وقتی بخواهم به یک سیاره حمله کنم با سفینه معمولی می تونم منابعشون را غارت کنم یا باید سفینه بارکش اینا هم بفرستم ؟
Printable View
وقتی بخواهم به یک سیاره حمله کنم با سفینه معمولی می تونم منابعشون را غارت کنم یا باید سفینه بارکش اینا هم بفرستم ؟
میزان بارگزاری هر سفینه متفاوته و فقط ربات بارکش چون زیاد بارگزاری میکنه میتونه منابع رو حمل و نقل کنه .
چه غلطی کنم؟نقل قول:
فرمانده، کارگران ما از حقوقشان ناراضی هستند و در حال اعتصاب می باشند. که آن به درآمد مواد معدنی ما در 5 ساعت گذشته تاثیر بسیار بدی گذاشته است و آنرا به 904 کاهش داده است.
چیکار کنم؟ :((نقل قول:
فرمانده، کارگران ما از حقوقشان ناراضی هستند و در حال اعتصاب می باشند. که آن به درآمد مواد معدنی ما در 5 ساعت گذشته تاثیر بسیار بدی گذاشته است و آنرا به 904 کاهش داده است.
حقوق کارگران دیگه چیه !! دفعه اوله که میشنوم :18:
هادی امشب برنامه دارم یکی از اعضای spaceguard رو کلیر کنم . اول من حمله میکنم بعد بقیه اگه دوست داشتی تو هم بیا :46:
این بازیکن :
کد:http://game.nemexia.ir/playerInfo.php?player_id=2449
دوستان چه جوري ميتونم دانش اكولوژي رو تحقيق كنم!
همه ي شاخه هاشو تحقيق كردم(فيزيك و شيمي)
برای اکولوژی به :
1- سطح 4 ساختمان آزمایشگاه
2- سطح 3 فیزیک
3- سطح 3 شیمی
خوب همشونو تحقيق كردم!نقل قول:
چه جوري ميتونم اكولوژي داشته باشم؟
برو به آزمایشگاه از منوی سمت راست "علوم پیشرفته" رو انتخاب کن .
کلا وارد هر جایی که میشید سمت راست رو نگاه کنید یه سری امکانات هستش که میتونید استفاده کنید .
چاقال دمت گرم!!!!!!!!!!!
من مركزه تجمع ساختم!
و تو اتحاده persia galaxy درخواست عضويت دادم!!!!!!!!!!
حالا بايد منتظر تاييد كسي باشم؟
دوستان من به هر ستاره ای حمله میکنم بدون ضایعات هست. البته ساختمان بازیافت کننده هنوز نساختم
ای بابا این فرمانده اتحاد پیغام داده که دیگه به galaxy empire حمله نکنید میخوایم باهاشون متحد بشیم عجب مسخره بازی شده ها.پس به کی حمله کنیم؟نقل قول:
من این یارو رو جاسوسی کردم ولی نیروهاش رو نشون نداد.نوشت گزارش متوسط جاسوسی
دوستان يه سواله مهم!
چه جوري ميتونم اعتبار كسب كنم؟
با پول !!! $$$ !!!!
قرار با هم متحد شیم بزنیم Spaceguard رو آسفالت کنیم .(از اسرار بود نباید میگفتم) :27:نقل قول:
علم جاسوسی رو اگه به 10 برسونی بعد گزاش کامل میده (سفینه ها + دفاع + سطح هر کدوم و...)نقل قول:
چند تا راه خیلی خیلی بسیار دشوار داره که شاید بتونی در نهایت 100 تا اعتبار کسب کنی وگرنه همون که ممد گفت :31:نقل قول:
حال کن نقل قول رو یاد گرفتم :8::27:نقل قول:
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم :18::8:
آفرين چه بچه ي تيز هوشي داريم ، ديگه واجب شد اين آستينه رو بالا بزنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يكي دو نمونه از اينا رو هم توي تريبال ميرفتي ! فكر كنم تريبال آغاز بازي شگفت انگيز تو بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه حرکتی میخوام بزنم منتظرم این فرمانده به من مدیریت فروم رو بده . میخوام یه تحول شگرف در اتحاد ایجاد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرم . کی بریم ؟ :43:نقل قول:
تریبال که خدا بود و هست . فقط اگه یه لحظه غفلت کنی زحمات چند ماهه از بین میره . باید شبانه روزی آنلاین باشی اونم با پرمیوم .:27:نقل قول:
انگار دارم کم کم یاد می گیرم :31:
فقط یادم رفت درصد ها را تغییر بدم چون کریستال کم دارم ولی فلز الان 60 k دارم دارم کم کم منابع را می برم بالا تا بتونم ساپورت منابع داشته باشم برای جنگ اینا :31: بزارین منم برسم بهتون :20: بابا این کنفدراسیون که سفینه درست حسابی برای حمله نداره که فقط 2 تا درست حسابی داره که اونا هم اولا پیش نیاز مراحل دانش و ساختمان زیاد می خواهند و دوما خودشون هم زیاد منابع می خواهندنقل قول:
یک جنگ فضایی ، که شما در آن مشارکت داشته اید اتفاق افتاده است.
