Rorshak تو بازيه Watchmen نيست ؟:8:
Printable View
Rorshak تو بازيه Watchmen نيست ؟:8:
درست نیست:31:نقل قول:
نه اونم نیست بابا آسونه ها
چی شد پس؟؟؟
کسی نمیدونه ...جوابو بگو
یکم دیگه صبر میکنیم
شاید فرجی شد:31:
اسمش یادم نیست
اون یارو که عضو watchmen هست و رو صورتش ماسک داره؟
رو ماسکش خال های سیاه جوهری هستن که جا به جا می شن.
اسمش یادم اومد!
Rorschach بود
اون نیست؟
یا حق
اين پياميه كه هر دفعه تو هر قسمت از سايت بعد از دادن پست من بايد ببينم:
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
از همه ي دوستان تقاضاي راهنمايي دارم
به قوله دوستمون مغزم عرق كره.
يعني شماها هيچكدومتون اين مشكلو نداشتين ؟
ديگه حوصلم سر رفته .
بابا من جواب بيشتر سوالا رو مي دونم ولي به احترام شما و سيستمي كه راه اندختين چيزي نميگم.
Please Help me Help me Help me Help:41:
خودمم یه بار یه پالتوی قهوه ای با کلاه داشتم صدامو کلفت کرده بودم با همکارم داشتم کارامو انجام می دادم بعد به همکارم گفتم بیا یه بازی بسازیم خودمون توش باشیم. اسم شخصیت iTide تو بازی iTide.
سوال بعدی رو طرح کنم؟
نقل قول:
بله درسته خودشه
حالا نوبت شماست
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.-----.com/images/vs7ucnui4l7m2rxurybp.jpg
با سلامنقل قول:
در جواب به سوالی که کرده بودین در قسمت مسابقه کارکتر شناسی
البته اینا فقط نظر منه و شاید علت اصلی نباشه...از مدیران عزیز خوهش میکنم که جواب سوال این دوست جدیدمون رو بدن
فکر میکنم دلیلش اینه که چون تعداد تشکراتی که از شما میشه بابت هر پستی که میدین نسبت به تعداد کل پستهایی که تا الان دادین خیلی کمتره اینطوری شده
شما با وجود تا این لحظه که من پست میدم و پروفایل شما رو هم نگاه کردم شما با 41 پستی که در کل دادین باید الان جزو دسته "داره خودمونی میشه" باشین...ولی نیستی!!
وقتی پستهاتون به عدد 20 رسید باید هم یه ستاره بگیرین و هم جزو "داره خودمونی میشه" میشدین ولی هنوز "عضو جدید" هستین
پیشنهاد من اینه که سعی کن کمتر توی قسمت مسابقه کارکتر شرکت کنی
چون هی پست میدی و حدس میزنی اما وقتی درست نباشه کسی ازت تشکر نمیکنه
البته شاید طراح عزیز مسابقه از این حرفی که زدم خوششون نیاد (دستشونم درد نکنه بابت ایجاد این تاپیک خوب) ولی یکی از اشکالاتش همینه دیگه...چون پست مشابه اسپم توش زیاده
سعی کن توی تاپیکهای دیگه هم بیشتر شرکت کنی و پستی بدی که محتوی مفیدی داشته باشه تا دیگر کاربران ازت تشکر کنن
جواب سوالتون رو عمدا اینجا دادم تا هم شما و بقیه دوستان (مخصوصا عضوهای جدید از این قضیه مطلع باشن)
موفق باشین
نقل قول:خدمت دوست عزیز aha2012نقل قول:
ظاهرا دوستمون آقای Soap زودتر جواب داده بودن.... پس طبق قوانین حق طرح سوال بعدی با ایشونه
موافقم سوال بعدیو soapطرح میکنهنقل قول:
اول بايد از underWorld & aha2012 تشكر كنم.
بسيار بسيار سپاس گزارم مخصوصا از U-W عزيز.
اما سوال جديد :
شنل داره
شبيه خفاشه
دشمنانشم ناكار مي كنه:8:
دوستان لطفا از من تشكر كنيد تا مشكل من حل شود.:8:
از آنجا که من با soapارتباط دارم ایشون سوالو طرح کرده و منتظر تایید مدیریت هستند
پس کسی لطفا سوالو طرح نکنه تا پستشون ظاهر شود و حقش محفوظ بماند
ممنونم.پس صبر کنید........................
لطفا اینقد اسپم ندید!
