بعد از مدتی حالت ژله ای بودن و نرم بودن خود رو از دست میدن و خیلی خشک میشن که نسبت به مواد اولیه ای که داره باعث میشه خیلی روی بینی فشار بیاره و جاش بمونه
چیزی نمیشه 2تاش رو عوض کنن میشه 1000 تومان چیز زیاده نمیشه و 5 دقیقه وقت میگیره
Printable View
بعد از مدتی حالت ژله ای بودن و نرم بودن خود رو از دست میدن و خیلی خشک میشن که نسبت به مواد اولیه ای که داره باعث میشه خیلی روی بینی فشار بیاره و جاش بمونه
چیزی نمیشه 2تاش رو عوض کنن میشه 1000 تومان چیز زیاده نمیشه و 5 دقیقه وقت میگیره
ممنون از لطفتنقل قول:
اینها کجا هستند ؟ چون فقط فردا عصر وقت دارم 3 تاشو سریع برم
سابل
کلبه
گله داران
ممنون
با سلام به همه
راستش من 10 سالي كه عينك ميزنم راست تا الان شده 1.5 و چپ شده 1.75 با 1 نمره آستيگمات
امروز به يك دكتر عالي توي گوهردشت مراجعه كردم و گفت چشمام هيچ مشكلي نداره و عينك قبلي هم برام مناسبه فقط چون كمي خش برداشته و ديگه مثل قبل تميز نميشه ميتونم عوضش كنم
توي همونجا عينك سازي بود هر چي ما گفتيم مارك عالي ميخواييم گفت فقط I & G بگير 16 لايه داره و فلان و فلان
عينك الانم هم فريمش عالي مارك ريكي مارتيني و اصل ايتاليا هستش 3 سال پيش گرفتم و حتي يكبار هم نه خم شده نه فرمش و از دست داده خيلي سبك و راحت هم هستش
و عدسيهاي چشم هم ژاپني با خاصيت پلي كربنات و آنتي رفلكس هستش
از يك دوست عزيزي كه حالا تخصص داره ميخواستم بپرسم الان ميخوام فقط عدسيهامو عوض كنم و ميخوام اون حالتهاي ضد خش و ضد آفتاب و ضد بخار و آنتي UV و هر چي كه براي چشم خوب و مهمه استفاده كنم
به همين عينك سازه گفتم گفت الان با اين وضعيت دلاره و غيره و غيره همشون چيني شدن فقط كارل زايس آلماني دارم
به نظر شما چه ماركي بگيرم كه هم اصل باشه و هم توي كيفيت عالي باشه
مرسي ممنون
سلام دوستان.
من عینکم lorenzo هستش بعد این انحنا و قوس داره میخواستم بدونم اصولا استاندارده این مدل اینطوری؟برای چشم بد نی؟
amir3852
سلام
اولا i&G ژاپنی نیست و کره ای هست!
دوم اگر عدسی ژاپنی میخواین باید آساهی بخرید!
سوم ریکی مارتین مارک تبلیغاتی هست مارک اصلی نیست
WOLF PACK
اگر آستیکمات داره چشمتون اصلا پیشنهاد نمیشه که فرم بیس دار بخرید بهتر هست فرم تخت بخرید
-------
در کل دوستان عدسی های چدیدی وارد شده به نام ویولت خیلی کیفیت خوبی داره و آنتی رفلکس بنفش داره از سایر عدسی های پلاستیکی شفاف تر هست و دیرتر خش دار میشه و گارانتی داره و توی پکیج اصلی به مشتری ارائه میشه که واقعا کیفیت خوبی داره و راضی هستند
عدسی هاش از 110 شروع میشه که نسبت به قیمتش عالیه!