نگاهی به گزارش بیاندازید
منایع غارت شده:
فلز: 33000
کریستال: 0
گاز: 0
ضایعات: 0
مهاجم پیروز است
وضعیت شما : مهاجم
ببینم خود سفینه را ارتقاع بدم با صرفه تره یا یکی دوباره بسازم ؟
ولی این ستاره مرگ چه حالی هست :5: فکر کنم تا بتونم اون را داشته باشم باید 1 سال بازی کنم خیلی رقم های هنگفتی می خواهد :13:
من چه طوری تعیین کنم که فقط کریستال برام غنیمت برداره از جنگ ؟ وقتی از اون درصد را می زنم کریستال مال خودم را می واهد ببره ؟!!
کدوم جنگ ! تو که امتیازت زیر 500 ه !! بعد امتیاز جنگت هم صفره !!
بعد منابع غارت شده رو نمیشه تعیین کرد که چی برداره خودش میره هر چی بود بار میزنه میاره .
اونم ساختمان اصلی هستش که به ازای هر ربات به درصد درآمد منابع اضافه میکنه .
ساختمان بازیافت هم که ضایعات رو به درصد های انتخابی تبدیل میکنه .
سیاره منفجر شده است ؟ یعنی چی ؟ خواستم از یکی انتقام حملشو بگیریم اینو گفتنقل قول:
ناوگان ما از 7:78:6 به 7:78:14برگشته اند زیرا که سیاره مدافع منفجر شده است.
احتمالا اکانتش رو حذف کرده یا استارت اور کرده .
در راستای پروژه آسفالت سازی spaceguard
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=340537d1b7
والا منم نمی دونم جریان چیه پشت سرهم دارم بهش سفینه می فرستم حالا نمی دونم کی بر می گرده می بینه منابعش را کلا غارت کردم زود می یاد سرویس کاری :31:نقل قول:
ببینم الان می خواهم از یک چیز اطمینان کامل داشته باشم
1 ) الان این طرف بهم حمله کنه من دفاعم فعلا ضعیفه کلا دفاع هام را نابود کنه اونم از منابع من غارت می کنه ؟
2 ) یک بار گفتی ولی کاملا نفهمیدم الان نه می تونه ساختمان های من را تخریب کنه و نه می تونه سیارم را ازم بگیره ؟
( منم دارم منابع را تا ته خالی می کنم زود زود تا هر کی بیاد خمله کنه نتونه منابعم را برداره ببره )
3 ) الان سفینه هایی که دارم اگه تو سیاره خودم باشند می تونند به عنوان دفاع هم به کار برند ؟
بار سوم الان زدم بره حمله می خواهم تا طرف آنلاین بشه کله منابعش را خالی کنم :31: برگرده بیاد سرویس کاری من و آسفالتم کنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم داری با ربات بارکش (حامل) بهش حمله میکنی آره ؟
خب طرف وقتی چیزی نداشته باشه برای دفاع اصلا جنگی رخ نمیده که امتیاز نبرد بده و یه راست میره سراغ منابع .
بجای اینکه منابع رو استفاده کنی یه سیاره کنار خودت شبیه سازی کن اگر بهت حمله شد سفینه هات و منابعت رو از طریق ماموریت "پایگاه" به سیاره دوم انتقال بده . طرف هم دست خالی بر میگرده .
برای اینکه مشخصات حمله و دفاع هر سفینه رو ببینی روی اسمش کلیک کن . هر سفینه "حمله" - "دفاع" - "بارگزاری" و ... داره .
آره از سفینه بارکش استفاده می کنم :31:نقل قول:
من که سفینه درست حسابی برای کنفدراسیون که منابع کم بخواهد ندیدم چند تا غول پیکر داره ولی اونا دانش زیاد می خواهم برای خودشونم منابع زیاد می خواهد
فعلا دوباره فرستادم بره منابع را غارت کنه :31: اگه اینبار کریستال بیاره سفینه های بارکشم را زیاد می کنم تا بتونم منابع زیادی هر دفعه بگیره
الان دیدم اینی که من دارم حمله می کنم سیاره شبیه سازش است سیاره اصلیش نمی دونم دفاع داره یا نه می خواهم یک سفینه بفرستم تا ببینم سیاره اصلیش دفاع اینا داره یا نه چون شبیه سازش اینقدر منابع داشته باشه اصلیش حتما از این بهتره :21:
من 1.5 ساعته نمی تونم به سایتش برم !!