+
راجع به سوالی که پرسیده بودید:کاربر تازه وارد هم مثل سایرین بعد از مدتی وضعیتش عادی میشه...تبدیل به وضعیت یه کابر معمولی از عهده من خارجه
نقل قول:
batman نیست ؟؟
اگه درست بود :31:
لطفا یکی لطف کنه به جای من سوال طرح کنه
امیدوارم تذکر "سم فیشر 10" باعث بشه, نظم تاپیک بیشتر شده و دوستان هم قوانین رو بیش از پیش رعایت کنند
قانون عمومی جدید:
- اعضای جدید انجمن (اعضایی که پستشون از سوی مدیریت انجمن, نیاز به تائید داره) به دلیل مشکلاتی که این مسئله در نظم تاپیک به وجود میاره لطف نموده و در مسابقه شرکت نکنند (با عرض شرمندگی و تشکر فراوان از این عزیزان :11:)
قوانینی که ظاهرآ نیاز به یادآوری دارند: (اول میخواستم نقل قول افرادی که این خطا ها رو انجام دادند هم بزارم اما دیدم چندادن پسندیده نیست, پس شما هم لطف کنید و قوانین رو رعایت کنید)
- (طراح سوال) فقط برای راهنمایی کردن یا تایید جواب فردی که پاسخ صحیح داده, پست ارسال کنید
- (پاسخ دهندگان) قبل از ارسال جواب, جواب های دوستان دیگر رو هم چک کنید تا از ارسال جواب های تکراری, جلوگیری بشه
چند نکته هم خودم متذکر میشم:
- فقط طراح سوال درخصوص پاسخ افراد, مسئول هست (افراد دیگه, در این خصوص پستی ارسال نکنند)
- مشکلاتتون رو که مربوط به این مسابقه نمیشه در اینجا مطرح نکنید
- اگر خواستید پستی درفاصله زمانی نزدیک به پست قبلیتون ارسال کنید, همون پست قبلی رو ویرایش کنید
شرمنده, خودم هم دوست ندارم اینجا یک حالت خشک داشته باشه (هی بیام تذکر بدم و از این حرفا) بس لطف کنید درخصوص قوانین, دقت بیشتری کنید. امیدوارم کسی از حرفهام ناراحت نشده باشه (راستی, نقل قول کردن این پست هم بیخیال شید تا "سم فیشر 10" همه رو به جرم تولید اسپم, بن نکرده :46:)
بازم از همه شما دوستان, تشکر میکنم :11:
- مونث هستش
- لباسش قرمزه
- از اسياي شرقي
اول اینکه سوالی که soap طرح کردند حتما batmanنیست من یه شخصیت دیگه هم میشناسم که این خصوصیاتو داره اسمش همnight owl است
ولی نمیدونم چرا soapتا حرف arashnamو تایید نکرده سوال بعدی طرح شده
اما در مورد سوال بعدی:
اون زنه تو prince of persia نیست
یکی از کاراکترهای tekken نیست ایا؟؟
monika نیست؟؟؟
ایدا تو RE4
درسته عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال بديو مطرح كن
من باید سوالو طرح کنم؟
آخه سواله عضو جدید که هنوز تایید نشده؟
اینجا چرا اینجوری شده؟:41:
1.مونث
2.کت کوتاه می پوشه
3.موهاشم کوتاهه
ویکتوریا نیست توی still life؟
خیر جواب صحیح نمی باشد.نقل قول:
اون دختره توی بازی Syberia رو نمیگی؟
velvet assassin نیست
توی wet نیست.همون دختره؟
نقل قول:نقل قول:نه رفقا هیچ کدوم نیست.نقل قول:
خوب همه ی اینا این خصوصیاتو دارن یه راهنمایی کن....................
فکر کنم کیت آرچر no one live forever باشه
یه راهنماییه تابلو:
زیر کتش یه سویشرته کلاه دار میپوشه و باباشم می میره تو بازی.
سفید پوستم نیست دیگه خیلی ضایع شد.
بازی چند قسمتیه.
تو بازیه obscureنیست؟
بازیش خیلی معروفی ماله پارساله خودمونه
دختره شخصیت اصلی نیست ولی همراه خوبی برای دکتره هستش
بازیشم تو تریپسای آینده و ایناست. دیگه از این واضحتر؟
نگید بازیش ماله سه ساله پیشه که آمپر میچسبونم! دیگه اگه کیت آرچر رو یادتونه اونو که صد در صد باید یادتون باشه!:13:
اون دختره توی بازی2 Half life نیست .اسمشو یادم نیست ولی اونم هم موهاش کوتاه بود هم کوتش کوتاه بود و هم اینکه با یه دکتر می پرید...........
شایدم اون دختره تو assassin's creed که دستیار دکتره هست؟نقل قول:
ها بلهنقل قول:
اون دختره توی بازی2 Half life نیست .اسمشو یادم نیست ولی اونم هم موهاش کوتاه بود هم کوتش کوتاه بود و هم اینکه با یه دکتر می پرید.
بلاخره یه نفر یه امیدی اینجا بهم داد.
kortol جان نوبت شماست رفیق:5:
یه اشتباهی شد به خدا قصد اسپم نداشتم ولی
اینم عکسش
[PHP]http://-----.com/images/oq2qyx7z2if2mjlevuvv.jpg[/PHP]
.........................ok
سوال بعدی اینه که :
.یک دختر جاسوس آمریکایی که عینک آفتابی میزنه ! دستکش چرم هم داره . موهاش قرمزه /...................
برای راهنمای بیشتر بازیش به صورت مبارزه ای هستش........ تابلو شد...