من جفت چشم هام 1 هستن...والا یادم نمیاد که چشم پزشک بهم گفته باشه چشم هام استیکمات هست یا نه...استیکمات یعنی چی؟باید حتما یه چشم پزشک برم دوباره!نقل قول:
سلام اگه میشه چند مارک خوب عینک افتابی رو معرفی کنید قیمتهاش هم حول و حوش 100 تومن
WOLF PACK
بله یا باید دکتر بگه یا عینک ساز یا کسی که بتونه نسخه بخونه
نسخه شما دارای 2خط هست یکی od یکی os که اول چشم راست دومی چشم چپ به ترتیب مثلا جلو od نوشته شده 1.00 و بعدش 0.75 و بعد 180 اون 1 آستیکمات هست اون 0.75 ضعیفی هست اونم مجور هست
masoud_62005
به تاپیک مختص به خود مراجعه کنید :)
ممنون از بابت راهنمایی شما!!نقل قول:
به تاپیک مختص به خود مراجعه کنید
ببخشید فکر کردم تاپیک عینک آفتابیه :n16:
البته اینم بگم من چشام ضعیف بود و عینکم یه چشم 1.5 بود و اون یکی 1.75 به همراه آستیگمات ...
ولی از اونجایی که از عینک خسته شده بودم و همیشه روی دماغم یه جای قرمزی بود و 24 ساعت بایستی شیشه رو پاک میکردم خلاصه رفتم عمل لیزیک انجام دادم و الان چشام شده صفر کیلومتر عین روز اول خدارو شکر--- راحت شدم
من حالا یه ساله این عینک رو زدم دیگه نمیزنمش حالا به چشم هام اسیب زده؟کسی که استیگمات باشه این جور عینک هارو بزنه چطوریه راحت میبینه یا...؟؟چون من مشکلی نداشتم ولی حس میکنم راحت نیستم زیاد باهاش!نقل قول:
-------
در کل دوستان عدسی های چدیدی وارد شده به نام ویولت خیلی کیفیت خوبی داره و آنتی رفلکس بنفش داره از سایر عدسی های پلاستیکی شفاف تر هست و دیرتر خش دار میشه و گارانتی داره و توی پکیج اصلی به مشتری ارائه میشه که واقعا کیفیت خوبی داره و راضی هستند
عدسی هاش از 110 شروع میشه که نسبت به قیمتش عالیه![/QUOTE]
سلام
ببخشید این عدسی که فرمودید کجا داره شیراز ؟ آنتی رفلکس بنفش قشنگ میشه
بعد من چشمم آستیگماته 2.00 کلن چه فریمی بگیرم که هم شیک باشه هم جوون پسند ؟
آخه فرمودید که بیس دار زیاد مناسب نیست
ممنون
سلام
دقیقا نمیتونم بگم کجا ولی یک سر به سابل بزنید
دیگه انتخاب فرم بستگی به خودتون داره! ولی عینکهای جوون پسند مارکهایی مثل puma و speedo و تروساردی هستند البته قیمتشون بالاست
عینک با عدسی تخت بدون بیس بردارید
من عینک طبی میزنم میخواستم عینک طبی افتابی بگیرم.
یه سوال دارم اینکه لنزی که میخوام انتخاب کنم فابریکی دودیه؟ یا خود عینک ساز رنگ میزنه؟
سلام و خسته نباشید
رنگ چیه؟!:دی
نه عزیزم عدسی بسته بندی شده و پلم در اختیار ما قرار میگیره و ما برش میدیم
اهان:دی
چون یه بار رفته بودم عینک سازی چند سال قبل میگفت خواستی بده رنگ میکنیم برات.