شما هم مشکل دارین ؟؟؟
چرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشتنقل قول:
مهاجم 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 0 امتیاز منابع از دست داد و 0 امتیاز جنگ کسب کرد.
-----------
بازیافت تاسیسیات تتریس میخواد ؟ اون که یک میلیون پول فلزشه
خب همه دنبال همچین کیس هایی هستن :27:نقل قول:
چرا ؟ کلی منابع بردم اما سفینه نداشت
شب نخوابیدم و دارم پشت سرهم منابع طرف را غارت می کنم البته دارم سفینه های بارکشم را هم افزایش می دم تا بیشتر بتونم هر بار حمل کنند :31: فعلا 9 بار بهش حمله کردم منابعش خالی نشده و طرفم انگار یا آنلاین نیست و یا عین خیالش نیست که دارم منابعش را غارت می کنم :31: نهضت ادامه داره اینبار 17 تا سفینه بارکش فرستادم ببینم چی گیرم می یاد دوباره ولی اینجای بازی جالب نیست چون الان شاید طرف مثلا 1 روز یا 2 روز آفلاین باشه و برگرده ببینه بهش 100 تا حمله کردند و منابعش را خالی کردند و این بازی باید هر 1 ساعت آنلاین بشی که اینم امکان نداره برای من یکی و فکر کنم برای خیلی هامون !!
حالا ماشین حساب دارین جمع کنید ببینید چه قدر تا حالا غارت کردم :31: طرف برگرده ببینه اینقدر حمله کردم درجا سرویسم می کنه الان با این همه منابع خیلی تونستم از دیروز تا الان پیشرفت کنم
بابا یکی به این بارکش ها بگه من فلز نمی خواهم فقط کریستال می خواهم :19:
این منابع طرفم چرا تموم نمی شه ؟؟ پشت سر هم دارم حمله می کنم یعنی فرصت نمی دم ساعت زیاد بگذره تا منابعش پر بشه ولی انگار چاهش تموم شدنی نیست !!
ببینم هر روز می تونم هر چه قدر خواستم حمله کنم ؟
خب یدونه ربات بارکش غول پیکر بساز هر کدوم 50 هزارتا بار میزنن !
تا میتونی فارمش کن نذار پا بگیره .
برا من که الان برای سفینه باری بزرگ نوشته 20000 تا !! البته فکر کنم بدون ارتقا یافته باشه این عددنقل قول:
این سفینه های باری بزرگ علم نجوم می خواهد 6 سطح من فعلا گیر دادم به دانش ها چون می خواهم سفینه نابودگر را باز کنم بیام به اتحاد شما بریم برای فارم اینا :31: فعلا 5 سطح مافوق فضام مونده و 4 سطحم موتور جت مونده فلز و گاز را دارم برای ارتقای این دانش ها ولی این کریستال کشت من را :13:
این بارکش ها هم که فقط فلز می یارند . گیر دادن به فلز من کریستال می خواهم اینا فلز می یارند
ضمنا این تجارت چیزه جالب هست 10 مین قبل یکی به ازای 25000 فلز 20000 کریستال گرفتم :20:
اگه از دوستان فلز بخواهین به جای کریستال می تونم براتون فلز بدم کریستال بگیرم
سلام به بروبکس
آقایون خواهشا ما رو یه ساپورتی بکنین مثلا تو امضا هاتون بزنین هرکی به این حمله کنه با من طرفه من الان امتیاز منابعم 40 هست دورم هم چند نفر 6000 به بالا هست می ترسم هنوز پا نگرفتم بزنن لهم کنن.
در ضمن chaghal جان شما که رتبه 26 بازی هستی یه کمکی به ما بکن مثلا ما همه p30world ی هستیم ها .
اکانت من:empire of the death
ممنون از همه
:40::40::40::40:
سلام عزیزم خوش اومدی :10:
شما امتیازات کل رو برسون به 3000 من خودم میارمت تو اتحاد .
فعلا خیلی درگیر اتحاد هستم دارم تیم بندی میکنم افراد رو و به هر کس شرح وظایف میدم ...
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده :27:
TY :7::7::7::7::7::7::7::10::10::10::10::10:نقل قول:
رزمنده :دی مارو هم تنها نزار ... نزار رو قلبم پا بزارن {شعرش این بود ؟!:13:}نقل قول:
نگران حملات هم نباش هر کی بهت حمله کرد فقط ایدیشو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یکی حمله کردم خیلی قوی بود.زد گاردهام رو نابود کرد.علی بیا کلیرش کن.
کد:http://game.nemexia.ir/battleReport.php?id=3cd084f429