نقل قول:
اولا با مطالبي كه من تو اين تاپيك خوندم ، مخابرات به دانشجو هم بالاي 128 نميده،(حتي به استاد دانشگاه هم نميده)
دوما خودتون هم ميدونيد اين قانوني كه اجازه استفاده بيشتر از 128 به مشتركا نميده ، قانون ظالمانه ايه كه اين قانون رو مخابرات ابلاغ كرده
سوما شركت ها با شگردهاي مختلف به كاربرها بالاي 128 ميدند كه اين عامل محبوبيت اونا تو نظر سنجي بالاست(البته من خودم 128 دارم)
چهارما .....
و....
اين قانون 128 كيلوبيتي كه قانون عهد حجري و بي خودي هست رو سازمان انقلاب فرهنگي حدود 3 الي 4 سال پيش وضع كرد.
الان به شركت ها گفتن ديگه سرعت هاي بالا به افراد حقيقي نديد حتي به دانشجو. خلاصه خيلي محدوديت رو افزايش دادن و حالا حالاها امكان لغو اين قانون وجود نداره و ممكنه سختگيري بيشتر هم بشه. دنيايي كه الان تو قرن 21 هستيم و كشورهاي پيشرفته يي مثل سوئد به مردم خودشون مي خوان بر روي بستر فيبرنوري اينترنت با پهناي باند 100 مگابيت بر ثانيه بدن.
تو كشورهاي اروپايي اولا ديگه رنگي از ديال آپ وجود نداره اگر هم به احتمال 1 درصد نتونن اينترنت پرسرعت بدن ديال آپ رو رايگان به مردم ارائه ميدن در صورتي كه براي ديال آپ فكستني تو ايران بايد بابتش هزينه سرويس داد تازه پول تلفن هم خدا تومن مي ياد آدم ......... ميشه.
اميدوارم مسئولين واقعيت هاي اطراف خودشون رو ببينن و درك كنن دنيا دنيا پيشرفته نه عقب موندن.