سلام به همگی
لطفا من را راهنمایی بفرمائید :
من از بچه گی ورزش حرفه ای میکنم ولی جدیدا شماره چشمم خیلی بالا رفته در حدود 3.5 و 4 شده می خواستم عمل لیزر کنم ولی یه سری میگویند ضرر داره ولی اطرافم چند نفر عمل کردن مشکلی هم ندارند ( مرکز چشم نور و بصیر تهران ) حالا می خواستم بدونم چون بیمه تکمیلی کل هزینه رو میده وبرام مجانی می افته برم عمل کنم یا نه
اگر نه : باید یه عینک خیلی خوب بگیرم که تو ورزش بهم صدمه نزنه ( با توجه به اینکه پول عینکم رو هم تا 1 میلیون بیمه تکمیلی بهم میده ) حالا توصیه شما چیه ؟؟؟
مرسی که راهنمایی میکنید
نقل قول:
سلام
دوست عزیز سوال اولتون رو تو بخش زیر مطرج کنید
من میخوام عدسی فتوکروم سفارش بدم
میخوام بدونم تیرگی عدسی فتوکروم درجه بندی مختلف داره یا فقط یک درجه هست؟ از لحاظ رنگ چطور مثلا دودی ٬قهوه ای ویا سبز داره؟
و اینکه یک مارکمناسب و باکیفیت با قیمتمناسب معرفی کنید
ممنون
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
سلام
درصد معمولی و استاندارد 30 هست حالا شما بیشتر بخواین سفارش گرفته میشه ولی خب بهتر همون 30 هست
رنگ معمولی که دودی هست ولی اگر رنگی بخواین میشه ولی خب کلا شیشه رنگی میشه مثلا در صورت عادی همه جا رو سبز میبینی :دی
مارکهای مناسب I&G اساهی و یک عدسی جدید چندماهی هست وارد شده که خیلی جالبه به نام violet
سلام. رفتم عینک جدید بخرم قیمتها وحشتناکه؛یه ذره فلزو دارن به قیمت خون آدم میفروشن. قیمت معمولی ترین فریمها الان شده 100 تومن. حالا اگه بخوای یه فریم یه خورده بهتر برداری حداقل 200-300 باید هزینه کنی(فقط فریم خالی بدون عدسی) دیگه خودتون تصور کنید فریمهای مارک و جنس خوب چه قیمتی دارن!
اینا فریمها رو به قیمت خیلی پایین میگیرن (به گفته دوستم که یکی از آشناهاش عینک ساز بود) ولی چون بازارشون یه جوریه که هر کسی نمیتونه بیاد واردش بشه و باهاشون رقابت کنه هرجور دلشون میخواد قیمت میزنن ، مردم بیچاره هم بی خبر از همه جا مجبورن که ازشون بخرن.
دوستان کسی جایی رو سراغ داره (توی تهران یا شیراز) که انصاف داشته باشن و بشه عینک خوب با قیمت مناسب ازشون خرید؟
فکر کنم با این قیمت ها که شما میگی باید همین فریم هایی که از قدیم داریم رو دودستی بچسبیم.
لااقل میدونیم که این عینک اصل کره یا ایتالیا هست و نمیری پول به اشغال های چینی که به پول خون میدن بدی
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
سلام
من خودم عینک ساز هستم نمیخوام تعریف کنم ولی خدایی قیمت هام مشکلی نداره
حرف کاربر "همت" رو در مورد بعضی عینک سازی ها قبول دارم
دیشب یکی از دوستان خودم رو بعد از مدتی دیدم که عینک با فرام EA داشت که این مد رو من داشتم تا تقریبا پارسال ولی تمام کردم! گفتم از کجا گرفتی؟گفت فلان جا!گفتم چرا اونجا؟!حالا چند؟!!!
فرامی که من خودم میدادم 110 ایشون از یک جا که اسمش رو نمیگم توی یک شهر خریده بود 280 بدون تخفیف !!!
:|:|
سلام
من بحثاتونو خوندم که عالی بود.اما مکان عینکسازی که گفتید به قیمت خرید حساب میکند ذکر نکردید.میخواستم ببینم مقدوره آدرسشو بدید؟:n27:
سلام
جان؟!!
