داشتم تو فروم همسایه چرخی می زدم که رنج نامه ی یکی از کاربران وایمکس ایرانسل رو دیدم.
برای دوستانی که اطلاعاتی از وایمکس ایرانسل می خواستند میتونه جالب باشه !
"درود بر تمامی دوستان من مدتی است که البته این مدت فقط 3 روز بود از وایمکس ایرانسل استفاده کردم . اول اینکه همانطور که میدونید برای مصرف خانگی سرعتی بیش از 128 کیلو بیت تعلق نمیگیرد و سرعت های بالاتر شامل شرکت ها میشود .
هزینه کلی چیزی در حدود 135 تومان برای این سرویس من پرداخت کردم که 110 هزار تومان برای مودمی به اندازه یک پارچ کوچک (منظور اندازه مودم است ) و بقیه هزینه شامل 8 تومان هزینه نصب و 5 تومان رفت و آمد و شارژ ماهیانه ثابت .
اما در مورد موضوع اصلی میخوام صحبت کنم که همه ما قبل از این که این سرویس رو استفاده کنیم باید بدونیم . مودم این سرویس اصلا به درد مصارف خانگی نمیخوره و اگر امکانش باشه میتوانید بر روی پشت بام خود از آن استفاده کنید تا 2 چراغ از 3 چراغ این مودم که نشان دهنده آنتن آن است روشن بشود . که البته این رو هم بدونید که بر عکس تبلیغات دروغ شرکت این مودم 2 سیم ارتباطی دارد که سیم اول مانند یک شارژر موبایل است و امکان اضافه کردن به آن نیست و در واقع نقش برق مودم را بازی میکند و سیم دوم مانند سیم های adsl است که همه ما با آن و شکل ظاهری آن آشنا هستیم و البته این سیم با دردسر امکان اضافه کردن را دارد و اگر میخواهید سیم بلندتری از شرکت بخرید باید مبلغ 7000 تومان بپردازید .
من یه جورایی گیج بازی در اوردم و بازیه کلمات ایرانسل رو ندیدم . توجه کنید که سرعت شما 128 کیلو بیت است نه کیلو بایت . کیلوبایت یک واحد از کیلو بیت بیشتر است. و 64 کیلو بیت چیزی در حدود 6 یا 7 کیلو بایت در ثانیه میشود و از همان دیال آپ استفاده کنیم خیلی سنگین تر است و سرعت 128 کیلو بیت تقریبا 15 یا 16 کیلوبایت سرعت دارد در حالی که از adsl استفاده کنیم این سرعت خیلی بیشتر خواهد بود .
اما بریم سراغ محل قرار گیری مودم :
روزی که نصاب ایرانسل برای نصب آن مراجعه کرد ابتدا محل های مختلفی را در اتاق امتحان کرد که یکی از اون محل های بالای پنکه اتاق بود . و چراغ اول آن روشن شد . گفت میتونیم اون رو در حیاط و پشت پنجره قرار بدیم . به حیاط هم که رفتیم با اینکه یک چراغ روشن شد اما در محلی 2 چراغ آن روشن شد که امکان سیم کشی نبود و نصاب با پررویی تمام میگه میتونیم اینجا براش یه پایه درست کنیم . فکر کنید وسط زمین و آسمون و چیزی در حدود 1 متر و 90 سانت ارتفاع از سطح زمین . خلاصه با پاره کردن توری پنجره ها سیم ها رو رد کردیم و کیس بنده که فاصله ی زیادی تا پنجره داشت مجبور شد بروید و در طاقچه سکونت کند .
اما سرعت که مشکل همه ماست : در یک کلام میتونم بگم افتضاح بود و حتی یک لحظه هم نتونست منو خوشحال کنه که حداقل بگم بعضی وقتا هم خوب. سرعت دانلود 10 یا 11 بود . واقعا زورم میگرفت.
خلاصه امروز تمام تشکیلات رو جمع کردم و به دفتر بردم و حالا حالا ها هم باید بدوم دنبال پولم .
درس بزرگ گرفتم : یک اینکه به شرکتی که امتحان خودش رو پس داده اعتماد نکنم .
به حرف های دیگران هم گوش بدم.
امیدوارم بتونم دوستانی رو که قصد خرید دارند رو منصرف کرده باشم چونکه من واقعا اذیت شدم . "