی که آواتارم میده اینه که یه مرحله ر رو لجندری بدون مردم تموم کنی.......که همون مرحله اول مناسبترین و میشه تو 20 دقیقه تمومش کرد.نقل قول:
.
آره خدایی بعضی جاها کلافه میشینقل قول:
من الان لحظه به لحظه بازی رو بلدم چون سه بار تمومش کردم ولی تنهایی و روی legendary وحشتناک سخت میشه...... .
لامصب هیچ بازی ای ندیدم که اینقدر هوش مصنوعی توش قوی باشه. دهن آدم رو سرویس میکنن.
مخصوصا وقتی هیچی تیر نداری و باید با plasma pistol بری سر وقت دو تا هانتر اونم تنهایی!!
نقل قول:
البته خودم امتحان نکردم ببینم چطوره و میتونم برگیرم یا نه ولی هرکی رفته میگه خیلی سخته و نمیشه !
چرا میشه فقط اینکه باید یه 10 -12 ساعتی پا بازی بشینینقل قول:
صبر ایوب میخواد........یه تیر میخوری ولو میشی........یه الیت یا hunter رو که از فاصله 100 متری ببینی باید فاتحه خودتی بخوونی
کلا وقتی رو لجندری تموم میکنی غرور خاصی بهت دست میده :دی
این بازی فقط ماله xboxe ?یعنی واسه pc نمیاد ؟
میدونی مسعودی ... در این که بزرگ بودن این بازی و هوش مصنوعی فوق العاده شکی نیست.نقل قول:
لامصب هیچ بازی ای ندیدم که اینقدر هوش مصنوعی توش قوی باشه. دهن آدم رو سرویس میکنن.
اما یه سوال من الان دیگه اخرهای Legendary هستم مچالم کردند خیلی سخته ...
ولی به نظرت یانظر دوستان هوش مصنوعی این بازی در اون جایگاهی نیست که یک هانتر جلوت وایسا
و ما هم یک خشاب رو مخش خالی میکنیم باز زندست و گه گداری یکی به راست یکی به چپ میره.
درسته بالاخره تم گیم پلی بازی طلب بینش غرب هستش ولی اگه قرار باشه سختی بازی
و خالی کردن بیش از یک خشاب رو کله یک هانتر تاثیری بر این باشه که هوش مصنوعی رو بالا ببینیم
نیست. هست بسیاری جاها که به خوبی کاور میگیرند ولی ....خب باز سخت جون بودنشون
زیادتر از هوششون است به نظر من.
نقل قول:
شما hunter رو بی خیال شو.......هوش مصنوعی هانترا خیلی بالا نیس هوش مصنوعی برتر دست elite هاس...... .
یه کارایی می کنن این الیتا که آدم میخواد سرشو بکوبه به دیوار:31:..........جاخالی دادن به نارنجک....پرت کردن قوطی ها طرفت.......پریدن از رو قوطی و دویدن به سمت تو:18:....جاخالی دادن به لانچرها........ .استفاده به موقع از قدرت های زره....... .
brute ها ها هم باهوشند ولی نه در این حد......... .
البته روی درجه سختی بالاتر مثه لجندری هوش مصنوعی خیلی تغییر نمی کنه بلکه شما زودتر میمیرین....... .
.
نه نمیاد!نقل قول:
"متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد"
ای بابا! باز دوباره اینقدر انگولک کردین که رفتم دوباره بازیو تموم کنم! بازیو گذاشته بودم کنار تا شاید از اعتیادش در بیام ! نذاشتین که! :دی
درسته سگ جونی با هوش بالا خیلی رفی میکنه اما هوش دشمنا واقعا بالاست.نقل قول:
میدونی مسعودی ... در این که بزرگ بودن این بازی و هوش مصنوعی فوق العاده شکی نیست.
اما یه سوال من الان دیگه اخرهای Legendary هستم مچالم کردند خیلی سخته ...
ولی به نظرت یانظر دوستان هوش مصنوعی این بازی در اون جایگاهی نیست که یک هانتر جلوت وایسا
و ما هم یک خشاب رو مخش خالی میکنیم باز زندست و گه گداری یکی به راست یکی به چپ میره.