هیچ جا عینکی رو به قیمت خرید نمی فروشن اینو مطمئن باشید
میدونم نمیدن.یکی ادعا کرده بدو تو بحثها! شما میدونید بهترین جای خرید عینک که هم اصل باشه و هم قیمتش مناسب باشه کجاست؟ یه چیزی تو مایه های 300 تومن.شما فکر کنم خودتون هم عینک فروشی دارید نه؟آدرس میتونید بدید؟
دوستان فریم عینک شیک و جوان پسندانه میشه چندتا معرفی کنید ؟ ممنون :دی
kasra71
نه عزیزم اینطور چیزی نمیشه که به قیمت خرید بدن
توی این قیمت اسپیدو و کت هستند4
من تهران نیست
Georges St-Pierre
سلام
puma,vinti,Vinti+,speedo,EA,Ceebe
شرمنده من دقت نکردم شیرازی! تو تهران جای خوب نمیشناسی؟ این عینک خریدن هم شده معضلی برای من! از بین اینا خودت کدومو پیشنهاد میکنی؟
دوستان بهترين مكان براي خريد عينك طبي كجاست؟؟؟در تهران؟؟؟
كلا بازارش كجا هست؟؟؟ارزون فروش هم باشن...
سپاسگزارم
سلام دوستان عزیز...من شماره چشمم چهاره و شیشه فتو کرومیک فشرده میخوام .. چون نو افتاب اذیتم میکنه و سردرد میگیرم ..من چند ساله شیشه عینکم رو عوض نکردم .. الان به عینک فروشیها که سر میزنم میگن شیشه فشرده فتو کرومیک دیگه نیست ...و وارد نمیشه ... واقعا اینطوره ؟ یعنی من نمیتونم شیشه فشرده فتوکرومیک پیدا کنم ؟ یا هست ولی همه جا ندارن ؟
اگه منو راهنمایی کنین بینهایت ممنون میشم .....
سلام
چندتا فشرده فتوکرومیک میخوای؟ :دی
4 ضعیفی یا استیگمات؟
چه فشرده ای
اگر 4 ضعیفی باشه فشردگی 1.56 که فشرده معمولی هست مارک کره ای میشه 120
حالا با همون مارک ولی فشردگی 1.76 که خیلی فشرده هست و اصلا مشخص نمیشه تقریبا میشه 630
ولی با مارک ژاپنی فشردگی 1.64 میشه 580
دقیق بگید که قیمت بهتون بدم
لطفا برای نمره 5.25 (هر دو چشم) بدون آستیگمات هم قیمت بدید و این که خرید کدوم نوع به صلاح هست.
ممنون
سلام .. و ممنون از توجهتون .....
شماره چشم من چهار نزدیک بینه با یک شماره اسیگمات ...
بازم ممنون ..
[B]سلام .. و ممنون از توجهتون .....نقل قول:
شماره چشم من چهار نزدیک بینه با یک شماره اسیگمات ..
و اینکه این مارک کره ای که فرمودین خوبه؟؟
بازم ممنون ...
دوستان تو این مدل فرم در بازار هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژاپنی منظورتون مارک آساهی هست؟ برند دیگه ی ژاپنی هم داریم که خوب باشه؟نقل قول:
ماکسیمم فشردگی آساهی 1.64هست یا بیشتر هم داره؟
مرسی:n16:
masoudboy بله هست اکثر مارک ها اینطور مدلی دارن و قیمتشون متفاوت هست atigha بله اساهی.نه بستگی به شماره داره 1.7 هم داره
سلام
اولا یک عینک سازی معتبر و حرفه ای و همچنین منصف در اصفهان معرفی کنید.
در ضمن لنز آنتی رفلکس و فتوکرمیک برای آستیگمات شماره ۳ چه مارکی پیشنهاد میکنید و قیمتش در چه حدودی هست؟
ممنون
سلام
لنز فتوکرومیک و آنتی رفلکس؟؟!!!!
یعنی لنزی که هر دو خاصیت را داشته باشه وجود خارجی نداره؟