درسته بالاخره تم گیم پلی بازی طلب بینش غرب هستش ولی اگه قرار باشه سختی بازی
و خالی کردن بیش از یک خشاب رو کله یک هانتر تاثیری بر این باشه که هوش مصنوعی رو بالا ببینیم
نیست. هست بسیاری جاها که به خوبی کاور میگیرند ولی ....خب باز سخت جون بودنشون
زیادتر از هوششون است به نظر من.
چه خوش گفت GameSpot:
The Halo franchise is recognised as a leader in the field of game AI
من یه چیز از این الیت ها یاد گرفتم تو بازی.نقل قول:
.جاخالی دادن به نارنجک
با این پلاسما لانچر که رو هدف قفل میکنه و به احتمال 90 درصد میچسبه به دشمن وقتی طرفشون میزنی خیلی ریز این طرف و اون طرف میرن و در آخر یهو میرن یه طرف و نارنجک ها بهشون نمیچسبه. چند جایی این روش خیلی موثر واقع شد برام.
ببین مسعود جان طبق مطالعاتی که رو این الیتا داشتم:31: بهترین راه واسه کشتن اونا اینه که اونقدر بزنیشون تا اون سپرشون محو بشه درست در اون لحظه که سپرشون محو شد بصورت ساکن وایمیسن و شروع می کنن به داد زدن.......این لحظه داد زدن بهترین فرصت واسه بازیکن که میتونی سه تا کار کنی:نقل قول:
1- سریع melee بزنی.....
2-سریع بری پشت الیت و اونو assassain کنی(که فوق العاده لذت بخشه:31:)..........
3-و یا اگه قدرت زرهت evade باشه بهش نارنجک بچسبونی و سریع با evade بپری عقب........ .
راستی بین انواع این الیتا هم اون spec ops ها که نامریی میشن و اون سفیدا شدیدا رو اعصابن.......خیلب سخته کشتنشون...... .
.
lحالا الیت ها اونجا سر صحبت بود گفتم وگرنه منظورم همشون بود.
به خدا به پیر به ...اخه من دردمو به کی بگم نزدیک 1 هفته هستش تو یکی از مراحل اخر بازی موندم.
دیگه دارم دیونه میشم. مگه یه بازی تا چه حد می تونه به شعور گیمر توهین کنه یدونه نارنجک
اونجا نزاشته من بزنم بهشون
وایسادن جلوم خشاب خالی می کنم رو کلشون بعد تازه اقا نفسش باز شده ...اون شمشیر رو در میاره
ده بدو من فرار اونم دنبال من. تا برگردم بزنم شکمو سفره کرده. این دوستامون هم دیگه من التماسشون می کنم یه شلیک بکنن که نمیکنن
من بمیرم هم این لجندری رو تموم میکنم
و اچیو منت رو میگیرم.:31:
مرادی تو هم به اون ماجورت نناز یه درجه ای بهت نشون بدم بکف بمون.] صبیر کن. :31:
درضمن باز من قانع نشدم کلا سری هالو ها همش تو این مورد مشکل دارن
:31:نقل قول:
"متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد"
................
خبر داغ و جدید :
سه مپ جدید برای بازی در ماه جاری برای دانلود بر روی شبکه لایو ایکس باکس میاد :
Anchor 9
Tempest
Breakpoint
این اسم سه تا مپ هست. این سه تا مپ هر کدوم یک سری ویژگی هایی دارن که واسه یک سری خاص از مچ ها بهترین گیم پلی رو خواهند داشت :
1- بهترین حالت برای بازی این مپ بازی 4vs.4 هست، مخصوصا مد headhunter
2- در وسط این مپ یک تپه وجود داره که در دو طرفش ساحل هست. این مپ مختص بازی باز های عشق سوار کاری هست.
3- این مپ هم به زیبایی دو مپ بالایی (حتی قشنگ تر ) می باشد و اونایی رو که از مد INVASION خوششون میاد رو فرا می خونه!